Arsenal jyräsi Tottenhamin – Harry Kanen nykykunto huolestuttaa

iltalehti 20:24 26.09

Arsenal voitti Tottenhamin 3–1 Pohjois-Lontoon derbyssä. Tottenham-fanit ottivat ilon irti kolmen Valioliiga-kierroksen jälkeen. Spurs keikkui silloin ainoana puhtaan pelin joukkueena sarjataulukon piikkipaikalla, ja rakas paikalliskilpailija Arsenal oli pahnan pohjimmaisena nollalla pisteellä.


Nollatehot hämmentävät – sykkiikö Harry Kanen sydän enää Tottenhamille?

iltalehti 09:18 26.09

Pohjois-Lontoon derby värittää Valioliigan sunnuntaita. Sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyyn lähdetään erittäin mielenkiintoisista asemista, kun sekä Arsenal että Tottenham ovat kummatkin omalla tavallaan alisuorittaneet tai epäonnistuneet alkukaudella. Lisäksi joukkueiden vahvasti eri suuntiin sojottavat kuntokäyrät maustavat tämänkertaista kohtaamista. Kotijoukkue Arsenal aloitti sarjan jättiheikosti ollen kolmen sarjakierroksen jälkeen taulukon jumbona maalierolla 0–9! Kaksi seuraavaa ottelua ovat tuoneet jo helpottavat 1–0-voitot, mutta toki pitää huomioida, että vastassa ovat olleet "vain" Norwich ja Burnley.


Ässät-kapteeni raivoissaan paikallispelin murskatappiosta – "Tähän pitää puuttua"

MTV 21:31 25.09

Rauman Lukko on dominoinut paikallispelejä Porin Ässiä vastaan jo pidemmän aikaa. Edellisen kerran Ässät on paikallistaiston voittanut 28. joulukuuta vuonna 2019. Sen jälkeen on pelattu 11 ottelua Lukon komennossa.


Viisi minuuttia, viisi maalia – Lukko nöyryytti Ässiä paikallisväännössä, näin Liigassa pelattiin

iltalehti 19:48 25.09

Liigassa pelattiin lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Poriin ei satanut lauantaina urheiluherkkua mahan täydeltä. Pesäkarhut voitti pesäpallossa naisten Suomen mestaruuden, mutta Ässät oli Liigan paikallispelissä hampaaton. Ottelu oli täyttä Lukon näytöstä. Raumalaiset voittivat ottelun tylysti 6–0.


Liiga-kierros: Pystyykö Ässät haastamaan Lukon Satakunnan derbyssä?

jatkoaika.com 08:30 25.09

Lauantain Liiga-kierros tarjoaa seitsemän ottelua. Porissa Ässät haluaa katkaista Lukon dominoinnin Satakunnan paikallisissa. Sarjan kärjessä liitävä TPS kohtaa kotikaukalossaan Jukurit.


Juhlakalu Kristian Kuusela rykäisi ison vaihteen päälle – Lukko helisemässä

MTV 19:59 24.09

Tappara rynni Lukon rinnalle ja ohi. Kapellimestarina hääri tuhannen SM-liigaottelun mies Kristian Kuusela. 


Lukon maaliton putki katkesi rytisten – Kristian Kuuselan juhlapeli alkoi takaiskuilla

MTV 18:49 24.09

Tapparan ja Lukon pelin alussa juhlittiin tuhannen SM-liigapelin rajan rikkonutta Kristian Kuuselaa. Lukko ilakoi pelin alussa. 


Lukon maaliton putki katkesi rytisten– Kristian Kuuselan juhlapeli alkoi takaiskuilla

MTV 18:49 24.09

Tapparan ja Lukon pelin alussa juhlittiin tuhannen SM-liigapelin rajan rikkonutta Kristian Kuuselaa. Lukko ilakoi pelin alussa. 


Melkoinen vuoristorata Kristian Kuuselan juhlissa! Lukko päihitti Tapparan – Ilves murskasi HPK:n

iltalehti 18:45 24.09

Lukon ja Tapparan välisessä pelissä johto vaihtui useaan otteeseen. Kristian Kuusela pelasi 1000. ottelunsa. Jääkiekon liigakierroksella pelattiin neljä ottelua perjantai-iltana. Mielenkiintoa riitti etenkin Lukon ja Tapparan välisessä pelissä, jossa 38-vuotias Kristian Kuusela pelasi uransa tuhannennen liigaottelun. Lukko voitti useita käänteitä sisältäneen pelin 5–4.


Melkoinen vuoristorata Kristian Kuuselan juhlissa! Lukko takaisin johtoon – Ilves murskasi HPK:n

iltalehti 18:45 24.09

Lukon ja Tapparan välisessä pelissä johto on vaihtunut useaan otteeseen. Kristian Kuusela pelaa 1000. otteluaan. Jääkiekon liigakierroksella pelataan neljä ottelua perjantai-iltana. Mielenkiintoa riittää etenkin Lukon ja Tapparan välisessä pelissä, jossa 38-vuotiaalla Kristian Kuusela lla on käynnissä uransa tuhannes liigaottelu.


Melkoinen vuoristorata Kristian Kuuselan juhlissa! Lukko takaisin johtoon – Ilves murskaa HPK:ta

iltalehti 18:45 24.09

Lukon ja Tapparan välisessä pelissä johto on vaihtunut useaan otteeseen. Kristian Kuusela pelaa 1000. otteluaan. Jääkiekon liigakierroksella pelataan neljä ottelua perjantai-iltana. Mielenkiintoa riittää etenkin Lukon ja Tapparan välisessä pelissä, jossa 38-vuotiaalla Kristian Kuusela lla on käynnissä uransa tuhannes liigaottelu.


Tappara toipui Lukon rakettilähdöstä – Kristian Kuusela naputtelee pisteitä juhlapelissään

iltalehti 18:45 24.09

Lukko siirtyi nopeasti kahden maalin johtoon Tapparaa vastaan, mutta kirvesrinnat eivät olleet moksiskaan. Kristian Kuusela pelaa 1000. otteluaan. Jääkiekon liigakierroksella pelataan neljä ottelua perjantai-iltana. Mielenkiintoa riittää etenkin Lukon ja Tapparan välisessä pelissä, jossa 38-vuotiaalla Kristian Kuusela lla on käynnissä uransa tuhannes liigaottelu.


Lukolta salama-alku! Tappara heti ahtaalla Kristian Kuuselan juhlapelissä

iltalehti 18:45 24.09

Lukko siirtyi nopeasti kahden maalin johtoon Tapparaa vastaan. Kristian Kuusela pelaa 1000. otteluaan. Jääkiekon liigakierroksella pelataan neljä ottelua perjantai-iltana. Mielenkiintoa riittää etenkin Lukon ja Tapparan välisessä pelissä, jossa 38-vuotiaalla Kristian Kuusela lla on käynnissä uransa tuhannes liigaottelu.


Kriisiä pukkaa? Lukon edellisestä maalista aikaa jo yli 131 minuuttia

iltalehti 11:44 24.09

Perjantain mielenkiintoisin Liiga-ottelu pelataan Raumalla. Lukon uuden Liiga-kauden avauksesta saattoi mestaruuden ja valmentajan vaihdoksen jälkeen ennakoidakin ainakin hieman hankalaa. Nyt nuo odotukset ja uhkakuvat ovat ainakin jollain lailla jo realisoituneetkin. Joukkueen viime peli Vaasassa Sportia vastaan oli todellinen mahalasku: 0–4-tappion ohella Lukko hävisi tuossa ottelussa myös maaliodottaman 2–4 ollen vaisu ja sekava. Jo edellisessä ottelussaan Turussa Lukko jäi ajoittain TPS:n jalkoihin häviten 0–1. Kun se tätä ennen päästi kotonaan Kärpät 4–1-johtoasemasta pelin lopussa löysällä tekemisellään tasoihin asti, niin jonkinlaisista ongelmista (keskittyminen, koheesio, pelitavan omaksuminen) voidaan puhua. Lukon edellisestä pelitilannemaalista on aikaa jo yli 131 minuuttia. Kolmen pisteen voittoja joukkueella on kauden kuudesta ensimmäisestä ottelusta yksi. Kautta on kuitenkin pelattu vasta kuusi kierrosta, joten mihinkään sen suurempiin johtopäätöksiin tai tulkintoihin Lukon osalta ei vielä ole syytä. Huomion arvoista kuitenkin on, että sarjan viime kauden parhaan maalivahdin Lassi Lehtisen torjuntaprosentti on viiden pelatun ottelun jälkeen vain 87,60%. Viime kauden runkosarjassa Lehtinen noteerasi lukemat 94,03%. Pudotus ei kerro pelkästään Lehtisen suorituksesta, vaan yleisimminkin Lukon tiiviydestä verrattuna viime kauteen. Myös maalintekijäosasto huutaa varmoja ratkaisijoita viime kauden Koivistoinen - Saarela tyyliin. Kenestä on Lukossa tällä hetkellä ratkaisijaksi ja vastuun kantajaksi?


Täyden tonnin Kuusela: hyökkääjälegendan ura numeroina

jatkoaika.com 08:00 24.09

Kristian Kuusela saavuttaa maagisen tuhannen ottelun rajapyykin neljäntenä pelaajana, kun Tappara pelaa perjantaina Lukon vieraana.


Kärpät hyvästeli Hakametsän tappiolla – Lukon vuoro kokea Sportin kotihurmos, TPS komeilee SM-liigan piikkipaikalla

yle 22:02 22.09

Sport näytti mestari Lukolle kaapin paikan Vaasassa. Tiukkoja otteluita voittanut TPS komeilee SM-liigakärjessä. Kärpät joutui hyvästelemään legendaarisen Hakametsän tappiolla.


Sport painosti Lukon aseettomaksi ? Reijolalle kauden ensimmäinen nollapeli

jatkoaika.com 20:58 22.09

Sportin aktiivinen painostus ja karvaus iski Lukkoon kuin veitsi voihin. Vaikean alun jälkeen Lukko sai ottelun juonesta kiinni, mutta ei kyennyt vastaamaan vaasalaisisännille takaisin.


Sport painosti Lukon aseettomaksi - Reijolalle kauden ensimmäinen nollapeli

jatkoaika.com 20:58 22.09

Sportin aktiivinen painostus ja karvaus iski Lukkoon kuin veitsi voihin. Vaikean alun jälkeen Lukko sai ottelun juonesta kiinni, mutta ei kyennyt vastaamaan vaasalaisisännille takaisin.


Kommentti: Tuokaa lisää näitä väriläiskäsonneja, niin SM-liiga pelastuu

MTV 10:40 22.09

Lukon Kristian Pospisil ja TPS:n Juraj Slafkovsky ovat kohahduttaneet SM-liigayleisöä persoonallisilla ja räväkillä otteillaan. MTV Urheilun Marko Leppäsen mielestä heidän kaltaisiaan ristiriitaisia pelaajia kaivattaisiin lisää. 


Analyytikon aamukahvit: Hallitseva mestari loistaa hyökkäyspäässä, mutta Lukon kiekollinen peli ontuu omalla kenttäpuoliskolla

jatkoaika.com 07:30 22.09

Hallitsevan mestarin ruoriin tarttunut Marko Virtanen on pyrkinyt säilyttämään Pekka Virran pelikirjasta aktiivisesta kiekkokontrollijääkiekosta kertovan sivun. Toistaiseksi Virtasen Lukko näyttää kuitenkin pyrkivän oikotietä pitkin kohti viime kauden Lukon pelaamista.


Sää

Sää

Saksan liitto­kansleri­ehdokkaan kiusallinen äänestys­kömmähdys tallentui kuvaan – ”Vaalikomitean olisi pitänyt valittaa”

Herttuatar Meghan pelmahti yllättäen New Yorkiin ensimmäistä kertaa kohuttujen vauvajuhlien jälkeen – tällainen on herttuaparin poikkeuksellinen matka

Huuhkajien hyökkääjältä erikoinen paljastus neljän maalin hirmuottelustaan – "Pelasin koko ottelun käytännössä yhdellä korvalla"

Manse PP juhlii pesäpallon Suomen mestaruutta – katso, miten tamperelaiset riemuitsivat kotiyleisönsä edessä

Tylytetty Selviytyjät-kilpailija putosi heimoneuvostossa: ”Olet pikkuisen liian itsekäs”

Mercedes jyrähti takaisin Lewis Hamiltonille, McLaren ei Norrisille – siihen ratkesi voitto

Rakastetun Sinkkuelämää-näyttelijä Willie Garsonin kuolinsyy selvisi

Erikoinen sääilmiö riepotellut pää­kaupunki­seutua: terassille tuli rakeita, ali­kulku­tunnelissa kellui jättimäinen ”jää­lautta” – pelastus­laitoksella kädet täynnä töitä

Gabby Petito löydettiin kuolleena – poikaystävästä pidätysmääräys

Seksityöläinen Anna Roininen kauhistui, kun oli menettää elantonsa Onlyfansin pornokiellon takia: "Sama asia kuin McDonald's lakkaisi myymästä hampurilaisia"

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven jättää syksyllä pääministerin ja puoluejohtajan tehtävät

Ruotsissa nousi kohu johtajasirkuksesta – Charlotte Kalla järkyttyi yllättävästä viestistä

Valtioneuvosto: Ravintola­rajoituksiin muutoksia neljässä maa­kunnassa

Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence asteroidielokuvaan – tässä odotettu traileri

Ilves selvitti HPK:n tieltään tehokkaalla viimeistelyllä ? puolustaja Lööfin soolomaali avasi hanat

Valtteri Bottas pelasti kisansa viime hetkillä – paljasti C Morelle miettineensä temppua jo aiemmin: ”Tiimi ei ollut vielä valmis”

Heikki Hietanen valittiin äänivyöryllä Kansainvälisen jääkiekkoliiton hallitukseen – pesi muun muassa Pavel Buren 16 äänellä

Uskomatonta draamaa! Kova sade iski, Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen nousivat pistelle – voitto valui Lando Norrisin käsistä

Rajua salamointia ja tulva varikolla! Formulaharjoitukset vesittyivät, parempaa luvassa

Helsinki-Vantaan lentoasemalle vihreä linja kahdesti rokotetuille matkustajille – koronatodistuksia tarkastetaan linjalla vain pistokokein

Haluatko lukea lisää?