EK16: Kalle Rovanperä lähtee johdossa rallin päätöspäivään – otti niskalenkin talli­kaveristaan

iltalehti 10:34 21.05

Sunnuntaina ajetaan vielä viisi erikoiskoetta. Porton keskustassa pyöriteltiin lauantain viimeinen erikoiskoe. 3,3 kilometrin pätkällä ei suuria eroja nähty, joten Kalle Rovanperä säilytti turvallisen etumatkan sunnuntaille. Suomalainen jätti Elfyn Evansin 1,7 sekunnin päähän.


EK16: Kalle Rovanperä lähtee johdossa rallin päätöspäivään – Teemu Suninen ajoi upeasti pohja-ajan

iltalehti 10:34 21.05

Sunnuntaina ajetaan vielä viisi erikoiskoetta. Porton keskustassa pyöriteltiin lauantain viimeinen erikoiskoe. 3,3 kilometrin pätkällä ei suuria eroja nähty, joten Kalle Rovanperä säilytti turvallisen etumatkan sunnuntaille. Suomalainen jätti Elfyn Evansin 1,7 sekunnin päähän.


Rebel Wilson kertoo nyt elämäntapamuutokseen johtaneesta taustasta: "Hän katsoi minua päästä varpaisiin"

mtv 08:47 19.05

Näyttelijä Rebel Wilson pisti elämäntapansa uusiksi tullakseen helpommin raskaaksi. Vuonna 2020 näyttelijä Rebel Wilson , 42, aloitti ”terveyden vuoden”, jonka aikana hän teki suuria muutoksia ruokavalioonsa ja liikuntaan. Nyt tähti kertoo People-lehden haastattelussa, miten päätyi elämäntapamuutokseen ja mitä siitä seurasi.


Brittikenraali: Harkovan läheltä perääntyminen osoittaa, ettei Venäjä pysty valtaamaan suuria kaupunkeja

iltasanomat 13:53 16.05

"Ei ole riittävästi joukkoja, tahtoa ja kykyä vallata suuria kaupunkeja."


Svenska Yle paljastaa päästökompensoinnin ongelmia – kymmenet suomalaistahot ovat sijoittaneet suuria summia Ugandan epäilyttävään liesiprojektiin

yle 05:37 16.05

Svenska Yle tutki, miten päästökompensointi toimii käytännössä: miten tuplahampurilaisen ostaminen vähentää paikallisväestön tuottamia päästöjä Ugandassa. Ugandalaiset itse eivät tiedä osuudestaan projektissa, johon muun muassa Hesburger on sijoittanut satojatuhansia euroja.


Suomi aloitti sunnuntaina matkan kohti Nato-jäsenyyttä – Sauli Niinistö: ”Herättää suuria tunteita”

iltasanomat 20:37 15.05

Suomi aloitti tänään sunnuntaina matkan kohti Nato-jäsenyyttä. Presidentti Sauli Niinistö myönsi, että tähän päivään liittyi hänellä suuria tunteita.


Leijonat treenasi suljettujen ovien takana – tulossa suuria muutoksia? ”On tuossa yhden pää kääntynyt”

iltalehti 16:41 12.05

Leijonilla on tällä hetkellä vain seitsemän puolustajaa, mikä on Jukka Jalosen joukkueille poikkeuksellista. Jääkiekon MM-kisat alkavat Helsingissä ja Tampereella perjantaina, mutta vielä torstaina Leijonien yllä leijui runsaasti avoimia kysymyksiä. Leijonat harjoitteli kotikisojen aattona suljettujen ovien takana Nokia-areenan harjoitushallissa. Kirjoittavan median pääsy harjoitushallin treeneihin on kisoissa kielletty.


Mitä ihmettä? Britney Spears taas alastomana somessa – sensuuria tarvittiin

stara 08:00 12.05

Britney Spears ja hänen kihlattunsa Sam Asghari ovat valmiita viemään


Bachelor: Nämä naiset Timo ja Tuomas valitsivat unelma­treffeilleen

iltalehti 21:19 10.05

Suuria päätöksiä tehtiin jo, lisää on luvassa ensi viikolla. Bachelor-ohjelmassa kaikkia mietitytti, miten asiat järjestetään, kun poikamiehiä onkin nyt perinteisen yhden sijaan kaksi. Tekevätkö molemmat valintoja ja entä, jos kumpikin haluaa saman naisen unelmadeitikseen? Varsinkin Hannan kohtalo kiinnosti, sillä tämä on ottanut vastaan ruusuja molemmilta miehiltä.


Suora lähetys punaiselta matolta kello 18: Kultainen Venla -gaala on täällä – tähtiä, jännitystä ja suuria tunteita!

iltasanomat 11:45 07.05

Televisiotähtiä, gaalahumua ja juhlafiilistä! Näitä on luvassa, kun Suomen parhaat televisio-ohjelmat ja alan ammattilaiset vuodelta 2021 palkitaan Kultainen Venla -gaalassa lauantaina 14. toukokuuta. Katso ISTV:n suora lähetys punaiselta matolta kello 18 alkaen.


"En voinut uskoa päätöstä" – Wolt-kuski Muhammed Musah halutaan karkottaa Suomesta 5 000 euron tulojen vuoksi

yle 08:17 07.05

Viranomaiset epäilevät Muhammed Musahin suuria tuloja ruokalähettinä. Musah ihmettelee, miksi ahkerasta työnteosta rangaistaan.


Taloyhtiöiden kuluissa kovat nousupaineet – hoitovastikkeet nousussa samalla kun lämmityksen uusiminen nielee monilla rahaa

yle 07:00 07.05

Asumiskustannuksia nostavat tänä vuonna edelleen energian, remonttien ja joillakin paikkakunnilla tonttivuokrien kallistuminen. Alueelliset erot voivat olla suuria muun muassa kaukolämmön hinnassa.


Jättiterassia ei avatakaan Helsinkiin – toreille pienempiä yhteisterasseja

stara 15:00 06.05

Suomalaiskaupunkien keskustoihin on kuluvina kesinä noussut suuria yhteisterasseja. Helsingissä jättiterassia


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:00 06.05

Suomalaiskaupunkien keskustoihin on kuluvina kesinä noussut suuria yhteisterasseja. Helsingissä jättiterassia


Kommentti: Leijonat järjesti erikoisen näytelmän, jollaista ei soisi näkevänsä nykypäivänä

MTV 13:05 04.05

Leijonien mediatilaisuudessa Tampereella nähtiin erikoinen näytelmä. Joukkueen viestintä ryhtyi vahtimaan toimittajien tekemistä puolustaja Mikko Lehtosen haastattelupisteellä. Maan suosituimman joukkueen tiedotuslinja ja tarve rajoittaa median toimintaa herättää suuria kysymyksiä, kirjoittaa toimittaja Juhana Nyman.


Horoskooppi

iltalehti 02:01 04.05

OINAS 21.3.–20.4. Pursuat uusia ideoita ja luovuutta, jota olisi nyt hyvä päästä purkamaan. Oman onnellisuutesi vuoksi on tärkeää, että et mitätöi tarpeitasi vaan otat niille aikaa. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Sinulla on nyt suuria suunnitelmia. Odota silti vielä niiden varmistumista ennen kuin kerrot niistä muille. Raha polttelee taskussasi, mutta pidä kiinni budjetistasi.


Miss Helsinki -kilpailu muuttuu rajusti – uudet omistajat pistivät tuulemaan

iltalehti 10:00 29.04

Tunnettu Miss Helsinki -kilpailu nähdään jälleen tänä vuonna. Luvassa on kuitenkin suuria muutoksia. Uudet tuulet puhaltavat Miss Helsinki -kilpailun ympärillä. Pitkään kilpailua luotsannut Rosanna Kulju ilmoitti viime vuonna jättävänsä roolin missiemona. Nyt tehtävään ovat tarttuneet kilpailun vuonna 2018 voittanut Janna-Juulia Vuorela sekä Miss Suomi -kilpailusta tunnettu Mirella Merivirta.


Turun keskustaan suuria mehiläispesiä – tutkijat seuraavat tarkkaan

stara 09:00 29.04

Pölyttäjähyönteisten on maailmanlaajuisesti havaittu vähentyneen. Tärkeimmät syyt pölyttäjien ahdinkoon ovat


Lääkäriltä surullinen arvio Michael Schumacherin, 53, nykykunnosta

iltasanomat 07:05 29.04

Ruotsalainen huippulääkäri ei toivo suuria F1-legendan toipumisesta.


Povipommi juhli pääsiäistä alastonkuvalla – sensuuria tarvittiin

stara 10:00 26.04

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi


Haluatko lukea lisää?