Kädet tärisivät ja itku tuli – tarjoilija kertoi hämmentävästä tipistä: ”En tiennyt, kuka hän oli”

iltalehti 18:05 26.05

Andre Drummond jätti tukevan tipin brunssin päätteeksi. Cleveland Cavaliersin sentteri Andre Drummond piipahti viikonloppuna brunssilla Che Restaurantissa Floridan Delray Beachilla. NBA-tähden tarjoilijana toimi Kassandra Diaz. – Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, kuka hän oli. En ollut nähnyt häntä aiemmin täällä, Diaz kertoo ravintolan Instagram-tilillä.


Muistatko rakastetun O.C.-sarjan? Tältä sarjan päätähdet näyttävät nyt

iltalehti 22:10 21.05

Suomessakin nähty O.C.-sarja naulitsi teini-ikäiset televisioiden ääreen 2000-luvun alussa. Newport Beach, röyhkeän kokoiset pickup-autot ja se Phantom Planet -yhtyeen tunnusmusiikki California. Jos 2000-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä pitää sanoa yksi sarja, joka sai suomalaiset teinit television ääreen, varma valinta on The O.C. Sarja, jonka tarina on kliseinen ja siksi niin samaistuttava: köyhän perheen poika Ryan Atwood saapuu hienostoalueelle ja iskee silmänsä Marissa Cooperiin, yhteen high schoolin tavoitelluimmista tytöistä.


Olympiamitalisti käännytettiin sairaalan porteilla Brasiliassa, korona vei todella huonoon kuntoon: ”Melkein kuolin”

iltalehti 07:50 13.05

Koronavirukseen sairastunut Marcio Araujo oli todella heikossa kunnossa viime viikolla. Beach volley -pelaaja Marcio Araujo kertoo sairastuneensa koronavirukseen ja kohdanneensa siinä määrin kovia oireita, että hänen oli hakeuduttava sairaalaan kotikaupungissaan Fortalezassa. Koronavirus on kuitenkin kuormittanut Brasilian terveydenhoitoa niin pahasti, että hän ei mahtunut sisään osastolle saamaan hoitoa.


Nainen siivosi autotallia rinnat paljaana – paikalle soitettu poliisi pidätti

stara 12:40 07.05

Floridan Vero Beachilla kotikaranteeniin kyllästynyt Stephanie Wright päätti ryhtyä autotallin


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 07.05

Floridan Vero Beachilla kotikaranteeniin kyllästynyt Stephanie Wright päätti ryhtyä autotallin


Likaisia yksityiskohtia Kristin Cavallarin ja Jay Cutlerin avioerosta julki: Rajuja syytöksiä ja riitaa lapsista

iltalehti 09:38 28.04

Tosi-tv-tähden avioeropapereista on paljastunut ikäviä yksityiskohtia, kertoo TMZ. The Hills- ja Laguna Beach -sarjoissa nähty Kristin Cavallari ja hänen miehensä Jay Cutler kertoivat vastikään hakevansa avioeroa. Cavallari kertoi asiasta alun perin lempeän Instagram-päivityksen muodossa. – Surun murtamana kymmenen yhteisen vuoden jälkeen olemme tulleet rakkaudella siihen lopputulokseen, että me eroamme, Cavallari kirjoitti julkaisemansa parin yhteiskuvan ohessa.


Australia avasi kuuluisan Bondi Beachin surffareille – auringonotto edelleen kielletty

iltasanomat 09:27 28.04

Surffarien paratiisina tunnettu ranta ehti olla koronan vuoksi kiinni viisi viikkoa.


Tosi-tv-tähti Kristin Cavallarin surullinen ilmoitus: 10 vuoden suhde päättyi eroon

iltalehti 03:49 27.04

Tosi-tv-tähti eroaa miehestään. The Hills- ja Laguna Beach -hittirealityissä mukana ollut Kristin Cavallari ja hänen miehensä Jay Cutler eroavat. Cavallari kertoi asiasta tuoreessa Instagram-päivityksessään. – Surun murtamana kymmenen yhteisen vuoden jälkeen olemme tulleet rakkaudella siihen lopputulokseen, että me eroamme, Cavallari kirjoitti julkaisemansa parin yhteiskuvan ohessa.


Miami Beach vain yhden lenkkeilijän käytössä – ikoniseksi hahmoksi noussut Robert Kraft saa nyt jättää yksinoikeudella jälkensä kuumalle hiekkarannalle

MTV 08:00 19.04

Jo 45 vuotta Miamin kuuluisan South Beachin hiekkaa lenkeillään tallannut 69-vuotias Robert Kraft on saanut yksinoikeuden jatkaa juoksemista suositulla rannalla myös koronaviruksen aiheuttaman sulkutoimen aikana.


Ex on the Beach -tähti kaahaa videolla Ferrarilla kolmea sataa – poliisi tutkii

iltalehti 20:06 06.04

Poliisi vahvistaa tutkivansa videota kaahauksesta. Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jolla ajetaan Ferrarilla kovaa. Videolla näkyvän Ferrarin ratissa on porilainen rakennusalan yrittäjä Henrik Mykrä. Mykrä esiintyy Ex on the Beach -tosi-tv-sarjassa.


"Olisi harmi lopettaa näin" – kisakauden keskeytyminen sai beach volleyn 40-vuotiaan lajilegenda Riikka Lehtosen miettimään uran jatkoa, mutta olympiaunelma elää yhä

yle 06:29 02.04

Riikka Lehtonen odotti innolla beach volleyn kisakautta parinsa Niina Ahtiaisen kanssa. Koronavirustilanne keskeytti kisakauden toistaiseksi ja se sai Lehtosen motivaation hetkeksi katkolle.


BB-Jukka saapuu Ex on the Beach -villalle – fiksut sanat saavat naiset hämmennyksiin

iltalehti 09:30 31.03

Big Brother Suomi -ohjelmasta tunnettu Jukka pistää villan naisten päät pyörälle. Big Brother Suomi -ohjelmassa Eeviksen kanssa estoitta touhuillut Jukka saapuu Ex on the Beach -villalle tiistain jaksossa. Jukka avaa pelin kertomalla unelmanaiselleen ominaisista luonteenpiirteistä.


Ex on the Beach -asukas järkyttyy kahden naisen kutsusta sviittiin - kieltäytyy seksistä heti

iltalehti 06:42 24.03

Ex on the Beach -sarjassa Nori joutuu kiusalliseen tilanteeseen. Iita ja Julia saavat Ex on the Beach -sarjassa pääsyn yöksi villan sviittiin valitsemansa miehen kanssa. Villinä tunnettu kaksikko valitsee yksimielisesti yökseen kanssaan Norin, joka silmin nähden järkyttyy tilanteesta. – Lupasin siskolleni ja äidilleni, että en tee mitään typerää täällä, Nori toteaa viitaten yön viettämiseen yhdessä kahden naisen kanssa.


Jättiyllätys! Härskisti BB-talossa kohauttanut Jukka tekee paluun televisioon sinkkuna

iltalehti 07:26 23.03

BB-Jukka palaa televisioon. Big Brother Suomi -ohjelmassa leimahtaneella romanssillaan ja tv-kameroiden edessä tehdyillä seksiakteilla kohauttanut Jukka palaa jälleen televisioon. Heilastelu Eeviksen kanssa näyttää olevan historiaa, sillä Jukka nähdään yllättäen Ex On the Beach -ohjelman sinkkuna. – Tykkään kauniista naisista, perustelee BB-Jukka päätöstään lähteä Karibialle tapaamaan muita exiä rannalla.


Huippukokki Tomi Björck julkaisi pysäyttävän kuvan maailmankuulusta uimarannasta: ”Kunnioittakaa toisianne”

iltalehti 20:46 22.03

Tomi Bjöckin kuvassa Sydneyn Bondin beach on tyystin erilainen mitä on totuttu näkemään. Ravintoloitsija ja kokki Tomi Björck on asunut vuodesta 2015 lähtien Australiassa. Perheen koti sijaitsee Sydneyssä, aivan maailmankuulun Bondi beachin lähellä. Bondi beachilla sijaitsee myös Björckin Blanca-ravintola.


Koronasääntöjä ei noudatettu: Tältä näytti Sydneyn Bondi Beach – IS seuraa

iltasanomat 08:11 21.03

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


IL selvitti Ex on the Beach -tähtien taustat: Tuomio vanhuksen pahoinpitelystä tuli tuotannolle yllätyksenä

iltalehti 19:34 19.03

Ex on the Beach -osallistujien taustoista löytyy ulosottoja, pahoinpitelytuomioita ja häätö. Yksi tämän televisiokevään tapauksista on toista kertaa Suomessa nähtävä Ex on the Beach. Sarjan ensimmäisellä kaudella yhtenä osallistujana oli Bachelor-ohjelmassa myöhemmin nähty palomies-Christoffer.


Kohuttu Temptation Island palasi ruutuihin ja hämmensi heti katsojat: "Onks tää uus kausi nyt joku Tempation Island meets Ex on the Beach?"

mtv 08:24 19.03

Temptation Island Suomi -sarjan seitsemäs kausi alkoi hämmentävillä käänteillä, kun sekä sinkkujen että varattujen joukosta löytyi vanhoja tuttuja.


Ex on the Beach Suomessa pysäyttävä käänne – uusi asukas väittää olevansa raskaana

iltalehti 22:02 17.03

Entiset kumppanit sekoittavat pakkaa suositussa Ex on the Beach Suomi -ohjelmassa. Ex on the Beach Suomi -ohjelmassa tunnelma sähköistyy entisestään, kun Nikon entinen naisystävä Mathilda tulee rannalta villalle. Suhde hiipui pois ilman virallista eropäätöstä, joten puitavaa riittää. – Tulee olee sellasta myrskyy talolle, Niko tuumaa entisensä nähtyään.


Hot topics