Sivusto: NHL:n suomalaisseurassa on todettu koronatartuntoja

iltasanomat 11:11 13.07

Montreal Canadiensissa on todettu koronatartuntoja, uutisoi The Athletic.


Pitkään kentiltä sivussa ollut tshekkiveteraani ilmoitti lopettavansa - pelasi 15 kautta NHL:ssä

iltalehti 09:15 17.05

Ales Hemskyn ura on paketissa. Ales Hemskyn jääkiekkoura on päättynyt. Asia selviää NHL:n alumniliiton tiedotteesta. Hemsky, 36, pelasi viimeiset ottelunsa Montréal Canadiensissa kaudella 2017-18.


NHL-huippulupaus Jesperi Kotkaniemen todellisesta kunnosta tuoretta tietoa – Raimo Summanen astumassa kuvioihin

MTV 18:00 08.05

Montrealissa on spekuloitu viime päivänä Jesperi Kotkaniemen tilanteella. Hänen kautensa loppui pernan repeämiseen. Isä Mikael Kotkaniemi kertoi, mikä on Canadiensissa pelaavan NHL-hyökkääjän terveystilanne.


Entinen NHL-tähti ylistää Kari Jalosta ja Ville Peltosta – paljastaa keskustelleensa yhteistyöstä suomalaisvalmentajan kanssa

iltalehti 08:44 25.04

Stanley Cupin 2017 voittanut puolustaja ylistää suomalaisvalmentajia. Entinen NHL-puolustaja Mark Streit, 42, hehkuttaa Kari Jalosta ja Ville Peltosta sveitsiläisen Blickin haastattelussa. Streit pelasi 786 NHL:n runkosarjaottelua ja lopetti uransa Montreal Canadiensissa kaudella 2017–2018. Hänet nimettiin Sveitsin jääkiekkoliiton hallitukseen syksyllä 2018, mutta huhuja myös pestistä suurseura SC Bernissä riitti.


Saku Koivun pitkäaikainen seurakaveri ja yksi kaikkien aikojen venäläispuolustajista lopettaa uransa

MTV 07:02 17.04

Montreal Canadiensissa pitkän uran pelannut venäläispuolustaja Andrei Markov on lopettanut uransa.


Alkoholisoitunut NHL-tappelija muuttui pistelingoksi – jopa Teemu Selänne puolusti kolossia, joka ryöpytti rottapelaajaa

iltalehti 08:53 20.01

Zach Kassian ei pelannut peliäkään Montreal Canadiensissä alkoholisminsa vuoksi. Nyt hän pelaa maailman parhaan kiekkoilijan rinnalla. Video: Zack Kassian menetti malttinsa Matthew Tkachukin taklauksiin. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Edmonton Oilersin isokokoinen laitahyökkääjä Zack Kassian nousi reilu viikko sitten otsikoihin.


Millä numerolla Jesperi Kotkaniemi kiekkoilee Montreal Canadiensissa?

iltalehti 05:55 07.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli Shaun Heshkan uran ensimmäinen SM-liigaseura? 2) Minkä lajin ikoni on Steve Redgrave?


Hot topics