LISÄÄ UUTISIA

Porvoon Sähköverkko ei hyvitä asiakkailleen Fingridiltä saamiaan huojennuksia –?"Mitään päätöksiä siitä ei ole tehty"

lähde: Uusimaa 03:17 15.12

Magnus Nylanderin mukaan ensi vuodeksi on ennemminkin paineita nostaa maksuja.

Toronto kukisti Detroitin, Nylanderin ja Tavaresin lavat viuhuivat jokaisessa voittajien maalissa

lähde: Savon Sanomat 03:16 18.11

Jääkiekon NHL:ssä Toronto Maple Leafs kukisti Tukholmassa Detroit Red Wingsin maalein 3–2.

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:13 18.11

Jääkiekon NHL:ssä Toronto Maple Leafs kukisti Tukholmassa Detroit Red Wingsin maalein 3–2.Detroitin onnistui karata toisessa erässä 2–0-johtoon, mutta Toronto iski takaisin päätöserässä. Kavennus syntyi jo kolmannen erän neljännellä minuutilla Tyler Bertuzzin osumasta.William Nylander ja John Tavares tekivät erän toisella puoliskolla omat maalinsa puolentoista minuutin sisällä toisistaan. Nylander ja Tavares olivat osallisina jokaisessa Toronton maalissa, sillä...

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 18.11

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 18.11

lähde: Aamuposti 03:01 18.11

Kuva ruotsalaistähdestä hämmästyttää – ”Mitä helvettiä hänellä on päällä?”

lähde: iltasanomat 08:25 11.11