Esapekka Lappi vahvisti odotetun uutisen – "Ikävä kyllä"

MTV 21:20 14.01

Toyotan rallitallia kaudella 2022 edustava Esapekka Lappi on vahvistanut odotetun uutiset sosiaalisen median kanavillaan perjantaina.


APV:n pelaaja-valmentaja Noora Mäkiranta tuntee fläppitaulun ja ryhmädynamiikan salat ? "Olemme miettineet tarkkaan peluutussysteemit ja mitä jos -tilanteet"

jatkoaika.com 10:30 12.01

Noora Mäkiranta on Naisten Liigan alempaan jatkosarjaan valmistautuvan APV:n pelaaja-valmentaja, joka tuo omalla panoksellaan ryhmään näkökulmaa ja osaamista muun muassa psyykkisen valmennuksen pelikentältä.


Koko Suomeen huonon ajokelin varoitus

iltasanomat 20:44 11.01

Uutta lunta luvassa tuntuvasti Lappiin ja myös itärajalle Pohjois- ja Etelä-Karjalaan.


STM:n Varhila: Uudenmaan kuntien linjauksissa on kyse tartuntatautilain noudattamatta jättämisestä

yle 18:59 11.01

Uudellamaalla useat kunnat ovat päättäneet luopua pääosin jäljittämisestä ja karanteenien asettamisesta. Myös THL kannattaa ajatusta. Lappi sen sijaan kulkee vastavirtaan ja pitää kiinni jäljityksestä.


Lappi kulkee vastavirtaan ja pitää kiinni koronajäljityksestä – infektioylilääkäri: "Etelä-Suomessa nostettiin kädet pystyyn, meillä ei”

yle 18:00 11.01

Lapin sairaanhoitopiirin mukaan koronajäljitys ja testaus toimivat yhä hyvin. Lapissa uusia jäljittäjiä haetaan lisää suoraan koulunpenkiltä ja heitä palkitaan myös opintopisteillä.


Lappi kulkee vastavirtaan ja pitää kiinni koronajäljityksestä – infektioylilääkäri: Etelä-Suomessa nostettiin kädet pystyyn, meillä ei”

yle 18:00 11.01

Lapin sairaanhoitopiirin mukaan koronajäljitys ja testaus toimivat yhä hyvin. Lapissa uusia jäljittäjiä haetaan lisää suoraan koulunpenkiltä ja heitä palkitaan myös opintopisteillä.


Osassa Lappia pääsee yhä lasten harrastuksiin ja kuntosalille – aluehallintoviraston mielestä nykyisten rajoitusten jatkoaika riittää

yle 13:59 10.01

Tällä hetkellä Lapin avi valmistelee uutta päätöstä koronarajoituksista. Tarkoitus on jatkaa jo nyt voimassa olevia rajoituksia. Tilanne voi vielä muuttua, jos ministeriö lähettää ohjauskirjeen.


Nämä suomalais­julkkiset suuntasivat lomalle pohjoiseen – katso ihastuttavat kuvat talven ihmemaasta

iltalehti 19:41 08.01

Suomalaisjulkkikset ryntäsivät nauttimaan Pohjois-Suomen maisemista. Julkaisimme eilen 7. tammikuuta kuvakoosteen suomalaisjulkimoista, jotka ovat paenneet pakkasia lomailemaan etelän lämpöön. Somekanavien perusteella toinen suomalaisjulkimoiden keskuudessa suosittu lomakohde vuodenvaihteessa on ollut tykkylumen ja kauniiden auringonlaskujen peittämä Suomen Lappi. Kokosimme alle parhaita paloja pohjolan lomista.


Maran toimitus­johtaja: Ravintoloiden täys­sulku tarkoittaisi kymmenien­tuhansien lomauttamista

iltasanomat 10:14 08.01

Matkailu- ja ravintola-alan etujärjestö Maran toimitusjohtaja Timo Lappi sanoo, että ravintoloiden täyssulku johtaisi kymmenientuhansien ihmisten lomautuksiin.


Hiuksista kehitetty öljyntorjuntamatto sai lappilaisparturin innostumaan "kasvavan luonnonvaran" kierrätyksestä: Mitä vielä voikaan tulla?

yle 20:00 07.01

Kampaamon lattialle putoavilla hiuksilla voidaan myös auttaa syöpää sairastavia lapsia, suojella luontoa ja niitä käytetään ekologiseen rakentamiseen. Kaikkea käyttöä ei ole vielä keksittykään.


Ilotulitteiden vuoksi karanneista koirista tehty reilut pari­kymmentä ilmoitusta – ”Karkureiden määrä tulee vielä kasvamaan”

iltasanomat 10:35 02.01

Tapauksia on ilmoitettu ympäri Suomen Lappia lukuun ottamatta.


Wilhelmina Lappi sai stipendin, ja opiskelee nyt unelma-alaansa Los Angelesissa – nuorten opiskelu ulkomailla kuitenkin romahti

yle 21:05 30.12

Tänä syksynä ulkomaille opiskelemaan lähti 1800 nuorta. Määrä on laskenut alle puoleen koronaa edeltävältä ajalta.


Wilhelmina Lappi sai lahjakkaille tarkoitetun stipendin, ja opiskelee nyt unelma-alaansa Los Angelesissa – nuorten opiskelu ulkomailla romahti

yle 21:05 30.12

Tänä syksynä ulkomaille opiskelemaan lähti 1800 nuorta. Määrä on laskenut alle puoleen koronaa edeltävältä ajalta.


Kansainvälinen YouTube-tähti lennätti tyttöystävänsä lemmenlomalle Lappiin – sitten tapahtui jotain, mikä laittoi koko matkasuunnitelman uusiksi

iltasanomat 15:00 30.12

Joe Suggin tyttöystävä Dianne Buswell sairastui koronaan kesken unelmien lomareissun. Ennen positiivisen testituloksen saamista pariskunta ehti tutustua Rovaniemen ravintolatarjontaan.


Eveliina Tistelgren treenasi verenmaku suussa – sitten hän kyllästyi "bikineissä keikistelyyn" ja muutti elämänsä totaalisesti

iltasanomat 17:26 25.12

Fitnessin maailmanmestari ja Selviytyjät-tähti Eveliina Tistelgren kyllästyi suorittamiseen ja muutti Helsingistä Lappiin. Suurella elämänmuutoksellaan hän kipuili eroon nuoruutensa traumoista.


Amerikkalais­juontaja ihmettelee Lapissa: ”Voiko tämä olla edes totta?”

iltalehti 15:15 25.12

Kymmenen miljoonaa amerikkalaiskatsojaa tavoittava ohjelma halusi tulla tutustumaan Joulupukkiin ja Suomen Lappiin. Amerikkalaisen televisioyhtiö ABC:n suositun uutis- ja keskusteluohjelma Good Morning American juontaja Maggie Rulli kävi virittäytymässä joulun tunnelmaan joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä. Ohjelman kymmenen miljoonaa amerikkalaista katsojaa sai seurata tiistaina suorassa lähetyksessä, kun Rulli muun muassa tapasi joulupukin ja seikkaili huskyjen kanssa.


Kansainvälinen Youtube-tähti Joe Sugg matkusti Lappiin tyttöystävänsä kanssa – satumaisen reissun pysäytti koronatartunta

iltasanomat 13:10 25.12

Brittilehdet ovat uutisoineet pariskunnan Lapin-matkasta, joka sai ikävän käänteen.


Minna Tuomenharju otti vapaata johtotehtävistä ja lähti tontuksi Lappiin – "Tämä vahvistaa mielen hyvinvointia"  

yle 19:58 23.12

Ihmiset eri puolilta maailmaa tulevat Lappiin tontun töihin. Yksi heistä on Minna Tuomenharju, joka kaipasi arkeensa vaihtelua.


Matkalla Lappiin jouluksi? Joulua saa viettää vain lähipiirissä

stara 13:00 23.12

Alueellisen tautitilanteen hillitsemiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi Rovaniemen kaupunki suosittelee loppuvuoden aikana


Korona-aika muokkasi arvoja – 140 000 suomalaista haaveilee Lappiin muutosta

stara 11:00 23.12

Yhä useampi haaveilee Lappiin muutosta. Lapin muuttajapotentiaalia kartoittaneen tutkimuksen mukaan


Sää

Sää

Marko Jantusen tarina taipuu elokuvaksi – menestysohjaaja lyö päihteisiin sortuneen kiekkoilijan elämän värikkäät tarinat peliin: "Tapahtunut paljon selvinpäinkin"

MTV:n kirjeenvaihtaja Mari Karppinen odottaa vauvaa – onnenkyyneleet virtasivat ensimmäisessä ultrassa: "Olemme onnekkaita, että kaikki onnistui hirveän nopeasti"

Paljastus: Nämä pelaajat on valittu Leijoniin

Koripallon Suomen cup-huipennuksesta jännitysnäytös, Seagulls rohmusi jälleen pokaalin

Piispa Jukka Keskitalo vetosi paavi Franciscukseen Vatikaanissa: "Kirkon on syytä pyytää anteeksi saamelaisilta"

Prix d'Amériquen viimeisessä esikisassa dramaattiset loppuratkaisut – Davidson Du Pont laukkasi voittonsa

Kolminkertainen olympiamitalisti Vadim Hamuttskih, 52, menehtyi uudenvuodenaattona – kuolinsyy julki

JSN: MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelmalle huomautus piilomainonnasta

BBC: Tsunami iski Tongalle – satelliitti­kuva paljastaa valtavan pamauksen merellä

Onlyfans-tähden erikoinen jouluasu oli liikaa – heitettiin ulos ostos­keskuksesta

Keskiluokan on kannettava vastuu ampumisväkivallasta, sanoo Ruotsin väistyvä pääministeri Stefan Löfven Ylelle – "Viihdekäyttö vahvistaa jengejä"

Kirjeenvaihtajalta: Lapsiakin jo pelottaa, kun Ruotsi lähettää viestin Venäjälle ajattamalla panssarivaunuja Gotlannin hiekalla

Laulaja Antti Ketonen hyppäsi ravintola­bisnekseen keskellä pandemiaa – yllättää jälleen uudella alue­valtauksellaan

Tässä ovat uudet MasterChef-tuomarit – Kari Aihinen saa rinnalleen kaksi timanttista osaajaa

Urheiluministeri Antti Kurvinen matkustaa Pekingin olympialaisiin, Suomi ei ole liittymässä diplomaattiseen boikottirintamaan – TS: Presidentti Niinistö ei lähde kisoihin

Valtteri Bottas räväytti alastonkuvalla Instagramissa – herätti huomiota maailmalla

Kiekkovalmentaja potkaisi junioripelaajaa vaihtopenkillä – video tapahtuneesta johti potkuihin

Kuvat: Kimi Räikkönen myi myös tämän harvinaisen superauton

IL:n tiedot: Mervi Kallio Viaplayn formulatiimiin – myös Niki Juusela teki ratkaisun

Herätys: Miten ihmeessä korona pääsi taas yllättämään? | Ikääntyneiden parisuhdeväkivalta jää helposti näkymättömiin | Portugalissa pomo ei soittele

Haluatko lukea lisää?