Jälkihien asiantuntijaraati nosti esiin mielenkiintoisen yksityiskohdan seivästähti Armand Duplantiksesta: "Hänellä on yksi etu, jota kaikilla seiväshyppääjillä ei ole"

yle 10:51 21.09

Duplantiksen lisäksi keskustelua riitti Jälkihiessä Tadej Pogacarin huimasta etappaivoitosta ja Lamine Diackin tuomiosta.


Jälkihien asiantuntijaraati nosti esiin mielenkiintoisen yksityikohdan seivästähti Armand Duplantiksesta: "Hänellä on yksi etu, jota kaikilla seiväshyppääjillä ei ole"

yle 10:51 21.09

Duplantiksen lisäksi keskustelua riitti Jälkihiessä Tadej Pogacarin huimasta etappaivoitosta ja Lamine Diackin tuomiosta.


Tokion olympiaisännyyden taustalla lahjontaa? Korruptiosta tuomitulle maksettiin satoja tuhansia euroja – osa rahoista venäläiselle tilille

iltalehti 10:19 21.09

Lisää todisteita korruptiosta on jälleen löytynyt. Tokion olympiaisännyyden taustalla on jo pidemmän aikaa epäilty olevan lahjontaa. Nyt väitteille on saatu lisätodisteita. Japanilaisen Kyodon mukaan Tokion olympialaisten hakukomitean palkkaama konsultointiyritys siirsi noin 312 000 euroa Papa Massata Diackin tilille ennen ja jälkeen kuin Tokio valittiin kisaisännäksi. Papa Massata Diack on Kansainvälisen yleisurheiluliiton ex-pomon ja Kansainvälisen olympiakomitean ex-jäsenen, Lamine Diackin poika.


Lamine Diack joutui vankilaan härskien temppujensa jälkeen – Ilkka Kanerva ihmetteli vuosien ajan hämäriä päätöksiä

iltasanomat 07:27 21.09

Lamine Diack vastusti olympiaboikotteja, mutta ei pystynyt vastustamaan lahjuksia. IS kertoo, kuinka entinen yleisurheilupomo raivasi tiensä huipulle – ja putosi sieltä.


Ex-yleisurheilupomo Diackille vankeutta ja sakkoja korruptiosta – pojalle vielä pidempi tuomio

yle 17:20 16.09

IAAF:n entinen puheenjohtaja Lamine Diack sai neljän vuoden vankeusrangaistuksen ja tuntuvat sakot.


Entinen yleisurheilupomo tuomittiin neljän vuoden vankeuteen ja jättisakkoihin korruptiosta – peitteli venäläisurheilijoiden dopingtapauksia

iltalehti 17:01 16.09

Lamine Diack todettiin syylliseksi korruptioon. Kansainvälisen yleisurheiluliiton entinen puheenjohtaja Lamine Diack, 87, on saanut neljän vuoden vankeustuomion korruptiosta. Ranskan viranomaiset tuomitsivat entisen yleisurheilupomon myös korkeimpiin mahdollisiin sakkoihin. Maksettavaa tulee 500 000 euroa. Neljän vuoden vankeustuomiosta kaksi vuotta on ehdollista vankeutta.


Entinen yleisurheilupomo Lamine Diack, 87, tuomittiin vankilaan – otti vastaan lahjuksia

iltasanomat 16:59 16.09

Vankilatuomio annettiin Pariisissa keskiviikkona.


Ex-yleisurheilupomoa uhkaa jopa 10 vuoden vankeusrangaistus

iltasanomat 18:50 08.06

Lamine Diackia syytetään muun muassa lahjusten vastaanottamisesta ja antamisesta.


Oikeudenkäynti 87-vuotiasta yleisurheilupomoa vastaan alkoi – epäillään Venäjän dopingvyyhdin pimittämisestä ja lahjusten ottamisesta

MTV 12:00 08.06

Kansainvälisen yleisurheiluliiton entisen puheenjohtajan Lamine Diackin tapauksen oikeuskäsittely on alkanut maanantaina Pariisissa.


Oikeudenkäynti 87-vuotiasta yleisurheilupomoa vastaan alkoi: epäillään Venäjän dopingvyyhdin pimittämisestä ja lahjusten ottamisesta

MTV 12:00 08.06

Kansainvälisen yleisurheiluliiton entisen puheenjohtajan Lamine Diackin tapauksen oikeuskäsittely on alkanut maanantaina Pariisissa.


Ex-yleisurheilupomoa uhkaa jopa kymmenen vuoden tuomio – epäillään peitelleen venäläisten dopingtapauksia miljoonahintaan

iltalehti 09:07 08.06

Lamine Diack on epäiltynä ainakin kahdessa eri korruptiojutussa. Kansainvälisen yleisurheiluliiton entinen puheenjohtaja Lamine Diack, 87, joutuu maanantaina Pariisissa oikeuden eteen. Reutersin mukaan häntä uhkaa jopa kymmenen vuoden tuomio. Senegalilaistaustaista Diackia syytetään muun muassa korruptiosta ja rahanpesusta. Tapahtumat liittyvät Venäjän dopingskandaaliin.


Kymppitonnien ökykelloja ja digikameroita – Tokion olympiaisännyyden taustalla epäillään olevan lahjontaa: ”Ennen kuolemaani kerron”

iltalehti 17:06 01.04

Tokion olympialaisten hakukomiteaa epäillään korruptiosta, uutisoi Reuters. Tokio valittiin kesäolympialaisten järjestäjäksi vuonna 2013. Uutistoimisto Reuters paljastaa valintaan liittyneen lahjoja ja tilisiirtoja, jotka liittyvät nyt käynnissä olevaan korruptiotutkintaan. Keskeisiä hahmoja ovat japanilainen liikemies Haruyuki Takahashi, 73, ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen Lamine Diack, 86. Tokion olympialaisten hakukomitea maksoi Takahashille 7,48 miljoonaa euroa, jotta hän lobbaisi Tokion puolesta.


Hot topics