Liiga-pudotuspelit: Helsingissä pelattiin yli sata minuuttia, Patrik Puistola viimeisteli hattutempun ja TPS voitti jälleen kotonaan

lähde: jatkoaika.com 22:59 26.03

Liigan tiistai-illassa jatkettiin välieräpaikkojen metsästystä kolmella paikkakunnalla. Mikkelissä Jukurit onnistui venyttämään sarjan ratkaisua, TPS tasasi jälleen puntit Tapparaa vastaan kotikaukalossaan ja Helsingissä ratkaisu nähtiin vasta kolmannessa jatkoerässä, kun peliä oli pelattu yli sata minuuttia.

TPS horjuttaa Tapparaa, HIFK:n ja Jukureiden jatkohaaveet pysyivät elossa – Kristian Vesalainen upotti Pelicansin

lähde: yle 22:37 26.03

Jääkiekkoliigan puolivälierissä TPS tasoitti sarjan Tapparaa vastaan 2-2:een ja Jukurit kavensi Kärpät-sarjan 1-3:een. Helsingissä tarvittiin peräti 104 peliminuuttia ratkaisuun.

TPS horjuttaa Tapparaa puolivälierissä, Jukurit ei antautunut – HIFK selkä seinää vasten 3. jatkoerään Pelicansin kanssa

Jääkiekkoliigan puoivälierissä TPS tasoitti sarjan Tapparaa vastaan 2-2:een ja Jukurit kavensi Kärpät-sarjan 1-3:een. Helsingissä on pelattu 100 minuuttia, HIFK-Pelicans venyy 3. jatkoerään.

TPS horjuttaa Tapparaa puolivälierissä, HIFK:n ja Jukureiden jatkohaaveet elossa – Vesalainen upotti Pelicansin

Jääkiekkoliigan puolivälierissä TPS tasoitti sarjan Tapparaa vastaan 2-2:een ja Jukurit kavensi Kärpät-sarjan 1-3:een. Helsingissä tarvittiin peräti yli 104 peliminuuttia ratkaisuun.

Lukon kausi päättyi pettymykseen kotiyleisön edessä – TPS eteni puolivälieriin

lähde: jatkoaika.com 06:00 19.03

Maanantai-illan jännitysnäytelmässä panokset olivat korkealla ja se näkyi kentällä useaan otteeseen tunteiden kuumenemisena. Vieraat meinasivat karata jo toisessa erässä, mutta Lukko sinnitteli pelin tasoihin. Lopulta TPS oli piirun verran tehokkaampi ja eteni näin ollen puolivälieriin Tapparaa vastaan.

Jälleen Lukkoa kurittanut Oliver Lauridsen näkee TPS:n pelituntuman tarjoavan iskun paikan Tapparaa vastaan

lähde: jatkoaika.com 23:45 18.03

Oliver Lauridsen oli mies paikallaan tiukassa paikassa, kun TPS ja Lukko mittelivät kolmannessa ratkaisevassa pudotuspelikamppailussa. Jykevä puolustaja iski jälleen maalin, nautti tunnelmasta ja puhutteli TPS -faneja.

Liiga-pudotuspelit: Länsirannikon minisarja sai ansaitsemansa päätöksen, sarjan hahmo Dudas passitti Lukon kesälomille

lähde: jatkoaika.com 21:25 18.03

Lukon ja TPS:n välinen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja huipentui päätökseensä Rauman maanantai-illassa. Kohti puolivälieriä ja runkosarjan voittajaa Tapparaa vastaan jatkaa jännittävän ottelusarjan jälkeen Turun TPS.

Liiga-pudotuspelit: Länsirannikon minisarja sai ansaitsemansa päätöksen, sarjan hahmo Dudas passitti Lukon kesälomalle

Ilves dominoi Tapparaa hurjalla tavalla – näkyykö selvä yliote viimein tosipeleissä?

lähde: yle 06:02 09.03

Ilveksellä on ollut Tampereen valtikka hallussaan jo kuuden vuoden ajan. Pudotuspeleissä asetelma on kuitenkin toinen.

Ilves dominoi Tapparaa käsittämättömällä tavalla – näkyykö selvä yliote viimein tosipeleissä?

Timanttikuva: Tepsiä ja Tapparaa eri vuosikymmeniltä

lähde: jatkoaika.com 08:00 04.03

TPS:n ja Tapparan alumnit kerääntyivät yhteiskuvaan kahden erän mittaisen ottelun päätteeksi. Mukana menossa oli NHL:ssä meritoituneita sekä kotimaisessa Liigasta tuttuja nimiä. Keskiympyrässä nähtiin mm. 28-vuotias Jonatan Tanus ja 75-vuotias Timo Nummelin.

Levtchi ja Matson iskivät kaksi maalia mieheen TPS:n jäädessä nollille Tapparaa vastaan

lähde: jatkoaika.com 22:28 02.03

TPS kärsi 0–4 kotitappion Tapparaa vastaan. Ottelu oli toisen erän puoleen väliin saakka maaliton, kunnes Anton Levtchi ja Taylor Matson laukoivat kirvesrinnat kahden maalin johtoon lyhyessä ajassa. TPS pyrki samaan, mutta samat miehet heiluttivat verkkoa vielä kolmannessa erässä.

Timanttikuva: Miljonäärihuoltajat

lähde: jatkoaika.com 16:52 02.03

Kulukuuri tosiaan näyttää iskeneen TPS:ään. Miljoonia omaa rahaansa joukkueeseen pumpanneet omistajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja häärivät huoltajina ottelussa Tapparaa vastaan.

Liiga-kierros: Sport hyödynsi kilpakumppaneidensa pistemenetykset, Ilves loi hajurakoa Tapparaan

lähde: jatkoaika.com 22:58 23.02

Perjantai-illan Liiga-kierros tarjosi runsaasti maaleja, sekä jännittäviä loppuja tiukkoihin otteluihin.

Mestariehdokas vai keskinkertainen säälipleijarijoukkue? HIFK:lla on tällä viikolla edessään todellinen tasonmittaus

lähde: jatkoaika.com 07:00 14.02

Liigassa kuudenneksi pudonnut HIFK kohtaa viikon aikana Liigan kärkikolmikon. Stadilaisilla on Ilvestä, Jukureita ja Tapparaa vastaan mahdollisuus osoittaa kuuluvansa mestaruustaistoon, mutta aiemmat ottelut kärkijoukkueita vastaan eivät puhu menestyksekkään viikon puolesta.

Rikard Grönborg on mielissään Liigan pelitavallisesta suunnasta – "Sen sijaan, että vaan odotetaan, odotetaan ja odotetaan"

lähde: jatkoaika.com 08:00 01.02

Tapparaan muutosta tekemään tullut Rikard Grönborg on havainnut Liigan ottaneen merkittäviä askeleita kohti muiden isojen sarjojen pelityyliä.

"Pitkä sarja, pitkä sarja..." – Mummon Kammariin perustettiin Penkkiurheilukerho, jossa Ilves–Tappara-asetelma käydään läpi

lähde: Tamperelainen 04:12 28.01

Olen viime viikkoina arvostellut aika paljon Tapparaa, tunnustaa Riitta Leinonen Mummon Kammarin uudessa Penkkiurheilukerhossa.

HIFK kiinnitti tähtipuolustajansa ensi kaudeksi ? Luke Martinille jatkosopimus

lähde: jatkoaika.com 15:33 27.01

HIFK ja Luke Martin ovat solmineet kauden 2024?25 kattavan jatkosopimuksen. Seura tiedotti sopimuksesta lauantaina kesken Tapparaa vastaan pelaamansa kotiottelun.

Kierrosraportti: Ilves tylytti Tapparaa kärkiottelussa, siipirikkoiselle KooKoolle kirpeä tappio – maalijuhlat ja nollapelit värittivät paikallisotteluiden kierrosta

lähde: jatkoaika.com 21:52 26.01

Paikallisotteluiden ryydittämä kamppailu tarjosi huippuotteluita, maali-illoittelua sekä nollapelin.