Veikkausliigan ottelu keskeytettiin – syynä rasistiset huutelut katsomosta

iltalehti 20:33 25.07

FC Hongan ja FC Lahden ottelu keskeytettiin rasististen huutelujen takia. FC Hongan ja FC Lahden välinen ottelu keskeytettiin toviksi katsomosta kaikuneiden rasististen huutojen takia. Kotijoukkue Honka sai rangaistuspotkun 17. peliminuutilla ja siirtyi Otso Koskisen vetämän pilkun turvin 1–0-johtoon pelin aikaisessa vaiheessa. Välittömästi Hongan maalin jälkeen, ottelun erotuomari Mattias Gestranius keskeytti sunnuntai-iltaisen ottelun ja ohjasi pelaajat pois kentältä juomaan.


Veikkausliigaottelu keskeytettiin – syynä rasistiset huutelut katsomosta

iltalehti 20:33 25.07

FC Hongan ja FC Lahden ottelu keskeytettiin rasististen huutelujen takia. FC Hongan ja FC Lahden välinen ottelu keskeytettiin toviksi katsomosta kaikuneiden rasististen huutojen takia. Kotijoukkue Honka sai rangaistuspotkun 17. peliminuutilla ja siirtyi Otso Koskisen vetämän pilkun turvin 1–0-johtoon pelin aikaisessa vaiheessa. Välittömästi Hongan maalin jälkeen, ottelun erotuomari Mattias Gestranius keskeytti sunnuntai-iltaisen ottelun ja ohjasi pelaajat pois kentältä.


Edmonton Oilers kiinnitti maalivahdin – miten käy kolmen metrin Koskisen?

iltalehti 22:59 22.07

Torstaina illalla Suomen aikaan NHL:ssä alkoivat karnevaalit. Kun laajennusdraft vietiin läpi ja NHL:n varaustilaisuus on aivan nurkan takana, joukkueet tekevät peliliikkeitään. NHL:n kirkkaimman tähden Connor McDavidin Edmonton Oilers kiinnitti maalivahtinsa Mike Smithin kahden vuoden jatkosopimukseen. Toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Smith tienaa sopimuksensa ensimmäisestä vuodesta 1,9 miljoonaa ja toisesta 2,5 miljoonaa dollaria. Sopimuksen keskiarvo tulisi näin ollen olemaan 2,2 miljoonaa dollari per kausi. Smithin sopimus on iso takaisku Oilers in toisen viime kauden maalivahdin Mikko Koskisen NHL-jatkohaaveille. Koskisen ja Smithin muodostama maalivahtitandemi ei ole toiminut toivotulla tavalla ja on epätodennäköistä, että molemmat veräjänvartijat jatkaisivat seurassa.


Edmonton Oilers kiinnitti maalivahdin, miten käy kolmen metrin Koskisen?

iltalehti 22:59 22.07

Torstaina illalla Suomen aikaan NHL:ssä alkoivat karnevaalit. Kun laajennusdraft vietiin läpi ja NHL:n varaustilaisuus on aivan nurkan takana, joukkueet tekevät peliliikkeitään. NHL:n kirkkaimman tähden Connor McDavidin Edmonton Oilers kiinnitti maalivahtinsa Mike Smithin kahden vuoden jatkosopimukseen. LeBrunin mukaan Smith tienaa sopimuksensa ensimmäisestä vuodesta 1,9 miljoonaa ja toisesta 2,5 miljoonaa dollaria. Sopimuksen keskiarvo tulisi näin ollen olemaan 2,2 miljoonaa dollari per kausi. Smithin sopimus on iso takaisku Oilers in toisen viime kauden maalivahdin Mikko Koskisen NHL-jatkohaaveille. Koskisen ja Smithin muodostama maalivahtitandemi ei ole toiminut toivotulla tavalla ja on epätodennäköistä, että molemmat veräjänvartijat jatkaisivat seurassa.


Velkariita repii Tauskin ja Sedu Koskisen välejä: ”Älkää jättäkö minulle maksamatta, olen kuuden lapsen isä”

iltalehti 17:44 15.07

Laulaja Tauski Peltosen mukaan liikemies Sedu Koskinen jäi hänelle velkaa tuhat euroa, mutta Sedu kiistää kaiken. Kaverusten rahakiista sai alkunsa viime vuoden lopulla, kun Tauski Peltonen. >Peltonen. /a> oli mukana tuottamassa Sedu Koskisen laulua Minä muistan sinut aina. Tuolloin Sedu käytti taiteilijanimeä Zedu De Luca. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Tauski Peltonen. >Peltonen. /a> .


Tauskilla ja Sedu Koskisella riita tuhannesta eurosta: ”Olen sentään kuuden lapsen isä...”

iltalehti 17:44 15.07

Laulaja Tauski Peltosen mukaan liikemies Sedu Koskinen jäi hänelle velkaa tuhat euroa, mutta Sedu kiistää kaiken. Kaverusten rahakiista sai alkunsa viime vuoden lopulla, kun Tauski Peltonen. >Peltonen. /a> oli mukana tuottamassa Sedu Koskisen laulua Minä muistan sinut aina. Tuolloin Sedu käytti taiteilijanimeä Zedu De Luca. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Tauski Peltonen. >Peltonen. /a> .


Hoitaja menetti tuhansia euroja keikkavuoron takia – emeritusprofessori vaatii virheen korjaamista: "Sopimus on kohtuuton, jopa moraaliton"

yle 18:30 13.07

Ex-lähihoitajan hyvää hyvyyttään tekemä työvuoro mitätöi isot palkkasaatavat. Työoikeuden emeritusprofessori Seppo Koskisen mukaan sopimus ei kestäisi oikeudessa. Ammattiliitto Super aikoo paneutua tapaukseen.


Veronica Verhon ja Juhani Koskisen Matti-koira sulattaa sydämiä – näin pentuarki on sujunut: "Tämä tyyppi on elämämme paras päätös"

mtv 18:20 09.07

Veronica Verho ja Juhani Koskinen hankkivat koiran tänä kesänä.


Veronica Verhon ja Juhani Koskisen perhe täydentyi suloisella mäyräkoiralla – karvakaverin veikeä nimi nostaa hymyn huulille

mtv 11:50 15.06

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen perhe sai lisäystä. 


Veronica Verho paljastaa podcastissa, miten Juhani Koskinen yllätti hänet kosinnallaan totaalisesti – pitivät uutisen salassa yli puoli vuotta

iltasanomat 20:00 11.06

Radiojuontaja ja tv-persoona Veronica Verho meni tammikuussa puolisonsa Juhani Koskisen kanssa kihloihin.


Timo Lavikainen voitti Farmi Suomen! Päihitti lopulta Mikael Jungnerin

iltalehti 20:17 06.06

Finaaliin tiensä selvittivät Mikael Jungner ja Timo Lavikainen. Farmi Suomen voittajaksi paljastui tämän illan jaksossa Timo Lavikainen. Hän sai finaalissa vastaansa Mikael Jungner in, joka päihitti semifinaalissa Sauli Koskisen. Kun Sauli ymmärsi, ettei hän pysty panemaan kampoihin Mikael ille Talotimpuri-tehtävässä, hän luovutti reilusti. Niinpä yya-sopimuksen keskenään solmineet Mikael ja Timo kohtasivat toisensa kaksintaisteluareenalla.


Juontaja Veronica Verho ja Juhani Koskinen kihlautuivat: "Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki"

mtv 07:25 31.05

Possesta tuttu Veronika Verho paljasti Instagramissa viikonlopun aikana menneensä kihloihin poikaystävänsä Sohvaperunoista tutun Juhani Koskisen kanssa. Pariskunta oli kihlautunut jo talvella, mutta ilmoitti asiasta julkisuuteen vasta kuukausia myöhemmin yhteiskuvien kera.


Miksi Jesse Puljujärveä ei kaapata MM-joukkueeseen? Leijonilta yksiselitteinen vastaus: ”Veljeys ei kasva millään muulla”

iltalehti 16:48 25.05

Leijonat haluaa hitsata joukkueen yhteen vaikka pingisturnaus kerrallaan. Edmonton Oilersin NHL-kausi päättyi varhain tiistaina, kun joukkue kärsi pudotuspelisarjassa neljännen tappion Winnipeg Jetsille. Samalla loppuivat Jesse Puljujärven ja maalivahti Mikko Koskisen tämän kauden pelit. Kaksikkoa ei nähdä MM-kisoissa. Leijonat ilmoitti toukokuun puolivälissä MM-ryhmän julkaistessaan, että joukkue on lopullinen, eikä muutoksia enää tule.


Kaunarit-tähti Ronn Moss, 69, täysin tunnistamattomana – tuore kuva

iltalehti 10:15 16.05

Ronn Moss muistetaan Kauniiden ja rohkeiden ”Ridge Forresterina”. Kauniit ja rohkeat teki näyttelijä Ronn Moss ista, 69, Suomessa ison tähden. 90-luvulla meillä riehui suoranainen Ridge-mania ja tuo jyhkeäleukainen saippuasarjan sankari oli suomalaisten perheenäitien päiväuni. Kun promoottori Hessu Reijonen toi tähtiä tänne visiitille, tori oli täynnä väkeä. Moss näytteli Forresterin muotisuvun vesaa vuosina 1987–2012. Ronn Moss in suhde suomalaisiin on aina ollut lämmin. Moni ehtikin jo innostua, kun ennen Big Brotherin starttia liikkui vahva huhu, että Ronn Moss tulisi taloon vierailemaan. ”Ridge Forresteria” ei ole talossa näkynyt. Twitterissä todettiin ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskisen korvaavan omalla tavallaan aukon, jonka odotetun Moss in puuttuminen castingista sai aikaan.


Teppo Koskisen Esalainen: Lukudiplomi on hyvä väline myös yrityksille?–?pään treenaaminen on haastelaji

ESS 06:11 08.05

Oman tuttavapiirini kokemusten perusteella näyttää siltä, että varsin monessa työpaikassa on otettu etätyöaikana kaikenlaisia haasteita käyttöön.


Mikko Koskisen painajainen kesti niukasti Cooper-testiä kauemmin – päävalmentaja ymmällään: "En tiedä, olenko koskaan nähnyt tällaista"

MTV 10:26 07.05

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi juhlisti perjantaista 23-vuotissyntymäpäiväänsä ja teki maalin jääkiekon NHL:ssä, mutta siihen jäivät Edmonton Oilersin suomalaisilonaiheet perjantain vastaisen yön kierroksella. Vancouver Canucks voitti 6–3.


Sedu Koskisen kuntavaaliehdokkuus ihmetyttää – saa Big Brotherissa vuorokauden ympäri ruutuaikaa

iltalehti 16:44 06.05

Big Brother -talon asukas SeppoSeduKoskinen on perussuomalaisten kuntavaaliehdokas. Perussuomalaiset tiedotti tänään torstaina SeppoSeduKoskisen olevan heidän kuntavaaliehdokkaansa kesäkuun vaaleissa. Sedu on ehdolla Helsingin vaalipiirissä. Sedu itse kertoi aiemmin ehdokkuudestaan Big Brother -talossa, jossa on kilpailee 12 muun asukkaan kanssa 30 000 euron voittopotista.


Musiikkiuraa luova Sedu Koskinen itsevarmana Big Brother -taloon: ”Olen tottunut olemaan jopa p**kan hajussa”

Seiska 20:32 04.05

Big Brother -talo sai asukkaaksi musiikkiuraa luovan Sedu Koskisen.


Marttilassa pelastuslaitos esti tulipalon leviämisen 25  000 kananpoikasen tuotantotilaan

iltasanomat 06:36 02.05

Päivystävän palomestarin Riku Koskisen mukaan rakennuksen kattorakenteet tuhoutuvat kokonaan.


Yli-Viikari eteni VTV:ssä ilman julkisia hakuja, palkka tuplaantui – Pöysti: ”Kiistän jyrkästi väitteet suosimisesta”

iltasanomat 21:47 15.04

Nykyinen oikeuskansleri Tuomas Pöysti ajoi Tytti Yli-Viikarin VTV:n johdon asiantuntijasta esikuntapäälliköksi ja ylijohtajaksi ilman avoimia hakuja. Työoikeuden emeritusprofessorin Seppo Koskisen mukaan tehtävämääräykset ovat ”hyvin problemaattisia”.


Sää.tv

Sää

Maisa Torppa paljasti tulevan lapsensa sukupuolen

Kiihtymisvaiheen ravintolarajoitukset käyttöön uusiin maakuntiin

Kommentti: Sanna Marinin hallitus saattoi tehdä keväällä kohtalokkaan virhearvion – nyt jos koskaan tarvittaisiin koronapassia

Uusi käänne rantakäsipallon bikinikohussa – huippusuosittu artisti tarjoutui maksamaan pelaajien sakot: ”Hyvää työtä, leidit!”

Jännittävä suomalaistunti starttaa kello 13, Kaarle Tapper putosi viidenneksi – seuraa Tokion tapahtumia hetki hetkeltä

Veronica Verho otti aurinkoa laiturilla – kuvan mukana tärkeä viesti

”Musta sieni” jyllää koronapotilaiden keskuudessa Intiassa – yli 4?300 kuollut vaaralliseen infektioon

Antero Mertaranta juontaa Kesäterassi-ohjelmaa – kertoo pitäneensä persoonansa tähän saakka visusti piilossa

Martina Aitolehden äiti saa tyttäreltään koskettavan kirjeen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

Suomalaisilotyttö varoittaa nuoria naisia OnlyFans-palvelusta - tässä syyt - Hymy

Ruotsin valtiopäivät äänestää uudesta pääministeristä – Yle lähettää Stefan Löfvenin kohtalonhetket suorana kello 15

Olympiatuomio: Miksi Suomen tähtiselostaja ei voi selostaa Eetu Kallioisen kilpailuja – ja miksi Ruotsin tähti uhkasi leikellä kisapukunsa?

Kiihtymisvaiheen ravintolarajoitukset käyttöön uusiin maakuntiin

Ruotsin valtiopäivät äänestää uudesta pääministeristä – Yle lähettää Stefan Löfvenin kohtalonhetket suorana kello 15

Kohukaunotar rantalomalla – kurvit nousivat pääosaan huvijahdilla

Lewis Hamilton kiitti Valtteri Bottasta – huimaan voittoon ajanut brittitähti kommentoi myös kohukolaria Verstappenin kanssa

NHL-seuran kykyjenetsijältä hämmentävä kysymys Suomen kiekkolupaukselle: ”Tykkääkö tyttöystävä viiksistä?”

Villiin F1-suomalaishuhuun lisää pontta – lähde: Valtteri Bottaksen leiri ollut yhteydessä Kimi Räikkösen nykytalliin

Formulakansalle pettymys: perinteinen Australian kisa peruttiin jälleen

Loppuunmyydyssä Qstockissa uusi käytäntö – koronan saanut saa siirtää lippunsa

Haluatko lukea lisää?