Märtha Louise kertoo saaneensa rasistisia tappouhkauksia shamaanirakkaansa vuoksi – latasi täyslaidallisen, josta osansa sai myös kuninkaalliset

iltasanomat 11:48 05.06

Prinsessa Märtha Louise kertoo tuoreessa päivityksessään rasismista, jota hänen tummaihoinen rakkaansa Durek Verett on saanut kokea aina kuninkaallisissa piireissä saakka.


Märtha Louiselle sataa tappouhkauksia - avautuu vihasta shamaanirakasta kohtaan: ”Ihmiset ja perheemme häpeävät meitä”

iltalehti 07:17 05.06

Norjan prinsessa Märtha Louise kertoo parin saaneen tappouhkauksia rakkautensa takia. Yhdysvaltalaisen George Floydin kuolemasta on leimahtanut käyntiin valtaisa rasismikeskustelu ympäri maailmaa. Norjan prinsessa Märtha Louise ottaa nyt rasismikeskusteluun. Prinsessan mukaan ystäväpiiri, perhe, hovi ja Norjan kansa ei ole hyväksynyt tummaihoista Durekia hänen elämänkumppanikseen. Hän väittää, että ydinsyy tähän on rasismi.


Prinsessa Märtha-Louisen ja shamaani-rakkaan mitta tuli täyteen – uhkaavat Durekin ex-poikaystävää oikeusjutulla

mtv 10:55 26.05

Prinsessa Märtha Louis ja hänen poikaystävänsä shamaani Durek Verrett ovat kyllästyneet Verrettin ex-poikaystävän julkisuudessa esittämiin väitteisiin.


Jättääkö prinsessa Märtha Louise Norjan? Shamaanirakkaalta yllättäviä paljastuksia parin suhteesta

mtv 17:47 08.04

Norjan prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verret paljastaa tuoreessa haastattelussa, että pari suunnittelee seuraavia askelia suhteessaan.


Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaaninsa voidakseen viettää kaksi päivää yhdessä, rakas itki – kotona odotti karanteeni

iltalehti 12:05 29.03

Norjan prinsessa Märtha Louise, 48, on tällä hetkellä karanteenissa. Norjan prinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakas Durek Verrett viettivät yhteistä lemmenlomaa Yhdysvalloissa maaliskuun alussa. Prinsessa lensi rakkaansa luokse, kun kuuli rajojen menevän kiinni. Nyt prinsessa on jo palannut Norjaan. Tällä hetkellä hän on karanteenissa. Shamaani jakoi Instagram-tilillään valokuvia rakkaansa vierailusta. Samassa päivityksessä mies kertoo, että prinsessan vierailu tuli täysin yllätyksenä.


Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas kommentoi nyt Ari Behnin kuolemaa – jätti aiemmin hautajaiset väliin

iltasanomat 14:55 06.01

Shamaani Durek Verrett kommentoi kumppaninsa prinsessa Märtha Louisen ex-miehen kuolemaa Instagramissa.


Märtha Louisen parjattu shamaanimies kommentoi vihdoin Ari Behnin kuolemaa

iltalehti 22:08 05.01

Prinsessa Märtha Louisen miesystävä on kirjoittaa Instagramissa Ari Behnin kuolemasta. Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen aviomies Ari Behn kuoli joulupäivänä vain 47-vuotiaana. Märtha Louisen ja Ari Behnin liitto päättyi eroilmoitukseen vuonna 2016, ja nykyään prinsessa seurustelee shamaanina tunnetun kalifornialaisen Durek Verrettin kanssa.


Märtha Louisen shamaanirakasta ei nähty Ari Behnin hautajaisissa – laukoi suru-uutisen jälkeen kommentin, joka sai norjalaiset tuohtumaan

iltasanomat 18:26 03.01

Norjan prinsessa Märtha Louisen miesystävää, shamaani Durek Verretiä ei nähty kirjailija Ari Behnin hautajaisissa.


Märtha Louisen shamaanirakkaan käytös kummastuttaa Norjassa – ylisti Instagramissa mallin bikinikuvaa prinsessan ex-miehen kuoleman jälkeen

iltasanomat 12:50 29.12

Prinsessa Märtha Louisen puoliso shamaani Durek Verretin somekäyttäytymistä on kritisoitu Norjassa.


Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakkaalta hämmästyttävä paljastus parin ensitapaamisesta – kun katseet kohtasivat, valtasi mystinen tunne molemmat

iltasanomat 20:52 14.11

Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verrett uskoo, että pari tunsi toisensa jo muinaisessa Egyptissä.


Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas avautuu seksielämästään – paljastaa intiimejä yksityiskohtia lemmenleikeistä: ”Voimme jatkaa vaikka pari tuntia”

iltasanomat 14:31 18.10

Prinsessa Märtha Louisen ja Durek Verretin suhde on aiheuttanut paheksuntaa Norjassa. Nyt mies avautuu seksielämästään tuoreessa podcastissa.


Hot topics