Kenen suomalaisen kovana kilpakumppanina Attila Czene muistetaan?

iltalehti 05:55 03.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä numeron Porin Ässät on jäädyttänyt Arto Javanaisen kunniaksi? 2) Mistä kalifornialaiskaupungista tulee MLB-seura Padres?


Supertähti Ott Tänak saa kotikilpailun - rallin MM-sarja jatkuu Virossa

iltalehti 13:50 02.07

Viro nousee MM-rallin kalenteriin. Keväällä koronapandemian vuoksi keskeytynyt rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa. Paluu tapahtuu Viron osakilpailussa, joka on MM-kalenterissa nyt ensimmäistä kertaa. Tartossa ja Otepäässä järjestettävä kilpailu ajetaan 4.-6. syyskuuta.


Suomesta löytyi uusi hyttyslaji – saattaa pystyä levittämään malariaa

iltasanomat 10:22 02.07

Hyttyslajistoa kartoitettaessa on löytynyt uusi hyttyslaji, jota ei ole aiemmin tavattu Suomessa.


Suomesta löytyi uusi hyttyslaji - lajin kykyä levittää malariaa pidetään todennäköisenä

iltasanomat 10:22 02.07

Hyttyslajistoa kartoitettaessa on löytynyt uusi hyttyslaji, jota ei ole aiemmin tavattu Suomessa


Suomesta löytyi uusi hyttyslaji

iltasanomat 10:22 02.07

Hyttyslajistoa kartoitettaessa on löytynyt uusi hyttyslaji, jota ei ole aiemmin tavattu Suomessa


Laivamatkustajat halutaan pitää jatkossakin lähellä Helsingin keskustaa – Tuore selvitys puoltaa keskustasatamia, mutta ratkaistavana on vielä liikenneruuhkat

yle 17:10 01.07

Selvityksessä kartoitettiin kolmea eri vaihtoehtoa siitä, mihin satamiin matkustajaliikenne tulisi tulevaisuudessa keskittää.


Jääkiekkoliitto ei taaskaan ole kiinnostunut Olympiakomitean vetämisestä – Yksi mies olisi näyttönsä antanut: Juha Junno

jatkoaika.com 21:58 30.06

Suomen Olympiakomitean tulevan puheenjohtajan kartoitus käynnistyy toden teolla kesälomien jälkeen, mutta suomalaisen urheilun pääjohtajan tehtävä ei tunnu kiinnostavan Jääkiekkoliittoa.


Kehä I:n varteen ilmestyi jättibanderolli, joka toivottaa Artolle hyviä eläkepäiviä – Mutta kuka on Arto?

iltasanomat 15:55 29.06

Arto Hurtta jää pian eläkkeelle, ja sen tietävät jättibanderollin myötä myös Kehä I:tä pitkin ajavat ja muut Laajalahden tietyömaan lähistöllä liikkuvat.


Siivooja joutui koirien raatelemaksi – hakee jättimäisiä korvauksia NFL-supertähdeltä

iltalehti 20:11 26.06

Jättimäisestä sopimuksesta irtoaisi rahaa vahingonkorvauksiin, mutta pelaaja kiistää syytökset. Amerikkalaisen jalkapalloliigan NFL:n tähtipelaaja Ezekiel Elliott, 24, on haastettu oikeuteen siivoojan väitettyä miehen koirien hyökänneen hänen kimppuunsa. TMZ-sivuston mukaan tapahtumat sijoittuvat maaliskuuhun, jolloin siivooja kertoi yrittäneensä siirtyä puhdistamaan Dallas Cowboysin supertähden uima-allasta. Samalla hetkellä pelaajan koirat, rottweiler ja kaksi bulldoggia, saartoivat hänet.


Arto Nybergin rakas kaulaliina on roikkunut parvekkeella viime syksystä lähtien – Liverpool teki tähtitoimittajan unelmasta totta

iltasanomat 10:27 26.06

Arto Nybergin ja Hanno Möttölän pitkä odotus on ohi: Liverpool voitti vihdoinkin mestaruuden


Lauri Tähkän Palavaa vettä oli viime vuoden soitetuin kappale - tässä top 10!

iltalehti 15:11 25.06

Laurin Tähkän Palavaa vettä on Teoston keräämien tietojen perusteella vuoden 2019 soitetuin kappale. Lauri Tähkän Palavaa vettä -kappaletta esitettiin Teoston mukaan noin 11 500 kertaa televisiossa, radiossa ja keikoilla. Kappaleen on tehnyt sen esittäjän Tähkän lisäksi Arto Tuunela, Timo Kiiskinen ja Jukka Immonen.


Käänteinen Robin Hood -tarina – Motorsport: Mercedes kaappasi talousongelmiin ajautuneen F1-tallin pääsponsorin

iltalehti 22:12 24.06

Sponsori päätti yhteistyönsä ongelmiin ajautuneen Williamsin kanssa vain pari viikkoa sitten. Mercedes on saamassa merkittävän uuden tukijan F1-tallilleen. Motorsport.comin tietojen mukaan Hopeanuolia koristavat kauden käynnistyessä ROKiT-yhtiön logot. Muun muassa älypuhelimia ja sen lisävarusteita valmistava brittiyhtiö tuli tunnetuksi aiemmin Williamsin pää- ja nimisponsorina. Viime vuonna käynnistynyt yhteistyö päättyi yllättäen toukokuun lopussa, samaan aikaan kun talli ilmoitti kartoittavansa mahdollisuutta toimintansa myymiselle tulevaisuutensa turvaamiseksi.


SM-liigan kauden aloitusajankohdalle vahvistus – otteluohjelmassa täydet 60 kierrosta

MTV 13:04 22.06

Jääkiekon SM-liiga aloittaa tulevan kautensa 1. lokakuuta, liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä vahvistaa STT:lle. Järvelän mukaan liigan runkosarjassa pelataan täydet 60 kierrosta ja 450 ottelua. Tulevan kauden otteluohjelma julkistetaan Järvelän mukaan tällä viikolla. 


Megan Barton Hanson rohkeassa kuvassa – tarjoili silmänruokaa faneilleen

stara 10:40 20.06

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 20.06

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman


Yle: Liigan tavoite on saada 40–50 prosenttia katsomoista käyttöön ja ensi kausi käyntiin – HIFK, Kärpät ja Tappara eri mieltä: "Taloudellinen katastrofi"

jatkoaika.com 13:16 17.06

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoo Ylen haastattelussa, että Liigan tavoite on saada 40–50 prosenttia hallien katsojakapasiteetista käyttöön. Tällöin ensi kausi voitaisiin hänen mukaansa pelata. Sarjan suurimmat seurat ovat eri mieltä.


Onko UV-luku 6 paljon vai vähän? Lue täältä, miten tulkita sääkarttojen kesäistä varoitusta

yle 16:56 16.06

Kesän tullen sääkartoilla on viime päivinä varoitettu voimakkaasta UV-säteilystä myös Suomessa.


Julkisuudesta täysin kadonnut Tanja Karpela palasi yleisön eteen – viihtyy nykyisin Sotkamon metsissä koirien kanssa: Katso kuvat

iltalehti 08:00 16.06

Tanja Karpela toimii nykyään koirankouluttajana. Ex-kansanedustaja Tanja Karpela, 49, on pysytellyt viime vuodet poissa julkisuuden valokeilasta. Nyt hän teki kuitenkin paluun yleisön eteen Iltalehti tapasi Karpelan Metsähallituksen liito-orava LIFE -kohteessa Sotkamon Palovaarassa. Karpela kouluttaa nykyisin työkseen inventointikoiria uhanalaisten liito-oravien elinalueiden kartoitukseen. Työtoverinaan hänellä on aviomies Janne Erjola.


Ilmajoki-lehden päätoimittajan ero on herättänyt keskustelua sananvapaudesta – onko paikallislehtien painostaminen maan tapa?

yle 16:05 15.06

Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen hallituksen jäsen Arto Henriksson sanoo, että ulkoa tulevaa painostusta on helpompia torjua kuin lehden sisältä tulevaa.


F1 ratkoo kiperää pulmaansa – takavuosien klassikko palaamassa takaisin

iltalehti 07:08 15.06

Monien ratojen monipuolisuus voi koitua sarjan pelastukseksi. F1-sarja kartoittaa uusia kisaisäntiä tämän kauden kisakalenteria kasvattaakseen. Nykyinen kalenteri sisältää kahdeksan osakilpailua kuudella eri radalla. Sarjan täytyy kuitenkin tuplata kisamääränsä, jotta kriittinen 15 osakilpailun kisamäärä saadaan puhkaistua. Kyseessä on minimimäärä kilpailuja, jotka kansainväliset TV-sopimukset vaativat kaudelta.


Hot topics