Dallasin suomalaistähdet rohmusivat pisteitä – Arizonan Matias Maccellin upeaa soolosuoritusta kelpaa katsella

lähde: iltasanomat 05:51 12.12

Dallasin suomalaiset keräsivät yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Arizonalle voitto ja molemmat suomalaiset pisteille

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:13 22.10

Jääkiekon NHL:ssä Arizona Coyotes on voittanut Anaheim Ducksin 2–1. Arizonan suomalaispelaajat Juuso Välimäki ja Matias Maccelli pääsivät ottelussa tehopisteille.Välimäki ja Maccelli alustivat Jason Zuckerin avauserässä tekemän 1–0-maalin. Osuma syntyi ylivoimalla. Välimäen ja Maccellin pistesaldo alkukauden peleistä on nyt molemmilla 0+3.Arizonan voittomaalin viimeisteli ottelun toisessa erässä Clayton Keller. Anaheim tuli vielä päätöserässä maalin päähän Frank Vatranon...