Prinsessa Beatricen ja italialaiskihlatun unelmahäiden karmiva epäonni eskaloitui: koko vastaanotto on peruttu

iltasanomat 15:31 20.03

Prinsessa Beatricen häät kokivat kolauksen, kun prinssi Andrew’n yhteydet Jeffrey Epsteiniin nousivat jälleen julkisuuteen ja Harry ja Meghan jättivät hovin. Nyt juhlat ovat kohdanneet vielä vakavamman esteen: koronaviruksen.


Prinssi Andrew vaikenee Jeffrey Epsteiniin liittyen: on jättänyt vastaamatta FBI:n haastattelupyyntöihin

iltasanomat 19:52 27.01

Uusimpien tietojen mukaan prinssi Andrew on jättänyt vastaamatta FBI:n haastattelupyyntöihin seksuaalirikoksista syytettyyn Jeffrey Epsteiniin liittyen.


Prinssi Andrew’n kova kohtalo: Porttikielto tyttären kihlajaisjuhlaan

iltalehti 09:14 20.12

Hyväksikäyttökohussa ryvettynyttä prinssi Andrex’ta kiellettiin osallistumasta yhteiseen ilonpitoon. Hänen mukanaolonsa olisi saattanut tuntua vaivaannuttavalta. Prinsessa Beatrice, 31, ja Edoardo Mapelli Mozzi, 34, ilmoittivat kihlautumisestaan syyskuussa. Häitä on lupailtu ensi vuodelle. Iloisten uutisten jälkeen kuninkaallinen perhe joutui kohun keskelle, kun prinssi Andrew’n eli Beatricen isän kyseenalaiset yhteydet edesmenneeseen Jeffrey Epsteiniin sekä seksuaaliset hyväksikäyttösyytökset tulivat julki.


Prinssi Andrew palaa julkisuuteen – osallistuu kohusta huolimatta joulukirkkoon

iltalehti 15:27 09.12

Vaikka prinssi Andrew on viime aikoina ryvettynyt Epstein-kohussa, hän aikoo osallistua kuningasperheen mukana perinteiseen joulukirkkoon. Kun prinssi Andrew antoi BBC:lle kohuhaastattelun, jossa hän selitteli ystävyyttään multimiljonääri Epsteiniin, hän lensi pian ulos Brittihovin edustustehtävistä. Esptein nimittäin oli saanut tukun syytteitä useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa oli Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Jeffrey Epsteiniin liittyvä skandaali laajeni Norjaan – kruununprinsessa Mette-Marit pahoittelee tapailua seksituomion jälkeen

iltasanomat 20:38 02.12

Kruununprinsessan kerrotaan myös vierailleen seksirikoksista tuomitun miljonäärin kotona Yhdysvalloissa.


Norjan kruununprinsessa Mette-Maritilla yhteys seksirikoksesta tuomittuun Jeffrey Epsteiniin - lähetti julkisuuteen pahoitteluviestin

iltalehti 16:30 02.12

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit tunsi Jeffrey Epsteinin. Norjalaisen Dagens Naeringslivin mukaan Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on pahoitellut yhteydenpitoaan sekä tapaamisiaan seksirikoksista epäillyn Jeffrey Epsteinin kanssa. Lehden mukaan Metter-Marit tapasi Epsteinin sekä miehen asunnolla että Oslossa - myös ensimmäisen tuomion jälkeen. Epstein, 66, kuoli vankilassa elokuussa. Kruununprinsessa tapasi Epsteinin useita kertoja vuosina 2011-2013.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Prinssi Andrew’n ahdinko syvenee - salaiset matkasuunnitelmat vuotivat julkisuuteen: kuningatar vihelsi pelin poikki

iltalehti 10:03 22.11

Prinssi Andrew ilmoitti keskiviikkona astuvansa sivuun kuninkaallisista tehtävistään pedofiilikytköksiensä vuoksi. Silti hän olisi lähtenyt salaa työmatkalle viikonloppuna. Kuningatar Elisabetin poika prinssi Andrew, 59, on ollut myrskyn silmässä tällä viikolla. Hän astui syrjään hovin työtehtävistä hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Jeffrey Epsteiniin liittyen. Kuningatar kutsui prinssi Andrew’n luokseen keskiviikkona antaakseen lapselleen potkut. Nimettömänä pysyttelevä lähipiirilähde kertoo The Telegraphille, että kuningatar teki päätöksen prinssin vetäytymisestä. Myös Walesin prinssi Charlesia on konsultoitu aiheen tiimoilta.


Lue sanasta sanaan tiedote Prinssi Andrew’n skandaalin yllätys­käänteestä

iltasanomat 22:30 20.11

Prinssi Andrew tiedotti astuvansa sivuun kaikista velvollisuuksistaan hovin jäsenenä Jeffrey Epsteiniin liittyvän skandaalin vuoksi.


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenlaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenalaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Kuningatar Elisabet kärsii poikansa aiheuttamasta kohusta – kiristeli leukaperiään ja vältti paparazzeja kirkkokäynnillä

iltalehti 13:02 18.11

Kuningatar Elisabetilla on kestämistä poikansa prinssi Andrew’n kanssa. Prinssi Andrew on joutunut ikävään valoon yhteyksistään liikemies Jeffrey Epsteiniin. Epsteinia syytetään alaikäisten seksiringin pyörittämisestä. Andrew ja hän olivat pitkäaikaisia ystäviä. Prinssi on muun muassa majoittunut Epsteinin huvilalla Manhattanilla sen jälkeen, kun tämä oli jo tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


Prinssi Andrew kiistää harrastaneensa seksiä teinitytön kanssa – sanoo olleensa kotona Pizza Express -juhlien jälkeen: ”Muistan sen omituisen selkeästi”

iltasanomat 01:20 17.11

Prinssi puhui haastattelussa yhteyksistään liikemies Jeffrey Epsteiniin.


Prinssi Andrew kiistää harrastaneensa seksiä teinitytön kanssa – sanoo olleensa kotona Pizza Express -juhlien jälkeen: ”Muistan sen oudon selkeästi”

iltasanomat 01:20 17.11

Prinssi puhui haastattelussa yhteyksistään liikemies Jeffrey Epsteiniin.


Katuva prinssi Andrew antoi pitkän haastattelun yhteyksistään seksuaalirikolliseen Jeffrey Epsteiniin – kuninkaallisasiantuntija hämmästelee vastausta

iltasanomat 11:45 16.11

Kohun keskellä oleva Britannian prinssi Andrew ei tuoreessa BBC:n haastattelussa kiistä suoraan väitettyä seksisuhdetta alaikäiseen tyttöön, vaan vetoaa muistamattomuuteen.


Hot topics