THL:n Mika Salminen: Omikronmuunnoksen leviäminen Suomeen on vääjäämätöntä, paniikkiin ei silti ole syytä

yle 08:14 30.11

Suomesta on toistaiseksi löytynyt kaksi koronavirustapausta, joissa epäillään olevan kyse omikronvirusmuunnoksesta. Varmistus saadaan muutaman päivän kuluessa, kun näytteet on tutkittu laboratoriossa.


Suomen Lucia 2021 on Tilde Polviander

iltasanomat 13:07 25.11

THL:n Mika Salminen kruunaa Lucia-neidon 13. joulukuuta.


Roope Salmiselta suora kannanotto koronarokotteisiin – seurauksena vihaviestien tulva ja seuraajakato

iltalehti 14:10 19.11

Roope Salminen avasi sanaisen arkkunsa rokottamattomista – ja viestihelvetti oli irti. Viihdealan monitoimimies Roope Salminen tunnetaan sosiaalisessa mediassa avoimuudestaan. Salminen on puhunut myös koronapandemiasta ja sen aiheuttamasta kulttuurialan ahdingosta. Eilen torstaina Salminen otti Instagram-tilillään kantaa koronarokotekeskusteluun. Hän alusti tarinat-osiossa kertomalla tuoreesta uutisesta: rokottamattomia on enää 14 prosenttia. Silti sairaalat ovat täynnä rokottamattomia.


Roope Salminen otti terävästi kantaa koronarokotteisiin – pian juontajalle alkoi tulvia karmeita viestejä

iltasanomat 09:58 19.11

Koronarokotteisiin liittyvä keskustelu on herättänyt paljon tunteita. Tämän sai huomata myös juontaja Roope Salminen, joka puhui rokotteiden puolesta sosiaalisessa mediassa.


Me Naiset: Eppu Salmiselle, 55, tulossa seitsemäs lapsi – vanhimmalla ja nuorimmalla lapsella 30 vuoden ikäero

mtv 11:10 17.11

Eppu Salminen on myös isoisä. 


Me Naiset: Eppu Salmisen, 55, vanhimmalle ja nuorimmalle lapselle yli 30 vuotta ikäeroa – seitsemäs lapsi tulossa!

iltalehti 09:46 17.11

Eppu Salminen ja hänen puolisonsa saavat joulukuussa vauvan, kertoo Me Naiset. Näyttelijä Eppu Salminen , 55, ja hänen puolisonsa Kaisa Kuikkaniemi, 44, saavat joulukuussa perheenlisäystä. Lapsi on Epun seitsemäs ja Kaisa n viides. –?Saamme vaimoni Kaisa n kanssa joulukuussa viidennen lapsen, ja se on suurin kiitollisuuden- ja ilonaiheeni juuri nyt, Eppu kertoo Me Naiset. -lehdessä.


Näin Roope Salminen ja Eppu Salminen kasvattavat lapsiaan – yksi seikka jakoi isän ja pojan mielipiteet

iltasanomat 15:44 14.11

Saako lapsia komentaa? Lue Roope ja Eppu Salmisen vastaukset tähän ja neljään muuhun kysymykseen lasten kasvattamisesta.


THL:n Mika Salminen: Lapin sairaanhoitopiirissä koronatilanne hoidettu ammattitaidolla ja laadukkaasti, pikatestit ratkaisevassa osassa

yle 14:48 13.11

Lapin sairaanhoitopiirissä on tällä hetkellä Manner-Suomen matalin koronatartuntojen ilmaantuvuusluku. Ainoastaan Ahvenanmaan maakunta on niukasti edellä. Alueella otettiin jo varhain käyttöön pikatestit tartuntojen seulonnassa.


Roope Salminen oli taapero, kun hänen isästään tuli yksinhuoltaja – nyt isä ja poika kertovat poikkeuksellisen tarinansa

iltasanomat 08:00 13.11

Eppu Salminen jäi kahden poikansa Roopen kanssa, kun tämä oli pieni. Nyt Roope Salmisesta on itsestään tullut isä.


Roope Salminen oli taapero, kun hänen isästään tuli yksinhuoltaja – nyt isä ja poika kertovat poikkeuksellisen tarinansa ja juontaja sanoo suoraan, mitä ajattelee isyydestä Suomessa

iltasanomat 08:00 13.11

Eppu Salminen jäi kahden poikansa Roopen kanssa, kun tämä oli pieni. Nyt Roope Salmisesta on itsestään tullut isä.


Husin koronalukujen väitettiin antavan vääristyneen kuvan epidemiatilanteesta – näin vt. johtajaylilääkäri vastaa numerokiistaan

iltasanomat 19:39 11.11

THL:n Mika Salminen kommentoi eilen MTV:lle, että Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin koronapotilasluvut antaisivat vääristyneen kuvan todellisesta tilanteesta.


Näin paljon kansalle tutuksi tulleet korona-asiantuntijat tienasivat – Mika Salminen HS:lle: ”Toivoisin, että valtio ei olisi ihan niin kitsas”

iltasanomat 15:20 10.11

THL:n suomalaisille tutuimpien asiantuntijoiden palkat ovat pienempiä kuin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin johtajien palkat.


Pitkät päivät eivät kasvattaneet tuttujen koronakasvojen tuloja – maskikauppias Onni Sarmaste kuitenkin tienasi puoli miljoonaa

yle 13:30 10.11

Pandemian aikana suomalaisille tutuksi tulleet Mika Salminen, Kirsi Varhila ja Asko Järvinen tienasivat koronavuonna suurin piirtein saman verran kuin aiemminkin.


Ympäripyöreät päivät eivät kasvattaneet tuttujen koronakasvojen tuloja – maskikauppias Onni Sarmaste kuitenkin tienasi puoli miljoonaa

yle 13:30 10.11

Pandemian aikana suomalaisille tutuksi tulleet Mika Salminen, Kirsi Varhila ja Asko Järvinen tienasivat koronavuonna suurin piirtein saman verran kuin aiemminkin.


Juontaja Roope Salmisen tulot romahtivat

iltalehti 10:18 10.11

Vuoden 2020 verotiedot paljastavat myös juontaja Roope Salmisen tulot. Juontaja Roope Salmisen , 31, tulot ovat pudonneet roimasti. Salminen tienasi vuonna 2020 yhteensä 35 631 euroa. Ansiotuloa hän sai 30 730 euroa ja pääomatuloa 4901 euroa. Veronpalautuksia Salminen saa 8607 euroa.


Roope Salminen keksi uuden tv-formaatin: tällainen on Lauma

iltalehti 06:06 10.11

Kaikki sai alkunsa Roope Salmisen omasta kaveriporukasta. Kuka seuraavista julkkiksista nolaa itsensä hienoissa juhlissa: Shirly Karvinen, Heli Sutela, Roope Salminen, Sanna Stellan, Ernest Lawson, Antti Tuomas Heikkinen, Elias Salonen, Fathi Ahmed vai Köpi Kallio? ? Oikea vastaus kerryttää pistesaldoa uudessa tv-visailussa. Lauma alkaa tänään MTV3:lla. Tosin, tässä mittelössä oikealla vastauksella ei ole mitään tekemistä absoluuttisen totuuden kanssa. Ainoastaan sillä on merkitystä, onko veikannut samoin kuin muut kilpailijat. Jos kukaan toinen ei ole arvellut samalla lailla, jää ilman pistettä. Silloin ei ole laumasielu – ja on vastannut poikkeavasti yleiseen mielipiteeseen verrattuna.


Osa ravintoloista käyttää koronapassia vain kun niille parhaiten sopii, MaRan Timo Lappi ihmettelee terveysviranomaisen tyrmääviä lausuntoja

yle 12:30 09.11

Anniskeluravintolat saattavat pyörittää toimintaansa alueellisen koronarajoituksen mukaan ja koronapassia käytetään vasta viikonloppuna. “Pitäisi olla jokotai”, sanoo THL:n Mika Salminen.


Someilmiöksi nousseet Lotta ja Pappa saivat tunnustuksen – valittiin vuoden positiivisimmiksi suomalaisiksi

mtv 22:03 08.11

Mukana äänestyksessä oli muun muassa Kiti Kokkonen ja Mika Salminen.


THL:n Mika Salminen kertoo, mitä olisi pitänyt tehdä toisin pandemian alussa

iltasanomat 14:14 07.11

THL:n johtaja Mika Salminen sai Suomenruotsalaisten kansankäräjien arvostetun palkinnon.


THL:n Mika Salminen kertoo HBL:ssa, mitä olisi pitänyt tehdä toisin pandemian alussa

iltasanomat 11:48 07.11

THL:n johtaja Mika Salminen sai Suomenruotsalaisten kansankäräjien arvostetun palkinnon.


Sää

Sää

Ronnie O’Sullivan kävi kuumana – ensin kunniansa sai kuulla kuvaaja ja sitten yleisö

Heikki Paasonen julkaisi suloisen kuvan vauvansa kanssa – liikuttui kyyneliin tyttärensä eleestä

Jaajo Linnonmaalta hillitön paljastus kouluajoiltaan –?tämä asia sai teini-ikäisen Jaajon lukemaan läksynsä

Tim Sparv voitti Captain's Ball -palkinnon – Lukas Hradecky ja Natalia Kuikka valittiin vuoden pelaajiksi, Yle Urheilun Matti Härkönen on vuoden jalkapallotoimittaja

Super Hornet putosi pois Kanadan hävittäjä­kisasta – jäljellä enää kaksi Suomelle tuttua tarjokasta

Anton Lundell iski kahdesti NHL:ssä – sentterin voittomaalia edelsi suomalaiskollegan uskomaton pelastus maaliviivalta

Tiger King -sarjasta tuttu Erik Cowie, 53, menehtyi yllättäen – kuolinsyy julki

JSN: MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelmalle huomautus piilomainonnasta

BB-Anssi halusi näyttää televisiossa, kuka on mies "AndyPyro" nimimerkin takana – yksi talossa sattunut välikohtaus kaduttaa striimaajaa jälkikäteen

Yli 20 vuotta Hollyoaksia tähdittänyt näyttelijä sai potkut – syynä K18-kuvat OnlyFans -sivustolla

Keskiluokan on kannettava vastuu ampumisväkivallasta, sanoo Ruotsin väistyvä pääministeri Stefan Löfven Ylelle – "Viihdekäyttö vahvistaa jengejä"

Ruotsin 20-vuotiaalta hiihtokarpaasilta kysyttiin vinkkejä etäsuhteeseen – näin hän kertoi kaukolemmestään Frida Karlssonin, 22, kanssa

Los Angelesissa uusi rikostrendi: ryöstäjät seuraavat kotiovelle ja uhkaavat aseella ravintolaterassien ruokailijoita

NASA yrittää suistaa asteroidin radaltaan – törmää siihen Dart-aluksella

Ryöstäjä kävi pesäpallomailalla valioliigapuolustajan kimppuun – tilanne taltioiutui turvakameralle

Valtteri Bottas puhuu rohkeasti ongelmistaan – ”Ei ole mitään syytä varoa sanomisiani”

Markus Niemeläinen, 23, sai yllättävän puhelun ruokakauppaan – pian hän istui valokeilassa maailman parhaan jääkiekkoilijan vieressä: ”En olisi uskonut!”

F1-toimittaja paljasti, mitä Kimi Räikkösen yllätysjuhlissa tapahtui – suomalaistähti sulatti sydämen hämmentyneiden lastensa kanssa: "Se oli suloista"

F1-legenda Frank Williams kuoli – hänet tuntenut suomalaisvaikuttaja kertoo merkittävästä vaikutuksesta Suomen ja koko maailman formulahuumaan

Finnkino ottaa korona­passin käyttöön pää­kaupunki­seudulla

Haluatko lukea lisää?