Kimi Räikkösen Alfa Romeo ja Ferrari romahtivat todella rajusti F1-kauden ensimmäisessä tosikoitoksessa – asiantuntija kiinnitti huomiota hallitsevan mestarin piiloviestiin

yle 21:20 04.07

Ferrari ja Alfa Romeo olivat yllättävän heikkoja F1-kauden ensimmäisessä aika-ajossa.


Eristyksissä ilman seksiä? Entiseltä NHL-pelaajalta sivallus huolestuneille: ”Enpä usko, että Sidney Crosby ajattelee niin”

iltalehti 20:14 04.07

NBA- ja NHL-pelaajien majoittuminen tuottaa mielenkiintoisen pulman. NHL:n ja NBA:n suunnitellessa kauden jatkumista moni käytännön asia on herättänyt kysymyksiä. Yksi tällainen asia on pelaajien majoittuminen, mikä tulee tautitilanteesta johtuen olemaan hyvin tarkoin määriteltyä. Asia nousi pinnalle, kun koripalloasiantuntija Stephen A. Smith kertoi varsin kipakkaan sävyyn ESPN:llä olevansa huolissaan Orlandon Disney Worldiin eristyksiin majoittuvista NBA-pelaajista.


Melina Holmberg myi koko omaisuutensa, lastasi hevosensa autoon ja muutti Espanjaan – avioerosta alkoi elämän tärkein matka

yle 19:00 04.07

Kiireinen yrittäjän arki vaihtui lepoon ja nautiskeluun etelän auringossa. Asiantuntija neuvoo turvautumaan mieluummin psykoterapiaan kuin jättämään kaiken taakseen.


Käsittämätöntä – F1-asiantuntijalta shokeeraava huomio Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon menosta

MTV 18:49 04.07

Alfa Romeon vauhti ei vakuuttanut Itävallan GP:n aika-ajossa. Antonio Giovinazzi (18.) ja Kimi Räikkönen (19.) jäivät molemmat aika-ajon ensimmäiseen osioon.


Kriisissä oleva Ferrari etsii paniikkinappulaa – asiantuntija uskoo radikaaleihin ratkaisuihin

iltalehti 18:39 04.07

Italialaistallin johtoryhmä istuu tällä hetkellä tulisilla hiilillä. F1-kauden avanneen Itävallan GP:n aika-ajojen suurinta pettymystä ei tarvinnut hakemalla hakea. Sarjan mahtitallin Ferrarin romahdus tuli viimeistään nyt ilmi kaikille. Charles Leclerc juhli vuosi sitten paalupaikkaa, mutta tänä vuonna hän ylsi nipin napin aika-ajojen päätösosioon, ollen lopulta vasta seitsemäs.


Valtteri Bottas sai ansaittua suitsutusta – peileissä vaaniva uhka pakottaa keskittymään huomenna

iltalehti 17:54 04.07

Valtteri Bottas on aina vahva kauden avauksessa sekä Itävallassa. Valtteri Bottas ei olisi voinut avata kautta paremmissa merkeissä. Mercedeksen suomalaiskuskin suoritus sai Iltalehden F1-asiantuntijan Jyrki Järvilehdon varauksettomat kehut. – Mieletön kierros, tämä oli juuri sitä mitä Valtterilta tilattiinkin. Mies laittoi kovan kovaa vastaan, Järvilehto kehui.


THL:n asiantuntijat tarkistivat villeimmät koronasalaliittoteoriat – "Ei pidä paikkaansa, tämä väite menee ufo-kategoriaan"

yle 10:49 04.07

Asiantuntijat löysivät ilmiselvää hölynpölyä, informaatiovaikuttamista ja vaikeammin tunnistettavia teorioita.


Valtteri Bottaksen kohtelu ihmetyttää asiantuntijaa: ”Mistä talli löytäisi toisen samanlaisen?”

iltalehti 10:15 04.07

Maailmanmestaruutta tavoitteleva suomalainen on törmännyt aiemmin tiiliseinään, joka myös Lewis Hamiltonina tunnetaan. Neljännen kautensa Mercedeksellä aloittava Valtteri Bottas on täysillä mukana maailmanmestaruustaistossa, uskoo Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto. Suomalaisen suuren unelman tiellä seisoo ”tiiliseinä”, jonka kiertäminen ei ole onnistunut viime vuosina keneltäkään. Hamiltonin varjossa elämään joutunut Bottas nauttii suurta arvostusta varikolla, Järvilehto muistuttaa. Hän niputtaa suuren joukon menestyvälle kuljettajalle kuuluvia ominaisuuksia, jotka kaikki Bottakselta löytyvät.


Mitä olet aina halunnut tietää Räikkösestä tai Bottaksesta? Seuraa asiantuntijan kanssa jännittävää F1-kauden avausta ja lähetä kiperät formulakysymyksesi meille

yle 10:01 04.07

Yle Urheilu seuraa tuttuun tapaan verkkosivuillaan hetki hetkeltä kaikki F1-kauden aika-ajot ja kilpailut. Asiantuntijamme Jukka Mildh vastaa lukijoiden kysymyksiin kauden avauskisan yhteydessä.


Turvavälit unohtuivat katsomoissa, kun urheilusarjat käynnistyivät – näin kommentoivat HUSin ja Helsingin yliopiston asiantuntijat

iltasanomat 09:42 04.07

Veikkausliigan avauskierroksen ottelut herättivät huolen koronaviruksen leviämisen mahdollisuuksista, koska turvaväleistä ei paikoin ollut tietoakaan.


Ovatko tiiviisti pakatut, huutavat fanikatsomot uusia viruslinkoja? Asiantuntija: ”Pisaroiden määrä lisääntyy”

iltasanomat 09:42 04.07

Veikkausliigan avauskierroksen ottelut herättivät huolen koronaviruksen leviämisen mahdollisuuksista, koska turvaväleistä ei paikoin ollut tietoakaan.


F1-asiantuntija Toni Vilander paljasti: ajohetki Kimi Räikkösen kanssa sai hulvattomia käänteitä – "Vieläkin putsailen autoa"

MTV 07:02 04.07

C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander sai läheltä todistaa sen, miten valmis Alfa Romeon suomalaiskonkari Kimi Räikkönen on uuden F1-kauden alla.


Itämeren kohonneiden säteilyarvojen lähdettä ei ole vieläkään paikallistettu – Venäläisasiantuntija uskoo sen olevan todennäköisesti Venäjällä

yle 16:11 03.07

Päästöt voivat olla peräisin ydinvoimalasta, tutkimuskeskuksesta tai ydinkäyttöisestä aluksesta.


Kööpenhaminan Pieni merenneito töhrittiin ”rasistikala”-tekstillä – tutkijat ymmällään

iltasanomat 15:28 03.07

Tanskalaismedian haastattelemat asiantuntijat olivat ymmällään, millä perusteella H.C. Andersenin merenneitosadun päähenkilöä voisi pitää rasistisena.


Asiantuntija täräyttää – Kimi Räikkönen on saattanut tehdä päätöksen F1-uran päättymisestä

iltalehti 09:36 03.07

Kimi Räikkösen jatkaminen tai lopettaminen on täysin miehen oma päätös, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto sanoo. Kimi Räikkösen F1-uran jatkamisella spekulointi on perinteistä polttoainetta F1-uutisoinnille. Sama huhumylly jauhaa sarjan konkarikuskin ympärillä tänäkin vuonna. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto kokee 40-vuotiaan Räikkösen olevan edelleen erinomainen kuljettaja Alfa Romeolle. Kokemus ja ammattitaito auttavat tallia, mutta sen vastapainoksi kauden 2007 maailmanmestari ei ole saamassa kilpailukykyistä kalustoa alleen.


Iltalehden F1-kausiennakko 2020 – arviossa jokainen kuski ja talli: Räikkönen tallinsa alfa, Bottaksella vain yksi tavoite

iltalehti 07:05 03.07

Jokainen tämän kauden F1-kuljettaja tarjoaa mielenkiintoisen tarinan. 20 aikamme gladiaattoria kymmenen eri tallin kalustolla on valmis tavoittelemaan kultaa ja kunniaa formula ykkösten kilpakaudella 2020. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto arvioi kauden jokaisen kuljettajan sekä tallin lähtökohdat sekä mahdollisuudet tulevalle kaudelle.


Korona säikäytti ihmiset tekemään testamentteja – "Monet menettäneet yöuniaankin", sanoo lakiasiantuntija

yle 06:00 03.07

Testamentin tekeminen on alkanut kiinnostaa myös nuoria aikuisia.


Kuka voittaa F1:n maailmanmestaruuden? Näin C Moren asiantuntijat vastaavat

MTV 06:00 03.07

Uusi F1-kausi pyörähtää vihdoin ja viimein käyntiin. Kaksi ensimmäistä kisaa käydään Itävallassa, jonka jälkeen karavaani matkaa eri puolille Eurooppaa. Mutta kuka voittaa mestaruuden? C Moren F1-asiantuntijat tekivät omat valintansa.


Rallin MM-sarjan jatkuminen helpotus Tommi Mäkiselle, asiantuntija ei näe Viron osakilpailua uhkana Jyväskylälle: "Se on suomalaisille melkein kuin kotikisa"

yle 21:19 02.07

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuun alussa historiallisella Viron osakilpailulla. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on helpottunut, sillä loppuvuoden suunnittelu on nyt helpompaa.


Ilmakuva: Tältä Muhoksen palopaikalla näyttää kolme päivää palon syttymisen jälkeen – Metsäasiantuntija: "Melko lohduton näky"

yle 20:10 02.07

Harvinaisen suurta paloa sammutetaan edelleen yötä päivää Muhoksen metsissä.


Hot topics