F1-asiantuntija Toni Vilander paljasti: ajohetki Kimi Räikkösen kanssa sai hulvattomia käänteitä – "Vieläkin putsailen autoa"

MTV 07:02 04.07

C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander sai läheltä todistaa sen, miten valmis Alfa Romeon suomalaiskonkari Kimi Räikkönen on uuden F1-kauden alla.


Kimi Räikkösen F1-paluussa värikkäitä käänteitä – "Ei mikään helpoin päivä"

MTV 21:12 03.07

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen jäi joukon häntäpäähän Itävallan GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Räikkösen toiseen sessioon mahtui myös pientä ohjelmaa..


Steven Tyler onnitteli tytärtään suloisella yhteiskuvalla: "Olet alfapentuni"

mtv 21:02 03.07

Rokkikukko Steven Tylerin kuuluisa tytär Liv Tyler täytti 43 vuotta.


Asiantuntija täräyttää – Kimi Räikkönen on saattanut tehdä päätöksen F1-uran päättymisestä

iltalehti 09:36 03.07

Kimi Räikkösen jatkaminen tai lopettaminen on täysin miehen oma päätös, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto sanoo. Kimi Räikkösen F1-uran jatkamisella spekulointi on perinteistä polttoainetta F1-uutisoinnille. Sama huhumylly jauhaa sarjan konkarikuskin ympärillä tänäkin vuonna. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto kokee 40-vuotiaan Räikkösen olevan edelleen erinomainen kuljettaja Alfa Romeolle. Kokemus ja ammattitaito auttavat tallia, mutta sen vastapainoksi kauden 2007 maailmanmestari ei ole saamassa kilpailukykyistä kalustoa alleen.


Iltalehden F1-kausiennakko 2020 – arviossa jokainen kuski ja talli: Räikkönen tallinsa alfa, Bottaksella vain yksi tavoite

iltalehti 07:05 03.07

Jokainen tämän kauden F1-kuljettaja tarjoaa mielenkiintoisen tarinan. 20 aikamme gladiaattoria kymmenen eri tallin kalustolla on valmis tavoittelemaan kultaa ja kunniaa formula ykkösten kilpakaudella 2020. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto arvioi kauden jokaisen kuljettajan sekä tallin lähtökohdat sekä mahdollisuudet tulevalle kaudelle.


Outo näky: Kimi Räikkönen istahti tyhjään pressitilaan maski päässä – Jäämieheltä kysyttiin myös Robinista

iltalehti 18:10 02.07

F1-kausi alkaa koronarajoitusten keskellä. Kimi Räikkönen ei vielä kerro päätöstään F1-uran jatkon suhteen. Kimi Räikkösen, 40, nykyinen Alfa Romeo -sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. F1:ssä kaudella 2001 aloittaneen Räikkösen uran jatkosta on spekuloitu jo useaan otteeseen ennen kuin kausi on ehtinyt edes alkaa. Torstaina Räikköseltä kysyttiin virtuaalisessa mediatilaisuudessa, ovatko kaudeksi 2022 tulevat sääntömuutokset vaikuttaneet hänen päätökseensä F1-uran jatkon suhteen.


"Kimi löytää sen nopeasti" – Räikkönen etulyöntiasemasta F1-avaukseen, vaikka epävarmuuttakin on

MTV 16:00 02.07

C Moren asiantuntija ja suomalainen autourheilija Aaro Vainio uskoo, että Kimi Räikkönen lähtee poikkeukselliseen F1-kauteen etulyöntiasemasta. Alfa Romeon taloudellinen tilanne voi kuitenkin verottaa suomalaisikonin tuloksia. 


F1-sarjan sääntökysymys pisti Kimi Räikkösen mietteliääksi – suomalaiskuski päätti vastauksen tuttuun tyyliinsä

MTV 21:15 01.07

Alfa Romeon Kimi Räikkönen aloitti F1-uransa jo kaudella 2001. Sarjassa on nähty runsaasti muutoksia viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.


Kimi Räikkösen tallitoveri piiskaa itseään parempaan – koko ura katkolla: "Minun on pakko voittaa Kimi tänä vuonna"

MTV 13:48 01.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi tietää, että tällä kaudella hänen on näytettävä kykynsä. Ferrarin kuljettajaohjelma tuottaa jatkuvasti nuoria lupauksia, jotka hyppäisivät mieluusti hänen haalareihinsa Alfa Romeolla.


Asiantuntija pelkää Kimi Räikkösen tilannetta Alfa Romeolla: "Kaiken piti muuttua ensi kaudeksi" – Valtteri Bottas voi pilata Lewis Hamiltonin ennätysjuhlat

yle 07:54 01.07

Yle Urheilun asiantuntija Jukka Mildh perkaa suomalaiskuskien lähtökohdat mielenkiintoiseen F1-kauteen.


Kimi Räikkösen tallikaverin koko F1-ura vaakalaudalla? – "Tulos tai ulos"

MTV 07:30 01.07

Jatkuuko Kimi Räikkösen F1-ura vai ei, on kysymys, joka liittyy Alfa Romeoon. Italialaissveitsiläisen tallin sisällä katseet kohdistuvat myös toiseen kuskiin, Antonio Giovinazziin, joka aloittaa nyt toisen täyden kautensa F1-sarjassa.


Kimi Räikkösen tallikaveri jäi suomalaisen jyrän alle – lataa nyt kovaa puhetta: ”Minun on voitettava Kimi”

iltalehti 22:39 30.06

Alfa Romeo -kuski Antonio Giovinazzi iskee pöytään kovan tavoitteen tälle kaudelle. Antonio Giovinazzi oli viime kaudella pulassa tallikaverinsa Kimi Räikkösen kanssa. 40-vuotias Räikkönen päihitti italialaiskuskin kauden alkupuoliskon 12 osakilpailussa pistein 31–1, mutta loppukaudesta Giovinazzi piristyi hieman.


Kimi Räikkösen pomo kertoo, milloin talli julkistaa ensi kauden kuskit: ”Olemme erilaisessa tilanteessa”

iltalehti 17:54 30.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo ensi kauden kuskeista vasta syksyllä. Alfa Romeon kuskeina toimivat tällä kaudella Kimi Räikkönen sekä italialainen Antonio Giovinazzi. Kaksikko ajoi Alfa Romeo -tallissa myös viime kaudella. Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi, että ensi kauden kuskit paljastetaan vasta syksyllä.


F1-sarja nosti esiin Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson erikoisen selkkauksen – fanien huomio kiinnittyi vaaralliseen yksityiskohtaan

MTV 12:19 30.06

F1-kausi alkaa tänä viikonloppuna Itävallasta, Red Bull Ringin radalta. Alfa Romeon suomalaiskuskilla Kimi Räikkösellä on pitkä historia kyseiseltä näyttämöltä. Vuonna 2015 Räikkösen Itävallan GP päättyi erikoisempaan haaveriin.


Ekaterina, 13, yllättyi – löysi kartingradalta Kimi Räikkösen: ”Tajusin, miten hieno ja maanläheinen tyyppi hän on”

iltalehti 19:45 29.06

Alfa Romeo-kuski Kimi Räikkönen yllätti nuoren kartingkuskin. Nuori sveitsiläinen kartingkuski Ekaterina Lüscher yllättyi, kun hän törmäsi formula ykkösten maailmanmestariin Kimi Räikköseen Kart-Bahn-Wohlenin radalla Sveitsissä. 13-vuotias Lüscher pääsi Räikkösen kanssa yhteiskuvaan, jossa kaksikon edustalla on kartingauto. Lüscher kirjoittaa, että hän ja ”Jäämies” kävivät mukavan keskustelun.


Odotettu F1-kausi käynnistyy C Moressa erityisjärjestelyin – koko tiimi Suomessa

MTV 08:00 29.06

Formulafanien odotus on vihdoin ohi ja moottorit käynnistyvät. Poikkeusoloissa alkavan F1-kauden tempo on tiivis ja jännitettävää riittää lähes jokaiselle viikonlopulle. Mukana on edelleen kaksi suomalaistähteä: Valtteri Bottas lähtee mestaruusjahtiin Mercedeksen F1-tallissa ja Kimi Räikkönen jatkaa Alfa Romeon ratissa.


Kimi Räikkösen tulevaisuudesta poikkeuksellisen rohkea näkemys – myös Valtteri Bottaksen F1-jatko esillä: "Se olisi edelleen loistava yhdistelmä"

MTV 19:33 28.06

F1-sarjan virallisten verkkosivujen toimittajat ovat kertoneet näkemyksiään koronaviruspandemian takia vasta ensi viikolla käynnistyvästä kaudesta. Alfa Romeon Kimi Räikkösen sekä Mercedeksen Valtteri Bottaksen nimet nousivat esiin, kun toimittajat puntaroivat seuraavia kuskiuutisia.  


Jatkaako Kimi Räikkönen F1-uraansa? Asiantuntijat uskovat: yksi tekijä ratkaisee

MTV 07:10 28.06

Kimi Räikkösen nykyinen sopimus Alfa Romeon kanssa päättyy kauden 2020 jälkeen. Räikkönen on sanonut, että hän tekee päätöksiä tulevaisuudestaan vasta ajetun sesongin jälkeen. Mutta jatkaako hän? Miten kevään poikkeusajat tai tuleva lyhyempi kausi vaikuttaa hänen päätökseensä?


Kimi Räikkösen Alfa Romeon kuskipäätöksistä paljastus – "Meillä on hyvä kaksikko ensi vuonna"

MTV 15:39 26.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on tiputtanut tietoa sveitsiläistiimin F1-kuskipäätöksistä ensi vuotta koskien.


Kimi Räikköseltä upea ele – kansainvälinen autoliitto FIA huomioi suomalaiskuskin teon

MTV 06:15 26.06

Kansainvälisen autoliiton FIA:n huutokauppa tuli tällä viikolla päätökseen. Sen myötä koronaviruksen vastaiseen taisteluun saatiin kerättyä yli 940 000 euroa. Alfa Romeon Kimi Räikkönen kantoi myös kortensa kekoon.


Hot topics