NHL:ssä harvinainen suomalaisten tehohetki – takoivat maaleja vuoron perään

lähde: iltasanomat 07:42 03.04

Floridan suomalaisten avauserän maalit eivät tuoneet voittoa.

Vancouver Canucks voitti Anaheim Ducksin niukasti, Joshua voiton takaajana

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:57 01.04

Jääkiekon NHL:ssä Vancouver Canucks voitti Anaheim Ducksin maalein 3–2 sunnuntain kierroksen ainoassa ottelussa.Anaheim kiri kolmannessa erässä vielä tasoihin, mutta Vancouverin Dakota Joshua viimeist...

Sebastian Aho iski hirmutehot viidessä minuutissa

lähde: yle 06:52 13.12

Sebastian Aho, Matias Maccelli ja Eeli Tolvanen onnistuivat maalinteossa jääkiekon NHL-kierroksella. Suomalaisvahdeista voittoa juhlivat Detroitin Ville Husso ja Nashvillen Juuse Saros.

Sebastian Aholla huikea toinen erä NHL:ssä – iski taululle tehot 2+1 viidessä minuutissa

Sebastian Aho ja Matias Maccelli onnistuivat maalinteossa jääkiekon NHL-kierroksella. Suomalaisvahdeista voittoa juhlivat Detroitin Ville Husso ja Nashvillen Juuse Saros.

NHL-vahdilta koskettava tuuletus vastasyntyneelle vauvalleen: ”Saatte minut itkemään täällä”

lähde: yle 06:45 17.10

Darcy Kuemper tuuletti voittoa vauvalleen. Aleksander Barkovin Florida kukisti New Jersey Devilsin 4–3.

NHL-vahdilta koskettava tuuletus vastasyntyneelle vauvalleen – tuore isä tunteikkaana: ”Saatte minut itkemään täällä”

Darcy Kuemper tuuletti voittoa vastasyntyneelle vauvalleen. Aleksander Barkovin Florida kukisti New Jersey Devilsin 4–3.