Entinen UFC-ottelija jäi kiinni valtavasta huumelastista – mukana myös steroideja

MTV 10:03 14.05

Entinen UFC-ottelija Tim Gorman, 37, pidätettiin sunnuntaina Nebraskassa hänen ajoneuvostaan löytyneiden huumeiden myötä.


Venäjä lähetti Yhdysvaltoihin sotilaskoneella koronavirusapua – Trump kiitti jo etukäteen ”isosta lentokonelastista”

iltasanomat 13:03 01.04

Venäjän puolustusministeriön julkaisemalla videolla näkyy jättimäisen Antonov 124 -rahtikoneen lastaus ja lähtö kohti Yhdysvaltoja.


19-vuotias Ares ihaili pienenä Elastista ja haaveili omasta urasta – nyt hän räppää samalla videolla kaikkien Rähinä-konkareiden kanssa

iltalehti 11:39 23.10

Lukas Leonin tuplaajana nähty Ares on vantaalainen rap-artisti. Rähinän uusin kiinnitys Ares, oikealta nimeltään Aris Christian Staboulis, julkaisi Bisnes-uutussingleensä musiikkivideon. – Bisnes on tsemppibiisi, jonka sanoma on, että oli tavoitteesi elämässä mikä tahansa, pitää sun tehdä töitä ja grindata sen eteen. Kaikki on bisnestä ja kaikessa tekemisessä on arvoja, joita pitää noudattaa, voidakseen edetä, Ares kertoo kappaleesta tiedotteessa.


Vain elämää - Erin näpäyttää kappaleellaan Elastista, mies myöntää törttöilyn: ”Mä oon niin ansainnut ton”

iltalehti 20:40 11.10

Vain elämää -ohjelmassa nähdään perjantaina Elastisen päivä. Elastinen eli Kimmo Laiho on keskiössä perjantain Vain elämää -jaksossa. Jaksossa kuullaan uusia versioita miehen kappaleista ja kuullaan lisää Elastisen taustasta, perheestä ja läpimurrostakin. Erin esittää jaksossa oman versionsa miehen kappaleesta Nuori nero. Laulaja on muuttanut lyriikoita. Kappaleessa ei enää vähätellä naisia lainkaan. Aiemmassa versiossa naisia käskytetään. Erin tuo esille naisen näkökulman.


Hot topics