Sami Välimäki kohensi asemiaan golfin PGA-kilpailussa

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:26 25.03

Suomalaisgolffari Sami Välimäki pelasi hyvän kierroksen PGA-kiertueen kilpailussa Yhdysvaltojen Floridassa ja jakaa kolmen kierroksen jälkeen 34.

Sami Välimäki nousi mukavasti rahakkaassa kisassa

lähde: iltasanomat 08:31 24.03

Sami Välimäki kohenteli asemiaan PGA-kiertueen Valspar Championship -kisassa.

PGA-debyyttikauttaan pelaava Sami Välimäki jäi kovatasoisen kisan 54. sijalle Floridassa

lähde: Savon Sanomat 04:03 18.03

Golfin miesten PGA-kiertueella debyyttikauttaan pelaava suomalainen Sami Välimäki sijoittui jaetulle 54.

lähde: Hämeen Sanomat 03:35 18.03

lähde: Aamuposti 03:21 18.03

Sami Välimäeltä loppui valo

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:27 16.03

Suomalaisgolffari Sami Välimäki joutui jättämään työnsä kesken perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla miesten PGA-turnauksen ensimmäisellä ...

"Mies hallitsee rautalyönnit, joilla hän tekee mainiota jälkeä lähestymisissään" – Sami Välimäen lyönneissä on oikea osoite

lähde: Hämeen Sanomat 03:37 27.02

Golfvalmentaja Juha Hakulinen ei yllättynyt suomalaisgolfarin hyvästä sijoituksesta Meksikon PGA-kisassa.

Sami Välimäki teki urheilu­historiaa – PGA-kiertue löysi yhteyden NHL:ään

lähde: iltasanomat 15:58 26.02

Sami Välimäki tienasi muhkean potin Meksikossa.

Sami Välimäki sijoittui toiseksi golfin PGA-kiertueen kilpailussa Meksikossa

lähde: Uusimaa 04:10 26.02

Sami Välimäki sijoittui toiseksi golfin PGA-kiertueen kilpailussa Meksikossa.

lähde: Savon Sanomat 04:07 26.02

lähde: Salon Seudun Sanomat 04:03 26.02

Sami Välimäki sijoittui toiseksi golfin PGA-kiertueen kilpailussa Meksikossa. Kärkisijan nappasi ensimmäiseen PGA-voittoonsa karauttanut Yhdysvaltain Jake Knapp.Kaksikko taisteli voitosta aivan viime metreille saakka, ja Välimäki jäi lopulta vain kahden lyönnin päähän Knappin tuloksesta. Välimäen kokonaistulos neljän kierroksen jälkeen oli 267 ja Knappin 265.Viimeiselle kierrokselle neljä lyöntiä Knappia jäljessä lähtenyt Välimäki kuroi kierroksen puoliväliin mennessä tasoihin yhden...

lähde: iltasanomat 01:38 26.02

Nokialainen Sami Välimäki on ensimmäinen suomalainen, joka pelaa PGA-kiertueella. Meksikon kilpailun sijoitus on Välimäen tähänastisen PGA-uran paras.

Jättipotissa hetken ajan kiinni ollut Sami Välimäki upeaan kakkossijaan golfin PGA-kiertueella

lähde: yle 01:19 26.02

Sami Välimäki, 25, kuittasi hienolla kakkosijallaan yli 800 000 dollaria golfin PGA-kiertueen Meksikon osakilpailussa.

LISÄÄ UUTISIA

Mystinen NHL-tähti voi hämätä ulkonäöllään – ”Pastan” toinen puoli on herkullinen

Oletko toivonut, että eutanasia olisi sallittua itsellesi tai läheisellesi? Kerro kokemuksistasi

Nämä kansanedustajat ovat isossa roolissa, kun poliitikot pohtivat eutanasian laillistamista – nyt he kertovat mielipiteensä

Suomalainen hittiduo vie CS-turnaukseen uuden biisin ja livebändin – lupaavat aiempaa isomman shown

Suomalainen hittiduo vie CS-turnaukseen uuden biisin – esittävät versionsa Super Bowlin väliaikashow'sta

Fingerpori 29.3.2024

Karoliina, 34, synnytti viidennen vauvansa omassa olohuoneessaan?–?Aiemmista sairaalasynnytyksistä jäi "apea tunne"

Kamala luonto 23.3.2024

Hämeenlinnan Lentopallokerhon lupaukset mukana Suomen U20-maajoukkueessa – "Voittoa lähdemme hakemaan"

Venäjän hävittäjä putosi mereen Krimin niemimaan rannikolla

Oppositioehdokkaan historiallinen voitto Senegalissa sai vaaliviranomaisten vahvistuksen

Lapualta kadonneen Rasmus Takaluoman, 16, kuolinsyy selvisi

Tiktokissa tapahtuu kummia – suomalaisia videoita hämmästellään Yhdysvaltoja myöten: ”Haluan tätä lisää”

Ruotsin hiihtotähti häpesi kroppansa vakavaa puutetta – varoittaa nyt muita

No huhhuh! Tämä on uusin Onlyfans-trendi! - Jopa Erika Helin järkyttyi

Aftonbladet: Poliisiasemalta löydettiin Ruotsissa käsi­kranaatti

Poikkeuksellinen muutos Venäjän eliitti­joukon tuki­kohdassa Suomen lähellä – tuoreet satelliitti­kuvat paljastavat yllätyksen

Suomen suosituimmilta räppäreiltä ep-levy – Gettomasa räppää kuin 14-vuotias lapsi, jonka kivekset eivät ole laskeutuneet

Perustuslakivaliokunta pui lakkolakeja pääsiäisenä – oppositio syytti kiirehtimisestä, valiokunnan puheenjohtajan mukaan syynä haasteellinen aikataulu

Johanna Harlin säteilee onnellisena raskausvatsansa kanssa - Kuva!

Urheilu | Hallitseva Mestis-mestari Kiekko-Espoo välieriin –?seitsemäs kerta toden sanoi