Telia antaa tällä viikolla selvityksen laajan häiriön syistä –? lauantaisen häiriön "häntiä" korjattiin vielä maanantaina

yle 14:53 27.04

Häiriötilanne vaikeutti myös siitä tiedottamista. Teknologiajohtaja Jari Collinin mukaan tekstiviestitse tiedottamisen ajateltiin vain aiheuttavan lisää hämminkiä.


Pr-katastrofikisa: Suomen hiihtonaisilta maksimaalinen veto parhaalla mahdollisella joukkueella: ”Maistuu”

iltalehti 21:24 01.03

Kakkossija Lahden maailmancupin viestissä lämmitti urheilijoita. –?Kun ennen kilpailua katsottiin nimilistoja, niin ajateltiin, että hyvänä päivänä taistelemme hopeasta. Se tuli. Sijoitus lämmittää. Näin sanoi Kerttu Niskanen naisten 4x5 kilometrin Lahden maailmancupin viestin jälkeen.


Kilpailijatallin mestarisuosikki suitsuttaa Tommi Mäkisen hiomatonta timanttia: MM-rallivoittoja luvassa – "Todisteet ovat nähtävillä"

MTV 06:30 30.01

Elfyn Evans osoitti Monte Carlon MM-rallin kolmossijallaan, ettei Sébastien Ogier ole Toyotalla välttämättä niin selkeä ykköskuski kuin ennakkoon ehkä ajateltiin.


Margaret oli skandaalinkäryinen raikuliprinsessa: Sivusuhteet murhasta syytettyyn gangsteriin ja 18 vuotta nuorempaan puutarhuriin suututtivat kansan lopullisesti

iltalehti 07:52 02.01

Skandaalit ovat aina värittäneet brittihovin elämää. Prinsessa Margaretia ei muisteta hyväntekeväisyystyöstä vaan kohuprinsessana, joka osasi myös pitää hauskaa. Kuningatar Elisabetin pikkusisko, jo edesmennyt prinsessa Margaret on tullut viime vuosina monille tutuksi Netflixin hittisarjasta The Crown. Hänen tapahtumarikas elämäntarinansa vallan varjossa on vertaansa vailla. Vuonna 1930 syntynyt prinsessa Margaret oli nelisen vuotta vanhempaa isosiskoaan Elisabetia kauniimpi: pieni, siro ja tiimalasivartaloinen. Siniset silmät, täyteläiset huulet ja virheetön iho toivat Margaretille mainetta maailman kauneimpana naisena. Margaret oli viimeinen prinsessa, joka ei koskaan käynyt koulua. Noina aikoina ajateltiin, että Margaret ei tarvinnut koulutusta, hänhän menisi naimisiin. Kirjaviisauden sijaan Margaret pärjäsikin seurapiireissä nokkeluudellaan ja huumorintajullaan.


The Hockey Newsin vuosikymmenen valinta lyttää suomalaiskiekkoilijan – ”Mitä ihmettä seurassa oikein ajateltiin?”

iltasanomat 11:50 30.12

Arvostettu The Hockey News -lehti laati listan, jonka ankeimmalla paikalla on suomalainen.


Kun Neuvostoliitto antoi NHL-tähdille opetuksen... ”Siitä alkoi kanadalaisten peruskuntoharjoittelu”

iltalehti 14:43 11.12

Kalevi Numminen seurasi paikan päällä vuoden 1979 Challenge-cupia. Kalevi Numminen käväisi talvella 1979 New Yorkissa. Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Göran Stubb junaili A-maajoukkueen pääpiiskurille liput Madison Square Gardeniin, Challenge-cupiin, jossa kohtasivat NHL:n tähdistöjoukkue ja Neuvostoliitto. Kolmen ottelun sarja oli jatkumoa 1970-luvun alussa pelatuille Summit-serieseille. Kylmän sodan jääkylmänä vuosikymmenenä kiekko-osaamisella ajateltiin mitattavan myös ideologista paremmuutta.


Suomalaisen ex-rallitähden vaimon tviitti aiheutti huiman huhumyllyn – Tommi Mäkisen jättipaukku paljastui ankaksi

iltalehti 17:58 31.10

Rallipiireissä eletään jännittäviä hetkiä. Thierry Neuvillen yllättävän tviitin tarina paljastui. MM-rallin kuljettajapalapelin kaudelle 2020 ajateltiin jo olevan enemmän tai vähemmän selvää pässinlihaa. Sébastien Ogierin piti jatkaa Citroënin ajohaalareissa, Thierry Neuvillen Hyundailla ja viime viikonloppuna ensimmäisen MM-tittelinsä varmistaneen Ott Tänakin Toyotalla. Paletti meni kertaheitolla uusiksi, kun Autosport uutisoi viime viikon perjantaina, että Tänak on tehnyt jo viikkoja sitten sopimuksen Hyundain kanssa. Kuvio vaikutti heti tuoreeltaan Tänakin kannalta erittäin mielenkiintoiselta, erikoiseltakin, sillä Toyotalla on varsin yleisen käsityksen mukaan sarjan nopein auto ja toisaalta Hyundain pilttuu on jo valmiiksi täynnä huippukuskeja.


Hot topics