Isac Elliot teki radikaalin tyylimuutoksen – uusi hiustyyli yllättää

iltalehti 10:55 20.02

Laulaja Isac Elliotin uusi hiustyyli on herättänyt keskustelua laulajan Instagram-tilillä. Isac Elliot, 19, on värjännyt hiuksensa rohkeaksi violeteiksi. Laulaja julkaisi uudesta tyylistään kuvia Instagram-tilillään. Tuoreissa kuvissa Isac poseeraa violeteissa hiuksissa. Kuvan ohessa hän viittaa uuteen hiustyyliinsä.


Teinitähti Isac Elliotin järjetön pyyntö yllättää Teemu Packalénin – vapaaottelija ei ole uskoa korviaan

iltasanomat 17:20 18.02

Tällä viikolla Villa Hintikka -ohjelmassa juontaja Marja Hintikka saa vieraakseen vapaaottelija Teemu Packalénin, laulaja Isac Elliotin sekä näyttelijä Alina Tomnikovin.


Villa Hintikka: Isac Elliotin jääkiekkoharrastus jäi valmentajan ilkeiden sanojen myötä – isä suojeli poikaansa ja paljasti totuuden vasta myöhemmin

iltalehti 08:46 18.02

Laulaja Isac Elliot saapuu Villa Hintikkaan vieraaksi yhdessä Alina Tomnikovin ja Teemu Packalénin kanssa. Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikassa keskustellaan jälleen syvällisiä ja nautitaan mökkeilystä. Tällä kertaa Hintikan vieraaksi saapuvat näyttelijä Alina Tomnikov, laulaja Isac Elliot ja vapaaottelija Teemu Packalén. Laulaja Isac Elliot kertoo jaksossa esimerkiksi rakkaan jääkiekkoharrastuksen lopettamisesta. Lopetuspäätöstä vauhdittivat entisen jääkiekkovalmentajan sanat.


E.T.-elokuvan lapsitähti "Elliot" passitettiin vieroitushoitoon - selvisi rattijuopumuksesta sakoilla

iltalehti 23:48 19.11

Näyttelijä Henry Thomas pidätettiin lokakuussa rattijuopumuksen vuoksi Oregonissa. Nyt hän on saanut tuomion. Henry Thomas, 48, muistetaan Elliot-pojan roolista Steven Spielbergin menestyselokuvassa E.T. Vuoden 1982 tieteiselokuva kertoi avaruusolion ja lasten ystävyydestä ja se palkittiin neljällä Oscarilla ja kymmenillä muilla palkinnoilla. Elliotin rooli toi Thomasille BAFTA-palkinnon, Golden Globe-palkinnon ja Saturn Award - ehdokkuuksia. Thomas pidätettiin lokakuussa rattijuopumuksesta Oregonissa. Thomas oli löydetty Tualatinin asuinalueella keskelle risteystä pysähtyneestä autosta maanantai-iltana. Joku ohi ajanut oli hälyttänyt poliisit paikalle.


E.T.-elokuvan lapsitähti "Elliot" pidätettiin - sammui rattiin

iltalehti 10:30 23.10

Näyttelijä Henry Thomas pidätettiin rattijuopumuksen vuoksi Oregonissa. Henry Thomas, 48, muistetaan Elliot-pojan roolista Steven Spielbergin menestyselokuvassa E.T. Vuoden 1982 tieteiselokuva kertoi avaruusolion ja lasten ystävyydestä ja se palkittiin neljällä Oscarilla ja kymmenillä muilla palkinnoilla. Elliotin rooli toi Thomasille BAFTA-palkinnon, Golden Globe-palkinnon ja Saturn Award - ehdokkuuksia. Sittemmin Thomas jatkoi näyttelijän uraansa. Hän on tähdittänyt yli neljääkymmentä elokuvaa. Miehellä on myös paljon tv-rooleja.


Hot topics