Näin suurista euromiljoonista HJK tänään pelaa – voitto varmistaisi jo lohkopaikan!

iltalehti 18:10 27.07

HJK ja Malmö pelaavat tiistaina jättimäisistä summista. Esimerkiksi HJK :n edustusjoukkueen kausibudjetti on noin 3,8 miljoonaa euroa. Klubi on jo nyt varmistanut 1,4 miljoonan euron europalkkion, mutta lisää tulee jokaisen otteluparin voitosta. Jos esimerkiksi Malmö kaatuisi tänään ja HJK etenisi karsinnan seuraavalle kierrokselle Glasgow Rangersia vastaan, olisi joukkue jo varmistanut vähintään paikan uuden Euroopan Konferenssiliigan lohkovaiheesta.


Tuli tuhosi hylätyn sairaalarakennuksen ullakon Kouvolassa – palomestari: "Raskas ja vaativa sammutettava"

yle 16:05 27.07

Valkealan entisen psykiatrisen sairaalan tulipalo on saatu sammutettua Kouvolassa. Pelastuslaitos jatkaa palopaikan jälkisammutustöitä ja vartiointia läpi yön. Syttymissyytä päästään selvittämään aikaisintaan keskiviikkona.


Työllisyys noussut yli 72 prosentin rajan – Etlan Aki Kangasharjun mukaan nyt on työntekijöiden markkinat: Joka haluaa kyllä työpaikan löytää

yle 09:17 27.07

Työllisten määrä kasvoi selvästi kesäkuussa, lomautusten määrä jatkoi laskuaan.


Uuden F1-aikakauden ensihetkistä tippui jo tietoa – talleille kuuden päivän kokeiluikkuna, avauskisa tutussa paikassa

MTV 16:38 26.07

Auto, Motor und Sportin mukaan F1:n ensi kauden autot tuodaan esille yhteensä kuuden päivän mittaisessa testirupeamassa. F1 palaa vanhaan kaavaan tämän kauden poikkeuksien jälkeen. Samalla AMuS paljasti jo ensi kauden avauskilpailun pitopaikan.


Neljänneksi jäänyt suomalainen kiehui ampumapaikan ongelmista: ”Harmittaa aivan järkyttävästi”

iltalehti 11:31 26.07

Suomalaisampuja haki Tokiosta vain mitalia. Hän pyrkii haihduttamaan pettymystä karhujahdissa. – Parempi, etten sano suoraan. Harmittaa aivan järkyttävästi. Pettymys. Mieli ei ole hyvä millään tavalla. Näin niputti neljänneksi Tokion skeet-finaalissa päätynyt Suomen Eetu Kallioinen, 23.


Tässä on Tokion suomalais­sensaation sankarivalmentaja – Eetu Kallioinen sai läpsäyksen poskelle finaalipaikan ratkettua

iltasanomat 09:10 26.07

Pietro Gegna aloitti skeetin päävalmentajana vuoden alussa. Heti saatiin mies olympiafinaaliin.


Sunnuntainen Suomen ennätys vei mehut, Ida Hulkko löysi syyn finaalipaikan karkaamiseen – "Siihen se kaatui"

MTV 06:12 26.07

Rintauimari Ida Hulkolle kävi kuten hän hienon alkueräuintinsa jälkeen pelkäsi. Seitsemänneksi nopeimpana välieriin selvinnyt Hulkko ei ennättänyt palautua SE-uinnistaan, eikä uinti ollut maanantaiaamun välierässä yhtä herkkää kuin edellisiltana.


Oppivelvollisuutta pidentävä laki tulee voimaan kuun alusta – toista­tuhatta perus­koulun päättänyttä nuorta ei ole vielä saanut valta­kunnallisista hauista koulutus­paikkaa

iltasanomat 14:40 25.07

Viime kädessä asuinkunta on velvollinen osoittamaan nuorelle koulutuspaikan nivelvaiheen koulutuksessa.


Puolustusministeriö etsii uutta kansliapäällikköä – Paula Lehtomäki: ”Minulla ei ole nyt työpaikan vaihto­suunnitelmia”

iltasanomat 14:11 25.07

Puolustusministeriö etsii uutta kansliapäällikköä lehti-ilmoituksella. Virkaan esillä ollut ex-ministeri, Pohjoismaiden ministerineuvoston pääsihteeri Paula Lehtomäki (kesk) sanoo, ettei hänellä ole nyt työpaikan vaihtosuunnitelmia, mutta ei kerro mahdollisista taustakeskusteluista asian suhteen.


Upeaa Ida Hulkko! Huima parannus SE-aikaan toi paikan Tokion välierissä

MTV 13:57 25.07

Ida Hulkko ui upeasti välieriin 100 metrin rintauinnissa Tokion olympialaisissa sunnuntaina.Hulkko ui alkuerien sijalle seitsemän uudella Suomen ennätysajalla 1.06.19 ja eteni välieriin. Hulkko paransi omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä yli puoli sekuntia.


Upeaa Ida Hulkko! Huima parannus SE-aikaan toi paikan välierissä

MTV 13:57 25.07

Ida Hulkko ui upeasti välieriin 100 metrin rintauinnissa Tokion olympialaisissa sunnuntaina.


Oppivelvollisuutta pidentävä laki tulee voimaan kuun alusta – toistatuhatta peruskoulun päättänyttä nuorta ei ole vielä saanut opiskelupaikkaa

yle 13:21 25.07

Viime kädessä asuinkunta on velvollinen osoittamaan nuorelle koulutuspaikan nivelvaiheen koulutuksessa.


Ida Hulkko ja Mimosa Jallow tykittivät uudet Suomen ennätykset! Hulkko upeasti välieriin

iltalehti 13:11 25.07

Suomalaisurheilijat paukuttivat heti Suomen ennätykset uusiksi. Sunnuntaina kisattiin taas olympia-altaalla. Suomen Mimosa Jallow onnistui upeasti sadan metrin selkäuinneissa ja ui uuden Suomen ennätyksen 1.00,06. Jallow piti hallussaan myös aikaisempaa kärkiaikaa. Mahtava suoritus ei kuitenkaan kantanut urheilijaa jatkoon, sillä Jallow jäi välierien ulkopuolelle vain kahdella sadasosalla. Viimeisen paikan vei Japanin Anna Konishi ajalla 1.00,04.


Mimosa Jallow tykitti Suomen ennätyksen Tokiossa! Karsiutui käsittämättömän täpärästi

iltalehti 13:11 25.07

Suomalaisurheilija paukutti heti Suomen ennätyksen uusiksi, mutta jatkopaikkaan se ei riittänyt. Sunnuntaina kisattiin taas olympia-altaalla. Suomen Mimosa Jallow onnistui upeasti sadan metrin selkäuinneissa ja ui upeasti uuden Suomen ennätyksen 1.00,06. Jallow piti hallussaan myös aikaisempaa kärkiaikaa. Mahtava suoritus ei kuitenkaan kantanut urheilijaa jatkoon, sillä Jallow jäi välierien ulkopuolelle vain kahdella sadasosalla. Viimeisen paikan vei Japanin Anna Konishi ajalla 1.00,04.


Mikko ja Johanna Holckin hääonnen ikuistaakseen kuvaajat matkustivat 900 kilometriä – hääkuviin käytetään nyt aikaa, ajatusta ja rahaa

yle 10:00 25.07

Hääkuvauksesta on tullut entistä isompi osa häiden suunnittelua ja budjetointia. Usein se on juhlapaikan ohella ensimmäisiä asioita, mistä morsian ja sulhanen haluavat päättää. Jopa juhlapäivä voidaan valita halutun kuvaajan aikataulun perusteella.


Suomalaiset purjehtijat mitalivauhdissa! Kaarle Tapper lähellä avausosuuden voittoa

iltalehti 07:34 25.07

Suomalaisilla kulkee Japanin vesillä. Tuula Tenkanen aloitti purjehduksen Laser Radial -luokan regatan vahvasti sijoittuen avauskisassa yhdeksänneksi ja jälkimmäisessä kuudenneksi. Koska ensimmäinen tintti sekoitti etenkin ennakkosuosikkien pakkaa, tasaisesti purjehtineen suomalaisen sijoitus kohosi mukavasti. Ensimmäisen päivän jälkeen Tenkanen on nimittäin mitalisijojen takana neljäntenä. Kärkipaikan ensimmäisessä kisassa otti itselleen yllätysnimi Espanjan Christina Pujol, mutta jälkimmäisessä hän jäi vasta sijalle 23. Toisen etapin kärki oli saksalainen Svenja Weger.


Tuula Tenkanen mitalivauhdissa! Toinen kisa toi suomalaisen lähemmäksi kärkisijaa

iltalehti 07:34 25.07

Suomalaisella kulkee Japanin vesillä. Tuula Tenkanen aloitti purjehduksen Laser Radial -luokan regatan vahvasti. Hän sijoittui avauskisassa yhdeksänneksi ja jälkimmäisessä kuudenneksi. Koska ensimmäinen tintti sekoitti etenkin ennakkosuosikkien pakkaa, tasaisesti purjehtineen suomalaisen sijoitus kohosi mukavasti. Ensimmäisen päivän jälkeen Tenkanen on nimittäin mitalisijojen takana neljäntenä. Kärkipaikan ensimmäisessä kisassa otti itselleen yllätysnimi Espanjan Christina Pujol, mutta jälkimmäisessä hän jäi vasta sijalle 23. Toisen etapin kärki oli saksalainen Svenja Weger.


Tuula Tenkanen aloitti vahvasti olympia-avauksessa – haastavat olosuhteet sekoittivat pakkaa

iltalehti 07:34 25.07

Suomalainen ylitti maaliviivan yhdeksäntenä. Tuula Tenkanen aloitti purjehduksen Laser Radial -luokan regatan vahvasti sijoituttuaan yhdeksänneksi. Kärkipaikan otti itselleen yllätysnimi Espanjan Christina Pujol. Heikko tuuli loi haasteita monille ennakkosuosikeille, ja kärkikolmikon täydensivätkin rankingissa sijalla 24 oleva Kreikan Vasileia Karachaliou sekä listan 64:s nimi Malesian Nur Shazrin Mohamad Latif.


Näin luistaa 90 vuotta rullaluistellut isoisoisä – teräsvaari nousi rullaluistinten avulla ylös myös masennuksen hetkellä

iltasanomat 09:30 24.07

95-vuotias isoisoisä Elliott, viettää syntymäpäiväjuhliaan rullaluisteluradalla. Tämä konkarirullailija on aloittanut lajin jo viiden vuoden iässä ja toiminut harrastuspaikan esimiehenä 70-luvulla. Masentuessaan vaimonsa kuolemasta, Elliott löysi tukea rullaluistimista.


Yhdeksän vuoden piina loppui tyrmäävään puheluun – nyt kadonneen Jussin isä kertoo viimeisestä keskustelusta

iltasanomat 06:30 24.07

Kun odottaa omaa lastaan kotiin yhdeksän vuoden ajan, se muuttaa miestä, sanoo syksyllä 2012 kadonneen Jussi Peltolan isä. Nyt odotus on päättynyt, ja Jussi saa viimein ansaitsemansa lepopaikan.


Sää.tv

Sää

Maisa Torpan vauvan sukupuoli paljastui – pienokainen syntyy elokuussa

Kiihtymisvaiheen ravintolarajoitukset käyttöön uusiin maakuntiin

Rosanna Kulju matkusti rakkaansa kanssa romanttiselle saarelle – mykistävä yhteiskuva julki

Euroopan öljynjalostamoille tuli kiire siirtyä uusiutuviin polttoaineisiin – "Jätettä on maapallolla jo riittävästi, nyt pitää keksiä keinot kierrättää sitä"

Jättiyllätys! Supertähti Naomi Osaka putosi olympialaisista

Näyttelijä Mark Strong koe-esiintyi krapulassa Bond-elokuvaan – rooli jäi saamatta, ja ryyppy­kaverina oli ironisesti elokuvien tuleva supertähti

”Musta sieni” jyllää koronapotilaiden keskuudessa Intiassa – IS seuraa

Kesäterassi alkaa tänään – kaudella mukana uusi juontaja

Vappu Pimiältä spontaani reaktio Martina Aitolehden kokkauksiin – sylkäisee ruoan ulos tv-ohjelmassa

Suomalainen OnlyFans-kaunotar aivan törkeän seksikkäissä kuvissa, huh, nyt irtoaa verkkokalvo!

Ruotsin valtiopäivät äänestää uudesta pääministeristä – Yle lähettää Stefan Löfvenin kohtalonhetket suorana, puolueiden edustajat pitävät puheenvuorojaan

Veini Vehviläinen siirtyy Ruotsiin!

Kiihtymisvaiheen ravintolarajoitukset käyttöön uusiin maakuntiin

Ruotsin valtiopäivät äänestää uudesta pääministeristä – Yle lähettää Stefan Löfvenin kohtalonhetket suorana, puolueiden edustajat pitävät puheenvuorojaan

Suomalainen kärsii mieluummin nahoissaan kuin riitelee lakituvassa – lakimiehet haluavat, että oikeutta voisi hakea nettilomakkeella

Mersun pomo Toto Wolff ylisti Valtteri Bottasta – teki lupauksen suomalaisen tulevaisuudesta

Seksikuvaa jakanut jääkiekkoilija ei toivonut NHL-varausta – Montreal Canadiens ei kuunnellut: ”Myöntänyt vakavan virheen”

Kimi Räikköseltä mahtava vastaus kuumaan F1-kysymykseen: ”Ei oikeasti kiinnosta”

Formulalupaus Patrik Pasma iloitsee unelmasopimustaan: ”Mahtavat fiilikset, kun talli kertoi haluavansa tehdä yhteistyötä kanssani”

Australiassa vietettiin aikaa teattereissa ja ravintoloissa ennen deltamuunnosta – nyt maan suurimman kaupungin Sydneyn tiukka koronasulku jatkuu neljä viikkoa

Haluatko lukea lisää?