Onko tässä kuningatar Elisabetin uran epäammattimaisin hetki? Piiloutui epätoivottua vierastaan puskaan

iltalehti 20:30 25.05

Kuningatar Elisabet teki selväksi, ettei Romanian diktaattori Nicolae Ceau?escun valtiovierailu vuonna 1978 ollut hänelle mieleen. 68 vuotta hallinnut kuningatar Elisabet tunnetaan pidättäytyväisen ammattimaisesta esiintymisestään. Pitkälle valtakaudelle mahtuu kuitenkin myös vähemmän hohdokkaita hetkiä. Uudessa dokumentissa Our Queen: Inside the Crown (vapaasti suomennettuna Kuningattaremme: kruunun sisällä) journalisti Robert Hardman paljastaa yhden tällaisen hetken.


Prinssi Charlesin ja Camillan intiimistä puhelusta nousi aikoinaan jättikohu – tamponikeskustelu jätetään pois The Crown -sarjasta

iltalehti 19:59 18.05

Netflixin suosikkisarjassa ei tulla näkemään kohtausta, jossa puitaisiin aikoinaan otsikoihin noussutta tamponipuhelua. The Crown -suosikkisarjan uudella kaudella prinssi Charlesia näyttelevä Josh O’Connor kertoi SiriusXM:n haastattelussa, että jättikohun aikoinaan aiheuttanutta tamponia koskevaa puhelua ei tulla näkemään suosikkisarjassa. – Kun minulle tarjottiin roolia, niin ensimmäinen kysymykseni – puhuessani kysymyksestä voisin sanoa ilmoitus – oli, että me emme tee sitä tamponipuhelua, O’Connor totesi.


Brittihovissa huokaistaan helpotuksesta – Charlesin ja Camillan kohuttua tamponikeskustelua ei nähdä The Crown -sarjassa

mtv 19:06 17.05

Walesin prinssiä Netflixin The Crown -hittisarjassa näyttelevä Josh O'Connor paljastaa, ettei Charlesin ja Camillan julkisuuteen 1990-luvulla vuotanut intiimi puhelinkeskustelu päädy sarjaan.


Missle Hill hurmasi Färjestadissa – Mascate Match aloitti kakkossijalla

iltasanomat 18:53 10.04

Arnie Express oli lähellä voittoa Breeders Crown -lähdössä.


Tältä prinsessa Diana näyttää The Crown -sarjassa

iltalehti 20:54 25.02

The Crown kertoo kuningatar Elisabetin elämästä. Emma Corrin näyttelee Netflixin suositussa sarjassa prinsessa Dianaa. The Crownin neljättä tuotantokautta kuvataan parhaillaan. Netflix on kertonut julkisuudessa, että The Crownia tehdään neljännen kauden jälkeen vielä yksi tuotantokausi. Sen jälkeen tarina loppuu. Alkujaan sarjaa oli tarkoitus jatkaa vielä kuudennellekin kaudelle, mutta suunnitelmat muuttuivat. Sarja on saanut lukuisia palkintoja ensimmäiseltä tuotantokaudelta alkaen.


Kuvat julki: tältä prinsessa Diana näyttää The Crown -sarjassa

iltasanomat 20:13 24.02

Emma Corrin näyttelee prinsessa Dianaa Netflixin suosikkisarjan neljännellä tuotantokaudella, jota kuvataan parhaillaan Britanniassa.


Odotetut kuvat julki: Tältä näyttää prinsessa Diana suosikkisarja The Crownissa!

mtv 17:08 23.02

Näyttelijä Emma Corrin on The Crown -sarjan kuvauksista julkaistujen valokuvien perusteella kuin ilmetty prinsessa Diana.


Prinssi Harryn pooloystävä avautuu dokumentissa - uskoo tietävänsä syyn herttuaparin yllätysilmoitukseen

iltalehti 17:42 03.02

Prinssi Harryn pitkäaikainen ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras sanoo Harryn halun suojella perhettään olleen syynä herttuaparin vetäytymisilmoitukseen. Prinssi Harryn ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras kertoo ABC-kanavan Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown -dokumentissa oman näkemyksenä Sussexin herttuaparin vetäytymiseen kuninkaallisista velvollisuuksistaan. –Puhuin Harryn kanssa muutama päivä sitten. Hän on kärsinyt jo pitkään kaikesta, mitä on hänelle on tapahtunut. Hän kärsii ihmisten tuomitsevuudesta, Figueras sanoo dokumentissa, jota People-lehti on siteerannut,


The Crown -sarja lopetetaan

iltalehti 20:32 31.01

Netflix ilmoitti lopettavansa suositun The Crown -sarjan. Viides kausi jää Britannian kuningatar Elisabetia käsittelevän draamasarja The Crownin viimeiseksi. Elisabetin roolissa nähdään uusi näyttelijä, tällä kertaa Imelda Staunton.


Ilouutisia The Crown -jättisarjan faneille: Imelda Staunton on uusi kuningatar Elisabet!

iltasanomat 17:41 31.01

Imelda Staunton nähdään kuningatar Elisabetin roolissa The Crownin viimeisellä kaudella.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


The Crown -tähti voitti arvostetun pystin roolistaan kuninkaallisena – puolusti SAG-gaalassa Sussexin herttuaparia

iltasanomat 22:24 20.01

The Crown -sarjassa näytellyt Helena Bonham Carter puolusti SAG-gaalassa prinssi Harrya ja herttuatar Meghania.


Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Sorjonen pääsi kovaan seuraan: Kunniamaininta myös Downton Abbeylle ja Borgenille

iltalehti 08:54 12.01

Rikossarja Sorjosen huomioi arvostettu The New York Times. Sorjoselle heltisi kunniamaininta, kun arvostettu The New York Times -julkaisu listasi viime vuosikymmenen parhaimmat kansainväliset sarjat viime vuoden lopulla. Niiden joukosta löytyvät muun muassa suomalaisillekin tutut Sodan vangit, Uusi Sherlock, Happy Valley, varjojen laakso, The Crown, Babylon Berlin, Broadchurch, Killing Eve, Silta ja Fleabag. Varsinaisen listan ulkopuolelta mainittiin lisäksi 27 sellaista sarjaa, jotka kannattaa myös huomioida. Sorjonen ylsi juuri näiden ohjelmien joukkoon. Ville Virtasen tähdittämä rikossarja on kovassa joukossa, sillä muita kunniamaininnan saaneita ovat esimerkiksi Downton Abbey, Borgen – Vallan linnake, Miehitetty, Gentleman Jack ja Catastrophe.


Ravivihje: Toto64 Bollnäs 3.1.2020

iltasanomat 11:28 03.01

Balotelli Crownin tuurit kääntyvät.


Margaret oli skandaalinkäryinen raikuliprinsessa: Sivusuhteet murhasta syytettyyn gangsteriin ja 18 vuotta nuorempaan puutarhuriin suututtivat kansan lopullisesti

iltalehti 07:52 02.01

Skandaalit ovat aina värittäneet brittihovin elämää. Prinsessa Margaretia ei muisteta hyväntekeväisyystyöstä vaan kohuprinsessana, joka osasi myös pitää hauskaa. Kuningatar Elisabetin pikkusisko, jo edesmennyt prinsessa Margaret on tullut viime vuosina monille tutuksi Netflixin hittisarjasta The Crown. Hänen tapahtumarikas elämäntarinansa vallan varjossa on vertaansa vailla. Vuonna 1930 syntynyt prinsessa Margaret oli nelisen vuotta vanhempaa isosiskoaan Elisabetia kauniimpi: pieni, siro ja tiimalasivartaloinen. Siniset silmät, täyteläiset huulet ja virheetön iho toivat Margaretille mainetta maailman kauneimpana naisena. Margaret oli viimeinen prinsessa, joka ei koskaan käynyt koulua. Noina aikoina ajateltiin, että Margaret ei tarvinnut koulutusta, hänhän menisi naimisiin. Kirjaviisauden sijaan Margaret pärjäsikin seurapiireissä nokkeluudellaan ja huumorintajullaan.


Kuningattaren luottoystävää vihjailtiin jopa prinssi Andrew’n isäksi – mikä on totuus Elisabetin ja hänen hevospomonsa läheisestä suhteesta?

iltasanomat 08:02 26.12

Lordi Porchester oli mies, jonka seurassa kuningatar pystyi rentoutumaan. Vuosikymmenten mittainen läheinen suhde nousi uudelleen valokeilaan The Crown -sarjassa.


Herätys: Joulu sujuu baarissakin, tikkoja lähes ennätysmäärä, onko The Crown enemmän totta vai tarua?

yle 08:32 25.12

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Mikä on totta, mikä keksittyä The Crown -sarjassa? Tässä vastaukset yhdeksään sarjan esittämään väittämään

yle 07:48 25.12

Britannian kuningasperheestä kertovan The Crown -draamasarjan kolmas kausi julkaistiin Netflixissä marraskuun puolivälissä.


Pahaenteinen jylinä alkoi kello 9.15, hetkeä myöhemmin käsittämätön katastrofi jyräsi walesilaiskylän yli

iltasanomat 15:00 27.11

Britannian kuningashuoneesta kertova The Crown -draamasarja nosti taas esille vuoden 1966 järkyttävän Aberfanin onnettomuuden.


Hot topics