Kärpäsentoukista tehdään nyt koiranruokaa Hyvinkäällä – hyönteisten syömisestä piti tulla iso hitti, mutta läpimurtoa odotellaan yhä

yle 11:04 28.11

Hyönteisravinto tekee tuloaan hitaasti mutta varmasti, vaikka voimakkain pöhinä ilmiön yllä näyttää hiljentyneen. Näin arvioi tutkijataustainen yrittäjä Tuure Parviainen.


Vain elämää -kulisseissa tapahtui viime kesänä vahinko, jota kukaan artisteista ei ole unohtanut

iltalehti 06:37 26.11

Vain elämää -ohjelmassa kuluneen kauden tähdet kokoontuvat viimeistä kertaa ohjelman puitteissa yhteen Yllätysbiisit-erikoisjaksossa perjantai-iltana. Tuure Kilpeläinen, Chisu, Anssi Kela, Pyhimys, Suvi Teräsniska, Jukka Poika, Anna Abreu ja Arttu Wiskari muistelevat Vain elämää -ohjelman erikoisjaksossa yhteisiä päiviään ohjelman kuvauksissa kesällä. Jaksossa jokainen artisti esittää vielä yhden tuliterän version kollegoiden hittikappaleista, ja pöydän ääressä keskustellaan kesän huippuhetkistä. Abreu kääntää keskustelun kesän kuvauksiin Satulinnassa kysymällä kollegoiltaan, mikä hetki on painunut heidän mieliinsä kaikkein tiukimmin. Arttu aloittaa ja nimeää kuluneen kauden tähtihetkeksi Tuure n esityksen Suvi n päivänä.


Tutkija kertoo, miksi Sannikka-kohu syntyi – tästä woke- ja cancel-kulttuureissa on kyse

iltasanomat 14:21 23.11

Tohtori, tutkija Faith Mkweshan mukaan valtaväestön ei pidä koskaan käyttää n-sanaa. Väitöskirjatutkija Emmi Holmin mielestä on absurdia verrata rap-musiikin ja Peppi Pitkätossun kielenkäyttöä keskenään.


Tutkijat: Tästä on kyse woke- ja cancel-kulttuureissa – ”Tarkoitus ei ole tuhota yksilöä”

iltasanomat 14:21 23.11

Tohtori, tutkija Faith Mkweshan mukaan valtaväestön ei pidä koskaan käyttää n-sanaa. Väitöskirjatutkija Emmi Holmin mielestä on absurdia verrata rap-musiikin ja Peppi Pitkätossun kielenkäyttöä keskenään.


Anna: Manuela Bosco, 39, kertoo nyt vaikeista keskenmenoistaan – myi hiljattain molemmat hulppeat kodit puolisonsa Tuure Kilpeläisen kanssa

iltasanomat 08:53 17.11

Manuela Bosco kertoo Annassa kahdesta muutostaan.


Anna: Manuela Boscon hurja vuosi – päätti kääntää elämänsä päälaelleen ja myi molemmat hulppeat kodit puolisonsa Tuure Kilpeläisen kanssa

iltasanomat 08:53 17.11

Manuela Bosco kertoo Annassa kahdesta muutostaan.


Anna: Manuela Bosco, 39, sai kaksi keskenmenoa – odottaa nyt perheen kuudetta lasta: ”En hirveästi puhunut kenellekään"

iltalehti 07:50 17.11

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen perhe kasvaa keväällä, mutta ilouutisen taustalla on tragedia. Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat keväällä perheenlisäystä. Tie tähän pisteeseen ei ole ollut helppo, sillä Manuela kävi viime keväänä läpi kaksi keskenmenoa. Hän kertoi asiasta viime viikolla Instagram-tilillään. Tuoreessa Anna-lehdessä Manuela kertoo siitä, mikä auttoi häntä pääsemään yli keskenmenojen aiheuttamasta surusta. Yksi näistä keinoista oli luonnossa oleminen.


Tuure Kilpeläinen, 51, ja Manuela Bosco, 39, myivät molemmat kotinsa ja pian heille syntyy kuudes lapsi – tällaista on arki valtavassa uusioperheessä

iltasanomat 10:30 14.11

Tuure Kilpeläinen on suuren uusioperheen isähahmo, joka ajatteli aiemmin olevansa yksinäinen kulkuri. Pian 51-vuotiaasta muusikosta tulee jälleen isä, eikä hän voisi olla onnellisempi.


Vain Elämää: Tuure Kilpeläinen ei uskonut tulevansa isäksi: ”Yhtäkkiä minulla on iso lauma ympärilläni”

iltalehti 19:36 05.11

Vain Elämää -ohjelmassa vietetään tänään Tuure Kilpeläisen päivää. Mies kertoo ajatelleensa aiemmin, että erakkomainen vapaaherran elämä tuntui omalta. Tänään Vain Elämää -ohjelmassa vietetään Tuure Kilpeläisen , 51, päivää. Päivän mittaan keskustelu polveilee syvällisille urille, hengellisyyteen ja kuolemaan. Tuure paljastaa artistikollegoilleen myös eläneensä ajan, jolloin ei uskonut koskaan tulevansa isäksi. – Ajattelin jossakin vaiheessa, että tulen olemaan yksinäinen susi, joka reissailee ympäri maailmaa ja kirjoittelee. Vietän sellaista erakkomaista vapaaherran elämää, hän aloittaa.


Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen laittoivat televisiosta tutun huvilansa myyntiin – näin paljon maksaa talo, jossa on asustanut myös Venäjän tsaarin upseerit

mtv 15:50 04.11

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco myyvät Inkeroisissa sijaitsevaa Terijoen huvilaansa.


Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen laittoivat hulppean huvilansa myyntiin – paljastavat nyt syyn raskaan päätöksen takana

iltasanomat 10:59 03.11

Taiteilijapari luopuu rakkaasta huvilastaan raskain mielin. He etsivät täydellistä vapaa-ajanviettopaikkaa vuosia.


Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco myyvät historiallisen huvilansa – katso hätkähdyttävät kuvat

iltalehti 21:10 02.11

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco myyvät Kouvolan Inkeroisissa sijaitsevan huvilansa. Muusikko Tuure Kilpeläinen , 51, ja Manuela Bosco , 31, myyvät Kouvolan Inkeroisilla sijaitsevan huvilansa. Bosco kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään. Kohde on julkaistu Etuovi.com -palvelussa. – Elämä on luopumista. Joskus se on helpompaa. Joskus todella vaikeaa. Inkeroisten huvilan kohdalla sydän suree. Ja silti tietää - näin on tehtävä, Bosco kirjoittaa.


Jättiyllätys! Jenni Vartiainen nousi lavalle Vain elämää -ohjelmassa – koko porukka hämmentyi

iltalehti 22:05 15.10

Chisu esiintyi Vain elämää -ohjelmassa yhdessä Jenni. >Jenni. /a> Vartiaisen kanssa. Uudella Vain elämää -kaudella mukana Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela. Anssi n päivänä lavalla nähtiin yllättäen myös Jenni. >Jenni. /a> Vartiainen. Jenni. >Jenni. /a> asteli lavalle siinä vaiheessa, kun Chisu oli paljastanut esittävänsä Anssi n tuotannosta kappaleen Kaksi sisarta. Pian kaikille selvisi, että lavalla nähtävät kaksi sisarta ovat Chisu ja Jenni. >Jenni. /a> .


Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat kuudennen lapsen – taustalla oli surullinen salaisuus

iltasanomat 10:04 13.10

Taiteilijapariskunta odottaa kiitollisena kuudetta lasta perheeseensä.


Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen odottavat perheenlisäystä: "Kuudes lapsi perheessämme"

mtv 08:38 13.10

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco odottavat kevätvauvaa. 


Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51: Kuudes lapsi tulossa – taustalla tragedia

iltalehti 07:49 13.10

Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen perhe kasvaa. Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat keväällä perheenlisäystä. Manuela kertoo ilouutisesta Instagram-tilillään.Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin. Tämä sielu, kuten ei kukaan heistä, ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys. Kuten ei ole lapsen saaminen ylipäätään. Haluaako edes lapsia. Puhumattakaan siitä voiko heitä saada, Manuela kirjoittaa.


Hillalla Hippokselle, Tuurella Tulliin, Päiviöllä Pyynikille – katso kaikkien 20 Tampereen ratikan nimet ja tartu 480 matkan haasteeseen!

iltasanomat 11:26 05.10

Kajaanista tulleet vaunut nimettiin saapumispäivänsä mukaan. Nimipäiväjuhlia riittää vuoden joka kuukaudelle.


Anssi Kela rakensi oman Ritari Ässän KITT-auton – esittelee menopeliään

iltalehti 08:28 24.09

Uusi Vain elämää -kausi käynnistyy tänään. Vain elämää -sarjan 12. kauden artistit ovat edellisiltä kausilta tuttuja kasvoja. Tällä kertaa mukana ovat Anssi Kela, Arttu Wiskari, Chisu, Abreu, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Pyhimys. Kausi käynnistyy Saapuminen Satulinnaan -jaksolla, jossa artistit saapuvat vuorollaan Satulinnaan kukin oman tyylisellään menopelillä. Anssi Kelan auto hämmästyttää artisteja, sillä menopeli näyttää televisiosta tutulta.


Luuletko olevasi kovakin tietäjä? Testaa, kuinka monen SM-liigapelaajan kasvot tunnistat!

iltasanomat 13:40 12.09

Nyt on erinomainen tilaisuus osoittaa tietoja – tai kokeilla tuureja.


Tuure Kilpeläinen avoimena riidoistaan Manuela-puolison kanssa: "Saatan jyrätä omaa näkemystäni"

mtv 08:03 11.09

Tuure Kilpeläinen tunnustautuu vahvaksi persoonaksi


Sää

Sää

Konsulttiyhtiön selvitys potilastietojärjestelmä Asterin hankinnasta: riskienhallinta puutteellista, kokonaiskuvan hallinnassa ja taloudessa epäselvyyksiä

Koiranpennut ohittivat vauvat tilastoissa ensimmäistä kertaa – Ylen pentuliven suosio kertoo korona-ajan koirabuumista

Paljastus sisäpiiristä: NHL:n johtoporras lähetti tiukkasanaisen ”paimenkirjeen” – tyly viesti pelaajille

Ex-jalkapallotähdeltä järkyttäviä kommentteja qatarilaisen mediajätin lähetyksessä – "Homoseksuaalisuus ei ole ihmisoikeus, se on ihmisyyttä vastaan"

Seura: Sami Hedberg järjesti avovaimolleen Saija Tuupaselle jättiyllätyksen – laulaja häkeltyi: "Kun avasin oven, hanskat putosivat ällistyksestä"

HPK:lle jo kymmenes voitto putkeen – Lukko kaatui tällä kertaa jatkoajalla

NHL-hyökkääjä Jimmy Hayesin kuolinsyy selvisi – "Toivon, että tämä surullinen tarina pelastaa jonkun toisen hengen"

Erikoinen sääilmiö riepotellut pää­kaupunki­seutua: terassille tuli rakeita, ali­kulku­tunnelissa kellui jättimäinen ”jää­lautta” – pelastus­laitoksella kädet täynnä töitä

Jasmiinan äiti on puoluejohtaja – nähdäänkö BB-voittajakin politiikassa?

Tienaako Onlyfansilla oikeasti? Marianne Kallio lyö todisteet tiskiin – ”Ei se niin mene, että maataan divaanilla ja eurot kilisevät”

Stefan Löfven luopuu Ruotsin sosiaali­demokraattien puheen­johtajan pestistä – seuraaja tunnetaan ”talouden tiukkana vartijana ja oikeisto­demarina"

Ampumahiihdon suosio on kasvanut Ruotsissa räjähdysmäisesti – kaikki halukkaat lapset eivät pääse harrastamaan ja aseista on huutava pula

Uudet ravintola­rajoitukset voimaan sunnuntaina kello 00 – näitä alueita ne koskevat

Nasa lähettää avaruuteen aluksen, joka törmäytetään tarkoituksellisesti asteroidiin – katso tästä "DART-nuolen" laukaisu Vanderbergin avaruuskeskuksesta Kaliforniasta

Kiira Korven ex-mies Arthur Borges vahvisti suhdehuhut? Lomailee tenniksen supertähden kanssa Karibialla

Valtteri Bottas paljastaa podcastissaan ajatelleensa jopa tuhoisia asioita – ex-vaimolta huolestuttavia sanoja

Ex-jääkiekkotähti Marko Jantusen helvetillisistä kokemuksista tehdään elokuva – SM-liigapomo ylistää poikkeuksellista tarinaa

Kimi Räikköselle pidettiin jo läksiäiset – ”Se oli juuri niin kaunista, miltä se näytti”

Mikä on Formula 1 -kuljettaja Latifin etunimi? Pelaa 10 kysymystä!

Helsinkiläinen Sofia lähti tankkaamaan – törmäsi korona­testaus­jonoon, jollaista ei ole nähnyt koskaan aiemmin

Haluatko lukea lisää?