NHL:n kuumin joukkue voitti taas Juuse Saroksen nollapelillä – siirtohuhut historiaa: ”Rakennamme jotain erityistä”

lähde: yle 06:45 24.03

Nashvillen suomalaisvahti Juuse Saros loisti joukkueensa maalilla Detroitia vastaan.

Urheilu - Ilta-Sanomat

lähde: iltasanomat 07:30 30.01

Nashvillen maalilla oli vahtivuorossa Juuse Saros, joka torjui 31 kertaa. Hän sai myös kahden minuutin rangaistuksen.

Joonas Korpisalo kutsuttiin hätiin NHL:ssä, toista suomalaista hehkutetaan Yhdysvalloissa: ”Fantastinen”

Hayden Panettiere kertoo traumatisoituneensa suosikkisarjan kuvauksissa – Käsikirjoittajat tekivät ikävän tempun - Episodi.fi

lähde: Episodi 03:10 29.01

Pettynyt Hayden Panettiere kertoo kokeneensa kovia ja itkeneensä suosikkisarja Nashvillen tekemisen aikana.

Suomalaismaalivahdeille tappiot NHL:ssä, New York Islanders palkkasi Patrick Royn

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:11 21.01

Jääkiekon NHL:ssä sekä Ottawa Senators että Nashville Predators kärsivät varhain sunnuntaiaamuna tappiot. Ottawa hävisi 1–2 jatkoajalla Winnipeg Jetsille ja Nashville Arizona Coyotesille 2–3.Ottawan riveissä Joonas Korpisalo torjui 27 kertaa. Nashvillen suomalaismaalivahdeista Juuse Saros oli torjuntavuorossa ja pysäytti ottelussa 21 laukausta.Arizonan suomalaishyökkääjä Matias Maccelli syötti joukkueensa toisen maalin. Se oli Maccellille kauden 23:s syöttöpiste, ja turkulaisella...

Juuse Saros on kaikessa hiljaisuudessa järjestänyt jättiyllätystä NHL:ssä – oletko huomannut Nashvillen ihmetempun?

lähde: yle 19:00 04.01

Saros vetää Nashvillea perässään, kurinpito ja kostaminen puhuttavat. Ylen NHL-toimittaja Tommi Seppälä sekä jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen perkaavat NHL-viikon puheenaiheet.

Sebastian Aho iski hirmutehot viidessä minuutissa

lähde: yle 06:52 13.12

Sebastian Aho, Matias Maccelli ja Eeli Tolvanen onnistuivat maalinteossa jääkiekon NHL-kierroksella. Suomalaisvahdeista voittoa juhlivat Detroitin Ville Husso ja Nashvillen Juuse Saros.

Sebastian Aholla huikea toinen erä NHL:ssä – iski taululle tehot 2+1 viidessä minuutissa

Sebastian Aho ja Matias Maccelli onnistuivat maalinteossa jääkiekon NHL-kierroksella. Suomalaisvahdeista voittoa juhlivat Detroitin Ville Husso ja Nashvillen Juuse Saros.

Juuse Saros sai hurjaa hehkutusta komeista pelastuksistaan – ”Saros on taistelija”

lähde: yle 09:05 04.12

Maalivahti Juuse Saros nousi kaukalon ykköstähdeksi Nashvillen voitossa Buffalosta jääkiekon NHL-kierroksella.

Mitä tapahtui Juuse Sarokselle? Tilastot NHL:n pohjasakkaa

lähde: yle 15:00 21.11

Voisiko maukas tiistaiaamun Colorado-voitto kääntää Nashvillen sekä Juuse Saroksen kauden suunnan?

Uran avausmaali vietiin Vaakanaiselta, tshekkijätti rymisteli Gordie Howe -hattutempun – sitkeä Anaheim teki NHL-historiaa

lähde: yle 08:35 15.11

Anaheim jatkoi vahvoja otteitaan voittamalla Nashvillen 3–2. Ducksin Urho Vaakanainen ehti hetken juhlia jo NHL-uransa avausmaalia, mutta se vietiin häneltä lopulta pois.

Nashvillen Kevin Lankisen torjunnat eivät riittäneet Vancouveria vastaan

lähde: Keskisuomalainen 03:08 02.11

Jääkiekon NHL:ssä Nashville Predatorsin Kevin Lankisen 22 torjuntaa eivät riittäneet voittoon vierasottelussa Vancouver Canucksia vastaan.

Edmontonin laukauksista kuusi upposi Nashvillen suomalaisvahtien Juuse Saroksen ja Kevin Lankisen taakse

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 19.10

Montreal kärsi Minnesotan käsittelyssä kaksi alivoimamaalia alle puolen minuutin sisään.

Suomalaishyökkääjät kohtasivat kauden avauksessa, Juuso Pärssinen maalinteossa – hehkutettu Connor Bedard unohti mailansa pukukoppiin

lähde: yle 07:31 11.10

Tampa Bay kukisti Nashvillen kauden avauksessa maalein 5–3. Chicago voitti Pittsburghin 4–2, Connor Bedard saalisti syöttöpisteen.

Suomalaishyökkääjät kohtasivat kauden avauksessa, Juuso Pärssinen heti maalinteossa – hehkutettu Connor Bedard unohti mailansa pukukoppiin

Upea ele! Lionel Messi yllätti pokaalijuhlissa – joukkuetoverin reaktio kertoo kaiken

lähde: MTV 11:16 20.08

Inter Miamin voitettua Nashvillen Leagues Cupin loppuottelussa, antoi Lionel Messi osoituksen siitä, miksi hän on yksi jalkapallon pidetyimmistä pelaajista.