Komea saksipotkumaali tappoi Norwichin ohuet säilymishaaveet – katso video

iltalehti 21:52 07.07

Watford kaatoi Norwichin 2–1. Jumbona lojuva Norwich oli pelannut kaikki neljä koronatauon jälkeistä liigaotteluaan maaleitta, mutta yllättäen Watfordin verkko vinkaisi jo neljännellä minuutilla. Emiliano Buendia kaivoi vasurinsa vapaaksi ja laukoi kauniisti kierteellä takanurkkaan.


Nyt keitti pahasti yli! Arsenal-nuorukainen kuristi vastustajaa – uhri sikaili ensin maalivahdin ulos ja osui lisäajalla

iltalehti 19:43 20.06

Brighton voitti Arsenalin dramaattisesti juhannuspäivän valioliigakamppailussa. Arsenal meni johtoon Nicolas Pépén maalilla 68. minuutilla, mutta Brighton kiri loppuhetkillä ohi. Lewis Dunk runnoi tasoituksen lyhyen kulmakuvion jälkeen. Lisäajalla draama huipentui. Ranskalaishyökkääjä Neal Maupay pelasi komeasti yhteen Aaron Connollyn kanssa ja viimeisteli ohi Arsenal-maalivahti Emiliano Martinezin. Ottelua oli pelattu jo 94 minuuttia.


Teemu Pukin ja tähtilaiturin huima yhteistyö kerää kehuja – suomalaistähden älykäs ominaisuus tehokkaan tutkaparin taustavoima: "Yksi parhaista"

MTV 19:19 14.05

Norwichin tähtikaksikon muodostavat Teemu Pukki ja Emiliano Buendia ovat olleet joukkueensa hyökkäyksen tukipilareita tällä kaudella. Tehokkaan tutkaparin yhteistyö kerää runsaasti kehuja osakseen.


Teemu Pukin todellinen arvo julki – yksi pelaaja on arvokkaampi kuin koko Norwichin joukkue!

iltalehti 11:46 18.03

CIES Football Observetory on jälleen laskenut ammattilaisjalkapalloilijoiden markkina-arvoja. Huuhkajien tähtipelaaja Teemu Pukin hintalappu paljastui tiistaina, kun sveitsiläinen CIES Football Observatory julkaisi tuoreimman selvityksensä huippujalkapalloilijoiden tämänhetkisestä markkina-arvosta. CIES arvioi Pukin arvon olevan tällä hetkellä 20–30 miljoonaa euroa. Lukua voi pitää kovana siksikin, että suomalainen on pian jo 30-vuotias. Pukin kanssa samassa hintahaarukassa ovat muun muassa joukkuekaverit Emiliano Buendia, Jamal Lewis ja Ben Godfrey.


Karuja paljastuksia Emiliano Salan lentoturmasta – sääntöjä rikottiin räikeästi: ”Maksu luo paineita”

iltalehti 13:42 15.03

Tammikuussa 2019 sattuneesta lentoturmasta on paljastunut uusia tietoja. Huippujalkapalloilija Emiliano Sala kuoli viime tammikuussa lentoturmassa, kun hän oli matkalla yksityiskoneella Ranskan Nantesista uuteen kotikaupunkiinsa Cardiffiin. Cardiff City oli ostanut hyökkääjän 17 miljoonalla eurolla, joka oli seuran kaikkien aikojen suurin siirtosumma, mutta mies ei koskaan päässyt Cardiffiin asti. Miestä kuljettanut Piper PA-46-kone löytyi Englannin kanaalin pohjasta 4.2.2019.


Cardiff haastoi ranskalaisseura Nantesin oikeuteen Emiliano Salan kuolemasta – ”Heitä voidaan syyttää kuolemantuottamuksesta”

iltasanomat 22:07 28.01

Cardiff syyttää ranskalaisseuraa Emiliano Salan kuolemasta ja siirrossa käytetyn agentin palkkioiden piilottamisesta.


Emiliano Buendian puuttuminen syö Kanarialintujen tehoja – Norwich entistä enemmän Teemu Pukin varassa

iltalehti 14:17 22.01

Keskiviikon kiinnostavin Valioliigakoitos on Tottenhamin ja Norwichin välienselvittely Lontoossa. Tottenham–Norwich-ottelulle luo taustaa joukkueiden kolmen viikon takainen kohtaaminen Norwichissa. Tuolloin Tottenham joutui tyytymään 2–2-tasapeliin, vaikka oli itse ottelussa pelillisesti selvästi parempi osapuoli. Toki Tottenham saa siinä mielessä olla tulokseen tyytyväinenkin, että pisteen tuonut tasoitusmaali syntyi aivan pelin lopussa Harry Kanen lapikkaasta rangaistuspotkusta. Myöhäinen Tottenhamin maali myös aavistuksen vaikuttaa ottelun tilastollisiin tunnuslukuihin Norwichin vetäydyttyä lopussa vain puolustamaan ja Tottenhamin päästessä myllyttämään.


Lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan äiti puhuu surustaan – perhe kohtasi toisenkin tragedian: ”Tämä on ollut kamala vuosi”

iltasanomat 06:06 22.01

Emiliano Salan elämä päättyi traagisessa lento-onnettomuudessa.


No nyt! The Athletic: Liverpool hamuaa kahta Norwichin pelaajaa

MTV 17:19 02.01

Liverpool on kiinnostunut Norwichin keskikenttäpelaaja Emiliano Buendiasta ja laitapuolustaja Jamal Lewisista, raportoi The Athletic lähteidensä pohjalta.


Teemu Pukki iskussa - myös lepoetu petaa voittoa Norwichille

iltalehti 12:35 08.12

Sunnuntain mielenkiintoisin peli löytyy Valioliigasta. Teemu Pukki ja Norwich ovat soittaneet viime aikoina sen verran elon merkkejä, että Sheffield Unitedia vastaan voi odotella kotivoittoa. Teemu Pukki on tehnyt pitkän hiljaiselon jälkeen maalit kahdessa peräkkäisessä Norwichin pelissä. Puheet penkityksestä ovat jälleen paikallisissakin lehdissä muuttuneet Pukki-party-jutuiksi. Itse asiassa Pukki on ollut koko ajan vireessä, mutta Norwich ei vain ole muuten oikein riittänyt. Esimerkiksi arvostettu tilastosivusto whoscored.com rankkaa Pukin Norwichin tämän kauden kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi maalivahti Tim Krulin ja keskikenttäpelaaja Emiliano Buendian jälkeen. Arsenalia vastaan kotona ja Southamptonia vastaan vieraissa rimpuiltiin ihan asiallisesti Everton-vierasvoiton päälle. Vaikka maaliodottamilla mitattuna suurempi pistesaalis ei varsinaisesti olisikaan ollut ansaittu, oli pelaamisessa silti nähtävissä ajoittain syksyistä raikkautta.


Lentoturmassa kuolleen Salan siirtosummakiista CAS:n käsittelyyn

yle 22:27 05.12

Emiliano Sala menetti henkensä, kun häntä kuljettanut pienkone syöksyi Englannin kanaaliin.


Rangaistus uhkaa – Cardiff ei ole vieläkään maksanut lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan siirtosummaa

iltasanomat 22:37 04.11

Cardiffia uhkaa maksimissaan kolmen siirtojakson mittainen pelaajien ostokielto.


Brittiseuraa painostetaan ostokiellolla – lentoturmassa kuolleen Emiliano Salan siirtosumma maksamatta

MTV 21:37 04.11

Brittiläinen jalkapalloseura Cardiff on saanut Kansainväliseltä jalkapalloliitolta Fifalta ukaasin koskien tammikuussa kuolleen argentiinalaispelaajan Emiliano Salan siirtokorvausta.


Hot topics