Arvi Savolainen painii EM-mitalista! Tshekkijärkäle kaatui puhtaasti

MTV 15:39 10.02

Arvi Savolainen jatkaa välieriin painin EM-kilpailuissa Roomassa. Näin Savolainen ottelee EM-mitalista.


EM-painit käyntiin voitolla – itseään isompia vastaan painiva Arvi Savolainen jatkaa puolivälieriin

MTV 14:09 10.02

Suomen Arvi Savolainen jatkaa urakkaansa painin EM-kilpailuissa Roomassa.


Emmi Peltonen onnistui hienosti EM-kilpailuissa - ”Olen yllättynyt”

iltalehti 07:42 26.01

Emmi Peltonen sijoittui Grazin isännöimissä taitoluistelun EM-kilpailuissa viidenneksi. Sijoitus on Peltosen uran toistaiseksi paras arvokisoissa. Peltonen teki perjantain lyhytohjelmassa ennätyspisteensä 66,49. Vapaaohjelma ei mennyt aivan tyylipuhtaasti, mutta tuloksena oli silti kokonaisuutena 181,79 pistettä, joka on 20-vuotiaan suomalaisen paras noteeraus.


Rajusti urakoinut Jenna Laukkanen piti Suomen EM-mitalikannassa

MTV 21:41 08.12

Suomen uintimaine on viime vuosina ollut lyhyen radan EM-kisojen ja Jenna Laukkasen varassa. Sunnuntaina Skotlannin Glasgow'ssa päättyneissä EM-kilpailuissa Laukkasen saalis oli kaksi pronssimitalia.


Jenna Laukkanen upeasti finaaliin EM-altaassa! Huippuaika povaa jopa mitalia: "Vähäsen hapottaa"

MTV 21:39 05.12

Jenna Laukkasen urakkapäivä palkittiin yhdellä henkilökohtaisella ja yhdellä viestin finaalipaikalla uinnin lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa torstaina. Laukkanen pyyhälsi 100 metrin sekauinnissa alkuerien ja välierien kautta perjantain loppukilpailuun.


Jenna Laukkanen upeasti finaaliin EM-altaassa! "Vähäsen hapottaa"

MTV 21:37 05.12

Jenna Laukkasen urakkapäivä palkittiin yhdellä henkilökohtaisella ja yhdellä viestin finaalipaikalla uinnin lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa torstaina. Laukkanen pyyhälsi 100 metrin sekauinnissa alkuerien ja välierien kautta perjantain loppukilpailuun.


EM-finaali jäi haaveeksi – suomalaisuimarilla toinen mahdollisuus myöhemmin illalla

MTV 19:36 05.12

Jenna Laukkanen on karsiutunut naisten 50 metrin perhosuinnin finaalista lyhyen radan EM-kilpailuissa Skotlannin Glasgow'ssa.


Fanny Lamminen, 17, voitti voimanoston EM-kultaa ylivoimaisesti! Tankoon laitettiin ikäluokan maailmanennätysraudat

iltalehti 20:02 02.12

Voimanostaja Fanny Lamminen, 17, voitti neljä mitalia voimanoston EM-kilpailuissa Liettuan Kaunasissa alle 18-vuotiaiden sarjassa. Fanny Lamminen, joka kilpaili alle 18-vuotiaiden sarjassa 57 kilon painoluokassa, voitti kultaa jalkakyykyssä ja penkkipunnerruksessa. Maastavedosta Lamminen voitti pronssia. Yhteistuloksellaan Lamminen oli sarjansa paras ja voitti EM-kultaa.


Jalkapallon taekwondoon vaihtanut Jenna Ylönen nousi upeasti nuorten EM-pronssille

yle 17:25 01.12

Suomen aikuisten taekwondomaajoukkue jäi olympiapainoluokkien EM-kilpailuissa mitalitta, mutta alle 18-vuotiaiden 49 kilon sarjassa Jenna Ylönen saavutti pronssia Dublinissa.


Teemu Pukin vaimolta ja pieneltä tyttäreltä koskettavat onnittelut EM-paikasta: ”Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua”

iltalehti 15:34 16.11

Teemu Pukin Kirsikka-vaimo on julkaissut Instagramissa suloiset onnittelut miehelleen ja Huuhkajille. Perjantaina Suomen jalkapallomaajoukkue voitti kotikisoissa Liechtensteinin maalein 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. EM-lopputurnauspaikka on miesten jalkapallomaajoukkueelle ensimmäinen. Huuhkajien Teemu Pukki, Norwichin hyökkääjä, sai uskomattoman murskavoittoillan myötä aikamoisen Pukki Partyn, kun jalkapallofanit ympäri Suomen juhlistivat voittoa.


Oi Suomi on! Julkkikset riemuitsevat Suomen voitosta - katso kuvat

iltalehti 09:17 16.11

Perjantaina Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. Suomen jalkapallomaajoukkue tullaan näkemään ensi kesän EM-kilpailuissa. Voitto tuli ratkaisevasta pelistä Liechtensteinia vastaan. Suomi voitti 3-0. EM-lopputurnauspaikka on miesten jalkapallomaajoukkueelle ensimmäinen. Myös monet eturivin ykköstähdet ovat noteeranneet Suomen voiton.


Huuhkajia juhlitaan isosti ensi tiistaina Helsingin kansalaistorilla - mukana pelaajat ja eturivin artistit

iltalehti 21:37 15.11

Koko Suomi on kutsuttu kansanjuhlaan Helsinkiin onnittelemaan Huuhkajia EM-lopputurnauspaikasta. Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa perjantai-iltana Telia 5G -areenalla pelatussa kotiottelussa. EM-lopputurnauspaikka on Huuhkajille historian ensimmäinen. Huuhkajien upeaa saavutusta juhlitaan tiistaina 19.11. kansanjuhlassa Helsingin Kansalaistorilla. Tapahtuman järjestää Suomipop.


Nyt se on vihdoin totta! Huuhkajat EM-kisoihin murskavoitolla

iltalehti 20:49 15.11

Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Liechtensteinin 3-0 ja varmisti paikkansa ensi kesän EM-kilpailuissa. Ottelun ensihetket määrittivät suuntaan ottelulle, jossa mitään ei jäänyt epäselväksi. Huuhkajat oli selvästi parempi kuin vastustajansa. Viidennellä minuutilla Pyry Soiri sai pallon verkkoon, mutta syötön antanut Jasse Tuominen oli ollut paitsiossa.


Hot topics