Isä haukkui lehmäksi uran huippuhetkellä – itsetuhoiset ajatukset ottivat vallan entisestä superlupauksesta: ”Ei ollut paljon vaihtoehtoja”

iltalehti 18:37 30.06

Mitä Jelena Dokic olisi voinutkaan saavuttaa ilman sairaalloiseen käytökseen syyllistynyttä isäänsä? Jelena Dokicin tarina on yksi urheilun surullisista esimerkeistä, kuinka aikuisella voi olla vahingoittava vaikutus lapseen ja tämän harrastukseen. Entisessä Jugoslaviassa syntynyt mutta 11-vuotiaana perheensä kanssa Australiaan muuttanut Dokic oli yksi tenniksen seuratuimpia superlupauksia 2000-luvun vaihteessa.


Isän hirmuiset teot tekivät tyttären elämästä painajaisen – ex-maailmantähti paljasti karmeita yksityiskohtia vuosia jatkuneesta piinastaan

iltasanomat 14:21 30.06

Yli 15 vuotta ammattilaisena pelannut Jelena Dokic puski urallaan eteenpäin, vaikka pinnan alla elämä luisui kohti synkkyyttä.


Naistenniksen ex-tähti lihoi kaksi kertaa painavammaksi ja lukittautui kotiin – tuore kuva kertoo huimasta paluusta huippukuntoon

iltalehti 23:02 07.01

Maailmanrankingin nelosena olleen Jelena Dokicin paino tuplaantui, mutta kaikki karisi pois kovalla työllä. Australialainen ex-tennistähti Jelena Dokic, 36, on kertonut avoimesti kilpirauhasensa liikatoiminnasta ja sen seurauksena tulleista painonhallintavaikeuksistaan. Nyt Dokic teki asiaan liittyen iloisen somepäivityksen. Dokic on laihduttanut yhteensä 53 kiloa ja on jälleen suurin piirtein samoissa mitoissa kuin peliuransa aikana.


Hot topics