Pariskunta koki elämänsä yllätyksen – kotiin tuotiin jotain, mistä tuhannet NHL-pelaajat ovat vain unelmoineet

MTV 09:03 01.07

Denverissä asuva pariskunta Kit Karbler ja Dmitri Rudenko koki maanantai-iltapäivänä elämänsä yllätyksen. Kaksikon kotiin kuljetettiin Stanley Cup -pokaali.


Tutkijapariskunta meloi Linkolan jäljillä 1 100 kilometriä ja laski linnut 600 luodolta – havainnot kertovat muutoksesta saaristolinnustossa

yle 08:14 30.06

Kaksi vuotta sitten toteutettu retki tehtiin Pentti Linkolan jalanjäljissä ja tuloksista syntyi kirja. Siinä vertaillaan linnuston ja ympäristön muutoksia vajaassa 50 vuodessa.


Perintö, joka vei yöunet – Harjulat saivat ystävältään asunnon ja rahaa, perinnöttä jäänyt sukulainen raivostui ja aloitti vuosien taistelun

yle 05:15 30.06

Käräjäoikeuteen päätyvien perintöriitojen määrä kääntyi nousuun toissa vuonna. Nokialainen pariskunta peri ystävänsä ja joutui oikeuteen. Asianajaja kertoo kolme vinkkiä, miten kiistoja voitaisiin välttää.


Sometähtipariskunta Miisa Rotola-Pukkila ja Tomas Grekov avioituivat – pari hehkuu onnea hempeissä otoksissa

mtv 22:10 28.06

Sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Miisa Rotola-Pukkila ja tämän kumppani Tomas Grekov sanoivat toisilleen tahdon.


Anni Vuohijoki paljastaa pitkän parisuhteensa salaisuuden: ”Uskaltakaa tehdä omannäköinen suhde”

iltalehti 10:36 28.06

Painonnostaja Anni Vuohijoki ja hänen aviopuolisonsa Sami Köngäs ovat olleet 10 vuotta yhdessä ja tekevät töitä avoimen parisuhteensa eteen. Uudessa Instagram-julkaisussa Anni paljastaa heidän pitkän suhteensa salaisuuden. Painonnostaja Anni Vuohijoki , 34, paljastaa pitkän parisuhteensa salaisuuden Instagram-tilillään. Hän on aiemmin puhunut aviopuolisoiden avoimesta parisuhteesta podcast-jaksossa. Vuohijoen Instagramissa on uusi kuva, jossa hän ja puoliso Sami Köngäs istuvat keinussa. Julkaisun tekstin mukaan pariskunta on viettänyt yhdessä lähes kolmasosan Vuohijoen elämästä. Tekstissä painonnostaja pohtiikin, mikä on heidän pitkän parisuhteensa salaisuus.


Tänään tv:ssä: Asta ja Timo viihtyvät parhaiten alasti: ”Olemme kaikissa paikoissa, missä vaan voi, ilman vaatteita”

iltalehti 05:01 27.06

Ylen Perjantai-dokkarissa tutustutaan suomalaispariskuntaan, jolle naturismi on tärkeä osa arkea ja juhlaa. Asta ja Timo Nuppola ovat olleet naimisissa 35 vuotta. Pariskunta on hioutunut yhteen kuluneina vuosikymmeninä, ja naturismista on tullut heille vuosien saatossa tärkeä osa elämää. Pariskunnalle alastomuus ei merkitse häpeää, vaan vapautta olla oma itsensä.


Pariskunta luuli pelastaneensa kissanpennun – olikin ilves

stara 05:00 26.06

Luonnossa itsekseen liikkuvat eläimet eivät ole aina sitä, miltä ne


Williamin ja Catherinen ensimmäinen yhteinen muotokuva julki – prinsessa Diana erityisellä tavalla läsnä

iltalehti 18:51 23.06

Kuninkaallinen pariskunta näki ensimmäisten joukossa heistä maalatun muotokuvan cambridgelaisessa museossa. Prinssi William ja herttuatar Catherine todistivat ikimuistoista hetkeä Fitzwilliam-museolla Englannin Cambridgessä. People-lehti uutisoi, että pariskunta osallistui ensimmäisen ja virallisen muotokuvansa julkistamistilaisuuteen. Pariskunta sai Cambridgen herttuan ja herttuattaren tittelinsä heidän hääpäivänään huhtikuussa 2011 kuningatar Elisabetilta. Herttuakuntansa vierailulla he saapuivat tilaisuuteen, jossa heidän ensimmäinen muotokuvansa pariskuntana julkistettiin yleisölle.


Manuela Bosco julkaisi yhteiskuvan Tuure Kilpeläisen kanssa: "Juhannusheila"

mtv 17:03 23.06

Pariskunta otti yhteiskuvan muusikko- ja lapsiperhearjen kiireiden keskeltä. 


Kendall Jenner ja NBA-tähti Devin Booker: Ero!

iltalehti 16:06 23.06

Pariskunta oli yhdessä kahden vuoden ajan. Malli ja The Kardashians -ohjelmasta tuttu Kendall Jenner, 26, sekä NBA-tähti Devin Booker, 25, ovat eronneet. Asiasta uutisoi muun muassa People, E! News ja Entertainment Tonight. Kahden vuoden suhde päättyi lähteiden mukaan Jennerin tunteisiin, että pariskunta on ”eri poluilla”. Pariskunta on keskustellut tulevaisuudesta, mutta todennut etteivät he ole samalla sivulla suunnitelmiensa suhteen.


Kuuden vuoden avioliitto ohi: mediamoguli Rupert Murdoch ja ex-malli Jerry Hall eroavat

iltasanomat 11:15 23.06

Pariskunta salamakihlautui vuonna 2016.


Asukkaiden reaktio hermostuttaa Kotoisa-suunnittelijaa: ”Ohjeemme olivat huonot”

iltalehti 05:00 22.06

Niina Ahosta jännittää, onko hän valinnut oikean tyylisuunnan. Kotkalainen pariskunta Sania ja Jouni ei oikeastaan tiedä, mitä heidän vuonna 1980 rakennetussa omakotitalossaan pitäisi tehdä. Se on silti selvää, että olo-, makuu- ja kylpyhuonekin kaipaavat kipeästi uutta ilmettä. Kotoisa 48h -sarjan sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja työnjohtaja Rickard Carlsson aikovat toteuttaa suhteellisen suuren muutoksen vain kahdessa vuorokaudessa. Lisämausteensa tiukkaan aikatauluun tuo se, että ohjeistus on hieman poukkoilevaa. Sania n esimerkiksi saisi yllättää täydellisesti, mutta Jouni a ei ehkä niinkään.


IS: Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman: ero!

mtv 12:19 21.06

Pariskunta on päätynyt Ilta-Sanomien tietojen mukaan eroon


IS: Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman erosivat

iltalehti 12:05 21.06

Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman ovat eronneet, kertoo Ilta-Sanomat. Näyttelijäpariskunta Iina Kuustonen , 38, ja Sebastian Rejman , 44, ovat eronneet. – Vahvistan tietonne siitä, että olemme eronneet. En kuitenkaan halua kommentoida asiaa sen enempää. En myöskään tulevaisuudessa, Iina Kuustonen sanoo Ilta-Sanomille.


Temptation Island -parin toinen lapsi syntyi: ”Tästä alkaa vauvakupla”

stara 09:00 21.06

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu noin kolmekymppinen pariskunta Vilma Karjalainen


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:00 21.06

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu noin kolmekymppinen pariskunta Vilma Karjalainen


Suomessakin vieraillut Kentin prinssi Michael on jäämässä eläkkeelle – myös vaimo vetäytyy edustus­tehtävistä

iltalehti 18:45 20.06

Brittimedioiden mukaan Kentin prinssi ja vaimo Marie-Christine ovat jäämässä eläkkeelle heinäkuussa. Hiljattain Suomessakin vieraillut Kentin prinssi Michael on jäämässä eläkkeelle. Heinäkuussa 80-vuotissyntymäpäiväänsä viettävän prinssin ja vaimo Marie-Christine n, 77, odotetaan vetäytyvän julkisista edustustehtävistään. The Daily Telegraphin tietojen mukaan pariskunta siirtyisi eläkkeelle Michael in syntymäpäivänä, 4. heinäkuuta. Hovin mukaan prinssi Michael luokitellaan ei-työskenteleväksi kuninkaalliseksi, joka osallistuu useisiin voittoatavoittelemattomiin edustustehtäviin. Marie-Christine tekee hyväntekeväisyyttä muun muassa terveyden ja hyvinvoinnin parissa.


Tiger King -tähti Joe Exotic: häät peruttu

iltalehti 21:09 18.06

Joe Exotic on lämmitellyt välejään entiseen kumppaniin, jota ei ole koskaan tavannut. Netflixin Tiger King -dokumenttisarjasta julkisuuteen noussut Joe Exotic , 59, on eronnut kumppanistaan. Pari tapasi toisensa vankilassa, jossa Exotic parhaillaan istuu tuomiota murhan yrityksestä ja eläimiin kohdistuneista rikoksista. Texasilaisessa vankilassa helmikuussa 2021 tavannut pariskunta suunnitteli häitä ennen eroaan. Ex-kumppani John Graham vapautui sittemmin vankilasta, mutta suhde jatkui jonkun aikaa siitä huolimatta.


Joensuulainen pariskunta ei halua kotipihastaan rikkaruohotonta nurmikenttää – näillä seitsemällä vinkillä saat pihastasi monimuotoisen

yle 11:02 18.06

Tavoitteena on saada ajatus luonnon monimuotoisuudesta osaksi tavallisia kotipihoja.


Sex Tape Suomi: Janne paljastaa seksi­fantasiansa – Kirsi yllättyy totaalisesti: "Mitä?"

iltalehti 06:00 18.06

Espoolaispari on puhunut avoimesti fantasioistaan, mutta ei aivan kaikista. Espoolainen kihlapari Kirsi, 47, ja Janne, 40, ovat olleet yhdessä kuusi vuotta, mutta he asuvat eri osoitteissa. Taloyhtiö on kyllä sama, mutta raput vastakkaiset. Se ei kuitenkaan haittaa menoa, tässä tapauksessa seksimenoa, kuten huumorintajuinen pariskunta Se x Tape Suomen tuoreimmassa jaksossa kertoo. Kahdeksas jakso löytyy discovery+:sta. –?Meillä harrastetaan seksiä joka toinen päivä ainakin, Kirsi laskeskelee.


Uusi Telkkari.org

Ukrainalais?joukot eivät ole vielä palanneet Käärmesaarelle

Ampuja avasi tulen itsenäisyyspäivän paraatin aikana Chicagon lähellä – ainakin 6 kuollut ja 31 haavoittunut

Vain kovimmat saavat kaikki oikein – kokeile tiistain Urheiluvisaa

Rakkauden symboli vaarassa – Eiffel-torni ruostuu 60 miljoonan euron korjauksesta huolimatta

Biden lähettää liittovaltion joukkoja apuun ampujan etsimisessä

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja kadonneesta 85-vuotiaasta miehestä

Suomalaisilla vahva avauspäivä nuorten EM-yleisurheilussa – Vehmaan kaksosveljet ylsivät erinomaisiin tuloksiin pika-aidoissa ja pituudessa

Urheilulive: PSG:n uusi päävalmentaja varmistui – konkurssiin haettu Kymiring menetti taas yhden kilpailun

Uskomatonta: Tenniksen kohupelaaja rikkoi sääntöjä jo kentälle astuessaan – "Teen mitä haluan"

Viihdelehti Stara.fi

Pankkiautomaatti raahattiin ulos Lidlistä Närpiössä – tällaiset jäljet jäivät

Christian Hornerilta ankaraa kuittailua Ferrarille ja Mercedekselle – maksoiko tämä päätös Charles Leclercin voiton?

Asiantuntijoilta tyrmäys rajalaista: "En näe, miten tällaista lainsäädäntöä voisi rikkomatta kansainvälistä oikeutta alkaa soveltamaan"

Poliisi pyytää havaintoja tästä miehestä – epäillään törkeästä pahoin­pitelystä

Taylor Swiftin stalkkeri pidätettiin – uhkasi satuttaa laulajaa

Viihdelehti Stara.fi

NHL-seuran maalivahti lähetetty pahamaineiseen armeijakasarmiin – tämä tiedetään Suomessa syntyneen Ivan Fedotovin mystisestä tilanteesta

Näyttelijä Tom Cruise täytti 60 vuotta – juhlisti synttäreitään F1-varikolla sekä jättikonsertissa

Venäjän ja lännen suhteessa on uuden kylmän sodan piirteitä, sanoo kansainvälisen politiikan professori

Valioliigan tähtipelaajaa epäillään raiskauksesta – kuusi poliisiautoa mukana pidätyksessä

Haluatko lukea lisää?