Mitä ihmettä: Mönchengladbach–Leverkusen-ottelussa paikalla 13 000 pahvista kannattajaa

iltalehti 11:23 23.05

Lauantain pelipoiminta löytyy Bundesliigasta. Mönchengladbach–Leverkusen -ottelu on Wolfsburg–Dortmund -ottelun ohella Bundesliigan lauantain kärkikamppailuja. Erikoiseksi Mönchengladbachin pelin tekee se, että seuran faniryhmä on teettänyt ottelun "katselijoiksi" 13 000 pahvista kannattajaa. Jos ei ole tutkittua tietoa miten tyhjät katsomot vaikuttavat joukkueiden kotietuun, niin vielä vähemmän on dataa pahvikatselijoiden vaikutuksesta.


Kanadan kiekkopomolle dopingrangaistus harvinaisesta törkytempusta – IIHF salasi Venäjän-turnauksen hämärät tapahtumat

iltalehti 09:05 21.03

Kanadan jääkiekkoliiton pomoportaaseen kuuluva Scott Salmond sai vuoden 2017 tapahtumista toimitsijakiellon. IIHF kertoi asiasta vasta nyt. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedotti verkkosivuillaan, että Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS on pitänyt Kanadan jääkiekkoliiton työntekijän Scott Salmondin vuoden mittaisen toimitsijakiellon voimassa. Erikoiseksi asian tekee se, että juuri kukaan ei ole aiemmin tiennyt Salmondin toimitsijakiellosta.


"Veti yhtäkkiä olon erikoiseksi" – maailmanmestari Kristian Kuusela sulattelee uudenlaista tilannetta

MTV 21:48 20.03

Hallitsevan jääkiekon maailmanmestarin Kristian Kuuselan kevätsuunnitelmat muuttuivat viikko sitten perjantaina samalla tavalla kuin satojen muidenkin liigakiekkoilijoiden.


Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa sai hyvin oudon käänteen – käytännön pila oli polttaa hihat: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut”

iltasanomat 21:28 24.01

Veronica Verhon haastatteludebyytti Possessa muuttui nopeasti hyvin erikoiseksi, kun häntä käskettiin hylkäämään suunnitellut kysymykset.


Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa muuttui äärimmäisen kiusalliseksi katsottavaksi: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut”

iltasanomat 21:28 24.01

Veronica Verhon haastatteludebyytti Possessa muuttui nopeasti hyvin erikoiseksi.


Mitä ihmettä? Herttuatar Meghanin lippalakissa lukee suomea!

iltalehti 20:40 08.12

Herttuatar Meghanin lippalakissa näyttäisi lukevan suomea. Torontossa toimiva hyväntekeväisyysjärjestö St. Felix Centre on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa herttuatar Meghan poseeraa lippalakki päässä. Erikoiseksi kuvan tekee se, että Meghanin lippalakissa näyttäisi lukevan suomeksi Kiitos. Instagramissa tekstistä on jo kysytty, mutta ainakaan toistaiseksi kukaan ei ole vastannut, miksi lippalakissa on suomenkielinen teksti.


Tarmo Reunanen siirtyy Rangersin leiriltä harjoittelemaan AHL-seuran mukaan ? Raumalla odotellaan lisätietoa ratkaisun lopputuloksesta

jatkoaika.com 12:24 26.09

New York Rangers tiedotti keskiviikko-iltana, että Tarmo Reunasen tie vie toistaiseksi AHL-joukkue Hartford Wolf Packin vahvuuteen. Tilanteen tekee erikoiseksi sopimuksessa oleva pykälä, jonka mukaan Reunasen olisi pitänyt leirityksen jälkeen suunnata Lukko-paitaan, mikäli NHL-paikkaa ei olisi tarjolla.


Tarmo Reunanen siirtyy Rangersin leiriltä harjoittelemaan AHL-seuran mukaan - Raumalla odotellaan lisätietoa ratkaisun lopputuloksesta

jatkoaika.com 12:24 26.09

New York Rangers tiedotti keskiviikko-iltana, että Tarmo Reunasen tie toistaiseksi AHL-joukkue Hartford Wolf Packin vahvuuteen. Tilanteen tekee erikoiseksi sopimuksessa oleva pykälä, jonka mukaan Reunasen olisi pitänyt leirityksen jälkeen suunnata Lukko-paitaan, mikäli NHL-paikkaa ei olisi tarjolla.


Moto3-luokan aika-ajot San Marinossa menivät erikoiseksi kyttäilyksi – Mika Kallio ei ymmärtänyt tallien toimintaa: "Kuljettaja ei voi olla millään valmis"

MTV 14:57 14.09

Moto3-luokan aika-ajojen nopein oli japanilaiskuljettaja Tatsuki Suzuki.


Hot topics