Koronavirus iski rajusti NHL:n hallitsevaan mestarijoukkueeseen – harjoitukset peruttiin

iltalehti 11:02 04.07

Useampi Bluesin pelaaja antoi positiivisen koronatestituloksen. Viime kaudella Stanley Cupin ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana voittanut St. Louis Blues joutui keskeyttämään harjoituksensa joukkueessa ilmaantuneiden useiden koronatartuntojen takia. Asiasta kertoi ensimmäisenä The Athletic.


Samu Haber palaa Saksan televisioon

iltalehti 22:13 03.07

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber palaa The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajaksi, kertoo saksalaismedia Focus. Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber nähdään taas pian Saksan televisiossa, sillä hän palaa kolmen vuoden tauon jälkeen The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajaksi. Haberin paluusta kertoo saksalaismedia Focus. Asiasta kertoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat. Ohjelma kuuluu Saksan suosituimpiin viihdeohjelmiin. Samun tehdessä paluun ohjelmaan, nähdään jo siitä 11. kausi. Haber on ollut tähtivalmentajana ohjelmassa neljällä eri kaudella. Hän joutui treenaamaan Saksan kieltä ohjelman takia.


Salla-Marja Hätinen lauloi Pyhimyksen hittikappaleen kertosäkeen, mutta häntä ei mainita esittäjätiedoissa – levy-yhtiö taipui maksamaan 10 000 euron korvaukset artistitulokkaalle

iltalehti 20:53 03.07

Rap-artisti Pyhimyksen Valo pimeän -hittikappaleen taustalla on käyty lakisotkua tekijänoikeuksiin liittyen. Asiasta kertoi ensin YleX. Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuopppala, pyysi laulajauralle haluavaa Salla-Marja Hätistä laulamaan Valo pimeän -kappaleellaan. Kappale julkaistiin, eikä tekijätiedoissa mainittu Hätisen nimeä biisin rinnakkaisartistina. Hätinen on tullut osalle yleisöä tunnetuksi Sallan ja Miron matka maailman ympäri- ja Mafia Honey-yhtyeistä. Hän lähti mukaan Valon pimeän -kappaleyhteistyöhön, koska on fanittanut Pyhimystä ja hän myös ajatteli saavansa yhteistyön kautta lisää tunnettuutta artistina.


Motocrossin MM-osakilpailu KymiRingillä peruttiin

iltalehti 12:55 03.07

Kilpailut siirtyvät ensi vuoteen. Elokuun lopulle KymiRingille kaavailtu motocrossin MM-osakilpailu on peruttu. Kisajärjestäjä ja MM-sarjan oikeuksista vastaava yhtiö päättivät asiasta koronavirustilanteesta johtuen. – Tämän hetken rajoituksista johtuen kansainvälisen urheilutapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista. Ihmisten terveys menee tässä tilanteessa kaiken muun edelle, kertoi tapahtuman projetkijohtaja Riia Martinoja.


Toimittaja väittää: Fernando Alonson F1-sopimus julki pian – voi korvata Daniel Ricciardon jo tällä kaudella!

MTV 08:24 03.07

Toimittaja José Antonio Ponseti väittää, että Fernando Alonson kuljettajasopimus Renault'n F1-tallin kanssa julkistetaan lähiaikoina. Ponseti esittää myös entistä hurjemman väitteen, jonka mukaan Alonso voi hypätä tallin kisakuskiksi jo tällä kaudella. Asiasta uutisoi Cadena SER.


Turkki haluaa muuttaa Hagia Sofian moskeijaksi – 5 syytä, miksi asiasta puhutaan

yle 20:32 02.07

Kahden viikon aikana Turkissa päätetään maailmankuulun entisen bysanttilaisen kirkon Hagia Sofian muuttamisesta moskeijaksi. Se on ollut museo jo melkein 90 vuotta.


Suora lähetys: Hongkongissa protestoidaan turvallisuuslakia vastaan – 7 pidätetty uuden lain perusteella

iltasanomat 13:30 01.07

Hongkongin poliisi kertoo pidättäneensä tänään jo yli 180 ihmistä. Näistä seitsemän on pidätetty eilen voimaan tulleen turvallisuuslain perusteella. Poliisi kertoo asiasta Facebook-sivuillaan.


F1-kuskit suunnittelevat polvistumista ennen avauskisaa – ”Teemme kaikkemme osoittaaksemme, että välitämme ja kunnioitamme kaikkia”

iltalehti 08:26 01.07

F1-kuskit saattavat polvistua ennen sunnuntaista Itävallan osakilpailua. Kuljettajat ovat jutelleet asiasta vakavasti keskenään ja harkitsevat polvistumista ennen sunnuntaina F1-kisaa Itävallassa. Polvistuminen on rasismin ja syrjinnän vastaisen Black Lives Matter -liikkeen symboli. Polvistumista on nähty viime aikoina runsaasti jalkapallo-otteluissa Euroopassa. Nyt sama on tulossa myös F1-sarjaan.


Hollywood-legenda Carl Reiner on kuollut

iltalehti 17:26 30.06

Koomikko, ohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja kuoli 98-vuotiaana. Yksi Hollywoodin rakastetuimmista viihdetähdistä, Carl Reiner, on kuollut. Asiasta uutisoivat useat yhdysvaltalaislähteet. Reiner oli kuollessaan 98-vuotias. Reiner oli paitsi näyttelijä, laulaja ja koomikko myös komediallisiin elokuviin erikoistunut ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän on voittanut uransa aikana yhdeksän Emmy-palkintoa.


Huuhkajien Juha Pirinen vaihtaa seuraa

MTV 13:28 30.06

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Juha Pirinen siirtyy pois norjalaisjoukkue Tromssan riveistä. Norjalaisjoukkue tiedotti asiasta tiistaina verkkosivuillaan.


Viisi uutta koronatartuntaa Suomessa

iltasanomat 11:59 30.06

THL tiedotti asiasta hetki sitten.


Anglikaanisen kirkon johtaja: Jeesuksen kuvaamista valkoisena miehenä pitää harkita uudelleen

iltasanomat 01:39 30.06

Canterburyn arkkipiispa Justin Welby puhui asiasta BBC:n haastattelussa.


Erikoislääkäri: Koronatartunnan saaminen terassilta hyvin epätodennäköistä

iltasanomat 04:16 29.06

Erikoislääkäri Jukka Lumio toivoo, että suosituksia noudatetaan. Hän kuitenkin paheksuu niitä sivullisia, jotka huomauttelevat toisille asiasta.


Äiti ja 9-vuotias poika joutuivat kauheaan tilanteeseen Powerparkissa: turvakaari jäi lukitsematta – poika ”huusi ja itki”

iltasanomat 22:28 28.06

Pahasti säikähtynyt äiti sanoo, että haluaa kertoa asiasta, jotta vastaavaa ei tapahtuisi enää muille.


Salkkarit-tähti Tiia Elg saa toisen lapsen: ”A?iti, isa? ja moni, moni muu odottavat intopiukeana uutta tulokasta”

iltalehti 20:10 28.06

Elg kertoo ilouutisesta Instagramissa. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tiia Elg odottaa toista lasta. Hän kertoo asiasta Instagramissaan: – Eilinen feedkuva aiheutti ihmetysta?. Hienotunteisimmat pohtivat hiljaa itsekseen, onkohan vauva tulossa. Uhkanrohkeimmat jopa onnittelivat. Rohkeimmat puolustivat jokaisen oikeutta kertoa itse mahdolliset vauvauutiset ja muistuttivat, ettei pida? onnitella, ellei tuleva a?iti itse ota raskauttaan puheeksi, Elg aloitti sunnuntaisen postauksensa.


EU jatkaa vääntöä ulkorajojen avaamisesta – tässä on alustava ”turvallisten maiden lista”

iltasanomat 18:31 28.06

Alustavan listan mukaan matkustaminen unionin alueelle sallittaisiin 14 maasta. Asiasta toivotaan äänestystä maanantaina.


EU jatkaa vääntöä ulkorajojen avaamisesta – AFP: Tässä on alustava ”turvallisten maiden lista”

iltasanomat 18:29 28.06

Alustavan listan mukaan matkustaminen unionin alueelle sallittaisiin 14 maasta. Asiasta toivotaan äänestystä maanantaina.


Yle: Miljoonasade-yhtyeen kosketinsoittajana tunnettu Olli Heikkinen on kuollut

mtv 21:36 27.06

Muusikkona, musiikin tutkijana ja Miljoonasade-yhtyeen kosketinsoittajana tunnettu Olli Heikkinen on kuollut. Asiasta uutisoi Yle.


Yle: Miljoonasade-yhtyeestä tuttu Olli Heikkinen on kuollut

mtv 21:36 27.06

Muusikkona, musiikin tutkijana ja Miljoonasade-yhtyeen kosketinsoittajana tunnettu Olli Heikkinen on kuollut. Asiasta uutisoi Yle.


Hot topics