Glee-tähti Naya Rivera katosi järvellä, nelivuotias poika löytyi yksin veneestä – etsinnät käynnissä

mtv 11:43 09.07

Nelivuotiaan pojan mukaan äiti oli hypännyt järveen, palaamatta takaisin. 


Glee-tähti Naya Rivera on kadonnut – näyttelijän 4-vuotias poika löytyi yksin veneestä

iltalehti 08:50 09.07

Näyttelijä Naya Rivera on kadonnut huolestuttavissa olosuhteissa, kertoo TMZ. Suositussa Glee-sarjassa näytellyt Naya Rivera, 33, on kadonnut Etelä-Kaliforniassa sijaitsevalla järvellä. Riveran 4-vuotias poika Josey Hollis Dorsey löytyi yksin veneeltä. Paikallisen Ventura Countyn sheriffit löysivät näyttelijän pojan Piru-nimiseltä paikalliselta järveltä veneestä. Huolta herätti se, että poika ei ollut äitinsä seurassa. TMZ:n mukaan virkavalta on kertonut näyttelijän pojan sanoneen, että hänen äitinsä hyppäsi veteen, muttei koskaan tullut takaisin.


Ti-Ti Nalle kärsii rajuista tappioista – elämyspuiston sopimus purettiin yllättäen: ”Olen huojentunut”

iltalehti 05:32 09.07

Riitta Korpela sanoo Ti-Ti Nallen tulevaisuuden näyttävän valoisalta raskaista tappioista huolimatta. Ti-Ti Nallen äiti Riitta Korpela, 63, on kertonut tarinoita luomansa hahmon kautta lapsille jo neljällä vuosikymmenellä. Edelleenkin Korpela kiertää ympäri Suomea nalleperheen kanssa ja tarkoitus on käynnistää kiertue koronarajoitusten jälkeen loppusyksystä.


Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välirikko jatkuu – jakavat nyt Diana-äitinsä muistorahaston kahtia

iltalehti 17:11 08.07

Prinsessa Dianan muistorahaston varat jaetaan prinssien omien hyväntekeväisyysjärjestöjen kesken. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välirikosta on puhuttu jo pitkään. Nyt veljekset ovat jälleen etääntyneet toisistaan. Heidän äitinsä prinsessa Dianan muistolle perustettu rahasto jaetaan kahtia. Rahaston varat siirretään veljesten omiin hyväntekeväisyysjärjestöihin. Diana, Princess of Wales Memorial Fund -rahasto perustettiin prinsessan kuoleman jälkeen vuonna 1997. Rahasto lakkautettiin vuonna 2012, ja vuodesta 2013 varat on maksettu veljesten The Royal Foundation -säätiölle.


Kuninkaallisfanin pakkomielle tuli kalliiksi – Danielle, 41, on käyttänyt jo lähes 30 000 euroa näyttääkseen herttuatar Catherinelta

mtv 21:19 07.07

Minnesotalainen perheenäiti Danielle ihastui herttuatar Catherinen tyyliin ja on haalinut vuosien mittaan samanlaisia vaatteita kaappiinsa yli 26 000 euron edestä.


IS tapasi ministeriksi pian palaavan Annika Saarikon Loimaalla, kannatus puheenjohtaja­kisaan oli vankkaa – ”Tämä on iso päätös”

iltasanomat 18:13 07.07

Saarikko on valmistautunut äitiysvapaalta palaamiseen tapaamalla sekä pääministeri Marinin että keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin.


Annika Saarikolle satoi tukea puheenjohtajakisaan kotikentällä – ei ole vielä tehnyt päätöstään

iltasanomat 18:13 07.07

Saarikko on valmistautunut äitiysvapaalta palaamiseen tapaamalla sekä pääministeri Marinin että keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin.


Poika ja äiti vangittu epäiltyinä Tampereen taposta

iltasanomat 15:09 07.07

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 35-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä taposta ja tapon yrityksestä.


Poika ja äiti ovat vangittuina epäiltyinä Tampereen taposta

iltasanomat 15:09 07.07

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 35-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä taposta ja tapon yrityksestä.


Poika ja äiti ovat vangittuina epäiltynä miehen taposta Tampereella

iltasanomat 15:09 07.07

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 35-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä taposta ja tapon yrityksestä.


Tampereen taposta epäillyt ovat äiti ja poika

iltasanomat 13:45 07.07

IS:n tietojen mukaan Tampereen Haapalinnan taposta epäillyt ovat äiti ja poika. Kummallakin on vähäistä rikostaustaa.


Tampereen henkirikos: taposta epäillyt ovat äiti ja 16-vuotias poika

yle 12:19 07.07

Poliisi esittää naista vangittavaksi tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.


Harry ja William erkaantuvat entisestään – prinssiveljekset sopivat merkittävästä päätöksestä äitinsä prinsessa Dianan perintöön liittyen

mtv 11:29 07.07

William ja Harry päättivät vuoden 2019 lopulla jakaa edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan muistorahaston tuotot omiin hyväntekeväisyysprojekteihinsa.


Arman Alizadin kanssa lasta odottava meikkaaja-stylisti Senay Coco kertoo nyt tarinansa - saapui Suomeen aikoinaan turvapaikanhakijana

iltalehti 16:59 06.07

Senay Coco on kulkenut pitkän tien menestyneeksi meikkaaja-stylistiksi. Meikkaaja-stylisti Senay Coco, 33, odottaa kolmatta lastaan avomiehensä, mediapersoona Arman Alizadin, 49, kanssa. Senay on kuitenkin paljon muutakin kuin pian kolmen lapsen äiti, ja hän on rakentanut sinnikkäästi uraansa meikkaaja-stylistinä jo vuosia. Lähtökohdat menestyneeksi uranaiseksi eivät ole hänen kohdallaan olleet aivan tavanomaiset. Kun Senay oli viisivuotias, hän asui perheineen Kosovossa. Siellä on hyvin tavallista, että useampi sukupolvi elää yhteisessä taloudessa, ja Senayn vanhempien ja sisarusten kanssa asuivat myös hänen isänsä vanhemmat sekä hänen isänsä siskot. Olot olivat tuolloin kuitenkin monella tapaa vaikeat.


Pilkington Automotive Finland aloittaa yt-neuvottelut Tampereella ja Laitilassa – 150 työpaikkaa irtisanomis- tai lomautusuhan alla

yle 09:13 06.07

Yhtiö valmistautuu tiedotteen mukaan liiketoiminnan merkittävään sopeuttamiseen.


Salon epäillyn sairaalamurhan nuoren uhrin äidiltä koskettava kirjoitus – ”Hänellä oli rakastava perhe ja turvallinen koti”

iltasanomat 17:30 05.07

Epäillyn sairaalamurhan uhrin äiti kertoo nuoresta tyttärestään julkisuuteen lähettämässään viestissä.


Salon epäillyn sairaalamurhan uhrin äidiltä koskettava kirjoitus – ”Hänellä oli rakastava perhe ja turvallinen koti”

iltasanomat 17:30 05.07

Epäillyn sairaalamurhan uhrin äiti kertoo nuoresta tyttärestään julkisuuteen lähettämässään viestissä.


Supermallin rinnat kuin tarjottimella – leivontavideo naulitsi miesten katseet

stara 10:40 05.07

Kahden lapsen äiti ja huippumalli Chrissy Teigen on poistanut silikonirintansa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 05.07

Kahden lapsen äiti ja huippumalli Chrissy Teigen on poistanut silikonirintansa.


Synkät tositapahtumat tänään tv:ssä: Ahvenanmaan noitavainot veivät monta viatonta

iltalehti 09:20 05.07

Tulen morsian on omistettu 1660-luvulla teloitetuille naisille. Synkkä ajanjakso Ahvenanmaan historiassa nousee esiin tositapahtumiin perustuvassa kotimaisessa sarjassa. Se on nähty aiemmin elokuvana. Tulen morsian kertoo Anna Eerikintyttärestä, josta pitäisi tulla kylään parantaja kasvattiäitinsä oppien mukaisesti. Omapäinen nuori nainen päättää kuitenkin toisin ja pestautuu kamaripiiaksi uuden kihlakunnantuomarin palvelukseen. Tämä tuomari on Nils Psilander, joka johti todellisuudessakin – ja järjestelmällisesti – noitavainoja 1660-luvun Ahvenanmaalla. Aiemmin noidaksi syytetyt tyydyttiin karkottamaan saarelta, mutta Psilander kovensi otteita huomattavasti.


Hot topics