Rautionaho toiselle kierrokselle Trondheimissa – Kykkänen karsiutui

lähde: Savon Sanomat 04:08 14.03

Jenny Rautionaho hyppäsi pisteille mäkihypyn naisten maailmancupissa, kun hän sijoittui 25:nneksi Norjan Trondheimin suurmäessä keskiviikkona.

lähde: Keskisuomalainen 03:50 14.03

lähde: Hämeen Sanomat 03:39 14.03

Rautionaho jäi toisella kierroksella alle 100 metrin ja romahti 19:nneksi – "Päätettiin pilata minun kisa"

lähde: Savon Sanomat 04:09 11.03

Suomen Jenny Rautionaho hyppäsi 19:nneksi ja Julia Kykkänen 25:nneksi mäkihypyn naisten maailmancupin kilpailussa Oslon Holmenkollenilla.

lähde: Hämeen Sanomat 03:40 11.03

Suomen mäkitoivolta rajua kritiikkiä norjalaisille – ”Päätettiin pilata minun kisa”

lähde: iltasanomat 21:52 10.03

Jenny Rautionaho oli Holmenkollenilla 19:s ja Julia Kykkänen 25:s.

"Oikein onnistunut kilpailu" – lahtelaistunut Jenny Rautionaho sivusi kotimäessään uransa toiseksi parasta sijoittumalla viidenneksi

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:27 02.03

Slovenian Nika Križnar hyppäsi mäkiennätyksen molemmilla kierroksilla. Julia Kykkänen oli 20:s.

Suomen mäkinaisilla tyly kohtalo – väistyvät miesten tieltä Lahdessa

lähde: yle 13:57 12.02

Jenny Rautionaho ja Julia Kykkänen hyppäävät Salpausselällä piilossa suuren yleisön katseilta.

Hiihtopampuilta tyly temppu Suomen mäkinaisille

lähde: iltasanomat 10:47 12.02

Jenny Rautionaho ponnisti kymmenenneksi Zaossa

lähde: Keskisuomalainen 03:08 20.01

Jenny Rautionaho ponnisti kymmenenneksi ja Julia Kykkänen sijalle 20 mäkihypyn naisten maailmancupin kisassa Japanin Zaossa.

Julia Kykkänen avasi joukkuekilpailun Suomen osalta

lähde: yle 10:21 19.01

Yle Urheilu seuraa talviurheiluviikonloppua 19.1.–21.1. tässä artikkelissa.

Julia Kykkänen ja Jenny Rautionaho hyppäävät Japanissa – Yle seuraa talvilajien kisapäivää

Kykkänen hätyytteli Sapporossa kymppisakkia, Rautionaho putosi 15:nneksi

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:03 15.01

Julia Kykkänen liiteli parhaana suomalaisena 11:nneksi mäkihypyn naisten maailmancup-viikonlopun jälkimmäisessä kisassa Japanin Sapporossa.

Julia Kykkänen 11:s ja Jenny Rautionaho 15:s

lähde: yle 09:13 13.01

Yle Urheilu seuraa talviurheiluviikonloppua 13.1.–14.1. tässä artikkelissa.

Suomalaiskaksikko teki upeaa mäkihyppyhistoriaa – Julia Kykkänen säväytti karsinnassa

lähde: yle 20:34 30.12

Jenny Rautionaho ja Julia Kykkänen ylsivät kymmenen parhaan joukkoon mäkihypyn maailmancup-kisassa.

LISÄÄ UUTISIA

Espoolainen hittidekkaristi Max Seeck on vuoden Ottopoika – "Otetaan yhdet elämälle"

Ravintolat | Konkurssin tehnyt tortillaketju yllätti: Pani hynttyyt yhteen mysteeripizzerian kanssa Helsingissä

Musiikki | PMMP, Nylon Beat, Husky Rescue.... taas uusi hittibändi ilmoitti paluukeikastaan

Laduilla raivotaan ja kiekkokaukaloissa haistatellaan – miksi alatyyli valtasi urheilun?

Voice of Finland -voittaja Onni Kivipelto tähdittää Tapiolan vappujuhlaa – tätä kaikkea on luvassa

Fingerpori 17.4.2024

Kuolleena syntynyt tyttövauva haudattiin vuonna 1979 joukkohautaan – KHO ei anna vanhemmille lupaa siirtää ruumista sukuhautaan

Kamala luonto 12.4.2024

Olli Kuoksan valmentama Hurrikaani voitti vihdoin lentopallon Suomen mestaruuden

Potilas raiskasi toisen potilaan sairaalan vessassa – vetosi telepaattiseen sopimukseen

NHL:n viimeinen pudotuspelipaikka ratkesi dramaattisella tavalla, voitto-osuma syntyi tyhjään maaliin – nämä playoff-parit ovat jo selvillä

Lapualta kadonneen Rasmus Takaluoman, 16, kuolinsyy selvisi

Pernajan saaristossa toimii Suomen suurimpia vesiosuuskuntia –?liittymään pääsee 14?500 eurolla

Kukkatuki valmistetaan nyt savesta helposti kotona – sopii monenlaisiin kimppuihin

Sopranos-tähti Drea De Matteo opetti 12-vuotiaan poikansa arvostamaan OnlyFans-uraansa: ”Se hiljensi ahneen pikku paskiaisen” - Episodi.fi

17 kuoli Venäjän iskussa – Zelenskyi vaatii länneltä toimia

Ruotsin valtiopäivät hyväksyi kiistellyn translain

Liminganlahden lintukuvafestivaali

Anna: Anu Hälvä on haaveillut vuosia lapsenlapsista, mutta hänen poikaansa Kristian Sallista ajatus lähinnä naurattaa

Kansainvälistä työjärjestö ILOa pyydetty puuttumaan hallituksen aikeisiin rajata lakko-oikeutta

Jenna Dewan esitteli raskausajan treeninsä – jo vaatteiden pukeminen hengästyttää

Aikuinen jääkiekkoilija löi 15-vuotiasta kasvoihin – nuori ura päättyi siihen

SM-liigan finaalijoukkueet ovat selvillä – Pelicansin ratkaisijalta karu paljastus finaaleihin valmistautumisesta