Nouseeko joku heistä Venäjän presidentiksi Vladimir Putinin jälkeen?

iltasanomat 07:00 22.05

Asiantuntija arvioi, kenellä venäläispoliitikolla voisi olla mahdollisuuksia nousta Vladimir Putinin tilalle.


Nouseeko joku heistä Venäjän presidentiksi, jos Vladimir Putin kuolee?

iltasanomat 07:00 22.05

Asiantuntija arvioi, kenellä venäläispoliitikolla voisi olla mahdollisuuksia nousta Vladimir Putinin tilalle.


Turvapaikan­hakijoiden virta Minskistä Eurooppaan oli jo osa Putinin sota­valmisteluja – näin valko­venäläinen tutkija selittää juonen kulun

iltasanomat 21:19 21.05

Vladimir Putin yritti saada tekosyyn tuoda omat joukkonsa Valko-Venäjälle jo loppuvuodesta 2021. Siirtolaisvirran oli määrä myös riitauttaa Eurooppa ja myrkyttää ihmisten mielet kaikkia pakolaisia vastaan ennen Ukrainan sodan alkua, uskoo tutkija Arseni Sivitski.


Ex-vakooja: Putin on vakavasti sairas ja Kreml on ajautunut kaaokseen

iltasanomat 14:32 21.05

Entisen brittivakoojan mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on jatkuvassa lääkärien seurannassa.


Näkökulma: Venäläisillä kasvaa jättimäinen tatti otsassa

iltalehti 12:12 21.05

Venäjän kiekkovaikuttajat jaksavat itkeä oman joukkueen eristämistä sivistyneestä maailmasta, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Pekka Jalonen. Kun sotia rakastava Venäjän diktaattori Vladimir Putin aloitti brutaalin hyökkäyssodan Ukrainaan 24. helmikuuta, Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF heitti Venäjän ja isäntäänsä sylipuudelin lailla nöyristelevän Valko-Venäjän ulos kaikesta kansainvälisestä jääkiekkotoiminnasta. Kumpikaan maa ei näin päässyt Tampereella ja Helsingissä pelattaviin MM-kisoihin, ja lisäksi Venäjältä vietiin vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden ja ensi kevään miesten MM-kisojen isännöintioikeus. Kaiken kukkuraksi Suomi, Ruotsi ja Tshekki potkaisivat Venäjän ulos Euro Hockey Tourilta.


Kommentti: Naton kauppamies kylässä – Putin ajoi Suomea Natoon jo kesällä 2016, kun hän suolsi valheitaan Kultarannassa

iltasanomat 08:00 21.05

IS kysyi Vladimir Putinilta Kultarannan puutarhassa heinäkuussa 2016, miksi Venäjä käyttäytyy Suomea kohtaan aivan kuin se ajaisi meitä tahallaan Natoon. Putinin vastaus herätti silloin ihmetystä, mutta nyt sitä katselee taas uusin silmin, Arja Paananen kirjoittaa.


Nyt ei hymistellä: Piirroshahmo ripittää Putinia bunkkerissa – Suomi–Venäjä -seura tekstitti jakson suomeksi

iltasanomat 13:11 19.05

Suomi–Venäjä -seura on aloittanut yhteistyön venäläisen animaattorin Oleg Kuvajevin kanssa. Masjanja-piirroselokuvan kuuluisassa jaksossa numero 160 Vladimir Putin saa kuulla kunniansa, ja nyt jakso on nähtävillä YouTubessa myös suomenkielisellä tekstityksellä.


Putinin lievä reaktio Suomen Nato-päätökseen yllätti suomalaiset – kysyimme Venäjän-tuntijoilta, voidaanko jo huokaista helpotuksesta

yle 12:00 19.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, ettei Suomen Nato-jäsenyys haittaa. Huono uutinen on, että Putin ei aina kosta heti vaan myöhemmin, arvioi Ylen haastattelema tutkija.


Pääkirjoitus: Putinin pehmeä reaktio voi olla myös hämäystä – Suomea ja Ruotsia se hajottaa jopa tehokkaammin kuin ”natsiärhentely”

iltasanomat 21:00 18.05

Kreml näyttää pelaavan Nato-reaktioillaan erikoista ”pehmeyspeliä”. Pahiksen rooliin on astunut Nato-maa Turkki, jonka toiminta herättää yhä enemmän kysymyksiä lehmänkaupoista Vladimir Putinin kanssa.


Vladimir Putinia tukevan tähden projekti tekee rajua tappiota – ”Kulutan kuukaudessa hullun määrän rahaa”

iltasanomat 18:03 18.05

Jevgeni Pljushtshenkon luistelukoulu ei tuota voittoa.


Olympiavoittaja Veronika Stepanova ylisti Vladimir Putinia – "Hänen vierellään tunnet hämmästyttävää itseluottamusta ja erityistä energiaa"

MTV 09:26 18.05

Maastohiihdon olympiavoittaja Veronika Stepanova kohauttaa jälleen kommenteillaan. 21-vuotias venäläinen ylisti Vladimir Putinia New Horizons Educational Marathon -tapahtumassa.


Suomalainen syöpäkeskuksen lääkäri katsoi kuvaa Putinista – tässä huomiot

iltasanomat 08:00 18.05

Vladimir Putinin terveydentilasta on esitetty jälleen uusia väitteitä, jotka ovat lähteneet kiertämään laajalle. Viimeisin vahvistamaton huhu on, että Putinilla olisi syöpä. Suomalainen lääkäri katsoi tuoretta kuvaa Putinista ja kertoi ajatuksensa.


Pääkirjoitus: Putinin raakalaismainen sotakone voidaan pysäyttää ja nujertaa jos halutaan – tässä Suomelle ja Ruotsille riittää hommaa

iltasanomat 21:00 17.05

Suomen ja Ruotsin Nato-hakemukset vakauttavat turvallisuuspoliittista tilannetta Pohjolassa. Silti paras turvatakuu kaikille on Vladimir Putinin tappio Ukrainassa.


Putinin vastauksessa Suomen Nato-hakemukseen oli yllättävä muutos – Kremlin linja kääntyi

iltasanomat 15:00 17.05

Tutkija Jussi Lassila odottaa Vladimir Putinin maltillisten kommenttien jälkeen muiden kriitikoidenkin kielenkantojen laimentuvan.


Ruotsin parlamentaarikot utelivat presidentiltä Venäjästä – Niinistö myönsi: Tämä asia yllätti puhelussa Putinin kanssa

iltasanomat 14:16 17.05

Presidentti Sauli Niinistö myöntää, että hänen on vaikeaa nähdä itseään saman pöydän äärellä Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa.


Jari Tervo kutsui vuosi sitten Venäjää ”aasialaiseksi tyranniaksi” – nyt hänellä on täysin uusi titteli Vladimir Putinille

iltasanomat 08:30 17.05

Jari Tervon ja Jani Halmeen matkadokumenttisarjan avausjaksossa kaksikko käy Suomen itärajalla. Sarja on kuvattu ennen Ukrainan sotaa, joten tuolloiset kommentit Venäjästä ovat jo ehtineet vanhentua.


Analyysi: Putin siirsi maalitolppia – nyt ongelmana ovatkin Naton tukikohdat Suomessa, ei itse jäsenyys

yle 17:52 16.05

Jos Venäjän presidentin Vladimir Putinin mielenmuutos välittyy myös tekoihin, se olisi valtava helpotus Suomen päättäjille, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Simo Ortamo.


Venäjän ex-pääministeri Deutsche Wellelle: Putin on alkanut ymmärtää häviävänsä sodan

iltasanomat 13:21 16.05

Mihail Kasjanovin mukaan Vladimir Putin on muuttunut radikaalisti siitä, kun hän työskenteli tämän kanssa 20 vuotta sitten.


Kun Putin ei ollut suostua Esa Hongan pyyntöön, tämä keksi kikan pore­altaassa – Putinin tavanneet suomalaiset kertovat, millainen hän oikeasti on

iltasanomat 06:00 16.05

Pikkutarkka persoona. Varauksellinen ja totinen hahmo. Vaarallinen ja arvaamaton tilanteessa, jossa on vaarassa menettää kaiken. Muun muassa näin Vladimir Putinin tavanneet suomalaiset kuvailevat Venäjän presidenttiä – ja kertovat myös, mikä piirre on yllättänyt heidät täysin.


Nyt puhuvat Vladimir Putinin tavanneet suomalaiset – tällainen hän on

iltasanomat 06:00 16.05

Pikkutarkka persoona. Varauksellinen ja totinen hahmo. Vaarallinen ja arvaamaton tilanteessa, jossa on vaarassa menettää kaiken. Muun muassa näin Vladimir Putinin tavanneet suomalaiset kuvailevat Venäjän presidenttiä – ja kertovat myös, mikä piirre on yllättänyt heidät täysin.


Uusi Telkkari.org

Viihdelehti Stara.fi

Sveitsi heräsi ensimmäisellä erätauolla: "Ranska pelasi hyvin epäortodoksisesti"

Paavo Nurmi Gamesiin kovan tason ukrainalais­urheilijoita – sotaa paenneet pääsevät seuraamaan kisoja ilmaiseksi

Sointu Borg ryöpsäytti julki suorasanaisen mielipiteensä naisista, jotka elävät miestensä rahoilla – kommenttikenttä tulvi välittömästi

Kuntoutus­keskuksen tyhjillään ollut rakennus paloi Ylöjärvellä – pelastuslaitos esti palon leviämisen maastoon

USU: Pekka Haavisto pitää Suomen Nato-jäsenyyttä varmana

NHL-seura joutui poliisin suojeluun – "Tällaisilla hyökkäyksillä ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa"

Biden lupasi Yhdysvaltain auttavan Taiwania, jos Kiina hyökkäisi saarelle

Ruotsalaistähden tilanne herättää kysymyksiä MM-kisoissa – valmentaja myönsi huolen

Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin luksushäät Italiassa - taustalla miljoonien yhteistyö luksusbrändin kanssa

Pääministeri Sanna Marin vietti vapaata viikonloppua – someseuraajat ihastelevat raikasta olemusta

Miespatsaiden pienen sukuelimen syy selvisi?

Ruotsin NHL-vahvistus loukkaantui – jäävätkö MM-kisat kesken? ”Olemme huolissamme”

Yksi pelaaja sai tikkejä, toinen kiidätettiin turvaan – kuuluuko tämä ilmiö lainkaan jalkapalloon?

Peuran vasa poukkoili Turun keskustassa ja päätyi uimaan Aurajokeen – uintireissu päättyi pintapelastajan avustuksella maijan takapenkille

Koiran haukkuminen toi omistajalle tuomion kotirauhan rikkomisesta – hovioikeus vahvisti poikkeuksellisen tuomion

Tällaiset olivat Kourtney Kardashianin, 43, ja Travis Barkerin, 46, ökyhäät Italiassa – kuvat paljastavat poikkeuksellisen hääpuvun

Suomen kuuluisin oopperalaulaja Karita Mattila, 61, on yhä uransa huipulla: "Mikään ei ole itsestään selvää ja työ voidaan ottaa sinulta pois"

Mercedes ällistytti kaikki kehitysloikallaan, sanoo F1-asiantuntija – Aston Martin jälleen rajujen kopiointisyytösten kohteena

Insinööriopiskelijat kehittelivät syötävän teipin – uusi tapa syödä burritoja

Haluatko lukea lisää?