NHL:ään ykköskierroksella varattu Percy Sportin puolustukseen ? "Oikeanlainen mies meidän sapluunaan"

jatkoaika.com 16:33 03.07

Sport saa puolustukseensa runsaasti kokemusta Pohjois-Amerikan kaukaloista, kun kanadalainen Stuart Percy liittyy vaasalaisryhmään.


Herätys: Köyhyys kirpaisee yllättävän monia, nuoretkin aikuiset äityivät tekemään testamentteja, Amerikan koronakriisi pahenee

yle 06:15 03.07

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Esko Eerikäinen kertoo onko hän palaamassa yhteen ex-puolisonsa Martina Aitolehden kanssa: "Me tuemme eri tavalla toisiamme"

mtv 18:42 02.07

Esko Eerikäinen kertoo saaneensa viime aikoina erityisen paljon kysymyksiä siitä, onko hän palaamassa yhteen entisen puolisonsa Martina Aitolehden kanssa. 


Esko Eerikäinen sai uteluita, onko hän palaamassa yhteen Martina Aitolehden kanssa – läväytti julki totuuden ex-parin väleistä

iltasanomat 17:33 02.07

Kuva Martinasta sai Esko Eerikäisen seuraajat utelemaan, onko entisen avioparin välillä jotain ystävyyttä syvempää.


Kotikaupungissani on ”Karen” – Amerikassa sosiaalinen media ohjaa nyt keskustelua, ja se tuomitsee rasismista nopeasti ja ankarasti

iltasanomat 13:03 02.07

Kuohuttavilla videoklipeillä on enemmän vaikutusta kuin sanomalehtien pääkirjoituksilla, kirjoittaa Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Mikko Marttinen.


Disney Worldiin majoitettavat urheilijat pöyristyivät ”40 euron aamiaisesta” – nyt kohukuvat torpattiin huijaukseksi

iltalehti 10:39 02.07

Jalkapalloliiga MLS:n pelit jatkuvat Disney Worldissa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS tekee paluun koronan jälkeen turnauksella, joka järjestetään Disney Worldissa.


Esko Eerikäinen julkaisi harvinaisen kuvan ex-vaimostaan Martina Aitolehdestä – ”Mama”

iltalehti 08:02 02.07

Eerikäisen julkaisemassa kuvassa Martina halaa tytärtään Victoriaa. Radiojuontaja Esko Eerikäinen ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti olivat seurattu julkkispari ollessaan vielä naimisissa. Parin elämää seurattiin useammissa tv-sarjoissa, joissa nähtiin myös Victoria-tyttären syntymä. Sittemmin pari erosi varsin riitaisissa merkeissä, mutta ex-parin välit ovat olleet kunnossa jo pitkään. Keskiviikkona Esko julkaisikin Martinasta ja Victoriasta kuvan Instagram-tilillään.


NHL-tähdet palaamassa olympiakaukaloihin? Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia tietoja

MTV 06:58 02.07

NHL:n ja pelaajayhdistys NHLPA:n neuvottelema uusi työehtosopimus on päästämässä NHL-pelaajat jälleen olympiakaukaloihin, kertoo TSN:n toimittaja Pierre LeBrun.


Amerikan­suomalaisten vanhainkoti Floridassa on toistaiseksi korona­kriisin mallioppilas – ”Se on suuri huoli”

iltasanomat 06:05 02.07

Amerikansuomalaisten vanhainkoti Finnish-American Village on välttänyt Floridan rajun koronaviruspiikin. Se on vaatinut tarkkuutta.


Esko Eerikäinen jakoi yllättäen kuvan ex-vaimostaan Martina Aitolehdestä – herkkä otos sai seuraajat villiintymään

iltasanomat 20:07 01.07

Ex-aviopari Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti ovat nykyään lämpimissä väleissä takavuosien riitaisasta erosta huolimatta.


Esko Eerikäinen ihastuttaa koskettavalla kuvalla ex-puolisostaan Martina Aitolehdestä: "Tästä välittyy suuri rakkaus"

mtv 17:47 01.07

Esko Eerikäinen jakoi Instagram-tilillään ylistävän kuvan entisestä puolisostaan Martina Aitolehdestä.


Esko Eerikäinen jakoi koskettavan kuvan ex-puolisostaan Martina Aitolehdestä: "Tästä välittyy suuri rakkaus"

mtv 17:47 01.07

Esko Eerikäinen jakoi Instagram-tilillään ylistävän kuvan entisestä puolisostaan Martina Aitolehdestä.


Esikoistaan odottava Katy Perry avautuu kipeästä elämänvaiheesta – synkimpinä aikoina pohti jopa lohdutonta ratkaisua

iltalehti 20:47 30.06

Supertähti Katy Perry avaa tuoreessa haastattelussa rankkaa elämänvaihettaan. Laulaja Katy Perry, 35, ja näyttelijä Orlando Bloom, 43, odottavat parhaillaan yhteistä lastaan. Tyttölapsen on määrä syntyä kesän aikana. Vaikka asiat nyt ovat onnellisesti, on parilla taustallaan vaiherikas menneisyys. Perry ja Bloom erosivat vuonna 2017, mutta palasivat yhteen vuonna 2018. Nyt laulaja palaa yhteen elämänsä hankalimmista ajanjaksoista tuoreessa haastattelussa ja paljastaa, että ero näyttelijäkomistuksesta vei hänet takavuosina jopa itsetuhoisuuden partaalle.


Playboyssa poseerannut Erika Helin kamppailee finaalipaikasta legendaarisen miestenlehden kansikuvakilpailussa – kertoo nyt, miksi lähti mukaan rohkeaan kisaan

iltasanomat 07:03 30.06

Portugalin Playboylle poseerannut Erika Helin on mukana miestenlehti Maximin legendaarisessa Covergirl-kilpailussa, jossa on vuosien saatossa nähty useita suomalaiskaunottaria.


Playboyssa poseerannut Erika Helin kamppailee finaalipaikasta legendaarisen miestenlehden kansikuvakilpailussa – paljastaa, miksi lähti mukaan rohkeaan kisaan

iltasanomat 07:03 30.06

Portugalin Playboylle poseerannut Erika Helin on mukana miestenlehti Maximin legendaarisessa Covergirl-kilpailussa, jossa on vuosien saatossa nähty useita suomalaiskaunottaria.


MLS-liigassa suuri määrä positiivisia koronanäytteitä – sarjan alkuun reilu viikko

MTV 18:31 29.06

Pohjois-Amerikan MLS-jalkapalloliigan koronatesteissä on löytynyt 26 positiivista testitulosta. Virustartunnat on todettu 20 pelaajalla ja kuudella seurojen toimihenkilöllä.


Mississippin osavaltion päättäjät äänestivät sen puolesta, että vanha sisällissodan aikainen symboli poistetaan osavaltion lipusta

iltasanomat 08:50 29.06

Mississippi oli viimeinen osavaltio, jonka lipussa oli rotusorrosta ja orjuudesta muistuttava Amerikan konfederaation joukkojen taistelutunnus.


HIFK hankki uuden sentterin Pohjois-Amerikasta – ”Olemme seuranneet pidempään”

iltalehti 15:51 28.06

Helsingin IFK on hankkinut riveihinsä Alex Broadhurstin. Alex Broadhurst on solminut HIFK:n kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, kertoo seura tiedotteessaan. 27-vuotias yhdysvaltalaissentteri on pelannut edelliset seitsemän kautta NHL:n farmisarjassa AHL:ssä. Viime kaudella hän edusti San Diego Gullsia. NHL-seura Chicago Blackhawks varasi Broadhurstin seitsemännellä varauskierroksella vuoden 2011 varaustilaisuudessa.


Ex-NHL: Kari Takko teki ummikkona viisivuotisen uran NHL:ssä, muttei sopeutunut kakkosrooliin ? "Ymmärrän tappeluiden puolustelun 110-prosenttisesti"

jatkoaika.com 09:00 27.06

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Maalivahti Kari Takolle tuli 80-luvulla tutuksi sekä bussiliiga AHL että NHL:ssä State of Hockey ja menestysjoukkue Edmonton Oilers.


Esko Eerikäinen treenaa säällä kuin säällä – Rosanna Kuljulta terävä kommentti: "Ihan hullu saa olla..."

mtv 14:55 26.06

Suosikkijuontaja viettää paraikaa kesälomaa.


Hot topics