Aleksi Rekonen jättää Ässät – ura jatkuu Ruotsissa

iltasanomat 12:58 04.07

Rekonen jatkaa uraansa Ruotsissa.


Yle: Samuli Edelmann avautuu 11-vuotiaana alkaneesta päihteidenkäytöstä: ”Laitoin vaan kaiken läskiksi”

iltalehti 11:36 02.07

Edelmann muistelee Tuija Pehkosen ohjelmassa viinanhuuruisia vuosia. Näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann, 51, kertoo Yle Puhe -kanavalla Tuija Pehkosen haastattelussa laajasti elämästään. Edelmann palaa myös alkoholin täyttämiin nuoruusvuosiin, jotka vierähtivät kavereiden kanssa juhlien. Kaveriporukkaan kuuluivat Kalle ja Jussi Chydenius, Niko Saarela, Santeri Kinnunen ja Aleksi Mäkelä. Imu taiteen maailmaan oli kova, eikä Edelmann jaksanut aina keskittyä kouluun.


Yle: Samuli Edelmann avautuu 11-vuotiaana alkaneesta päihteidenkäytöstä - päätyi lopulta alkoholistiparantolaan: ”Laitoin vaan kaiken läskiksi”

iltalehti 11:36 02.07

Edelmann muistelee Tuija Pehkosen ohjelmassa viinanhuuruisia vuosia. Näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann, 51, kertoo Yle Puhe -kanavalla Tuija Pehkosen haastattelussa laajasti elämästään. Edelmann palaa myös alkoholin täyttämiin nuoruusvuosiin, jotka vierähtivät kavereiden kanssa juhlien. Kaveriporukkaan kuuluivat Kalle ja Jussi Chydenius, Niko Saarela, Santeri Kinnunen ja Aleksi Mäkelä. Imu taiteen maailmaan oli kova, eikä Edelmann jaksanut aina keskittyä kouluun.


Kaveri ärsytti riittävästi – sitten moukarikörmy vertyi kovaan suoritukseen: ”Satanen vissiin tuli”

iltalehti 19:33 27.06

Aaron Kangas nakkasi viimeiselle kierroksella Vantaalla 76,41. Aleksi Jaakkolan 74,46 toi sopivan sisulisän. Moukarilupaus Aleksi Jaakkola, 22, kiskaisi Vantaalla lauantaina ennätyksensä 74,46. Se oli nuorten MM-mitalistin oma ennätys. –?Se oli jo vähän parempaa. Vähän pukkasi vastaan, Jaakkola tuumi.


Aleksi Ojala käveli ennätyksensä Espoon helteessä

iltalehti 17:21 27.06

Aleksi Ojala, 27, käveli ennätyksensä 10 000 metrillä. Aleksi Ojala nappasi reilun siivun pois 10 000 metrin kävelyn ennätyksestään lauantaina Espoon Leppävaarassa. Ojalan aiempi ennätys oli 41.45,96, ja Espoon kentällä matka taittui aikaan 40.59,49. Edellisen ennätyksensä Ojala oli tehnyt vuonna 2017. Ojala voitti kisan lähes neljän minuutin erolla. Lämpötila huiteli kisan aikana +30 asteen tienoilla.


Aleksis Salusjärven kolumni: Lapset ja vanhukset ovat jääneet ikuisen nuoruuden jalkoihin

yle 06:45 22.06

Nuorisosta on tullut vaiteliasta valtavirtaa, kirjoittaa Aleksis Salusjärvi.


FPS solmi kuusi jatkosopimusta ? tehokkaasti esiintyneet Moberg ja Karlsson jatkavat

jatkoaika.com 18:15 09.06

Forssan Palloseura jatkoi tulevan kauden joukkueen kokoamista tekemällä jatkosopimukset kuuden viime kauden pelaajansa kanssa. Sopimusnipusta löytyivät muun muassa pistenikkarien Aleksi Karlssonin ja Totte Mobergin nimet.


Tyttöystävä jätti Suomen olympiaurheilijan hotellin käytävällä kisaa edeltävänä iltana – valmentaja pamahti paikalle kännykkä kourassa: ”Olisiko hyvä hetki?”

iltalehti 18:56 06.06

Aleksi Litovaaran kisareissu Naganon olympialaisiin oli tapahtumarikas. Litovaara sijoittui halfpipen finaalissa 14:nneksi. Litovaara muistelee, että Naganossa suorituspaikka, ”paippi”, oli parempi kuin mikään hänen aiemmin näkemänsä. –?Se oli kuin avaruudesta pudotettu, täydellinen. Se oli millintarkka ja kaaren yläreuna oli täysin suora. En ollut koskaan nähnyt sellaista aiemmin. Se oli huikea, Litovaara muistelee.


Aleksi Litovaara laski olympialaisissa 22 vuotta sitten – päätös aiheutti vuosikausien häpeän, josta hän puhuu vasta nyt

iltalehti 07:09 06.06

Olympiaurheilija Aleksi Litovaara pohti, olisiko hänen pitänyt vetäytyä syrjään. Parikymmentä vuotta myöhemmin hän pyysi laskutoveriltaan anteeksi ja helpottui. Tiedätkö sen tunteen, kun haluat kovasti sanoa jotain, mutta lause on kuin raskas kivi rinnassa ja se pitää pakottaa väkisin ulos? Siitä on nyt noin kaksi vuotta, kun Naganon olympialaisissa kilpaillut ex-lumilautailija Aleksi Litovaara, 44, istui autossa hyvän ystävänsä kanssa ja keräsi rohkeutta kysyä ja pyytää anteeksi asiasta, joka oli painanut häntä alitajuntaisesti ja tietoisesti yhteensä jo vuosia.


Aleksis Salusjärven kolumni: Silakka

yle 06:45 02.06

Silakka on Itämeren tärkein kala sekä luonnon että ihmisen näkökulmasta, kirjoittaa Aleksis Salusjärvi. Tämän kolumnin voi myös kuunnella äänikolumnina.


Löysikö Aleksi Valavuori, 41, oman juttunsa? Sanoo suoraan, mitä aikoo omalla show’llaan tehdä: ”Se tarkoittaa myös taloudellista menestystä”

iltasanomat 06:07 01.06

Aleksi Valavuori, 41, haluaa menestyä ja tehdä rahaa omalla talk show’llaan. Ohjelmassa on vieraillut huima kavalkadi suomalaistähtiä.


Laura Birn tuli raskaaksi kesken Tyhjiö-elokuvan kuvausten ja soitti ohjaaja Aleksi Salmenperälle – muistelee ohjaajan reaktiota

iltasanomat 07:55 31.05

Päätähdet Laura Birn ja Tommi Korpela eivät saaneet latiakaan Tyhjiö-elokuvasta, joka nauraa taiteilijuuden käsittämättömälle tuskalle.


Suomalaiskuskit kovaan seuraan Le Mansin virtuaalikisassa! Fernando Alonso ja Max Verstappen samoissa autokunnissa

MTV 21:54 29.05

Suomalaiset Olli Pahkala, Greger Huttu, Martti Pietilä ja Aleksi Uusi-Jaakkola ovat mukana kesäkuun puolivälissä ajettavassa Le Mansin 24 tunnin virtuaalikisassa. Heidän tallikavereinaan nähdään melkoisia rattimiehiä Fernando AlonsostaMax Verstappeniin.


SaPKolle kaksi uutta vahvistusta - Hämäläinen ja Ek matkaavat Savonlinnaan

jatkoaika.com 12:03 15.05

SaPKo saa riveihinsä kaksi uutta pelaajaa liigaorganisaatioista, kun puolustaja Aleksi Ek sekä hyökkääjä Janne Hämäläinen siirtyvät pässipaitaan.


Suunnistajien MM-unelma elää vielä tämän vuoden osalta – Aleksi Niemi hakee sprinttivauhtia ratajuoksusta

yle 07:15 03.05

Koronaviruspandemia on pyyhkinyt arvokisakalenteria rankalla kädellä, mutta suunnistajille on vielä näillä näkymin tarjolla MM-kilpailut Tanskassa lokakuussa.


Aleksi Keränen reissaa ympäri maailmaa suomalaisbändien kanssa – nyt hän paljastaa, mitä kulisseissa tapahtuu ennen keikkaa

iltasanomat 15:40 26.04

Aleksi Keränen on kiertänyt vuosia ympäri maailmaa eri suomalaisbändien kitarateknikkona.


KHL:n säännöt estävät Kurria kertomasta vielä kaikkea

iltalehti 12:10 21.04

Jokerien pääomistaja ylistää joukkueensa voimahyökkääjää. Jokerien pääomistaja ja GM Jari Kurri kommentoi jatkosopimuksen saaneita viittä viime kauden pelaajaansa, joiden vanha sopimus päättyi viime kauteen. Jokereissa jatkavat puolustajat Tommi Kivistö ja David Sklenicka sekä hyökkääjät Jesse Joensuu, John Norman ja Aleksi Halme.


65 runkosarjamaalin Jesse Joensuu jatkaa Jokereissa – helsinkiläisjoukkue solmi tukun jatkosopimuksia

yle 09:57 21.04

Tommi Kivistö, David Sklenicka, Jesse Joensuu, John Norman ja Aleksi Halme pelaavat Jokereissa myös ensi kaudella.


Seuraa suorana: Aleksi Virolaisen kipparoima OG selkä seinää vasten – pelissä paikat DreamHack Mastersiin

yle 18:49 19.04

Counter-Strike: Global Offensiven kevään ykköskisojen karsinnat jatkuvat suorana Yle Areenassa ja Twitch.tv:ssä kello 18.50 alkaen.


Hot topics