Therese Johaugilla vauvasuunnitelmia – pohtii tekevänsä maritbjörgenit

iltalehti 10:00 21.09

Therese Johaug saattaa seurata Marit Björgenin jalanjälkiä. Marit Björgen jätti kauden 2015–2016 väliin, koska hän sai vauvan joulukuussa 2015. Reilu vuosi synnytyksen jälkeen hän voitti neljä MM-kultaa Lahdessa 37-vuotiaana. Nyt Therese Johaug illa, 33, on samanlaiset suunnitelmat.


TPS:n Aleksi Anttalainen peräänkuuluttaa joukkueeltaan parempaa kiekollista pelaamista ? "Roiskittiin vähän turhaan ja ei pysytty kiekossa"

jatkoaika.com 22:05 17.09

TPS kärsi niukan vierastappion Lahdessa, kun kotijoukkue Pelicans voitti ottelun 1?0-lukemin. TPS :n takaa-ajo tyssäsi kerta toisensa jälkeen nollapelin pelanneeseen Emil Larmiin.


Lukko oli möhliä pahasti Kärppiä vastaan, Emil Larmi aiheutti painajaisia TPS:lle – näin SM-liigassa pelattiin perjantaina

MTV 21:21 17.09

Perjantain SM-liigakierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Raumalla Lukko menetti peräti kolmen maalin johtoasemansa Kärppiä vastaan. Lahdessa Emil Larmi pysäytti totaalisesti TPS:n.


Ruma taklaus! Ässien neljän maalin mies raivoissaan saamastaan iskusta – lähti pelistä pää verisenä

iltalehti 19:48 17.09

Liigassa pelataan viiden ottelun kierrosta. Derek Barachin tilanne puhutti Hämeenlinnassa. Jääkiekkoliigassa on käynnissä viiden ottelun kierros, kun Hämeenlinnassa. Kouvolassa, Raumalla, Lahdessa ja Vaasassa pelataan. HPK:n ja Ässien välisessä ottelussa tapahtui kolmannessa erässä ikävä tilanne, jossa HPK:n Philippe Cornet taklasi Ässien Derek Barachia.


Lukon tähtipakki huimassa pistetahdissa – tunteet kiehahtivat Lahdessa

iltalehti 19:48 17.09

Liigassa pelataan viiden ottelun kierrosta. Jääkiekkoliigassa on käynnissä viiden ottelun kierros, kun Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Raumalla, Lahdessa ja Vaasassa pelataan. KalPan 19-vuotias Kasper Simontaival vastasi kierroksen ensimmäisestä maalista. Hän iski kiekon maaliin jo toisessa vaihdossaan KalPan nutussa.


Näyttävä läpisyöttö! SM-liigassa seuraa vaihtanut MM-kisahyökkääjä pääsi herkuttelemaan Pelicansille

MTV 18:56 17.09

Jääkiekon SM-liigassa tiistain kierroksella ohjelmassa on yhteensä viisi ottelua. Lahdessa kotijoukkue Pelicans sai mainion alun kamppailussa TPS:ää vastaan. Kotijoukkueen ykkösketju häikäisi komealla rintamahyökkäyksellä.


17-vuotias vietnamilaistyttö näki Instagramissa kuvia Suomesta ja jätti kaiken – sen jälkeen lähes 250 nuorta teki samoin

yle 11:21 15.09

Tällä hetkellä suurin osa Lahdessa ja Lappeenrannassa toimivan LAB-ammattikorkeakoulun kansainvälisistä opiskelijoista on vietnamilaisia. Lappeenrantaan on muodostunut opiskelijoiden myötä vahva vietnamilainen yhteisö.


17-vuotias vietnamilaistyttö näki Instagramissa kuvia Suomesta ja jätti kaiken – sen jälkeen 120 nuorta teki samoin

yle 11:21 15.09

Tällä hetkellä suurin osa Lahdessa ja Lappeenrannassa toimivan LAB-ammattikorkeakoulun kansainvälisistä opiskelijoista on vietnamilaisia. Lappeenrantaan on muodostunut opiskelijoiden myötä vahva vietnamilainen yhteisö.


17-vuotias vietnamilaistyttö näki Instagramissa kuvia Suomesta ja jätti kaiken – 120 nuorta tuli perässä

yle 11:21 15.09

Tällä hetkellä suurin osa Lahdessa ja Lappeenrannassa toimivan LAB-ammattikorkeakoulun kansainvälisistä opiskelijoista on vietnamilaisia. Lappeenrantaan on muodostunut opiskelijoiden myötä vahva vietnamilainen yhteisö.


Ladislav Lubina on kuollut

iltalehti 22:26 14.09

Moninkertainen arvokisamitalisti piipahti pelaamassa myös Lahdessa. Tshekkoslovakiaa ja Tshekkiä useissa arvoturnauksissa edustanut, kolme MM-pronssia ja olympiapronssia voittanut Ladislav Lubina on kuollut 54-vuotiaana. Asiasta kertoo Lubina n entinen seura Dynamo Pardibice. Lubina n kuolisyytä ei ole kerrottu.


Suvereenisti peliä hallinnut HIFK suoritti onnistuneen ryöstöretken Lahdessa – IFK-vahti Niilo Halonen ei torjunut toisessa erässä laukaustakaan

jatkoaika.com 20:33 11.09

Pelicansin ja HIFK:n välisessä ottelussa kotijoukkue oli avauserän lievästi pelin päällä, mutta kaksi seuraavaa erää menivät täysin IFK:n komennossa ja helsinkiläiset hakivat Lahdesta täydet kolme pistettä vakuuttavalla esityksellä.


HIFK:lta raivoisa päätöserä Lahdessa – kakkosketjun tehoduolle kuusi pistettä vierasvoitossa

MTV 19:56 11.09

JYPille perjantaina kauden avausottelussa jatkoaikatappion kärsinyt HIFK haki lauantaina 6-3-vierasvoiton Lahdesta.


Sinne lipuu! HIFK-hyökkääjän puolihuolimaton viimeistely yllätti kaikki – maalintekijä nauroi itsekin

MTV 17:42 11.09

Pelicans ja HIFK kohtaavat lauantain liigakierroksella Lahdessa. HIFK :n Otto Paajanen vastasi ensimmäisestä osumasta eriskummallisella viimeistelyllä.


Lahden kaupunginteatteri purkaa ensi-iltojen koronasumaa – Sota ja rauha -klassikon sovitus näkee naispäähenkilönsä uusin silmin

yle 14:20 11.09

Teatteri tuo Lahdessa näyttämöilleen neljä ensi-iltaa kuukauden sisällä, mukana kaksi kantaesitystä. Romaanijärkäle Sota ja rauha nähdään uutena sovituksena. Korona hellittää hiljalleen, mutta teatteria saattavat seuraavaksi uhata kaupungin säästötoimet.


Niemelälle jatkosopimus Pelicans-luotsina ? "Toimintatapa ja lähestyminen olivat avainasemassa"

jatkoaika.com 09:09 10.09

Pelicans on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentajansa Tommi Niemelän kanssa. Uusi sopimus takaa Niemelän jatkavan Lahdessa vuoteen 2024, minkä lisäksi sopimuksessa on vielä vuoden optio.


Timo, 33, on elänyt kolme vuotta pelkällä pakastepitsalla – järkyttävä näky keittiössä saa Kape Aihisen sanattomaksi

iltasanomat 12:43 02.09

Kaappaus keittiössä -ohjelman uuden kauden ensimmäisessä jaksossa huippukokki Kape Aihinen vierailee Lahdessa asuvan Timon kotona.


Sorateiden pöllyäminen saattaa siirtyä historiaan – kotimaisessa keksinnössä sokerintuotannon jäte sitoo soran pienimmät osat yhteen

yle 17:50 01.09

Lahdessa kokeillaan ensimmäistä kertaa Suomessa uutta menetelmää sorateiden kunnostamiseksi. Aiemmin jätteeksi päätynyt sokerintuotannon kuituroska otetaan hyötykäyttöön sidosaineena. Sorapintaisia maanteitä on Suomessa lähemmäs 300 000 kilometriä.


Kunnat miettivät keinoja kääntää etätyö elinvoimaksi – Lahdessa tiimit määrittelevät itse, kuinka paljon ja missä tilanteissa ollaan läsnä

yle 08:20 31.08

Lahti hahmottelee uusia työtapoja, joissa etä- ja lähityö vuorottelevat työtehtävän mukaan. Työelämän tutkija Janne Kaltiainen sanoo, että työn imusta pitää huolehtia myös etätyössä.


Ratista kärähtäminen johti kotietsintään Lahdessa – asunnosta löytyi täysosuma

stara 23:00 28.08

Hämeen poliisilaitoksen päivittäisiin tehtäviin kuuluu useiden päihtyneenä ajoneuvon rattiin tarttuvien


Poliis nappasi Lahdessa rattijuopon hampurilaisravintolasta

stara 17:00 28.08

Lahdessa työskennellyt poliisipartio on ottanut kiinni tukevassa humalassa keskiviikkona iltapäivällä


Haluatko lukea lisää?