Bettina Sågbom-Ek jäi leskeksi toukokuun alussa - kertoo nyt rankasta jälkityöstä: "Juuri silloin kun olisi vähiten voimia"

iltalehti 14:39 14.05

Bettina Sågbom-Ek kertoo Twitterissä häntä odottavista paperitöistä. Bettina Sågbom-Ek jäi leskeksi toukokuun alussa, kun hänen puolisonsa Tomas Ek kuoli. Puoliso oli kuollessaan vain 63-vuotias. Tuoreessa päivityksessä Sågbom-Ek kertoo surun ja kaipauksen keskellä joutuvansa keskittymään paperitöihin. – Tajuatteko, mikä paperihelvetti iskee kun läheinen on kuollut. Surun ja kaipauksen keskellä pitää jaksaa myös tätä, Sågbom-Ek kirjoittaa. Näet julkaisun myös täältä.


Puolisonsa menettänyt Bettina Sågbom nosti Twitterissä esiin kuoleman vaietun puolen – kipeä tilanne on monille tuttu

iltasanomat 13:15 14.05

Bettina Sågbom ihmettelee Twitterissä urakkaa, johon hän on joutunut puolisonsa poismenon myötä.


Bettina Sågbom kertoi Annassa, kuinka hänen syöpäsairasta miestään ei otettu sairaalaan koronan vuoksi – sitten oli jo liian myöhäistä

iltasanomat 07:05 04.05

Bettina Sågbom-Ek kertoi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puolisonsa Tomas Ekin kuolleen 63-vuotiaana. Syöpä vei pitkän linjan toimittajan muutamassa kuukaudessa.


Toimittaja Bettina Sågbom-Ek julkaisi suru-uutisen: Tomas-puoliso on kuollut – "Lepää rauhassa, rakas mieheni"

mtv 11:47 03.05

Radiotoimittajana ja muusikkona tunnettu Tomas Ek, 63, on kuollut.


Bettina Sågbom kertoo Twitterissä suuresta surustaan: aviomies Tomas Ek, 63, on kuollut

iltasanomat 09:22 03.05

Bettina Sågbom kertoo Twitterissä, että hänen aviomiehensä Tomas Ek on nukkunut pois. Ek oli kuollessaan 63-vuotias.


Toimittaja Bettina Sågbom-Ek jakoi suru-uutisen Twitterissä: Tomas Ek on kuollut

iltalehti 08:47 03.05

Bettina Sågbom-Ek kertoo Twitterissä puolisonsa kuolleen. Bettina Sågbom-Ek kertoo Twitterissä miehensä kuolleen. Tomas Ek oli 63-vuotias. – Lepää rauhassa, rakas mieheni. En koskaan kuvitellut, että tulisin menettämään sinut niin varhaisessa vaiheessa elämää. Kaipaan sinua jo nyt aivan valtavasti. Kiitos kaikesta jakamastasi rakkaudesta. Rakastan sinua ikuisesti.


Anna: Suositun ruutukasvon Bettina Sågbomin raskas kevät – mies sairastui syöpään ja äiti menehtyi

iltasanomat 11:28 10.04

Sairauslomalle jäänyt Bettina Sågbom kertoo tuoreessa Annan haastattelussa poikkeuksellisen rankasta keväästään.


Pariskunta osti pommikuntoisen hirsitalon Vantaalta: Sitten vintiltä löytyi salahuone ja talon ainutlaatuinen historia alkoi valjeta

iltasanomat 07:30 18.02

Seppo Leppälä ja Bettina Lindblom hankkivat harvojen tunteman Nedre Nybacka -talon Vantaalta. Rakennuksen tekovuotta ei tiedetä, ja sen vintiltä löytyi salahuone.


Michael Schumacherille tehtävät kantasolusiirrot puhuttavat – suomalaistutkija kuvailee hoitomuotoa riskialttiiksi ja epävarmaksi

iltasanomat 18:23 10.09

Solubiologian dosentin Bettina Mannerströmin mukaan kyseessä on riskialtis ja epävarma hoitomuoto, jolla luultavasti yritetään estää tulehdustilan syntymistä elimistössä.


Hot topics