Tennislegenda ja australialaistähti ilmiriidassa: "Ei selvästikään kaikista terävin"

MTV 18:16 30.06

Tennislegenda Boris Beckerin ja australialaispelaaja Nick Kyrgiosin välille on kehittynyt muheva sanasota Twitterissä. Sanailu alkoi, kun Becker otti Kyrgiosin hampaisiinsa tiistaina. 


Saksalaisseura juhli säilymistään spontaanisti kannattajien kanssa – nyt tuli sakkoa

MTV 17:43 20.06

Täksi kaudeksi jalkapallon Saksan Bundesliigaan noussut Union Berlin kaatoi viime tiistaina Paderbornin ja varmisti sarjapaikkansa myös ensi kauden Bundesliigassa. Ottelun jälkeen Union juhli kapteeni Christopher Trimmelin ja keskikenttäpelaaja Sheraldo Beckerin johdolla sarjapaikan säilymistä yhdessä kannattajien kanssa joukkueen kotistadionin parkkipaikalla. Myös Unionin päävalmentaja Urs Fischer osallistui ilonpitoon.


Kuvat urheilulegendan käsistä ihmetyttävät – lääkäri kertoo, mistä on kyse

iltalehti 09:49 11.01

Boris Beckerin kyynärpäät nousivat taas otsikoihin. Tenniksessä 80- ja 90-luvulla kuusi grand slam -turnausvoittoa ottanut saksalainen Boris Becker on ollut uransa jälkeen tuttu näky lehtien palstoilla. Becker tienasi urallaan miljoonaomaisuuden, mutta on saanut kaikki rahansa tuhlatuksi. Tammikuussa Becker on kuitenkin paistatellut otsikoissa ympäri maailman kyynärpäidensä vuoksi. Becker nimittäin esiintyi tenniksen ammattilaisturnauksessa Sydney Internationalissa isot patit kyynärpäissään.


Hot topics