Venäläistoimittaja osui arkaan paikkaan Jari Kurrin synttärihaastattelussa – "Älä muistuta minua siitä!"

MTV 11:44 19.05

Suomalainen kiekkolegenda Jari Kurri juhli maanantaina 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Kurri muisteli venäläisen uutissivuston Sport-Ekspressin haastattelussa Naganon vuoden 1998 olympialaisten kirvelevää välieräpeliä, jossa Pavel Bure alisti Leijonia viiden maalin edestä.


Tätä huippusarjaa myös Supon väki fanittaa: peiterooleihin uppoutuvia vakoojia, manipulointia ja kaksoisrooleja

iltasanomat 20:00 16.05

Menestyssarja Le Bureau, vakoojaverkosto näyttää, että vakoojien arki on aivan jotain muuta kuin James Bondin tai Jason Bournen seikkailut. Suomessa tv-sarjan ihailijoiksi on ilmoittautunut muun muassa Suojelupoliisin henkilökuntaa.


Toimiiko ranskalaisten suursuosikki myös Suomessa? Katso agenttisarjaa heti vaikka 40 jaksoa!

iltalehti 07:41 08.04

Le Bureau, vakoojaverkosto kertoo ympäri maailmaa soluttautuneista agenteista. Le Bureau des légendes on Ranskan salaisen palvelun osasto, jonka vakoojat ovat soluttautuneet ympäri maailmaa. Kun komennus kriisialueella päättyy, agenttien täytyy pystyä palaamaan entiseen, oikeaan elämäänsä ja unohtamaan valheellinen identiteettinsä. Tänään Ylen netti-tv:hen ilmestyvässä ranskalaistrillerissä Le Bureau, vakoojaverkosto seurataan muun muassa Malotruta, joka palaa Pariisiin kuuden vuoden tauon jälkeen Syyriasta. Hänen uusi tehtävänsä on opettaa lupaava agenttikokelas Marina talon tavoille. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä ensimmäistä kertaa uransa aikana Malotru kamppailee kotiinpaluun kanssa. Syynä on muuan nainen, Nadia, johon Malotru rakastui palavasti Damaskoksessa. Säännöt kieltävät tiukasti Malotruta pitämästä enää Nadiaan mitään yhteyttä, mutta tällä kertaa mies ottaa riskin - eikä ilman seurauksia.


NHL:n yön suomalaistilastot: Aleksander Barkovin edellä pian vain Olli Jokinen – myös Mikko Rantanen iski komeasti

MTV 07:50 14.02

Florida Panthersin Aleksander Barkov onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa yli kolmeen viikkoon yön NHL-kierroksella. Samalla hän nousi Pavel Buren rinnalle Florida Panthersin kaikkien aikojen maalipörssissä.


F1-maailma pysähtyi 25 vuotta sitten - Tamburello-mutkassa odottanut näky lamaannutti kuljettajan, jonka hengen Ayrton Senna oli pelastanut: ”En voinut tehdä yhtään mitään”

iltalehti 13:09 05.01

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 25 vuotta historian synkimmästä F1-viikonlopusta, joka muutti lajin iäksi mutta vei samalla kahden ihmisen hengen. Formula 1 -sarja on paininut läpi historiansa turhauttavan ongelman kanssa. Yksi tai muutama talli on aina ylitse muiden, ja ratkaisua haetaan sääntömuutoksista. 1990-luvun alussa ratoja dominoivat Nigel Mansellin ja Alain Prostin ajamat Williams-autot, joiden automatiikka oli viety pidemmälle kuin yhdessäkään toisessa tallissa. Kilpailuasetelmaa haluttiin tasata kaudelle 1994.


Yksi pelätyimmistä NHL-kovanyrkeistä etsi Pavel Burea, päätyi KGB-päämajan ovelle – "He tulivat paikalle konekiväärien kanssa"

MTV 14:31 18.10

Vancouver Canucks viettää juhlavuottaan, sillä kanadalaisseuralla on käynnissä 50. kausi NHL:ssä. Venäläislegenda Pavel Bure on muistellut Canucks-aikojaan The Athleticin haastattelussa. 


Maailman tyylikkäin ostoskärry kuin hot rod – kuljettaa turisteja Chigacossa

stara 18:00 27.09

Maailman erikoisin hot rod -auto löytyy Chicagosta. Kyseessä on ruokakaupassa


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 27.09

Maailman erikoisin hot rod -auto löytyy Chicagosta. Kyseessä on ruokakaupassa


Hot topics