Kalle Rovanperältä kova kommentti Toyotasta

iltalehti 14:13 28.06

Toyota selviytyi ankarasta Kenian Safari-rallista huomattavasti paremmin kuin muut tallit viime viikonloppuna. Toyota n kaikki neljä kuljettajaa selvittivät savannien rytkyt, pehmeän hiekan osuudet ja mutapaikat ilman isompia ongelmia. Muilla tiimeillä ongelmia piisasi sitäkin enemmän. M-Sport Fordin kuljettajista Craig Breen, Sebastien Loeb ja Gus Greensmith keskeyttivät kisan kertaalleen ja tiimin ranskalaiskuski Adrien Fourmaux peräti kahdesti. Hyundai-tähdistä Thierry Neuville kärsi yhden keskeytyksen ja Ott Tänak kaksi.


Kalle Rovanperä jätti Jari-Matti Latvalan sanattomaksi

iltalehti 08:35 27.06

Kalle Rovanperä on järjestänyt vakuuttavia näytöksiä tällä kaudella rallin MM-sarjassa. Uusin näytös nähtiin juhannusviikonloppuna Keniassa. Ennakkokaavailuissa Kalle Rovanperä ä ei pidetty suurimpana suosikkina Keniassa. Toyotan suomalaistähti pääsi starttaamaan kisaan hulppeassa pistejohdossa, joten hänen ei tarvinnutkaan lähteä väkisin vääntämään voitosta. Karu ralli pudotti jälleen kuljettajia yksi toisensa jälkeen kärkikamppailusta. Rovanperä ajoi pätkät läpi varmasti ja samalla nähtiin jälleen yksi todiste siitä, että nuoren suomalaiskuljettajan perusvarmuus ja -vauhti ovat huipputasolla.


Jari-Matti Latvala johdatti tallinsa poikkeukselliseen saavutukseen lähes 30 vuoden tauon jälkeen – "Me vihaamme häviämistä"

MTV 16:48 26.06

Jari-Matti Latvalan johtamassa Toyotan rallitiimissä oli ilo ylimmillään Kenian MM-rallin päätteeksi.


Tässä on rallin MM-sarjan tilanne, Rovanperä hurjassa johdossa: "Maaginen poika"

iltalehti 16:45 26.06

Jari-Matti Latvalan johtamassa Toyotan rallitiimissä oli ilo ylimmillään Kenian MM-rallin päätteeksi. Legendaarinen Safari-ralli näytti jälleen kerran, miksi se on MM-sarjan rankin osakilpailu. Useat kuljettajat olivat pahoissa ongelmissa savanniteillä – yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: Toyotan nelikko selvitti haasteen ilman isompia murheita. MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä johdatti Toyotan peräti neloisvoittoon Keniassa. Rovanperä n vanavedessä Elfyn Evans ajoi toiseksi, Takamoto Katsuta kolmanneksi ja Safarin voittoa puolustanut Sebastien Ogier neljänneksi.


Analyysi: Toyotan ylivoima ei yksin selitä Kalle Rovanperän dominointia – Safarissa esiin nousi uusi mestarillinen piirre

yle 16:17 26.06

Kalle Rovanperä on tällä hetkellä ainoa MM-sarjan kuljettajista, joka näyttää moninkertaiselta mestarilta. Siksi hänen MM-johtonsa vaikuttaa tavoittamattomalta, kirjoittaa Yle Urheilun Micke Suopuro.


MTV seuraa: Rovanperä ylivoimaisessa johdossa – nuori ruotsalainen töpeksii jälleen

MTV 10:01 26.06

Toyotan Kalle Rovanperä lähti ylivoimaisessa johdossa Kenian MM-rallin päätöspäivään sunnuntaihin. MTV seuraa rallin tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


MTV seuraa: Rovanperä tekee mestarillista jälkeä – tuomaristo puuttui peliin Kenian MM-rallissa

MTV 09:56 26.06

Toyotan Kalle Rovanperä lähti ylivoimaisessa johdossa Kenian MM-rallin päätöspäivään sunnuntaihin. MTV seuraa rallin tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


Tätä se sitten on – Jari-Matti Latvalalta paljonpuhuva kuva Safari-rallista

MTV 08:54 26.06

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on ollut Safari-rallissa seuraamassa suojattiensa menoa. Kenian olosuhteet ovat olleet yksi iso puheenaihe, ja myös Latvala on päässyt nauttimaan hieman erilaisesta menosta.


Jari-Matti Latvala hehkutti uskomatonta tilannetta – ”Tällaista ei voi edes kuvitella”

MTV 21:41 25.06

Jari-Matti Latvalan johtama Toyotan rallitiimi on neloisjohdossa Kenian Safari-rallissa ennen viimeistä ajopäivää.


Kalle Rovanperä taisteli Keniassa loistolauantain - "Olo ei ole mikään paras mahdollinen"

MTV 21:11 25.06

Toyotan Kalle Rovanperä selvitti upeasti Kenian MM-rallin haastavan lauantain ajopäivän.


Kalle Rovanperä taisteli Keniassa – "Tuntuu, että ei ole yhtään energiaa"

iltalehti 20:45 25.06

Toyotan Kalle Rovanperä selvitti upeasti Kenian MM-rallin haastavan lauantain ajopäivän. Haastavien olosuhteiden lisäksi Kalle Rovanperä kärsi myös pienestä flunssapöpöstä. Silti suomalaistähti tykitti pätkät läpi huimaa vauhtia. Rovanperä n johtoasema ennen sunnuntain kuutta viimeistä erikoiskoetta on 40,3 sekuntia ennen tallikaveri Elfyn Evansia.Olo ei ole mikään paras mahdollinen. Olen tuntenut oloni tosi väsyneeksi tänään. En tiedä, mistä se johtuu, mutta tuntuu, että ei ole yhtään energiaa. Nyt olo on vähän parempi sentään, Rovanperä sanoi Iltalehdelle lauantain iltahuollossa Naivashassa.


Kalle Rovanperällä homma kontrollissa Keniassa: "Tuntuu ainakin tällä hetkellä riittävän"

iltalehti 12:44 25.06

Toyotan Kalle Rovanperä kontrolloi hienosti ajamistaan lauantain aamupäivän erikoiskokeilla Kenian MM-rallissa. Kalle Rovanperä vältti turhia riskejä, mutta suomalaiskuskin vauhti riitti silti kärjen vertailussa. Iltapäivän kolmelle pikataipaleelle jyväskyläläinen lähtee 19,4 sekunnin johtoasemassa ennen tallikaveri Elfyn Evansia. Kolmantena oleva Toyotan Takamoto Katsuta on jäänyt 39,9 sekuntia Rovanperä stä. – Aamupäivän lenkki oli aika raju, kuten osasimme odottaa. Nyt ei ole niin pehmeää kuin eilen, mutta toisaalta tien pinta on kova ja kiviä on paljon. Kyllä sinnekin uria muodostuu. Autoille olosuhteet ovat tosi rankat, Rovanperä totesi Naivashan huoltoparkissa.


Kalle Rovanperä päättäväisesti iltapäivään: "Välillä on kuitenkin pakko myös puskea"

MTV 12:27 25.06

Toyotan Kalle Rovanperä kontrolloi hienosti ajamistaan lauantain aamupäivän erikoiskokeilla Kenian MM-rallissa.


Kalle Rovanperä selvitti hurjan ajopäivän ykkösvauhtia – "Oli helpotus päästä maaliin"

iltalehti 18:33 24.06

Toyotan Kalle Rovanperä selvitti perjantain ajopäivän Kenian MM-rallissa ilman suurempia murheita. Kalle Rovanperä johtaa äärimmäisen rankkaa kisaa reilun 20 sekunnin turvin ennen tallikaveriaan Elfyn Evansia. Myös Hyundain Ott Tänak ja Toyotan Takamoto Katsuta vaanivat puolen minuutin marginaalin päässä. – Olin varma, että tien putsaamisella olisi pitänyt olla enemmän vaikutusta, mutta silti pari lenkin ensimmäistä pätkää tulivat molemmilla ajokerroilla hyvin. Luulin myös, että putsaamisella olisi ollut vaikutusta myös toisella lenkillä, mutta hyvin ne tulivat silti. Pienien autojen jälkeen urat olivat toki aika hankalia, mutta silti ajo sujui hyvin, Rovanperä summasi Iltalehdelle.


Kartturi joutui turvautumaan käsimerkkeihin – Kalle Rovanperä helpottunut päivän jälkeen: "Pelkkää kamppailua"

MTV 18:13 24.06

Toyotan Kalle Rovanperä selvitti perjantain ajopäivän Kenian MM-rallissa ilman suurempia murheita.


Katso: Kalle Rovanperä ei ollut koskaan kokenut tällaista – harvinainen näky erikoiskokeen maalissa!

MTV 11:36 24.06

Kenian MM-rallin neljäs erikoiskoe, Kedong 1, tarjosi draamaa. Toyotan Kalle Rovanperä saapui sen maaliin naama liassa.


EK13: Kalle Rovanperä on matkalla Safarin valtiaaksi – tukevassa johdossa yötauolle

iltalehti 08:59 24.06

Kalle Rovanperä ei antanut huonon olon häiritä vauhtia. Kalle Rovanperä ei lopeta hämmästyttämästä rallikansaa. Suomalaiskuski sai lauantain huoltotauolla jonkun ilkeän pöpön ja valitteli huonoa oloaan. Siitä huolimatta hän vain vahvisti johtoasemaansa iltapäivän lenkillä. Rovanperä onnistui pitämään Toyotansa liikkeessä koko ajan, eikä hän sortunut samanlaisiin virheisiin kuin kollegansa.


EK4: Kalle Rovanperä ajoi pätkän maaliin täysin sokkona – toinen peräkkäinen pohja-aika nosti miehen jo voitto­taisteluun

iltalehti 08:59 24.06

Safari-ralli näytti todellisen luonteensa. Safarin nelospätkä Kedong 1 tarjosi jo esimakua siitä, mistä afrikkalaisralli on tunnettu. Yli 30 kilometrin pätkällä piti lähinnä vain varmistaa auton liikkuminen eteenpäin. Kalle Rovanperä näytti jo juuttuvan irtohiekkaan, mutta suomalainen sai vielä navigoitua Toyotansa tukevammalle alustalle. Hyundain belgialaiskuski Thierry Neuville ei ollut yhtä onnekas, koska hän nilkutti maaliin lähes minuutin Rovanperä ä hitaampana.


Kalle Rovanperällä draamaa heti ensikäännöksissä – ikävä takaisku: "Johan oli tilanne!"

MTV 15:15 23.06

Kalle Rovanperä oli lähellä kaataa Toyotansa heti Kenian MM-rallin avanneen Kasaranin yleisöerikoiskokeen ensimmäisessä mutkassa.


Jari-Matti Latvala ei kavahda Afrikan rääkkiä – pahin on jo koettu

iltalehti 12:59 23.06

Rallin MM-sarjan uudet autot selvittivät jo tulikokeensa, Toyotan tallipomo paljastaa. Rallin MM-sarja jatkuu juhannuksena seikkailulla Afrikassa. Legendaarinen Safari-ralli on enää varjo vuosikymmenten takaisesta itsestään, mutta silti se panee kuljettajat ja kaluston kovaan rääkkiin.


Uusi Telkkari.org

Viihdelehti Stara.fi

NHL-seuran maalivahti lähetetty pahamaineiseen armeijakasarmiin – tämä tiedetään Suomessa syntyneen Ivan Fedotovin mystisestä tilanteesta

Näyttelijä Tom Cruise täytti 60 vuotta – juhlisti synttäreitään F1-varikolla sekä jättikonsertissa

Venäjän ja lännen suhteessa on uuden kylmän sodan piirteitä, sanoo kansainvälisen politiikan professori

Valioliigan tähtipelaajaa epäillään raiskauksesta – kuusi poliisiautoa mukana pidätyksessä

Tutkija ihmettelee huippu-urheiluyksikön johtajan valintaprosessin ympärillä olevaa kiirettä – "Kriisitilanne olisi ollut hyvä paikka ajatella uusiksi"

Kate Hudson julkaisi yläosattoman kuvan – pian näyttelijäveli tipautti vitsikkään kommentin

Korkeasaaressa tutkitaan ihmisten kykyä havaita eläinten tunnetiloja – söpöjen eläinten tunteita yritetään tulkita muita enemmän

Koronapotilas­määrät jälleen kasvussa Husissa – "Niljakas” virus väistelee rokotus­suojaa yhä paremmin

Susijengin uusi pelipaikka MM-jatkokarsintaan selvillä

Hurja video: Rasmus Vehmaa, 17, oli täysin ylivoimainen yleisurheilun EM-kisoissa – reagoi juoksun jälkeen kuin maailmanmies

Video: Täysi rähinä päällä Helsingissä – HIFK:n 40-vuotias tähtivahti poltti päreensä ja jyräsi vastustajan kentän ulkopuolella

Ampuja avasi tulen itsenäisyyspäivän paraatin aikana Chicagon lähellä – ainakin 6 kuollut ja 24 haavoittunut

David Bowiesta barbie – inspiraatio legendaarisesta videosta

Pääkirjoitus: Yksikin on liikaa – Oslon ja Kööpenhaminan joukkoampumiset palauttivat pelon Pohjolaan

Aerosmithin Steven Tyler pois vieroitushoidosta – on taas kuivilla

Työpisteen saastaisuus vaihtelee merkittävästi käyttäjän mukaan – tutkimme bakteerit kolmen ihmisen jäljiltä, ja yksi erottui joukosta

Näyttelijä Lindsay Lohan meni naimisiin kaikessa hiljaisuudessa – paljastaa liiton romanttisella julkaisulla

Rajua draamaa Veikkausliigassa! HIFK-tähti suivaantui huoltajan tempusta – tulinen välikohtaus johti ulosajoon

Joukkoampuminen itsenäisyyspäivän paraatissa Yhdysvalloissa — ainakin kuusi kuollut

Haluatko lukea lisää?