Puolalaisiskijä hermostui Robert Heleniuksen puheista – "Pieksen hänet"

MTV 18:12 22.09

Robert Heleniuksen ja Adam Kownackin pitkään odotettu uusintaottelu käydään 9. lokakuuta Las Vegasissa. Koronaviruspandemian vuoksi useaan kertaan siirtynyt kohtaaminen on ratkaisevassa roolissa molempien tulevaisuuden kannalta.


Shackhills Twister vakuutti Kriteriumin karsinnoissa – ”Odotetaan, että sekunti tippuu pois ajasta”

iltasanomat 22:20 21.09

Teivossa karsittiin molempien rotujen Kriterium-finaaleihin.


Abba teki odotetun paluun – tällaiset ovat yhtyeen menestysvuosina erokriisiin ajautuneiden entisten avioparien välit nykyisin

mtv 11:04 19.09

Legendaarisen Abba-yhtyeen muodosti aikoinaan kaksi avioparia. Molempien liittojen kariuduttua myös Abba vetäytyi telakalle liki 40 vuodeksi. Millaiset välit nelikolla on nyt?


Kolme valmentajaa lensi pihalle – Englannissa nähtiin todella kuuma futismatsi

iltalehti 12:53 16.09

Stoken ja Barnsleyn välisessä matsissa nähtiin neljä punaista korttia. Kuuma matsi oli jo lisäajalla, kun Stoken apuvalmentaja Dean Holden yritti heittää rajan yli mennen pallon nopeasti Potters-pelurille. Barnsleyn päävalmentaja Markus Schopp yritti estää temppua, minkä myötä Holden tönäisi kollegaansa. Pian tämän jälkeen käsirysy oli valmis. Siihen osallistuivat molempien joukkueiden taustahenkilöt ja kentällä olleet pelaajat.


Mika Häkkinen kommentoi blogissaan Hamiltonin ja Verstappenin tilannetta: ”Erittäin huolestuttavaa”

iltalehti 10:56 15.09

Mika Häkkinen kävi blogissaan läpi Monzan värikästä kisaa. Kisan puhutuin tilanne nähtiin 26. kierroksella, kun Lewis Hamilton ja Max Verstappen kolaroivat pääsuoran jälkeisessä shikaanissa. Molempien kisa päättyi siihen. – Lewis Hamilton in ja Max Verstappen in kolarointi oli vältettävissä. Mutta kun kaksi kuljettajaa taistelee samasta pokaalista, he usein taistelevat myös samasta kohdasta rataa, Mika Häkkinen kirjoittaa Unibetin kolumnissaan.


TPS voitti maalivahtien kamppailun, Ilvekselle yksi piste Kupittaalta

jatkoaika.com 08:30 13.09

TPS otti toisen voittonsa Naisten Liigassa, kun sen vieraaksi Kupittaalle saapunut Ilves taipui kotijoukkueelle maalein 1–2. Ottelu oli pitkään maaliton. Molempien joukkueiden viisikot onnistuivat pitämään vastustajan poissa parhailta maalipaikoilta, eivätkä maalivahdit antaneet yllättää itseään edes läpiajoista. Emilia Varpula vei Ilveksen johtoon kolmannen erän lopussa ja Estelle Duvin tasoitti pelin kolme minuuttia myöhemmin. Ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikilpailussa.


Toto Wolff jyrähti Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin kolarista – jakeli syytöksiä Red Bullin leiriin

MTV 19:03 12.09

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Red Bullin Max Verstappen teki ”taktisen virheen” Italian GP:n kohukolarissa. Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton osuivat yhteen niin, että molempien kuljettajien kisa päättyi.


Hamilton ja Verstappen täysin eri mieltä kohukolarista: "Hän pakotti minut ulos"

iltalehti 18:43 12.09

Hollantilaisen mielestä Mersu-kuski oli liian aggressiivinen. Hamilton koki etuajo-oikeuden olleen hänellä. Max Verstappen sysäsi päävastuun hänen ja Lewis Hamilton in kolarista Mercedes-kuskin harteille. Hamilton oli omassa haastattelussaan täysin toista mieltä. Kolari tapahtui molempien tehtyä ensimmäiset varikkopysähdyksensä. Hamilton tuli varikolta hollantilaisen edelle, mutta Red Bull -kuski painoi rinnalle. Hetken päästä autot olivat päällekkäin hietikolla.


Jättipaukku Italian GP:ssä: Max Verstappen ja Lewis Hamilton osuivat yhteen, molemmat pihalle!

MTV 16:57 12.09

Italian GP:ssä nähtiin hurjaa draamaa, kun Red Bullin Max Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton osuivat yhteen. Kolari päätti molempien kisan.


Hurjat kuvat! Halo-turvakaari pelasti Lewis Hamiltonin vaarallisessa kolarissa

iltalehti 16:57 12.09

Max Verstappen ja Lewis Hamilton kolaroivat oikein kunnolla Monzassa. Monzan osakilpailua oli ajettu 26 kierrosta, kun Max Verstappen ja Lewis Hamilton kolaroivat pääsuoran jälkeisessä shikaanissa. Molempien kisa päättyi siihen. Tähtikuljettajat tulivat Hamilton in varikkokäynnin jälkeen rinta rinnan ensimmäinseen mutkaan, mutta kumpikaan ei antanut tilaa. Niinpä Verstappen in auto päätyi Hamilton in menopelin päälle ja herrat ajautuivat ulos radalta.


Jättidraamaa Italian GP:ssä: Max Verstappen ja Lewis Hamilton osuivat yhteen, molemmat pihalle!

MTV 16:48 12.09

Italian GP:ssä nähtiin hurjaa draamaa, kun Red Bullin Max Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton osuivat yhteen. Kolari päätti molempien kisan.


Liiga starttaa tänään: TPS:n NHL-leiriläinen mukana kokoonpanossa Lukkoa vastaan

iltalehti 12:33 09.09

Liiga käynnistyy tänään viime kauden finaaliparin kohtaamisella Raumalla. Liiga n viime kauden finalistit Lukko ja TPS avaavat uuden sesongin tänään Raumalla. Kummatkin joukkueet ovat olleet kesän aikana suurten muutosten kourissa. Molempien merkittävin muutos löytyy valmennusosastolta. Lukossa neljän vuoden projektin mestaruuteen päättänyt Pekka Virta loi joukkueeseen aivan omanlaisensa pelitavan ja sai myös pelaajat sitä kautta hyvin lähelle omia maksimitasojaan. Nyt Virta vaihtuu Virta seen (Marko), ja vaikka pelitavan pohjat jäävätkin Raumalle, niin viimekautinen Lukko ei ole kopioitavissa – ja tuskin on menestyskään. Pelaajapuolella Lukko menetti valtavasti juuri Virran pelitavan osalta ratkaisevaa kärkitaitoa, kun puolustajat Lukas Klok ja Robin Press sekä hyökkääjä Daniel Audette siirtyivät KHL:ään. Myös Toni Koiviston, Eetu Koivistoisen, Heikki Liedeksen, Jonne Tammelan sekä Aleksi Saarelan lähdöt näkyvät ja tuntuvat joukkueessa. Tulijat eivät ainakaan lähtökohtaisesti täytä lähteneiden aukkoja.


Totuus Selviytyjien leirien rakennustarpeista paljastui podcastissa – nämä asiat sai ottaa mukaan saarelle

iltalehti 10:02 07.09

Selviytyjät-kisaaja Sanna Pikkarainen pureutuu podcastissa leirien valmiisiin rakennustarpeisiin. Selviytyjät Suomi -sarjassa 16 Suomi -julkkista kisaa viidakon armoilla Dominikaanisessa tasavallassa 30 000 euron voittopotista. Aloitusjaksossa kilpailijat jaettiin kahteen joukkueeseen ja molempien täytyi rakentaa itselleen leiripaikka. Tuolloin annettiin ymmärtää, että kilpailijat lähtivät metsään etsimään rakennustarvikkeita majaa varten.


Valtteri Bottas pelinappulana? Toto Wolff kaavailee: suomalainen olennaisessa roolissa Max Verstappen -hyökkäyksessä

MTV 20:48 04.09

Mercedes-pomon Toto Wolffin mukaan saksalaistalli aikoo hyökätä molempien kuljettajiensa avulla Red Bullin Max Verstappenin kimppuun sunnuntain Hollannin GP:ssä. Wolff vihjailee, että Valtteri Bottasta saatetaan käyttää pelinappulana.


TsSKA Moskova oudossa tilanteessa – pärjääkö joukkue ilman isähahmoaan?

iltalehti 11:52 01.09

KHL-kausi starttaa keskiviikkona perinteisesti viime kevään finalistien kohtaamisella. KHL:n viime kauden finalistijoukkueet Omsk ja TsSKA Moskova kohtaavat sarjan perinteisessä avausottelussa. Molempien joukkueiden rostereissa on käynyt kesällä melkoinen myllerrys. Merkittävin kärkijoukkueiden voimasuhteisiin mahdollisesti vaikuttava tapahtuma on kuitenkin TsSKA Moskova n päävalmentajan vaihtuminen. Neljä kautta moskovalaisten päävalmentajana ja sitä ennen jo kolme kautta taustalla vaikuttaneesta Igor Nikitinistä ehti tulla koko TsSKA :n pelillisen identiteetin isä. Vaikka koko KHL on leimallisesti ollut puolustusvoittoinen sarja, niin Nikitinin TsSKA oli sitä puhtaimmillaan; joukkueen kaikki tekeminen perustui oman maalin varjeluun. TsSKA :lle tehtiin Nikitinin päävalmentajakaudella kaikkina neljänä kautena runkosarjassa vähiten maaleja omiin. Kausikohtaiset keskiarvot runkosarjan päästetyissä maaleissa olivat 2017-2018: 1,59; 2018-2019: 1,21; 2019-2020: 1,60 ja 2020-2021: 2,02. Pudotuspeleissä maalimäärät putosivat tuostakin. Kesällä Nikitin jätti TsSKA :n ja päävalmentajan paikalle tuli ensimmäiseen tämän sortin pestiinsä entinen NHL-tähti Sergei Fedorov. Vaikka Fedorov. lla onkin vankka TsSKA -DNA (toiminut joukkueen general managerina vuosina 2012-2017), niin valmentajana Fedorov. on käytännössä täysi kysymysmerkki. Lähtökohtaisesti vaihdoksesta kuuluu laskea TsSKA :lle aika paljonkin miinusta, mutta tässäkin kannattaa huomioida, ettei vaihdoksen (mahdolliset) negatiiviset vaikutukset näy vielä heti kauden alussa, sillä hyvistä pelaajista koostuva joukkue osaa hetken pelata vielä vanhoilla pohjillakin ja tämän ohella minkään muunkaan joukkueen peli ei vielä tässä vaiheessa ole taktisesti valmista. TsSKA kannattaa kuitenkin ottaa tarkkailuun siitä vinkkelistä, että jossain vaiheessa kautta se saattaa jäädä hieman jälkeen muista kärkijoukkueista.


Huomasitko tätä outoa yksityiskohtaa Selviytyjissä? Leirin rakennustarpeet hämmentävät somessa

iltalehti 13:33 30.08

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Selviytyjät Suomi -kilpailijoiden rakennustarpeissa erikoisia yksityiskohtia. Selviytyjät Suomi -sarjan uusi kausi käynnistyi Nelosella sunnuntaina. Ohjelmassa 16 Suomi -julkkista kisaa viidakon armoilla Dominikaaniseen tasavallassa 30 000 euron voittopotista. Aloitusjaksossa kilpailijat jaettiin kahteen joukkueeseen ja molempien täytyi rakentaa itselleen leiripaikka.


MTV: Pakollisista turvaväleistä luopuminen venyy – lain muutokset eduskuntaan syyskuun lopussa

iltasanomat 20:45 28.08

STM:n kansliapäällikkö Kirsi Varhilan mukaan tartuntatautilain muutoksen jälkeen tapahtumissa olisi käytössä joko koronapassi tai tapahtuman riskitason arviointi, sillä molempien käyttö samaan aikaan aiheuttaisi sekaannuksia.


Supertähti Ed Sheeranin ravintola ajautui vaikeuksiin

iltalehti 15:39 21.08

Laulaja Ed Sheeranin ravintolan ensimmäinen vuosi on ollut haastava. Shape of You -menestyshitistä tunnettu Ed Sheeran ei ole keskittynyt pelkästään musiikin tekemiseen, vaan miehellä on myös muita bisneksiä. Hän omistaa yhdessä managerinsa Stuart Campin kanssa Bertie Blossoms -nimisen ravintolan. Ravintolan nimi on yhdistelmä molempien miesten vaimojen nimistä.


Ohitus päättyi peräänajoon Humppilassa, poliisi epäilee molempia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Forssan Lehti 11:31 20.08

Ohitustilanne päättyi peräänajoon Humppilassa torstaina aamupäivällä. Ajoneuvoyhdistelmä törmäsi sen eteen kaistalle palanneeseen henkilöautoon. Onnettomuus sattui valtatiellä 9. Poliisi tutkii onnettomuutta ja epäilee molempien kuljettajien syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaaranta


Sää

Sää

Billie Eilish julkaisi itsestään rintavan kuvan ja menetti satatuhatta seuraajaa – tästä hän arvelee sen johtuvan

Raskaana oleva ex-kansanedustaja Tiina Elovaara sairastui koronaan vaikka oli rokotettu: ”Huoli lähinnä vauvasta”

Liettua paljasti Xiaomin kännyköiden sensuroivan käyttäjän hakuja ja kehotti ostoboikottiin – suomalaisasiantuntija pitää paljastusta vakavana

Manse PP juhlii pesäpallon Suomen mestaruutta – Juha Puhtimäki kritiikistä: "Kestimme sen todella hienosti"

Kristo Salminen putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta

Sosiaalidemokraatit ennusteen mukaan karkaamassa voittoon – IS seuraa Saksan vaaleja

Näyttelijä Michael K. Williamsin kuolinsyy selvisi

Erikoinen sääilmiö riepotellut pää­kaupunki­seutua: terassille tuli rakeita, ali­kulku­tunnelissa kellui jättimäinen ”jää­lautta” – pelastus­laitoksella kädet täynnä töitä

BB-talossa hempeitä hetkiä viettänyt Katja purskahtaa kyyneliin –?itkee ja suree karua kohtaloaan

Temptation Islandista tuttu Anna oli menettää toimeentulonsa OnlyFansin pornokiellon takia – kauhisteli päätöstä Ylellä: ”Sama kuin McDonald's lakkaisi myymästä hampurilaisia”

SVT: Ruotsin pää­ministeri Stefan Löfven jättää tehtävänsä marras­kuussa

Ruotsissa kuohuu: koko elämänsä maassa asunut pikku­poika aiotaan karkottaa

Syyttäjä: Kiinasta Suomeen saapunut joutui vuosiksi pakkotyöhön turkulaisessa ravintolassa – "Hän on saanut pitää kerran viikossa noin puoli päivää vapaata"

BBC Taster

Tanhupallon ja Karvamadon kostea loma – katso Possen hulvaton parodia suosikkihahmosta

Valtteri Bottas paljasti yllättävän ongelman – Mersun päätös ei ollutkaan taktinen

Video: Suomalaisessa jääkiekko-ottelussa harvinainen tappelu, selostaja riehaantui: ”Nyt lähtee isoa moukaria”

Kimi Räikkönen teki loistavan ratkaisun Sotshissa – lopputuloksena komea F1-sijoitus: "Ei huono"

Formularadalla tulvii – aika-ajot käyntiin aikataulun mukaan

Kennelliitto: Korona-aikana hankittu koira olisi hyvä opettaa yksinoloon

Haluatko lukea lisää?