Joukko NHL-pelaajia polvistui yhdessä kansallislaulujen aikana ? "On aika lopettaa pelkkä puhuminen ja ryhtyä oikeisiin tekoihin"

jatkoaika.com 12:59 04.08

Vegas Golden Knightsin Ryan Reaves ja Robin Lehner polvistuivat yhdessä Dallas Starsin Tyler Seguinin ja Jason Dickinsonin kanssa kansallislaulujen aikana ennen joukkueiden kohtaamista maanantai-iltana Edmontonissa.


NHL:ssä naurettava seremonia hattutempun jälkeen – supertähti Connor McDavid lyttäsi: "Tarpeetonta"

MTV 08:49 04.08

Jääkiekkoliiga NHL on rakentanut loppukautta varten koronarajoituksia kunnioittavat kuplat Torontoon ja Edmontoniin. Sarja on pyrkinyt muodostamaan yksityiskohtia myöten mahdollisimman todenmukaisen tunnelman otteluihin - joidenkin mielestä jopa liian todenmukaisen.


NHL:n supertähti Connor McDavid täysin pitelemätön, mätti hattutempun – suomalaispuolustaja onnistui myös maalinteossa

iltalehti 08:25 04.08

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid iski hattutempun. Edmonton Oilersin ja koko NHL:n supertähti Connor McDavid iski kolme maalia pudotuspelien karsintakierroksen ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Oilers voitti ottelun 6–3-lukemin. McDavid teki ottelun ensimmäisen maalinsa, kun peliä oli pelattu vain 19 sekuntia. Kolme minuuttia myöhemmin kanadalainen osoitti loistavaa luistelutaitoaan, kun hän purjehti kieokn kanssa Olli Määtän ohi ja nosti kiekon rystyllä Blackhawksin maalin kattoon.


Blackhawks-hyökkääjä Caggiulalle yhden ottelun pelikielto – päähän kohdistuneen taklauksen kohteena Tyler Ennis

jatkoaika.com 11:12 03.08

Chicago Blackhawksin hyökkääjä Drake Caggiula on saanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan Edmonton Oilersin Tyler Ennisiä päähän joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lauantai-iltana.


Blackhawks-hyökkääjä Caggiulalle yhden ottelun pelikielto – päähänkohdistuneen taklauksen kohteena Tyler Ennis

jatkoaika.com 11:12 03.08

Chicago Blackhawksin hyökkääjä Drake Caggiula on saanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan Edmonton Oilersin Tyler Ennisiä päähän joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lauantai-iltana.


Blackhawks-hyökkääjä Caggiulalle yhden ottelun pelikielto - päähänkohdistuneen taklauksen kohteena Tyler Ennis

jatkoaika.com 11:12 03.08

Chicago Blackhawksin hyökkääjä Drake Caggiula on saanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan Edmonton Oilersin Tyler Ennisiä päähän joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lauantai-iltana.


Kupoliin kolahti – NHL:n pudotuspeleissä lätkäistiin pelikielto tästä taklauksesta

iltalehti 08:36 03.08

Chicagon Drake Caggiula on saanut yhden ottelun pelikiellon. Chicago Blackhawksin hyökkääjä Drake Caggiula taklasi lauantai-iltana Edmonton Oilersin Tyler Ennisiä päähän. Niitti ei onneksi osunut kunnolla, ja Caggiula selvisi tempustaan ilman jäähyä. Nyt NHL:n kurinpitoelin on kuitenkin lätkäissyt miehelle yhden ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Caggiula on näin ollen sivussa joukkueiden seuraavasta ottelusta, joka pelataan varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa kello 5.30.


NHL-tähti piti voimakkaan puheen ja polvistui kansallislaulun ajaksi – ”Rasismia on kaikkialla ja meidän pitää taistella sitä vastaan”

iltalehti 22:00 02.08

Minnesota Wildin puolustaja Matt Dumbasta tuli ensimmäinen NHL-pelaaja, joka polvistui kansallislaulun aikana. Minnesota Wildin puolustaja Matt Dumba piti puheen ennen Edmonton Oilersin ja Chicago Blackhawksin ottelua. Dumba seisoi puheensa aikana aloitusympyrässä samalla, kun Oilersin ja Blackhawksin pelaajat kerääntyivät aloitusringin ympärille.


Valtava kokoero! NHL:n pisin pelaaja asetettiin liigan lyhyimmän viereen

iltalehti 09:07 02.08

Boston Bruins ja Columbus Blue Jackets kunnioittivat huhtikuussa menehtyneen Colby Caven muistoa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Ennen torstain ja perjantain välisenä yönä pelatua Bruins-Blue Jackets -harjoitusottelua pidettiin hiljainen hetki Edmonton Oilersia edustaneen Colby Caven muistolle. Huhtikuussa aivoverenvuotoon 25-vuotiaana menehtynyt Cave aloitti ammattilaisuransa Bruinsissa, jossa hän pelasi yli neljän vuoden ajan ennen Oilersiin siirtymistä.


Aleksander Barkov ja Olli Määttä ylsivät pisteille – Mikko Koskinen vaihdettiin Edmontonin maalin suulle

MTV 07:21 02.08

Jääkiekon NHL:ssä New York Islanders on kukistanut Florida Panthersin 2–1 pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.


NHL-tähti piti keskiympyrässä vaikuttavan rasisminvastaisen puheen ja polvistui kansallislaulun ajaksi – ”Maailmamme heräsi siihen”

iltasanomat 03:19 02.08

Minnesotan Matt Dumba piti rasisminvastaisen puheen ennen Edmontonin ja Chicagon ottelua.


"Jääkiekko on mahtava peli, mutta se voisi olla vielä paljon mahtavampi" – NHL-ottelu alkoi Minnesota Wild -puolustajan puheella tulikuumasta aiheesta

MTV 23:07 01.08

NHL jatkui lauantai-iltana pudotuspelien karsintakierroksen ensimmäisillä otteluilla. Edmonton Oilersin ja Chicago Blackhawksin välisen kamppailun alkajaisiksi nähtiin kuumaan aiheeseen kantaa ottanut puheenvuoro.


"Jääkiekko on mahtava peli, mutta se voisi olla vielä paljon mahtavampi" – NHL-ottelu alkoi Minnesota Wild -puolustajan puheella tulikuumasta aiheesta, Barack Obama reagoi heti

MTV 23:03 01.08

NHL jatkui lauantai-iltana pudotuspelien karsintakierroksen ensimmäisillä otteluilla. Edmonton Oilersin ja Chicago Blackhawksin välisen kamppailun alkajaisiksi nähtiin ohjelmanumero, johon reagoi myös Yhdysvaltojen edellinen presidentti Barack Obama.


NHL-kausi viedään loppuun Edmontonin ja Toronton kuplissa – Yle Urheilu kertoo mihin keväällä jäätiin ja mistä jatketaan

yle 14:29 31.07

Millaisiin asetelmiin keväällä jäätiin ja mitä kesän pudotuspeleistä on lupa odottaa? Yle Urheilu loi alkavan NHL:n pudotuspelikesän kunniaksi katseen taakse ja eteen.


NHL-kausi viedään loppuun Edmontonin ja Toronton kuplissa – Yle Urheilu kertoo mihin keväällä jäätiin ja mistä jatketaan?

yle 14:29 31.07

Millaisiin asetelmiin keväällä jäätiin ja mitä kesän pudotuspeleistä on lupa odottaa? Yle Urheilu loi alkavan NHL:n pudotuspelikesän kunniaksi katseen taakse ja eteen.


Patrik Laine palasi tositoimiin – suomalaistykin tähtäin ei ollut vielä kohdillaan

iltalehti 08:32 30.07

Patrik Laine ja Winnipeg Jets tekivät paluun pelien pariin. Lauantaina alkavien NHL:n pudotuspelien valmistavat ottelut jatkuivat Suomen aikaa yön ja aamun aikana. Patrik Laineen tähdittämä Winnipeg Jets kohtasi Edmontonissa Vancouver Canucksin. Jets käytti paikkansa tehokkaasti ja nappasi 4–1-voiton erinomaisesti pelanneen maalivahti Connor Hellebuyckin torjuntojen myötä.


Joonas Donskoi iski heti kättelyssä, Mikko Rantanen juoni voittomaalin

iltalehti 00:12 30.07

Colorado Avalanchen suomalaispelaajat onnistuivat Minnesota Wildia vastaan. Avalanche ja Wild pelasivat NHL:n harjoitusottelun Edmontonissa. Ottelu ehti vanheta vain 1.25, kun Avalanchen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi iski joukkueensa 1–0-johtoon.


Mikko Koskisen uusi maski paljastettiin – mukana kaunis kunnianosoitus traagisesti kuolleelle joukkuetoverille

iltalehti 19:49 29.07

Mikko Koskinen kunnioittaa keväällä kuollutta joukkuetoveriaan maskissaan. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. NHL:n pudotuspeleihin valmistautuva Edmonton Oilers on julkaissut Instagram-tilillään kuvia suomalaisen maalivahtinsa Mikko Koskisen uudesta torjuntamaskista.


Jesse Puljujärven tilanteessa merkittävä käänne – kiekkotähti keskusteli Edmonton Oilersin kanssa ja katkoo huhuilta siivet

iltalehti 18:28 29.07

Jesse Puljujärvi paljasti Iltalehdelle omat suunnitelmansa koskien pelikautta 2020–21. Jesse Puljujärven ensi kauden seura on yhä auki. –?Kärpät on tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoni ensi kauden joukkueeksi. Sopimusta minulla ei Kärppien kanssa ole. Katsotaan myös, mihin suuntaan NHL-asia vielä kääntyy. NHL on ollut minulla tavoitteena, Puljujärvi sanoi Iltalehdelle.


Mikko Koskisen tuoreessa varusteessa kaunis yksityiskohta edesmenneen joukkuetoverin muistoksi – Edmonton Oilers aloitti ja päätti harjoitukset liikuttavaan eleeseen

MTV 15:51 29.07

NHL-seura Edmonton Oilersin suomalaismaalivahti Mikko Koskinen on teettänyt pudotuspelien kynnyksellä uuden maskin, joka tekee kunniaa keväällä menehtyneen Oilers-pelaajan Colby Caven muistolle. Oilers jatkoi myös Caven muistamista harjoituksissa tyylikkäällä tavalla.


Hot topics