Valioliigan pelaajille puhtaat paperit – koronavirusteissä ei yhtään tartuntaa

MTV 08:18 07.06

Jalkapallon Englannin Valioliigan pelien alkaminen kymmenen päivän päästä näyttää entistä varmemmalta, kun liigan uusimmissa koronavirusteissä ei löytynyt yhtään tartuntaa.


Ville Leino näki David Beckhamin kengät ja päätti räväyttää – sitten häntä haukuttiin neidiksi ja prinsessaksi

iltasanomat 07:53 07.06

Urheilukenttien seuratuimmat sankarit eivät ole ikinä erottuneet pelkillä taidoillaan, vaan usein myös tyylillään. Onko tämän päivän urheilukentillä aiempaa vähemmän poikkeuksellisia hiuspehkoja, valkoisia luistimia tai puuhelmiä?


McCannin perheen elämä jatkuu 13 vuotta Madeleinen, 3, katoamisen jälkeen – ”Mikä loppu­tulos ikinä onkaan, meidän on saatava tietää”

iltasanomat 07:41 07.06

Portugalissa lomamatkalla vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin vanhemmat ovat viime vuosina pitäneet aiempaa matalampaa profiilia. He ovat keskittyneet kasvattamaan nyt 15-vuotiaita kaksosiaan.


Ina Mikkolan kolumni: Ole enemmän söpö!

yle 06:45 07.06

Söpöys on työkalu, jolla voi helliä aivoja, pohtii Ina Mikkola.


Lance Armstrong paljastaa vastenmielisimmän tekonsa – yritti häpäistä hierojan julkisesti: "Siitä on vaikea enää laittaa pahemmaksi"

MTV 06:45 07.06

Lance Armstrong oli paitsi äärimmäisen lahjakas pyöräilijä ja Ranskan ympäriajon seitsemänkertainen voittaja myös häikäilemätön dopinghuijari, kylmänviileä manipuloija ja suuren luokan koulukiusaaja.


Keskustakonkari ei usko, että Kulmuni yrittää kaataa Marinin hallituksen: ”Viestit ovat tuulesta temmattuja”

iltasanomat 05:59 07.06

Keskustan entinen pitkäaikainen kansanedustaja ja ministeri Sirkka-Liisa Anttila arvelee, että hurjilla huhuilla yritetään vahingoittaa puoluetta.


Lappilaiskunnissa tulijoita on yhä enemmän kuin asuntoja – koronavirus tuskin vaikuttaa tilanteeseen

iltasanomat 05:40 07.06

Korona on jo käännyttänyt ihmisiä Lapista etelään, mutta asuntotilanne ei välttämättä helpota.


Arnold Schwarzeneggerin hurja tarina takavuosilta – haavoittui kuvauksissa, tikattiin lounastauolla

iltalehti 23:32 06.06

Arnold Schwarzenegger, 72, haavoittui vuonna 1990 elokuvan kuvauksissa. Hollywood-tähtenäkin tunnettu Arnold Schwarzenegger, 72, joutui takavuosina yllättävään tilanteeseen Total Recall -elokuvan kuvauksissa. Schwarzenegger esitti elokuvassa muistinsa menettänyttä Quaid-nimistä hahmoa, joka lähti Marsiin oppimaan aiemmasta elämästään salaisena agenttina. Yhdessä elokuvan kohtauksista roolihahmon oli määrä murskata metron ikkuna kädessään olevan aseen kanssa. Kohtausta tehdessä ikkuna ei kuitenkaan särkynyt oikealla hetkellä.


Real Madrid -pelaajan tyttöystävä teki kiusallisen paljastuksen petipuuhista: Ei seksiä kuukausiin

iltalehti 22:49 06.06

Puolustaja tuskin on mielissään tyttöystävän kommenteista. Real Madridista Sevillassa lainalla pelaavan Sergio Reguilónin tyttöystävä Marta Díaz on raottanut pariskunnan rakkauselämää. Díaz kertoo, ettei nuoripari ole harrastanut seksiä kuukausiin, sillä he ovat olleet lukittautuneina eri asuntoihin jo pidemmän aikaa koronaviruksen vuoksi.


Nettitrolli aukoi päätään nyrkkeilyn entiselle maailmanmestarille – sai kutsui kehään ja brutaalin oppitunnin

MTV 18:09 06.06

Nyrkkeilyn WBA-liiton ylemmän kevytsarjan ex-mestari Gavin Rees kypsyi sosiaalisessa mediassa saamaansa kuittailuun ja päätti haastaa hänelle jatkuvasti vinoilleen nettitrollin otteluun.


Upean SE:n moukaroinut Krista Tervo ei ollut uskoa huipputulostaan – ”Ai niinkö!”

iltasanomat 18:06 06.06

Krista Tervo nautti jo kilpailemisesta täysillä – ja uudesta ennätyksestään vieläkin enemmän.


TIS-Mattu ja Jape hankkivat yhteisen kodin: ”Rakkaus tuntuu hyvältä”

iltalehti 17:07 06.06

Temptation Island Suomeen osallistuneet Mattu ja Jape ovat edelleen yhdessä. Temptation Island Suomeen seitsemännellä tuotantokaudella suhteensa ongelmia ratkoneet Mathilda eli Mattu ja Jarkko eli Jape ovat juuri muuttaneet saman katon alle. Uusi koti on molemmille mieluisa. Kodista löytyvät esimerkiksi terassi ja sauna. Myös rakkaus voi hyvin. – Suhde on muuttunut syvemmäksi, Mattu kertoo.


Winston Churchill on sota­elokuvista tuttu rautainen valtiomies – mutta tiesitkö tämän hänen aiemmasta elämästään?

iltasanomat 16:30 06.06

Britannian legendaarinen sota-ajan pääministeri on elokuvista tuttu kasvo, mutta miehen aiempikin elämä on täynnä jännitystä ja draamaa.


Kulmuni valmis taisteluun puheenjohtajuudesta: ”Vain puoluekokousväki voi ottaa minulta luottamuksen pois”

iltasanomat 12:46 06.06

Katri Kulmuni lupaa pitkässä Facebook-kirjoituksessa kenttäväelle pystyvänsä käyttämään ministeritehtävien jäätyä enemmän aikaa puoluetyöhön ja suunnittelee laajaa maakuntakierrosta.


Yllättävä ystävyys yhdisti Saimi Hoyerin ja Johanna Oraksen: ”Yksi ainoa sana sulatti jään”

iltalehti 12:40 06.06

Saimi Hoyerin ja Johanna Oraksen ystävyyden merkitys on todistettu myös vaikeissa paikoissa. Punkaharju on heräämässä kesään. Saimi Hoyerin hotelli Punkaharjun henkilökunta on kiireinen: myynti purkaa varaussumaa, keittiömestari Sami Tallbergilla on työn alla uusi menu, huoneita viimeistellään vieraita varten. Johanna Oraksen taidekartanolla järven toisella puolella maalataan ateljeen rappusia ja ripustetaan kesän näyttelyä. Molemmat avaavat 10. kesäkuuta. Ulkona harjulla visertävät linnut. Sisällä hotellissa kantaa puheen pulputus. Johanna aloittaa lauseen, jota Saimi jatkaa.


Taiteilijan luomat realistiset Simpson-hahmot hämmentävät somessa – mitä mieltä sinä olet?

iltalehti 11:30 06.06

Jos taiteilija Hossein Diba loisi legendaariset Simpson-hahmot tänä päivänä, tältä ne näyttäisivät. Taiteilija Hossein Diba luo työkseen hahmoja peleihin ja elokuviin. Nyt hän on jakanut sosiaalisessa mediassa näkemyksensä siitä, miltä legendaariset Simpson-hahmot näyttäisivät tämän päivän teknologiaa hyödyntäen toteutettuina. Kuvissa nähdään realistisemmat versiot Homer Simpsonista, Marge Simpsonista, Bart Simpsonista, Mr. Burnsista sekä baarimikko Moe Szyslakista.


Näyttelijä Sari Puumalainen laihtui 12 kiloa – näin hän teki sen

iltalehti 08:34 06.06

Puumalainen uskoo pystyvänsä pitämään kilot poissa terveellisillä arkisilla valinnoilla. Näyttelijä Sari Puumalainen, 49, aloitti elämäntapamuutoksen vuoden alussa. Jo aiemmin hän oli kiinnittänyt jumppatapahtumassa huomiota personal trainer Tiina Simpaseen, johon hän rohkaistui ottamaan yhteyttä. Ajatus terveellisemmästä elämästä toi sysäyksen elämäntaparemonttiin.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 06.06

OINAS 21.3.–19.4. Kotiasiat koettelevat hermojasi, ja mitä enemmän hermostut, sitä takkuisemmaksi meno muuttuu. Yritä ottaa rennommin ja keskity yhteen asiaan kerrallaan. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Luvassa on hämmennystä ihmissuhteissa, mutta rauhallinen asenteesi auttaa selviämään ilman suurempia vaurioita. Ole suora viestinnässäsi ja sano vain, mitä tarkoitat.


Aira Samulin pelastaa koronan kurittamaa Hyrsylän mutkaa – joutuu myymään ”sukanvartensa”

iltalehti 21:40 05.06

Aira Samulin on laittanut vanhuuden turvaksi säästämänsä rantatontin myyntiin. Aira Samulin, 93, on pysynyt koko kevään suositusten mukaisesti visusti kotikaranteenissa Helsingin keskustan asunnossaan. Koronaeristyksissä ovat enemmän tai vähemmän elelleet muutkin suomalaiset ja se on vaikuttanut kotimaan matkailuun – myös Hyrsylän mutkaan.


Pääkirjoitus: Kulmuni pelasti palan poliittista tulevaisuutta itselleen – Keskustan suunta entistä enemmän hukassa

iltasanomat 21:30 05.06


Hot topics