Alastomia cheerleadereita kuvattiin salaa – skandaalin laajuus paljastumassa NFL:ssä

iltalehti 22:00 14.10

Alastonkuviin päätyneet cheerleaderit vaativat, että NFL julkaisee koko tutkimusraportin. New York Times paljasti NFL -seura Las Vegas Raidersin päävalmentajan Jon Grudenin lähettäneen rasistisia, homofobisia ja naisvihamielisiä sähköpostiviestejä Washingtonin NFL -joukkueen puheenjohtajalle Bruce Allenille vuosina 2011–2018. Törkeiden viestien lisäksi Gruden oli lähettänyt sähköpostilla alastonkuvia ja videomateriaalia Washington Football Teamin cheerleadereista. Naisista oli tehty muun muassa 10 minuutin behind the scenes -pätkä uimapukukuvauksien yhteydessä.


Kiti Kokkosta ei tunnista tuoreesta kuvasta: ”Piristi kummasti”

iltalehti 08:42 14.10

Näyttelijä Kiti Kokkonen ilahdutti faneja yllättävällä selfiellä. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa tänä syksynä tähdittävä näyttelijä Kiti Kokkonen on aktiivinen Instagram-käyttäjä, ja hän jakaa palvelussa seuraajilleen materiaalia etenkin erilaisista käsitöistään. Vastikään Kiti teki tässä poikkeuksen ja julkaisi itsestään yllättävän selfien. Kiti tunnetaan upeista, pitkistä ja punaisista kiharoistaan, mutta kuvassa hänen hiustyylinsä on jotain aivan muuta, sillä hänellä on polkkatukka. Tyyli on täydennetty näyttävillä silmälaseilla, jotka eivät myöskään ole tuttu näky Kiti n kasvoilla.


Uutis­suomalainen: Lähes puolet suomalaisista vastustaa terveys­veron käyttöön­ottoa

iltasanomat 05:01 14.10

Naisista terveysveroa puolsi 39 prosenttia.


Maajussi-Matti, 50, täräyttää morsianehdokkaalle suorasukaisen kysymyksen ympärillään pyörivistä ”naaraista” – saa välittömästi napakan vastauksen

iltasanomat 13:44 11.10

Varo juonipaljastuksia! Perunoita torilla myyvä Matti haluaa tietää, olisiko Minna hänestä mustasukkainen muista naisista. Minna n mukaan ratkaisevaa on, miten Matti itse suhtautuisi heihin.


Kansainvälinen tutkimus: Netissä leviävät valheet ahdistavat suurta osaa tytöistä ja nuorista naisista

yle 22:00 04.10

Joka kymmenes suomalainen nuori nainen on lakannut osallistumasta yhteiskunnalliseen keskusteluun, koska pelkää vahingossa levittävänsä väärä tietoa.


Naisten määrä rallin huipulla kummeksuttaa lajilegendaa – syövän selättänyt Reeta Hämäläinen, 33, on yksi harvoista

yle 07:04 02.10

Emil Lindholmin kartturi Reeta Hämäläinen on yksi harvoista naisista, joka kilpailee tänä viikonloppuna Jyväskylän MM-rallissa. Rallissa naisten määrä on vähentynyt uraa uurtaneen laji-ikonin Michele Moutonin vuosista. Mouton ei lähtisi ratkaisemaan ongelmaa samalla tavalla kuin formuloissa on tehty.


HS: Eppu Salminen avautuu Roope-poikansa alkoholiongelmasta – bändikaveritkin soittelivat isälle

iltalehti 13:52 30.09

Eppu Salminen kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä ilman äitiä kasvaneen näyttelijäpoikansa rikkonaisista vuosista. Näyttelijä Eppu Salmisella, 55, on kuusi lasta. Hänen esikoisensa on näyttelijä, laulaja Roope Salminen , 31. Poika syntyi, kun Eppu oli 24-vuotias Teatterikorkeakoulun opiskelija. Roope n äiti on näyttelijä Minna Turunen. Vanhempien suhde repeili ja päättyi, kun Roope oli alle kaksivuotias.


Ulla Järven kolumni: Tekeekö #metoo-liike naisista taas suojelun kohteita?

yle 06:45 21.09

Harva tasa-arvokeskustelu on vienyt sukupuolten tasa-arvoa enemmän eteenpäin kuin elokuvapiireistä alkanut #metoo-kampanjointi. Näkyykö liikehdinnän toisessa päässä jo nainen, jota pitää puolustuskyvyttömänä suojella, kysyy Järvi. 


Gettomasalta suoraa puhetta seurustelusta ja naisista – räppärillä poikkeava näkemys suhteista: "Oon mä joutunut joskus parisuhteeseen"

mtv 19:00 16.09

Gettomasa avaa Maria Veitolalle näkemyksiään parisuhteista.


Harvey Weinstein odottaa uutta oikeudenkäyntiä seksuaalirikoksista: yksi naisista perui kanteensa

iltalehti 18:16 16.09

Perumisesta huolimatta kanne voidaan vielä nostaa uudelleen. Entinen elokuvatuottaja Harvey Weinstein, 69, istuu parhaillaan 23 vuoden vankilatuomiota kahdesta raiskauksesta. Weinsteinia syytetään monesta muusta vastaavasta teosta, joita ei ole vielä käsitelty oikeudessa. Nyt yksi kanteista on peruttu. Los Angelesin korkeimman oikeuden asiakirjoista selviää, että nimettömänä pysytelleen naisen asianajajat ovat peruneet kanteen seksiin pakottamisesta. Asiakirjoissa ei kerrota syytä perumiselle. Kanteen voi kuitenkin nostaa vielä uudelleen tulevaisuudessa.


Tänään tv:ssä: Väärä tieto lapsettomuudesta johti eroon - nyt Sini Ariell yrittää jo toista lasta

iltalehti 07:01 16.09

Sini Ariell on yksi Gossip Moms Suomi -sarjassa seurattavista julkkisäideistä. Sini Ariell , Henna Kalinainen, Maisa Torppa ja Vilma Karjalainen tähdittävät tänään alkavaa uutta Gossip Moms Suomi -sarjaa, jossa julkkisnaiset kertovat odotusajastaan ja vanhemmuudestaan. Maksullisen discovery+:n sarjan avausjakso nähdään maistiaisina myös TV5:lla. Sini on naisista ainoa, joka ei asu Suomessa. Hänen arkeaan 3-vuotiaan Penny-tyttären ja Stuart-puolison kanssa päästään seuraamaan Australiassa. Perheen maatilalla on lehmiä, vasikoita, vuohia ja kanoja. Myös Sini n tatuointistudio sijaitsee tiluksilla, jotka ovat aika kaukana kaikesta.


Yle Afganistanissa: "Täällä on alistuttu siihen, että Taliban todella on vallassa" – katso Antti Kurosen videoraportti

yle 19:56 09.09

Ylen toimittaja Antti Kuronen kertoo Pohjois-Afganistanista, että ääriliike Talibanilla on alueella runsaasti tarkastuspisteitä. Liikkeellä näyttää Kurosen mukaan olevan paljon ihmisiä, mutta naisista suurin osa peittää itsensä.


Syyrian kurdialueen hallinto karkotti kolme Isis-naista Ruotsiin – kurdiviranomaiset pitävät heitä turvallisuusuhkana

yle 12:45 06.09

Kurdiviranomaiset epäilevät, että ainakin yksi naisista on yrittänyt rekrytoida Ruotsissa ihmisiä mukaan Isisin toimintaan. Ruotsin poliisin on määrä tutkia, ovatko naiset syyllistyneet sotarikoksiin.


R. Kellyn kohu syvenee – karmaisevia syytöksiä alaikäisten raiskaamisesta ja hyväksikäytöstä

iltalehti 16:57 31.08

R. Kellyn seksuaalirikosoikeudenkäynnissä kuultiin todistajia. Laulaja R. Kellyn seksuaalirikosoikeudenkäynti jatkuu. Kellyä, joka on oikealta nimeltään R. bert Kelly, syytetään vuosia jatkuneesta nuorten naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeudenkäynti keskittyy yhteensä kuuteen naiseen, joista usean odotetaan todistavan laulajaa vastaan. Syyttäjien mukaan Kelly käytti naisia hyväkseen ja manipuloi heitä. Ainakin kolme naisista oli hyväksikäytön aikaan alaikäisiä.


Tässä ovat Suomen nopeimmat

iltalehti 21:29 28.08

Lotta Kemppinen ja Samuel Purola kiisivät 100 metrin kilpailujen voittoon lauantaina Kalevan kisoissa. Suomen nopeimpien tittelit jaettiin Kalevan kisoissa lauantaina. Lotta Kemppinen oli naisista nopein ajalla 11,65, ja kukisti kovimman haastaja Anniina Kortetmaan, joka juoksi 11,74.


Huoli Talibanin kynsiin jäävistä naisista ja lapsista kalvaa Suomessa asuvia afganistanilaisia – "He ovat valmiita tekemään itsemurhan, jotta eivät joutuisi talibanien käsiin"

yle 12:00 27.08

Pelko läheisten puolesta tekee arjesta Suomessa raskasta, kertovat Ylen haastattelemat Tampereella asuvat afganistanilaiset naiset. Kaupunkilaiset voivat tuoda tänään perjantaina kynttilän Tampereen Vanhan kirkon kivimuurille ja sytyttää sen palamaan toivon merkkinä.


Kohumalli Amber Rosen puoliso jäi kiinni pettämisestä 12 naisen kanssa – mieheltä lakoninen kommentti

iltasanomat 19:25 20.08

Amber Rosea pettänyt Alexander Edwards kommentoi kiinnijäämistään toteamalla, että pitää naisista.


Maltaita maksavat kolarit aiheuttavat päänvaivaa, Ferrari-pomolta yllättävä sääntöehdotus – "Sitä on pohdittava"

MTV 18:43 19.08

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binottolla on erityinen ehdotus kuljettajien keskinäisistä kolareista syntyneiden kustannuksien suhteen.


Juoksija puhuu avoimesti vaietusta aiheesta: kuukautiskivut pilasivat olympiakisat – ”Toivottavasti ihmiset tajuavat, mitä osa naisista käy läpi”

iltalehti 16:35 18.08

Kuukautiskivut tuhosivat olympiatoivon mitalisauman. Kuukautiskivut vesittivät olympialaisten mitalisuosikin kenialais-israelilaisen Chemtai Salpeterin maratonin Sapporossa juostussa olympiakisassa. Salpeter putosi koko kilpailun johdosta lopulta 66. sijalle. Hän paljastaa jälkeenpäin putoamisen johtuneen kovista kuukautiskivuista.


"Sometähdet vetävät huput päälleen" – Taliban ilmoitti islamilaisen oikeuden määräävän naisista Afganistanissa, ja tästä asiantuntijan mukaan on kyse

yle 20:55 17.08

Eri maissa noudatetaan islamilaista oikeutta eri tavoin. Taliban on tähän asti noudattanut ankaraa linjaa naisten oikeuksien näkökulmasta. Vielä ei tiedetä, miten ääriliikkeen valtaannousu muuttaa naisten asemaa Afganistanissa.


Sää

Sää

Tuoreet kuvat 16 vuotta täyttäneestä prinssi Christianista

Alle yksivuotiaat vauvat jäivät koiran ja avaimien kanssa lukittuun autoon Porissa

Anssi Kelalta paljastus supersuositun Milla-kappaleen sanoituksista Vain elämää -ohjelmassa: Sängyssä makaava mies on kaikille tuttu edesmennyt henkilö

Suomi hakee naisten jalkapallon EM-kisoja – mukana muut Pohjoismaat

Yleistyvät putkirikot voivat lisätä vesiepidemioita – Tammelassa katosi tuhansia kuutioita vettä, kun suurta vuotoa etsittiin viikkoja

Liigassa viisi matsia – Pekka Virran SaiPa katkaisi JYPin komean voittoputken

Yhdysvalloissa mystisesti kuolleen Gabby Petiton, 22, kuolinsyy selvisi

Kommentti: Näin koronapassi toimi Riiassa – näky ravintolan terassilla ihmetytti

BB-Katja puhuu suunsa puhtaaksi suhteestaan Pekkaan –?kumoaa jyrkästi yhden villin huhun

Lähihoitajaopiskelija Dita esiintyi aluksi OnlyFansissa alusvaatteissa – kun hän siirtyi rohkeammalle linjalle, poikaystävän kanssa sovittiin vain yksi raja

Stefan Holm sai kasvohalvauksen – julkaisi pelottavia kuvia

Suomen salibandymiehet jäivät Ruotsin jalkoihin

Koronapassi astumassa voimaan keskiyöllä – keino välttyä ravintolarajoituksilta

Satojen miljoonien Aster-hankinta kaatui – Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuusto hautasi potilastietojärjestelmän

Deontay Wilder pitkälle sairauslomalla Tyson Furyn käsittelyn jälkeen – manageri kertoo vamman haitanneen ottelemista

Hämmästyttävä F1-fakta: Bottas on kahminut reilusti enemmän MM-pisteitä kuin Hamilton tylyn päätöksen jälkeen!

Kuopiolaisessa paritalossa ammutaan kiekkoa keittiöstä makuuhuoneeseen – jos Patrik Laine laukoo ohi maalin, seinät kyllä kestävät

Yksi ja sama ongelma kaikkien kärkimiesten riesana, Kalle Rovanperä kaikkein suurimmissa vaikeuksissa – ”Ei sovi minulle yhtään”

Maailman suurin Lego-Formula valmistuu timelapse-videolla – 500 000 palikkaa

Ministeri Kiuru: Olemme henkisesti varautuneet siihen, että koronapassia saatetaan tarvita myös ensi vuonna

Haluatko lukea lisää?