Amanda Harkimon uran vaikein hetki oli ”Porsche-kohu” – ”Isä joutui ajamaan auton yksin kotiin”

iltalehti 06:01 22.05

Amanda Harkimo kertoo julkisuusuransa monista vaiheista avoimesti. Pahin kohu tapahtui vuonna 2019, kun hän julkaisi sopimattoman videon Porschen kyydissä huristellessaan ja sai lähtöpassit Kumipallo 4000 -kiertueelta. – Se harmitti tosi paljon. Isä joutui ajamaan auton yksin kotiin, koska lensin itse takaisin Suomeen, Amanda sanoo. Dj Amanda Harkimo , 31, kuvasi kaksi vuotta sitten Ylen Sinkut paljaana -ohjelmaa, joka julkaistiin kesällä 2021. Ohjelmassa nähtiin pysäyttävä hetki, kun Amanda pesi kasvonsa puhtaaksi meikistä ennen treffeille lähtöä ja purskahti itkuun. Palaamme nyt kaksi vuotta myöhemmin tuohon tilanteeseen. Amanda kertoo, ettei häntä niinkään jännittänyt se, että hän joutui kohtaamaan treffikumppaninsa ilman meikkiä. Todellisuudessa tilanteessa purkautui paljon paineita, pelkoa ja jännitystä siitä, että hän joutuu näyttämään paljaat kasvonsa koko kansan edessä.


Tällaisia ovat olleet Eurojackpotin jätti­­potin voittajat – edes 90 miljoonaa ei riittänyt haaveen toteuttamiseen

iltasanomat 20:36 21.05

Eurojackpotissa oli perjantai-iltana jaossa ensimmäistä kertaa yli 100 miljoonan euron potti. Suomeen on osunut 90 miljoonan euron jättipotti kahdesti.


Amerikkalainen Liza, 34, ei tunnista Sanna Marinia – sitten myös eteläafrikkalainen Tumi, 40, pyytää anteeksi Jasper Pääkkösen puolisolta

iltasanomat 19:55 21.05

Ylen uutuusohjelmassa kolme naiskoomikkoa maailmalta matkaavat Suomeen tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja paikallisiin ihmisiin. Matkansa päätteeksi he tapaavat myös presidentti Tarja Halosen. IS kysyi amerikkalaiselta Lizalta, 34, sekä eteläafrikkalaiselta Tumilta, 40, kuinka hyvin he tuntevat suomalaiset, maailmallakin mainetta niittäneet julkisuuden henkilöt. Hämmennystä aiheuttivat muun muassa Sanna Marinin puuttuva nahkatakki ja Jasper Pääkkönen.


Seksikkäältä Suklaalta kaunistelematon kuvaus vastaanottokeskusten arjesta – virkamiehen järjetön kysymys 9-vuotiaana hämmentää edelleen

iltasanomat 16:01 21.05

Räppäri ja some-koomikko Luyeye Konssi tunnetaan paremmin nimellä Seksikäs-Suklaa. 9-vuotiaana Suomeen sotaa paennut Konssi avaa elämäkerrassaan vastaanottokeskuksen ovet valtaväestölle. Sisään kannattaa katsoa, mutta varovasti.


Venäjän ja Suomen kaasu­katkos singahti ykkös­uutiseksi ympäri maailmaa

iltasanomat 12:39 21.05

Venäläisen maakaasun Suomeen toimittamisen katkeaminen on herättänyt lauantaina kansainvälistä kiinnostusta.


Leijonien MM-vastustajan toimissa erikoinen puute – "Aika paljon tasoitusta Suomeen nähden"

MTV 11:15 21.05

C Moren asiantuntija Sami Kapanen teki osuvan huomion Leijonien ja Britannian vaihtoaitioiden toiminnasta ja valmiudesta kesken maiden välisen ottelun perjantaina. 


Ensi viikolla jopa +22 astetta!

iltasanomat 10:17 21.05

Lännestä leviää pikkuhiljaa lämpimämpää ilmaa Suomeen. Tiistai on ensi viikon lämpimin päivä.


Maakaasun tulo Venäjältä Suomeen loppui

yle 08:30 21.05

Kaasuverkkoyhtiö Gasgridin mukaan Suomen järjestelmä on kaupallisesti ja fyysisesti tällä hetkellä tasapainossa. Kaasua virtaa Suomeen nyt Balticconnector-yhdysputken kautta.


NHL-tuomio: Ilmainen vinkki Floridaan, ei Barkovia näin käytetä! Tuleeko Suomeen puskista Butterfield Trophy?

iltasanomat 05:50 21.05

NHL-tuomio perkaa jokaisen peliviikon puhuttavimmat henkilöt, tapahtumat ja ilmiöt.


Tutkija Minskistä esittää uuden Turkki-teorian – näin siirtolais­virta Venäjältä Suomeen saattaisi alkaa taas

iltasanomat 20:30 20.05

Venäjä, Afganistan ja Turkki – siinä on kolme keskeistä maata, joiden toimien seurauksena Suomeen saattaisi suuntautua uusi hallitsematon turvapaikanhakijavirta, arvioi valkovenäläinen tutkija Arseni Sivitski IS:n haastattelussa Tallinnassa.


Thaimaan tiukkenevat ehdot pakottavat marjabisneksen muutoksiin – yrittäjä: "Ehkä kannattaisi kysyä poimijoilta, mitä he haluavat"

yle 18:04 20.05

Thaimaa on vahvistanut tälle kesälle 4 000 poimijan saapumisen Suomeen, muttei ehtoja joilla poimijat voisivat tulla. Maa on vaatinut aiemmin poimijoille työsuhteisuutta. Marjayrittäjät eivät ole ajatukselle lämmenneet.


Venäjä päättää 48 vuoden pituisen aikakauden – katso, kuinka presidentti Kekkonen vihki kaasuhanan käyttöön "hyvien naapurisuhteiden kunniaksi"

yle 17:23 20.05

Venäläisen maakaasun tulo Suomeen loppuu lauantaiaamuna. Energiatekniikan professori uskoo, että muutos antaa sysäyksen uusien vihreiden polttoaineiden yhä kannattavammalle toiminnalle.


Suomeen vuokrataan rannikolla kelluva kaasu­terminaali – ”Yhdellä lastilla pyörittää paperi­­tehdasta toista vuotta”

iltasanomat 14:58 20.05

LNG-terminaalilaiva saapuu vasta talveksi, mutta Balticconnector tulee apuun, kun Venäjä katkaisee kaasuhanat.


Venäläisen maakaasun tulo Suomeen loppuu lauantaiaamuna kello 7 – Suomi vuokraa kaasulaivan 10 vuodeksi

yle 11:53 20.05

Venäläinen Gazprom Export ilmoitti suomalaiselle Gasumille kaasutoimitusten katkeamisesta. Gasum toimittaa jatkossa maakaasua Balticconnector-yhdysputken kautta muista hankintalähteistä.


Venäläisen maakaasun tulo Suomeen loppuu huomisaamuna kello 7 – Suomi vuokraa kaasulaivan 10 vuodeksi

yle 11:53 20.05

Venäläinen Gazprom Export ilmoitti suomalaiselle Gasumille kaasutoimitusten katkeamisesta. Gasum toimittaa jatkossa maakaasua Balticconnector-yhdysputken kautta muista hankintalähteistä.


Venäläisen maakaasun tulo Suomeen voi loppua tänään, miten Suomi on varautunut tilanteeseen? Katso tiedotustilaisuus suorana

yle 11:53 20.05

Keskeinen keino venäläisen tuonnin paikkaamiseen on LNG-varastolaiva, jonka avulla nesteytettyä maakaasua voitaisiin siirtää kaasuverkkoon venäläisen putkikaasun tilalle.


Itämerellä voi muhia tekaistun sukellusveneonnettomuuden tai terroristihyökkäyksen riski – asiantuntija: Hybridivaikuttamiseen sisältyy aina yllätysmomentti

yle 11:03 20.05

Vilkasliikenteinen Itämeri on Suomelle tärkeä huoltoreitti. Viranomaiset pohtivat skenaarioita tavoista, joilla Suomeen voitaisiin kohdistaa hybridivaikuttamista. 


Jos Suomeen hyökättäisiin ja väestöä pitäisi evakuoida, määränpää selviäisi vasta tilanteen ollessa päällä – kokonaisuutta ei valvo kukaan

yle 08:15 20.05

Jokaisen kunnan täytyy olla valmis vastaanottamaan evakuoituja. Mikään taho ei kuitenkaan tällä hetkellä valvo kuntien evakuointisuunnitelmien ajantasaisuutta ja sisältöä.


Venäjä lopetti sähkönmyynnin Suomeen, ja se kirittää energia-alaa irti fossiilisista polttoaineista – näin Helsinki saa pian sähkönsä

yle 06:18 20.05

Kantaverkkoyhtiö Fingrid investoi lähivuosina kolme miljardia euroa sähköverkkojen vahvistamiseen. Jatkossa ydin- ja tuulivoimaa saadaan tuotua kauempaa Suomesta pääkaupunkiseudulle, jossa sähkönkulutus vain kasvaa.


The Voice of Finlandin uudet tähti­valmentajat eivät tunnista 1980-luvun julkkista: "Kuka sinä olet?"

iltalehti 05:01 20.05

Kasaritähti on Caron Barnes, joka on levyttänyt sooloalbumejakin. 1980-luku teki Isosta-Britanniasta Suomeen muuttaneesta Caron Barnesista tähden. Hän toimi dj:nä, teki kaksi sooloalbumia, poseerasi lehdissä, näytteli elokuvissa ja esiintyi musikaaleissa. Sittemmin Caron kuitenkin poistui julkisuudesta. Tänään hän tekee näyttävän paluun. Paluu tapahtuu The Voice of Finlandin uudessa Senior-versiossa. Caron on 61-vuotiaana osallistujien nuorimmasta päästä. Hän on samaa ikäluokkaa tähtivalmentajina toimivien Ressu Redfordin, 60, ja Michael Monroen, 59, kanssa. Tarja Turunen on 44-vuotiaana kolmikon nuorin, eikä hän tunnista Caron B -nimellä kisaavaa naista.


Uusi Telkkari.org

Katso motocrossin SM-sarjan avaus Karkkilasta suorana ISTV:ssä!

Törkeästä kopioinnista syytetty F1-talli antoi vastineensa – näin kohua herättänyttä autoa selitettiin: "Olimme valinneet väärän tien"

Ravivihje: Toto5 Kaustinen 22.5.2022

Ek17: Kalle Rovanperä kasvatti johtoaan – jälleen pohja-aika!

MTV seuraa: Kalle Rovanperältä jälleen tuima veto voittotaistelussa – "Tästä voisi kirjoittaa ralliautoilun oppikirjan"

Bruce Willisin Emma-puoliso väsyi perheen arjen pyörittämiseen – ulkopuolisen pysäyttävä kommentti sai tekemään muutoksen

Kalle Rovanperä raapaisi kovat pohjat – ero kasvaa! IS seuraa

Sami Kapanen ja Mikko Koivu valitsivat parhaat maalivahdit uriensa varrelta – yleisökysymys tuli yllättävästä osoitteesta

Lukioiden keskiarvorajojen noustessa kaupunkilaisnuoret hakevat naapurikuntiin – "Lukiosta on tullut statuskysymys"

Maryna Makarova on tärissyt pelosta Kajaanissa – lentokoneen äänet, junan kolistelu ja prikaatin kalusto säikäyttävät Ukrainasta tulleita pakolaisia

Yli 30 vuotta vanha Suomen ennätys meni uusiksi: ”En oikein uskonut”

Jouko Salomäki koki isän pahimman painajaisen – ”Lääkäri soitti aamulla, poikani oli kuollut”

Ylen kanavilla NHL:n pudotuspelien superpäivä – osallistu kilpailuun ja voita NHL-palkintoja

Antero Mertarannalta ronski paljastus Venäjän MM-turnauksesta: "Hanuri muistutti jäniksen suuta"

Tällaiset välit prinssi Harrylla on veljensä lapsiin

Risainen lapsuus karaisi rakastetun Tuija Vuolteen – pikkuveljen traaginen kohtalo oli lopullinen niitti perheelle

Viihdelehti Stara.fi

Suomi liitti Itävallan nollattujen kerhoonsa

Fernando Alonso haukkui F1-tuomarit: ”Näin ei saisi tapahtua”

Leijonat-tähden peliesitykset keräävät ylistystä, Olli Jokiselta huima vihjaus NHL:stä – "Ihan varmasti onnistuisi"

Haluatko lukea lisää?