Kobe Bryantin onnettomuuden selvittelyssä tuore käänne – helikopteriyritys haastettiin jo kolmatta kertaa oikeuteen

iltalehti 08:25 21.04

Kaksi uutta perhettä haastoi helikopteriyrityksen oikeuteen sunnuntaina. Koripallolegenda Kobe Bryantin, tytär Gianna Bryantin ja seitsemän muun ihmisen hengen vieneen helikopteriturman selvittely jatkuu yhä. Uutistoimisto AP:n mukaan kahden turmassa kuolleen perheet ovat seuranneet leski Vanessa Bryantin esimerkkiä ja haastaneet helikopterilennoista vastanneet Island Express Helicoptersin ja sen omistavan Island Express Holdingin oikeuteen kuolemantuottamuksesta.


Venäläistä yleisurheilutähteä ja myös toista olympiavoittajaa syytetään dopingista – yhteensä neljä uutta tapausta

MTV 17:28 27.03

Kaksi olympiavoittajaa on AP:n mukaan dopingsyytteet saaneen neljän venäläisen yleisurheilijan joukossa.


Kohun takia kuopatut Woody Allenin muistelmat julkaistiin yllättäen

iltalehti 00:14 24.03

Elokuvantekijän muistelmat hyllytettiin aiemmin tässä kuussa kohun vuoksi. Elokuvaohjaaja Woody Allenin, 84, muistelmat ovat löytäneet uuden kustantajan Yhdysvalloissa, kertoo uutistoimisto AP. Arcade Publishing -niminen kustantamo julkaisi Allenin Apropos of Nothing -muistelmat maanantaina ilman minkäänlaista ennakkomarkkinointia. AP:n mukaan kirja on ehtinyt herättää mielenkiintoa erityisesti Euroopassa, jossa useat kirjakustantamot ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa sen julkaisemiseen.


Yleisurheilun ME-mies vajosi hetkessä yli kahden vuoden painajaiseen – nyt 27-vuotias supertähti juoksi todella koruttomissa oloissa

iltalehti 10:18 26.02

Päätös rugbypeliin osallistumisesta vei uran jyrkkään alamäkeen. 400 metrin maailmanennätysmies, eteläafrikkalainen Wayde van Niekerk, 27, tekee paluuta kisaradoille. Uutistoimisto AP kertoo, että van Niekerk on palannut kilpailemaan tavoitteenaan Tokion olympialaiset, jotka alkavat heinäkuun loppupuolella. AP:n mukaan van Niekerk juoksi kahdessa pienessä tapahtumassa yhteensä kolme kisaa viime viikolla kotimaassaan. Van Niekerk osallistui 100 ja 200 metrin kisoihin. 100 metrillä van Niekerk juoksi ajat 10,20 ja 10,10. Ensimmäinen ajoista kellotettiin käsin nurmikolla joustussa kisassa. 200 metrillä van Niekerk juoksi ajan 20,31.


Yleisurheilun ME-mies vajosi hetkessä yli kahden vuoden painajaiseen – nyt 27-vuotias supertähti rakentaa paluuta

iltalehti 10:18 26.02

Päätös rugbypeliin osallistumisesta vei uran jyrkkään alamäkeen. 400 metrin maailmanennätysmies, eteläafrikkalainen Wayde van Niekerk, 27, tekee paluuta kisaradoille. Uutistoimisto AP kertoo, että van Niekerk on palannut kilpailemaan tavoitteenaan Tokion olympialaiset, jotka alkavat heinäkuun loppupuolella. AP:n mukaan van Niekerk juoksi kahdessa pienessä tapahtumassa yhteensä kolme kisaa viime viikolla kotimaassaan. Van Niekerk osallistui 100 ja 200 metrin kisoihin. 100 metrillä van Niekerk juoksi ajat 10,20 ja 10,10. Ensimmäinen ajoista kellotettiin käsin nurmikolla joustussa kisassa. 200 metrillä van Niekerk juoksi ajan 20,31.


NHL-pelaaja sai sydänongelmia ja lyyhistyi vaihtopenkille – kuljetettiin tajuissaan sairaalaan, ottelu keskeytettiin

iltalehti 06:23 12.02

St. Louis Bluesin puolustaja Jay Bouwmeester kärsi sydänvaivoista ja lyyhistyi vaihtopenkille. Jääkiekon NHL:ssä koettiin Suomen aikaa varhain keskiviikkona pelottava tilanne, kun St. Louis Bluesin kanadalainen puolustaja Jay Bouwmeester lyyhistyi vaihtopenkille. Uutistoimisto AP:n mukaan Bouwmeester oli tullut kentältä vaihtoon, oli ottamassa vettä ja alkoi lyyhistyä. Hänen joukkuetoverinsa huomasivat tilanteen välittömästi ja huitoivat apua.


NHL-pelaaja lyyhistyi vaihtopenkille – kuljetettiin tajuissaan sairaalaan, ottelu keskeytetty

iltalehti 06:23 12.02

St. Louis Bluesin puolustaja Jay Bouwmeester ilmeisesti sai sairauskohtauksen. Jääkiekon NHL:ssä koettiin Suomen aikaa varhain keskiviikkona pelottava tilanne, kun St. Louis Bluesin kanadalainen puolustaja Jay Bouwmeester lyyhistyi vaihtopenkillä. Uutistoimisto AP:n mukaan Bouwmeester oli tullut kentältä vaihtoon, oli ottamassa vettä ja alkoi lyyhistyä. Hänen joukkuetoverinsa huomasivat tilanteen välittömästi ja huitoivat apua.


Pakistanin armeija pelasti suomalaismissi Lotta Hintsan vuorelta

yle 11:09 09.02

Uutistoimisto AP:n mukaan pelastettu on Lotta Hintsa.


Fifa pohtii naisten MM-turnauksen järjestämistä joka toinen vuosi

yle 22:24 20.12

Kansainvälisen jalkapalloliiton mietteissä on naisten MM-lopputurnaustahdin tihentäminen, kertoi Fifan puheenjohtaja Gianni Infantino uutistoimisto AP:n mukaan.


Fifa pohtii naisten MM-turnausten tihentämistä

MTV 22:16 20.12

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan mietteissä on naisten MM-lopputurnaustahdin tihentäminen, kertoi Fifan puheenjohtaja Gianni Infantino uutistoimisto AP:n mukaan. Pohdinnassa on turnauksen järjestäminen kahden vuoden välein nykyisen neljän vuoden sijasta.


Suomesta NHL:ään ponnistanut kulttipelaaja sai järkyttävän diagnoosin – mutta lääkärin viesti ei mennyt perille, koska aivot olivat jo niin hajalla

iltalehti 07:35 13.12

Suomen mestari ja Stanley Cup -voittaja Tim Thomas muutti uransa jälkeen luonnon läheisyyteen ja kertoi tarinansa nyt, useita vuosia myöhemmin. Ex-jääkiekkomaalivahti Tim Thomasin, 45, nimen voi lisätä vakavista aivovammoista kärsivien jääkiekkoilijoiden pitkään listaan. Vuosia julkisuutta ja ylipäätään vilkasta yhteiskuntaa vältellyt Thomas kertoi karun tarinansa uutistoimisto AP:n haastattelussa. Vaikka Thomas pelasi maalivahtina, hän sai kauteen 2013–14 päättyneen uransa aikana useita iskuja päähänsä. Thomas kertoi avoimesti, miten se näkyy hänen jokapäiväisessä elämässään.


Lähde: Venäjä saa pelata MM-karsinnoissa Venäjänä – kisoissa käyttöön tulisi uusi nimi

MTV 20:08 09.12

Venäjä on pelaamassa jalkapallon MM-karsinnoissa Venäjänä, mutta jos se pääsisi vuoden 2022 kisoihin, tilanne olisi toinen. Asiasta kirjoittaa Twitterissä uutistoimisto AP:n urheilutoimittaja Graham Dunbar.


Miracle on Ice -sankarin surullinen kohtalo: pahoinpiteli ystävänsä metalliputkella ja näkee harhoja, taustalla lukuisia aivotärähdyksiä

iltalehti 10:01 05.12

Mark Pavelich on aikaisemmin kieltäytynyt avusta. Perhe kuvailee tilannetta sydäntäsärkeväksi. Uutistoimisto AP:n mukaan Miracle on Ice -joukkueeseen eli vuonna 1980 olympiakultaa voittaneeseen Yhdysvaltain joukkueeseen kuulunut Mark Pavelich on määrätty pakkohoitoon. Oikeus totesi keskiviikkona, että Pavelich on mieleltään sairas ja vaarallinen. 61-vuotiasta Pavelichia syytettiin elokuussa törkeästä pahoinpitelystä. Syytteiden mukaan entinen kiekkoilija hakkasi ystävänsä metallitangolla. Olympiamitalistin kerrottiin aiheuttaneen uhrille kaksi kylkiluun ja yhden selkänikaman murtuman sekä munuaisen vaurioitumisen.


Kreikan ja Turkin välisellä rajalla jumissa ollut yhdysvaltalainen palautettiin kotimaahansa

yle 15:51 15.11

Uutistoimisto AP:n mukaan 39-vuotias epäilty Isis-taistelija on jordanialaistaustainen Yhdysvaltain kansalainen.


Hot topics