Koronavirus on iskenyt entiseen F1-kuljettajaan

MTV 08:37 04.07

Amerikkalaisessa Complete WeatherTech SportsCar -mestaruussarjassa ajavalla entisellä F1-kuljettajalla Felipe Nasrilla on todettu koronavirustartunta.


Leffateatterit avasivat ovensa, mutta kaikki ei ole entisellään – nämä erikois­järjestelyt ovat käytössä

iltasanomat 20:41 24.06

Suomen suurin elokuvateatteriketju Finnkino avasi tänään ovensa kolmessa leffateatterissa Helsingissä ja Turussa. IS tutustui erikoisjärjestelyihin.


Leffateatterit avasivat ovensa, mutta kaikki ei ole entisellään – käteinen ei kelpaa, popcornit suojattu kannella, lippu leimataan itse...

iltasanomat 20:41 24.06

Suomen suurin elokuvateatteriketju Finnkino avasi tänään ovensa kolmessa leffateatterissa Helsingissä ja Turussa. IS tutustui erikoisjärjestelyihin.


Tänään tv:ssä: Finlayson-pomo teilaa Huonona äitinä tunnetun Sari Helinin

iltalehti 08:15 22.06

Jukka Kurttila ei ymmärrä Sari Helinin ruokainnovaatiota. Ruokakaupan hyllyille etsitään taas uusia, kotimaisia tuotteita. Innovaatio on päivän sana myös Suomalaisen menestysresepti -kisan kakkoskaudella. Ensimmäinen tuotantokausi esitettiin viime vuonna TV5:lla, nyt kanavaksi on vaihtunut Nelonen. Meno on silti miltei entisellään. Päätuomari, huippukokki Jyrki Sukulan kanssa ruokakeksintöjä arvioivat yhä Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, S-ryhmän johtaja Ilkka Alarotu ja Finlayson-pomo Jukka Kurttila. Uutena jäsenenä aloittaa ruokakirjailijanakin tunnettu radio- ja tv-persoona Anni Hautala.


Annika Saarikko harkitsee puheenjohtajakisaan lähtöä elokuuhun – poliittinen todellisuus muuttui äitiysloman aikana: "Oikein mikään ei ole entisellään"

yle 06:44 18.06

Ylen haastattelussa Saarikko kertoo ilmoittavansa ministeriksi palatessaan, pyrkiikö hän keskustan johtajaksi Katri Kulmunin tilalle.


”Alienit analysoivat hänen sielunsa” – Boca Juniorsin entisellä pelaajalla erikoinen syy myöhästymiselleen

iltalehti 01:16 17.06

Etelä-Amerikassa jalkapallouraa tehnyt Guillermo Marino kertoi joukkuetovereilleen joutuneensa alieneiden sieppaamaksi. Entinen chileläiskeskikenttäpelaaja Gustavo Lorenzetti kertoo Lado B:n haastattelussa eriskummallisesta syystä, jonka hänen ex-joukkuetoverinsa Guillermo Marino kertoi selitykseksi myöhästymiselleen joukkueen harjoituksista: Marino omien sanojensa mukaan päätyi alieneiden kidnappaamaksi. Lorenzetti ja Marino edustivat Chilen pääsarjajoukkuetta Universidad de Chileä samanaikaisesti vuosina 2011–2013. Tuona aikana Chilen sarjan kolminkertainen mestari Marino kertoi epätavallisen syyn myöhästymiselleen.


Hallitus lieventää rajoituksia: yli 500 hengen ulkotilaisuudet sallitaan heinäkuussa, matkailu Baltiaan, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin vapautuu maanantaina

yle 05:52 11.06

Sen sijaan Ruotsin osalta rajoitukset säilyvät lähes entisellään.


Yli 500 hengen ulkotilaisuudet sallitaan heinäkuussa – matkailu Baltiaan, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin vapautuu maanantaina, kahden viikon karanteenia ei tarvita

yle 05:52 11.06

Sen sijaan Ruotsin osalta rajoitukset säilyvät lähes entisellään.


Matkailu Baltiaan, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin vapautuu maanantaina, kahden viikon karanteenia ei tarvita – katso hallituksen tiedotustilaisuus suorana juuri nyt

yle 05:52 11.06

Sen sijaan Ruotsin osalta rajoitukset pysyvät entisellään.


Matkailu Baltiaan, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin vapautuu maanantaina – katso hallituksen tiedotustilaisuus suorana juuri nyt

yle 05:52 11.06

Sen sijaan Ruotsin osalta rajoitukset pysyvät entisellään.


Lentomatkustaminen ei ole enää entisellään – korona muuttaa ainakin nämä 17 asiaa

iltasanomat 19:37 27.05

Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA ja Euroopan tartuntatautikeskus ECDC ovat julkaisseet laajan raportin siitä, miten koronavirus muuttaa lentomatkustamista. Ilta-Sanomat nostaa raportista esiin 17 keskeistä kohtaa.


Minkä tenniksen Grand Slam -turnauksen Bianca Andreescu on voittanut? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 26.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kenellä entisellä puolustajalla on NHL:n runkosarjan kautta aikain uran paras plus/miinus-lukema? 2) Minkä tenniksen Grand Slam -turnauksen Bianca Andreescu on voittanut?


Hups! Nico Rosbergin vaimo ei huomannut miehensä suoraa lähetystä – heilui taustalla kylpytakissa

iltalehti 15:33 18.05

Entisellä F1-tähdelläkin kesti hetki tajuta, miksi kaikki hihittelivät. Nico Rosberg osallistui sunnuntaina F1-sarjan virtuaaliseen ajokisaan. Kauden 2016 maailmanmestarin kisan jälkeen antamasta haastattelusta on noussut pieni someilmiö, kiitos Vivian-vaimon. Rosbergin kerratessa kisan ilmestyi Vivian Rosberg taustalle kylpytakissaan. Nainen puuhaili palkintohyllyllä, mutta Nico Rosberg ei tätä huomannut.


"Keuhkot eivät ole vielä entisellään”, kertoo koronan sairastanut triathlonisti – pitkä toipumisaika yllätti myös koronaviruksen kokeneen ylilääkärin

yle 07:05 06.05

COVID-19-taudista voi jäädä keuhkoihin pysyviä arpeumia, mutta tutkittua tietoa toipumisesta on vielä vähän.


Nuuskan pimeiden markkinoiden hinnat ryöpsähtivät – Tulli: ”Osa käyttäjistä pelännyt tavaran loppuvan”

iltasanomat 15:52 03.05

Koronaepidemialla on ollut vaikutuksia nuuskabisnekseen Suomessa, mutta sen laittomat myyntimarkkinat ovat Tullin mukaan pysyneet lähes entisellään.


Kahden tunnin lintubongailu on nyt nähtävissä tallenteena – nauti keväisestä luonnosta asiantuntijoiden seurassa

iltasanomat 09:12 23.04

Ilta-Sanomat oli keskiviikkona Japanin prinsessan jäljillä entisellä jätevesialtaalla.


Öljy-yhtiöt etsivät epätoivoisesti säilytystilaa öljylleen – "Kaikki säiliöt ovat täynnä, enää löytyy vain kuppeja ja kattiloita"

yle 18:05 22.04

Öljytuotteiden tuotanto on jatkunut lähes entisellään, mutta nyt tuotantoa joudutaan supistamaan, koska säilytystila loppuu.


Lintulive Espoon Suomenojalta

iltasanomat 11:01 22.04

Japanin prinsessan jäljillä entisellä jätevesialtaalla.


Lintulive Espoon Suomenojalta – bongailua suorana juuri nyt

iltasanomat 08:57 22.04

Japanin prinsessan jäljillä entisellä jätevesialtaalla.


Hot topics