Suomen ennätys oli vuosia "varattu" Kristiina Mäkelälle, sitten sen veikin joku muu – aikoo hypätä vielä pidemmälle kuin Senni Salminen

MTV 18:15 28.07

Kristiina Mäkelän nimi ja Heli Koivulan vanha kolmiloikan Suomen ennätys kulkivat käsi kädessä ties kuinka monta vuotta. Sitten tuli Senni Salminen ja vei SE:n Mäkelän nenän edestä.


HS: THL:n Mika Salminen pudotti pommin terassien ystäville –?korona tarttunut myös ulkona

iltasanomat 14:29 28.07

Terassi ei ehkä olekaan turvallinen paikka tavata, kertoo THL:n Mika Salminen Helsingin Sanomille.


Suomen suurin mitalitoivo saapui Tokioon: ”Ei voisi paremmalta tuntua”

iltalehti 10:04 28.07

Kolmiloikkaaja Senni Salminen sanoo, ettei ota mitään ulkopuolisia suorituspaineita. Senni Salminen , 25, on Suomen yleisurheilujoukkueen suurin mitalitoivo Tokiossa. Kolmiloikkaaja on saapunut harjoitusleiriltä olympiakaupunkiin. – Vähän kävin keskiviikkona juoksemassa, hyvältä näytti. Kun tänne Sagasta pääsin, tuli erittäin hyvä fiilis. Kaikesta toki huomaa, että ollaan isoissa kisoissa, Salminen kertoi keskiviikkona Suomen joukkueen pressitilaisuudessa.


Podcast: Tuomas Enbuskelta rajuja syytöksiä entistä juontajakollegaansa Maria Veitolaa kohtaan: ”Hän valehteli tässä asiassa”

iltalehti 17:57 27.07

Tuomas Enbuske esittää uudessa podcast-jaksossaan rajuja syytöksiä entisestä kollegastaan Maria Veitolasta. Juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske syyttää uusimassa Enbuske n miljonäärit -podcastin jaksossa entistä juontajakollegaansa Maria Veitolaa rajuista syytöksistä. Enbuske , Maria Veitola ja Roope Salminen juonsivat vuodesta 2016 vuoteen 2018 Enbuske , Veitola & Salminen -nimistä talk show’ta. Kun vuonna 2018 julkistettiin vuoden 2017 verotiedot, nousivat ohjelman juontajien merkittävät tuloerot otsikoihin.


Mtv: Roope Salminen kertoi olevansa alkoholisti – näin ihmiset reagoivat siihen

iltalehti 18:11 23.07

Roope Salminen vieraili Mtv:n Kesäterassi-ohjelmassa ja avautui alkoholismistaan lisää. Roope Salminen vieraili 19. heinäkuuta Mtv:n Kesäterassi-ohjelmassa Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana. Salminen kertoi hiljattain Kolme käännekohtaa -podcastinsa ensimmäisessä jaksossa olevansa alkoholisti. Salminen kertoi, että hän on jo nyt päässyt sairaudestaan irti, mutta matka siihen ei ollut helppo.


Apulaisoikeusasiamies: THL ja STM rikkoivat lakia 65–69-vuotiaiden Astra Zeneca -rokotuksissa – Mika Salminen: "Otamme moitteet nöyränä vastaan"

yle 17:56 23.07

Apulaisoikeusasiamies katsoo ratkaisussaan, että THL:n keväinen ohjeistus johti siihen, että useat kunnat kieltäytyivät rokottamasta 65–69-vuotiaita muilla kuin Astra Zenecan rokotteilla, vaikka sen teho oli muita rokotteita heikompi.


Kommentti: Tässä on Suomen todennäköisin olympiamenestyjä – tiikerimäinen tappajakatse paljastaa muutoksen

iltasanomat 12:43 23.07

Kun kolmiloikkaaja Senni Salminen voitti ensin omat sisäiset pelkonsa, hän löysi sisältään voittajan, kirjoittaa Marko Lempinen.


THL:n Salminen: Epidemiatilanteen luokitteluun uusi mittaristo lähikuukausina: "Sairaalatapausten osuus merkitsevänä tekijänä nousee"

yle 11:23 22.07

Sosiaali- ja terveysministeriön johdolla Suomen epidemialuokitteluun ollaan tekemässä muutoksia vielä lähikuukausien aikana.


THL:n Mika Salminen Tokion olympialaisista: ”Järkeviä päätöksiä EM-kisoihin verrattuna”

iltalehti 08:29 22.07

THL:n johtaja Mika Salminen sanoo, että oli järkevä päätös järjestää Tokion olympialaiset ilman yleisöä. –?Kilpaileminen ilman yleisöä on erittäin hyvä asia, vaikka urheilijoiden ja tunnelman kannalta tilanne ei tietysti ole mukava, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen johtaja sanoo. –?Mutta kyllä tämä on järkevä linja verrattuna esimerkiksi jalkapallon EM-kisoihin, koska riskit vähenevät huomattavasti.


Jenna Salminen on MTV:n uusi sääkasvo ja pian hänestä tulee televisiosta tuttu – nuori meteorologi kertoo, miten hän valmistautuu tulevaan julkisuuteen

iltasanomat 07:30 22.07

Jenna Salminen aloittaa MTV:n uutena tv-meteorologina.


MTV:n uusi sääkasvo Jenna Salminen saa kipinää päiväänsä ukkosmyrskyistä eikä pelkää liikaa tulevaa julkisuutta: ”Heiluin jo ala-asteella karttakeppi kädessä esittäen ennustavani säätä”

iltasanomat 07:30 22.07

Jenna Salminen aloittaa MTV:n uutena tv-meteorologina.


Senni Salminen kertoi tyttö­ystävästään ja palautetta alkoi tulla – Suomen olympiatoivo on ylpeä roolistaan

iltasanomat 06:05 21.07

Naisten kolmiloikkavaltikan Suomessa napannut Senni Salminen ei tyydy ensimmäisissä olympialaisissaan pelkkään finaalipaikkaan. Valokuvauksesta urheiluun vastapainoa hakeva Salminen on myös ylpeä esikuvan roolistaan seksuaalivähemmistökeskustelussa.


THL:n Salminen HS:lle: ”Ilta- ja yöelämässä voi aika suurella todennäköisyydellä saada tartunnan”

iltasanomat 03:35 21.07

Husin Järvinen varoittaa pitkittyneistä oireista.


THL:n Salminen MTV:lle: Koronan neljäs aalto on Suomessa

iltasanomat 15:13 20.07

Uusista rajoituksista päätetään tällä viikolla.


THL:n Salminen haluaa lapset ja nuoret takaisin kouluihin syksyllä

yle 22:34 19.07

THL:n terveysturvallisuusosaston johtajan Mika Salmisen mukaan Suomessa on tällä hetkellä kohtuullisen vähän voimassa olevia laajoja rajoituksia eikä tilannetta ole syytä merkittävästi muuttaa.


THL:n Salminen Ylelle: Luultua yleisemmäksi paljastunut pitkäkestoinen korona voi hidastaa Suomen avautumista

iltasanomat 22:22 19.07

Keski-ikäiset pitäisi saada kokonaan rokotettua, jotta Suomea voidaan ryhtyä avaamaan koronarajoituksista, linjaa Mika Salminen.


Alkoholismista avoimesti puhunut Roope Salminen kertoo saamastaan palautteesta: "Kaltaisiani esimerkkejä alkoholismista ei kenties ole vielä tarpeeksi"

mtv 20:10 19.07

Roope Salminen kertoo uutuuspodcastissaan olevansa alkoholisti.


Tartuntamäärä kasvaa Euroopassa ja siihen on THL:n mukaan syytä varautua Suomessakin – viruksen ja rokotuksien kilpajuoksu määrittää syksyn suunnan

yle 17:42 19.07

Vaikka koronatartuntojen nousu on mahdollista myös Suomessa, vakavimmilta vaikutuksilta vältytään, jos rokotuksia otetaan ahkerasti, arvioi THL:n johtaja Mika Salminen. Maailman terveysjärjestö varoittaa uusista varianteista, mutta virologi uskoo, että rokotukset suojaavat vakavalta taudilta myös jatkossa.


THL:n Salminen HS:lle: Kiurun ehdotus rokotteista ei ole mahdollinen

iltasanomat 16:47 19.07

Ministeri Krista Kiuru on ehdottanut toisen rokoteannoksen antamisen nopeuttamista.


Ilman tulosta jäänyt Senni Salminen ei saapunut haastatteluihin

MTV 19:44 14.07

Kolmiloikkaaja Senni Salminen ei saapunut Joensuun GP:n jälkeen haastatteluihin. Salminen jäi ilman tulosta olympiakenraalissaan.


Sää.tv

Sää

Raskaana oleva Maisa Torppa latasi dramaattisen julkaisun someen: Veriarvot pahasti alhaalla! - "Välillä on vähän sumuinen olo" - Kuva!

Koronapassista säädettiin lailla Ranskassa – pakollinen, jos haluaa syödä ravintolassa tai matkustaa

Mikä vartalo! Susanna Penttilä nautti helteestä – kurvit pääosassa

Tapahtumajärjestäjät kaipaavat talkoolaisia – Salossa uupui sata vapaaehtoista kuukausi ennen suurta lentopalloturnausta

Mies katosi Tallink Siljan risteily­laivalta lauantaina – karmea totuus selvisi valvonta­kamerasta

Liikaa testosteronia – Namibian juoksusensaatiot ulos olympialaisten ratakierrokselta

Tuoreimmat uutiset: 18 kuoli kolarissa Intiassa, Ecuador kumosi Assangen kansalaisuuden, Mattsson ui finaaliin Tokiossa

Lasiterassibuumi käynnissä – Tukes muistuttaa tärkeästä huomiosta

Martina Aitolehti treenaa yhdessä Hannu-rakkaansa kanssa: ”Jäätävän kova tiimi”

90 päivää morsiamena -sarjan suomalaistähti Jasmin julkaisee seksikkäitä kuvia OnlyFansiin: ”Kyllä kannatti”

Suora lähetys: Ruotsin valtiopäivät äänestää palaako Stefan Löfven pääministeriksi

Joukkoteloituksiin osallistumisesta syytetty iranilais­mies joutuu oikeuteen Ruotsissa

Koronapassista säädettiin lailla Ranskassa – pakollinen, jos haluaa syödä ravintolassa tai matkustaa

Suora lähetys: Ruotsin valtiopäivät äänestää palaako Stefan Löfven pääministeriksi

Keräilijä Iivari Viilomaa, 29, löysi kirpparilta kummallisen lasiesineen, joka sai "kädet tärrämään" innosta – Instagramissa hänen löytöjään ihailevat tuhannet

Valtteri Bottas odottaa sunnuntaita hyvästä syystä: "Iso päivä"

Olympiakiekkoilija kuoli koronaan vain 45-vuotiaana

Suomalainen kärsii mieluummin nahoissaan kuin riitelee lakituvassa – lakimiehet haluavat, että oikeutta voisi hakea nettilomakkeella

Ex-formulakuskilta lohduton näkemys Kimi Räikkösen F1-tulevaisuudesta

Koronapassi jakaa mielipiteitä: Tapahtuma-alan mielestä toisi ennakoitavuutta, yliopistot pelkäävät opiskelijoiden eriarvoista asemaa

Haluatko lukea lisää?