HS: Helsinki sai apulaisoikeusasiamiehen huomautuksen viestintäpalvelujen lainvastaisesta hankinnasta – kansliapäällikkö myöntää virheensä Ylelle: "Olen pahoillani"

yle 17:24 16.07

Helsingin kansliapäällikkö Sami Sarvilinna vastasi huomautuksen saaneesta päätöksestä.


Entiselle Veikkausliigan pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio kahdesta törkeästä raiskauksesta

iltasanomat 17:22 16.07

Entinen Veikkausliigan pelaaja on saanut neljän vuoden vankeusrangaistuksen Ahvenanmaan käräjäoikeudessa. Hänet tuomittiin kahden törkeän raiskauksen lisäksi kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä lievästä pahoinpitelystä.


Entiselle Veikkausliiga-pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio muun muassa törkeistä raiskauksista

iltalehti 17:13 16.07

Ex-veikkausliigapelaaja syyllistyi useisiin vakaviin rikoksiin. Ahvenanmaan käräjäoikeus on tuominnut entisen Veikkausliiga-pelaajan Aristote Ingi MBoman neljän vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta. Tuomio koostuu lisäksi kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä lievästä pahoinpitelystä. Tuomio ei ole lainvoimainen. Siitä voi valittaa hovioikeuteen.


Sydänkohtaus vei Miehen puolikkaat -tähden sairaalavuoteen omaksi – on vain osittain tajuissaan

iltalehti 16:42 16.07

Sarkastista taloudenhoitajaa suositussa komediasarjassa näytelleen Conchata Ferrellin terveydentila romahti yhtäkkiä. Hän toipuu edelleen toukokuisesta sydänkohtauksesta. Miehen puolikkaat -komediasarjassa Charlie Sheenin särmikästä taloudenhoitajaa näytellyt Conchata Ferrell, 77, sai toukokuussa sydänkohtauksen ja vietti sen jälkeen neljä viikkoa sairaalahoidossa. Sairauskohtaus liittyi tähden vuodenvaihteessa sairastamaan tulehdukseen. Ferrellin toipuminen on pitkittynyt ja hän taistelee edelleen hengestään. Hänet on nyt aviomiehensä Arnie Andersonin mukaan siirretty hiljattain pitkäaikaissairaanhoitoon. Conchata tarvitsee miehensä mukaan hengityskonetta ja dialyysia. Hän on vain osittain tajuissaan, eikä pysty puhumaan.


Helsingin rautatie­aseman edustalla puukotettiin miestä – tekoa edelsi sana­harkka ja tappelu

iltasanomat 15:02 16.07

Uhri on 1980-luvulla syntynyt mies. Hänet vietiin sairaalahoitoon, josta hän pääsi pois samana iltana.


EU myöntää 65 miljoonaa euroa Suomen liikennehankkeisiin – Turku saamassa haetun ratarahoituksen, Tampere jäämässä puille paljaille

yle 14:51 16.07

Useiden raidehankkeiden suunnittelun ohella Suomi on saamassa osansa neljästä meriliikenteen yhteishankkeesta.


Suuri valiokunta ohjeisti Marinia EU-rahojen jaosta: Enemmän lainaa, vähemmän avustuksia – Pääministerin mukaan ratkaisu voi venyä viikonlopun yli

yle 10:28 16.07

EU-johtajat yrittävät päättää elvytysrahastosta ja budjettivaroista huomenna perjantaina alkavassa kokouksessaan.


Suuri valiokunta ohjeisti pääministeri Marinia EU-rahojen jaosta: enemmän lainaa, vähemmän avustuksia – Marin: Ratkaisu voi siirtyä viikonlopun yli

yle 10:28 16.07

EU-johtajat yrittävät päättää elvytysrahastosta ja budjettivaroista huomenna perjantaina alkavassa kokouksessaan.


Suuri valiokunta päätti Suomen kannasta EU-rahojen jatkoneuvotteluihin – Pääministeri Marin: Pidän mahdollisena, ettei ratkaisu synny vielä viikonloppuna

yle 10:28 16.07

EU-johtajat yrittävät päättää elvytysrahastosta ja budjettivaroista huomenna perjantaina alkavassa kokouksessaan.


Pääministeri Sanna Marin EU-rahoista: Pidän mahdollisena, ettei ratkaisua synny vielä viikonloppuna – Yle seuraa, katso suorana

yle 10:28 16.07

EU-johtajat yrittävät päättää elvytysrahastosta ja budjettivaroista huomenna perjantaina alkavassa kokouksessaan.


Liverpoolin ennätysjahti pysähtyi Arsenaliin ja pahoihin virheisiin puolustuksessa – lontoolaisseura yllätti mestarit viiden vuoden tauon jälkeen

MTV 06:48 16.07

Arsenalin suuruuden päivistä on jo aikaa, mutta keskiviikkona se tuhosi Valioliigan tuoreen mestarijoukkueen Liverpoolin haaveet liigan piste-ennätyksestä.


87-vuotias korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg sairaalahoitoon Yhdysvalloissa

iltasanomat 22:00 15.07

Ginsburg joutui sairaalaan epäillyn tulehduksen vuoksi.


Puoluepomot olisivat valmiita ulottamaan ansiosidonnaisen kaikille – Yle seurasi Suomi-areenan paneelikeskustelua

yle 21:24 15.07

Keskustelua kirvoitti myös viikonlopun EU-huippukokous, jossa pyritään tekemään päätökset elvytysrahastosta ja monivuotisesta rahoituskehyksestä.


Oklahoman kuvernöörillä todettiin korona – osallistui aiemmin Trumpin vaalitilaisuuteen ilman maskia

iltasanomat 20:19 15.07

Kevin Stitt kertoi voivansa pientä särkyä lukuun ottamatta hyvin.


Niko Ranta-aho selvitti välinsä Stefan Thermanin kanssa – kommentoi nyt MTV Uutisille: "Ollaan istuttu alas ja keskusteltu asiat"

mtv 19:30 15.07

Niko Ranta-aho erosi tutkintavankeudessaan ollessaan puolisostaan Sofia Belórfista. Ranta-aho sai kuulla, että Belórf viihtyy hänen ystävänsä Stefan Thermanin kanssa. 


Halla-aho: hallitus käyttää koronaa keppi­hevosena – IS seuraa tenttiä hetki hetkeltä

iltasanomat 18:00 15.07

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat kohtaavat pitkän koronatauon jälkeen MTV3:n SuomiAreena-tentissä keskiviikkoiltana.


Parayleisurheilijat eivät saa kotimaan kisoista startti- tai palkintorahoja – kokenut kelaaja Mattila maksaa kesäkauden kisareissuista yli tuhat euroa omasta pussistaan

yle 16:54 15.07

Ratakelaaja Esa-Pekka Mattila ehdottaa, että parayleisurheilijat palkittaisiin hyvistä tuloksista bonuksilla. Hän kuitenkin tiedostaa, ettei vammaisurheilun puolelle ole realistista odottaa samanlaisia potteja kuin vammattomille.


Annimari Korte nosti esiin urheilijoiden starttirahat – kisajärjestäjä vastasi julkistamalla bonusrahojen määrän: ”Korte 2 400e”

iltalehti 16:04 15.07

Yleisurheilijoiden palkintorahat ovat olleet tapetilla viimeisten päivien aikana. Pika-aituri Annimari Korte nosti esiin alkuviikosta yleisurheilijoiden starttirahat Twitter-tilillään. Korte pohti yleisurheilijoiden starttirahojen pienuutta.


Mies puukotti kasvo­maskin käytöstä huomauttanutta vanhusta Michiganissa – poliisi ampui kuoliaaksi

iltasanomat 14:58 15.07

77-vuotias mies on sairaalahoidossa, ja hänen tilansa kerrotaan olevan vakaa. Poliisin ampuma puukottaja julistettiin kuolleeksi sairaalassa.


Annimari Korte arvosteli starttirahoja – kisajärjestäjä löi bonukset surutta julki: ”Eniten ansainneita Korte...”

iltasanomat 14:20 15.07

Suomalaisyleisurheilun ykköstähti Annimari Korte väittää, ettei koronavirusta voi käyttää tekosyynä pienempien urheilijapalkkioiden maksamisessa.


Hot topics