Michael Jordan yllätti harvinaisella ulostulolla - myös Dennis Rodman reagoi USA:n tapahtumiin: ”Olemme ihmisiä, emme mitään helvetin eläimiä”

iltalehti 16:13 01.06

Yhteiskunnallisen keskustelun ulkopuolelle asemoitunut Michael Jordan julkaisi kannanoton Yhdysvaltoja kuohuttavaan tapaukseen. Koripalloikoni Michael Jordan on julkaissut kannanottonsa USA:ssa laajoja mielenosoituksia ja mellakointia aiheuttaneeseen tapaukseen, jossa poliisi aiheutti George Floyd -nimisen miehen kuoleman pidätystilanteessa viime viikolla Minneapolisissa. Viesti on julkaistu Jordanin omistaman NBA-seura Charlotte Hornetsin some-kanavilla.


Prinssi Williamilta rehellinen tunnustus – nosti esiin etäkoulun haasteen

iltalehti 21:20 30.05

Prinssi William nosti esiin etäkoulun aiheuttaman haasteen tuoreessa BBC:n dokumentissa. Prinssi William esiintyi BBC:n dokumentissa puhumassa urheilusta ja mielenterveydestä. Samalla hän toi pilke silmäkulmassa esiin haasteen, jonka moni on kohdannut opettaessaan lapsiaan kotona koronaviruspandemian aikaan. Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kolme lasta: prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis, 2. George ja Charlotte ovat tänä keväänä hoitaneet koulutehtävänsä etänä kotoaan monien muiden maailman lasten tavoin.


Trump uhkaa siirtää republikaanien puoluekokouksen, jos Pohjois-Carolina rajoittaa kokouksen suuruutta koronan takia

yle 19:20 25.05

Puoluekokoukseen Pohjois-Carolinan Charlotteen odotetaan elokuussa 50 000 vierasta ja lehdistön edustajaa.


Kate Mossin pikkusisko yläosattomissa – upea kuva verkkoon

stara 12:40 25.05

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 25.05

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on


William ja Catherine eivät päästä prinsessa Charlottea vielä takaisin kouluun

iltalehti 11:10 25.05

Cambridgen herttuaparin ei uskota laittavan prinsessa Charlottea vielä kouluun, vaikka koulut avautuisivatkin. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat monien muiden vanhempien tavoin kotiopettaneet lapsiaan prinssi Georgea, 6, ja prinsessa Charlottea, 5, poikkeusolojen aikaan. 2-vuotias prinssi Louis ei vielä osallistu kouluopetukseen. Britannia on alkanut helpottaa rajoituksiaan ja avaa kesäkuussa koulut osalle luokka-asteista. Myös Batterseassa sijaitsevan Thomas’s School -yksityiskoulun, jota kuninkaalliset lapset käyvät, uskotaan seuraavan hallituksen ohjeistusta.


Prinssi William viittasi prinsessa Dianaan: Isäksi tuleminen nosti traumaattisen kokemuksen mieleen

iltalehti 18:56 24.05

Prinssi William on puhunut isyyden kokemuksistaan. Prinssi William, 37, on kolmen lapsen isä. Hänellä on vaimonsa, herttuatar Catherinen, 38, kanssa vuonna 2013 syntynyt prinssi George, vuonna 2015 syntynyt prinsessa Charlotte sekä vuonna 2018 syntynyt prinssi Louis. Nyt William on kertonut lisää kokemuksistaan isänä:


Dokumentti: Isä uhkasi kirveellä pientä poikaansa - aikuisena huumeet veivät Jarin koomaan: ”Nelinkertaisesti tappava annos”

iltalehti 05:58 23.05

Rokkari Jari Salonen kertoo lapsuutensa kauheuksista Yle Areenassa tänään julkaistussa dokumentissa. Charlotte Lindroosin dokumentti Blackribbon - mörkrets poeter/pimeyden runoilijat pureutuu suomalais-ruotsalaisen rockbändin Blackribbonin jäsenten elämäntarinoihin. Varhaislapsuutensa Lahdessa viettänyt Jari Salonen muutti seitsemänvuotiaana Ruotsiin. Lapsuus oli hänelle kaikkea muuta kuin onnellista aikaa. Rokkari kertoo dokumentissa kokemastaan perheväkivallasta. Hänen isänsä käytti alkoholia ja huumeita. Isä uhkasi takavuosina pienen poikansa henkeä. Tuolloin äiti oli juossut Jarin ja tämän pikkuveljen kanssa pakoon pihasaunaan. - Mutsi lukitsi oven, jossa oli pieni ikkuna. Isä iski kirveellä ovea, koska halusi tappaa minut. Olin neljävuotias, Jari muistelee.


Tässä ovat 12 ikimuistoisinta kuvaa Harryn ja Meghanin unelmahäistä! Velmuileva prinsessa Charlotte, näyttävä James Bond -hetki...

iltasanomat 13:34 19.05

Sussexin herttuapari viettää tiistaina toista hääpäiväänsä. Itse häät olivat valtava tapahtuma.


Ravivihje: Toto75 Charlottenlund 17.5.2020

iltasanomat 11:30 17.05

Zacon Gio jatkaa voittokulkuaan Tanskassa.


F1-tähden kiipeliin joutunut tyttöystävä keksi nerokkaan tavan saada huomion itseensä – video näyttää kuljettajan täydellisen yllätyksen

iltalehti 21:02 16.05

Hätä keinot keksii, älysi Charlotte Siné. Ferrarin F1-kuljettaja Charles Leclerc on hurahtanut koronaviruksen aiheuttaman tauon aikana virtuaalikilvanajoon. Monacolainen oli niin uppoutunut pelisessioonsa, ettei hän huomannut tyttöystävänsä Charlotte Sinén viestejä. Siné oli unohtanut napata avaimet mukaansa poistuessaan asunnosta. Pääsy poikaystävän luokse ei tahtonut onnistua, kun Leclerc ei vastannut naisen soittoihin ja viesteihin.


Hiihtokuningattarelle riitti – näpäytti Ruotsin maajoukkue­kohussa vellovia

iltasanomat 15:37 14.05

Charlotte Kalla on kyllästynyt kohussa vellomiseen.


William ja Catherine päivittivät profiilikuvansa – tällainen on uusi perhepotretti

iltalehti 15:28 09.05

Kuvassa koko perhe taputtaa. Prinssi William, 37, ja vaimonsa herttuatar Catherine, 38, ovat toimineet viime aikoina aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Nyt he ovat myös päivittäneet sekä Instagramiin että Twitteriin uuden profiilikuvan. Kuvassa poseeraa koko perhe eli mukana ovat myös prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 5, sekä prinssi Louis, 2.


Herttuatar Catherine kehottaa kansalaisia taltioimaan korona-arkeaan – luvassa valokuvanäyttely

iltalehti 16:32 07.05

Catherine innostaa ihan tavallisia brittejä tarttumaan kameraan. Herttuatar Catherine, 38, tunnetaan innokkaana valokuvaajana. Hän on ikuistanut muun muassa perhettään, ja esimerkiksi hiljattain viisi vuotta täyttäneen prinsessa Charlotten viralliset syntymäpäiväpotretit olivat hänen äitinsä ottamia. Nyt Kate kehottaa kaikkia ikuistamaan korona-arkea.


Prinsessa Charlottella yllättävä kaksoisolento – yhdennäköisyys hämmästyttää kuninkaallisfaneja

mtv 11:21 04.05

Prinsessa Charlotte vietti 2. toukokuuta viisivuotissyntymäpäiviään. 


Prinsessa Charlotte 5 vuotta! Pikkukuninkaallinen juhli syntymäpäiväänsä poikkeuksellisella tavalla – touhut tallentuivat Catherinen kameraan

iltasanomat 10:27 02.05

Prinsessa Charlotte juhlii tänään 5-vuotissyntymäpäiväänsä. Merkkipäiväänsä pikkukuninkaallinen juhlisti viemällä ruokakasseja niitä tarvitseville yhdessä vanhempiensa kanssa.


Prinsessa Charlotte täyttää tänään viisi vuotta - tytöstä on varttunut hovin etiketin osaava pieni leidi, tuoreet kuvat

iltalehti 08:32 02.05

Kevään lapsi, Britannian prinsessa Charlotte saa puhaltaa tänään kakusta viisi kynttilää. Prinsessa Charlotte, koko nimeltään Charlotte Elizabeth Diana syntyi Lontoossa 2. toukokuuta vuonna 2015. Hän on kruununperijä prinssi Williamin ja hänen puolisonsa herttuatar Catherinen tytär ja toinen lapsi. Prinsessan syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut uusia kuvia päivänsankarista. Kuvat on ottanut herttuatar Catherine. Kuvissa prinsessa jakaa perheensä kanssa ruoka-apua.


Ruotsin hiihtotähti Charlotte Kalla avautui häpeästään

iltasanomat 13:19 25.04

Kalla kertoi pettymykseksi osoittautuneen kauden jälkeen, että hän jatkaa kilpauraansa vielä ainakin vuoden.


Maastohiihtotähti Kalla avautui armottomuudesta itseään kohtaan

yle 11:46 25.04

Charlotte Kalla jatkaa kilpauraansa vielä ainakin vuoden.


Kate Mossin pikkusisko paljasti takapuolensa – eikä turhaan

stara 05:00 25.04

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on


Hot topics